Lányok, sziasztok, köszi a kedves érdeklődést mindenkitől, melengeti a szívem...
Az éjszaka szerintem remek volt, Ádi egyszer kelt fel 3 körül enni egy embereset (folyadékpótlás! -- mondta a gyermeksebész, hát nálunk az az anyatej), amúgy aludt. Ügyes a kis manóm. Az apjával teljesen el vagyunk képedve, miután a mai kötözésen láttuk, mi is lóg ki a kis hónaljából, hogy a gyereknek nincsenek fájdalmai. Sőt ugye műtét után is lehetnének, de nincsen!

Ami kilóg belőle, azt pedig egy több mm vastag drén/branül, szerintem döbbenetesen nagy. Most azon parázom, hogy leragasztották ugyan, de Ádi annyit ficereg, hogy a drén vége kilóg a kötés alól (egy pici ragasztás van már csak az egész babán amúgy), és nem tudom, ezt eleve így szándékolták vagy Ádi mozgása következtében került oda (azért nem mindegy egy ekkora nyílás, amely a gyerek testébe vezet). Úgyhogy raktam rá egy kis steril vattát, aztán figyelem, és ha valami változás van, felhívom a sebészetet. Mert legközelebb csak hétfőn kellene kötözésre mennünk, az meg hol van még...
Becka, Ádi BCG-oltása fajult odáig, hogy a hónalji nyirokcsomói egyikében begyűlt a BCG-s genny, felvágták a hónalját és kitisztították a csomót.
Juba: nagyon megértelek, hogy aggódsz, de kitartás!!!! 7-én MINDENKI gondolni fog Rád és a kis tündéredre!!!
Anikó: nagyon drukkolok, hogy Marcikánál minden rendben legyen! Nálunk is volt kb. másfél hónapja ilyen "vírusriadó" (széklet az ÁNTSZ-be), de nem találtak semmit.
Székletügyben:
Anikó, Juba: én is frászban vagyok, mert hetek óta vannak már ezek a zöldes kakik (CSAK ANYATEJET eszünk-iszunk, ezért zavar!), a dokink szerint, amíg jól eszik-gyarapodik a baba, addig minden oké. Szerintem ez nem ilyen egyszerű. Mérlegem nincs, de egy ekkora babánál, mint Ádi, a heti kevés gyarapodás is teljesen normális, ily módon tehát nem tudnánk kizárni egy esetleges betegséget. A babám kedve jó, énekelget, tök jól elvan, de ettől még lehet baja, nem (l. Anikó kisfiát)?
Anikó, láza volt a picidnek? Nem tudod, az előfeltétele a vírusos bélgyulladásnak?
A Normaflore-t mi is szedjük most, a kúra felénél járunk...
Amúgy is fel kell hívnom a gyerekorvost, majd rákérdezek erre az egészre, tegnap este ugyanis nálunk is volt valami pirossas szín a pelus pisirészénél és a kakiban is (azóta nem). Komolyan a frászt kapom...
Bongyi, szomorúan olvasom, hogy betegeskednek a gyerekeid --- hősiesen viseled! Kívánom, hogy most már tényleg nagyon gyorsan gyógyuljanak meg!!!
Mondanom sem kell, de azért mondom: A BABÁK GYÖNYÖRŰEK!!!