Lindi,
hihetetlen nagy AJÁNDÉKOT kaptatok odaföntről!!!!!!
Márti,
szivből gratulálok az újabb pocaklakóhoz!

ez csoda jó hir!
Remélem a következő jó hirrel Neet jön!!!
Macs,
pakolsz már?
és mivel tegnap elaludtam

(még a Dr Houseról is lemaradtam, szal le lehet képzelni mennyire fáradt voltam

)
igy utólag osztom meg az én részemet.
Szóval, 8-9 fele (ezt már nem tudom pontosan) kimentem a folyosóra, h érdeklődjek Lindi felől, és PONT akkor jött ki a vizsgálóból BB és megkérdeztem, h mizujs, és mondta, h sajnos NAGYON lassan halad a dolog...És akkor még beszélgettünk egy kicsit, és nekem még nem volt dokim, és arra gondoltam, h ő lenne a másik doki, akit szivem szerint felkérnék, mert olyan EMBERSÉGES volt, h nem is tudok rá szavakat. (ja, és előtte is beszéltem vele egyszer, és akkor még azt mondta, h hamarosan meglesz!)
Irtam egy smst Votivnak, ő felhivott, elmondtam mizujs Lindiékkel, és a következő már az sms volt, amit Linditől kaptam. AKkor már éreztem, h nem volt könnyű, de másnap reggel át is szaladtam hozzájuk.
És még du találkoztam BB-vel megint és mondta, h látta, h találkoztunk már Lindivel...
ezért van, h 2 dokit tudok szivből ajánlani a SztImréből, de sajnos mind2 már annyira tele van, h nem szivesen lennék most állapotos...
na jó, nem csak emiatt nem lennék most baba váró.
AKAROK egy hét ÁTALUDT éjszakát és enyim a világ megint.
Addig NEM és NEM és NEM és NEM!!!!!!
egyébként ma beszéltünk L-lel és mondta, h jövő héten egyik este szeretne találkozni egy barátjával, én meg mondtam viccből, h azt hittem engem akar elvinni vhova este. Ezen röhögtünk egy sort, aztán megsimogatott és mondta, h HAMAROSAN már eljön a mi időnk, én meg nem hagyhattam ki,h ne mondjam neki, h megint terhes vagyok, persze csak viccből, ő meg csak viccből neki akart menni egy fának, szóval mi most épp itt tartunk, egy újabb terhességbe talán bele is pusztulnánk.
Jó megint kicsit az alagút végét látni, na jó látni még nem látjuk, de már nagyon várjuk...
és ma, 8 hónappal ezelőtt már majdnem indultunk a kórházba...
de én ma megint megyek!

(kicsit nosztalgiázni...

)