A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Anikó,
nagyon drukkolok, hogy mielőbb haza tudjatok menni és gyorsan meggyógyuljon Marci!!!!!!!!!!!

Anitja, Gremese,
szuperek a minitalis képek!!! :wink: Én sem tudom megnyitni a videot. :cry: Mondjuk én 95%-ban egyet sem tudok megnézni, mert totál lassú a gépünk. Talán jövő héten megcsinálják...

Így aztán lemaradtam Timiapu daláról is...

silka
silka

juba: a jelmezt apa zenekarának dobosa varrta... :oops: én csak a parókát meg a körmöket csináltam...

dettyk: majd alapítunk funklubot!!!

Gremese: mindjárt bepisilek a röhögéstől!!! :D :D :D :D :D :D :D
Egyébként kopasz, de eredetleg szőke lenne...
Hé, a gatya mehet, de ami alatta van az az enyém!!! :evil:
Ha komolyan gondoljátok szerintem eljön a talira! (márcsak azért is, mert kéne egy sofőr... :roll: )

Heni: egyenlőre még nem, de ami késik nem múlik...

Silka: ha elküldöm e-mailben úgyse gyorsabb???

És akkor itt az oldalzáró tábla: SZERINTETEK????

1201816998.905.xls

Jó éjt!!!

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt!

El se hiszem! Fél 9-től fél 7-ig aludtunk!!! Kép (Illetve én fél 10-kor csatlakoztam.) Apa meg is jegyezte, hogy kisimult az arcom. :D

Ne hari, de nagyon le vagyok maradva. Igyekszem visszaolvasni (lemaradni nem szeretek, mert akkor nem tudom, hogy kivel mi történt...) :oops:

Tegnap itt volt a barátnőm, és mesélte, hogy ő is csinálta ezt a 90 naposat szülés után fél évvel, és egy hónap alatt 2 kilót fogyott csak :shock: (előzőleg neki is sikeres volt ez a fajta fogyókúra), és azt is hozzátette, hogy az első 9 hónapban igazából a szervezet még nem állt át, így nagyon nehezen mennek le a kilók. Így rövidre zárom a témát.
Persze zabálni nem fogok, de ezt a 90 naposat felfüggesztem nyárik. Júliusban újra a starthoz állok. :wink:
Addig is elmegyek inkább aerobicra. Kép A mozgás úgyis nagyon hiányzik, és a kettő együtt nem szokott menni. Szóval így döntöttem. És reggel megittam a jó kis tejes kávémat!!! :D
Egyébként most jutott eszembe, hogy a régi (aranyos) védőnőm is ezt mondta anno, hogy 9 hónap kell a szervezetnek, mire visszaáll.

Na, pussz!
Igyekszem jönni, és behozni a lemaradásomat!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Regi, tényleg, te tegnap barátnőztél :D . Látod, tudja Szeli, hogy mi kell anyának a boldogsághoz :wink: .

Timi26, látom, az élvonal szinte változatlan :roll: . De legtöbbünk sokkal jobb oldalzárásban :wink: .
dettyk

Frizurák szuperek!!!
Én majd asszem nyáron daueroltatok. Az nekem nagyon tetszik (a saját hajamon legalábbis).

Heni! Szerintem hagyd ezt a sírva altatást. Szeli is olyan, mint Péterke!!! Teljesen felesleges kínozni őt és magadat!!! Suttogót én is javaslom! Néhány módszert alkalmaztam, és bevált. :D

Silka! Elvileg (!) 6 hónapos kortól van úgy, hogy 4x tápi, és egy evés rendes kajcsi. Vagy 3x tápi, és 2 rendes kajcsi. De ahogy Lizi igényli! :D
Nálunk (mint írtam) nem jött be a 4x-i evés, mert éjjel éhes volt, meg kellett etetnem fél 4-kor. Viszont van egy kismama társam, akinek már egy hónapja 4x eszik a babája.

Era! Így gyorsan haladok az olvasással (7x ment el a hsz)! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Marcikának mennek a gyógypuszik!!!! :(

Rebekának tuti a jelmeze!!! :D

Nehezebb kakik: Na, én emiatt nem merek még Szelinek hozzátáplálni. Így is még mindig Infacolt kell kapnia (különben éjjel felébred a pukikra). :?

Anikó lehet, hogy jobban jár, ha nem ott kap enni (a mi kórházunkból kiindulva)… :roll: de ez a 4000 Ft, meg az ágy… :evil:

Felébredt, majd még jövök!
Puszi

Kép

Kép
regcsiken14

Jéééé! Sikerült végigolvasnom a 3 oldalt. :lol:
Megy ez gyorsan is, ha nem írok hozzá annyi mindent! :) :wink:
És bocsi mindenkitől, akit nem reagáltam le. :oops:

Na, akkor most meghallgatjuk Szelikével azokat a dalokat! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Timi26! Jó ez az oldalzáró tábla! :lol: :lol: :lol:

Heni! Én arra gondoltam, hogy a terasz-talin VikDani Apa a mamákat és nem a babákat szórakoztatja majd! :wink:

Regi! Éljen a hosszú alvás!!!!! :D De jó, hogy írtad, hogy 9 hónap kell a szervezetnek a visszaálláshoz! Akkor még van időm ezzel takarózni a ringó hátsó miatt. :twisted:

De ha Zsófikám rendszeresíti a játékhajigálást, akkor én lassan majd elkezdem a fogyókúrát a hajolgatással. :lol:

Úgy látszik rossz ómen a Dr. House-ban szinkronizálni... Először Szakácsi Sándor, majd Selmeczi Roland... :cry:

Anikóékról kérünk szépen híreket!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Timi26 Köszi szépen, így sikerült lejátszani. Nagyon jó :lol: :lol: Fülbemászó hangja van apának :lol: :lol:

Regi Üdv a kipihentebbek táborában :lol: Azért a 3,5 kg is nagyon szép teljesítmény. Ügyes vagy :lol:

Köszönjük a dupla jó hírt Anikóékról Timi :lol: :lol: Jó a táblázat ismét :lol:

Bongyi Minden rendben van? Eltüntél nagyon, remélem nem lettek betegebbek a gyerkőcök.

Képzeljétek Cica tegnap egyedül elvolt a járókává avanzsált utazóágyában 10 percet :shock: :lol: Éljen :lol: Jó hosszú ideig üvöltött ha beleraktam, inkább a földre készített kuckóján játszott.Csak próbaképp raktam bele és úgy néz ki bejön :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Emese! Édesen táncoltok! :lol:
Timi26! Libabőőőőr!!! :D
Viranka! Köszi, hogy Te is elküldted a bébi használatit, talán így többen meg tudják nyitni! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Emese! Hát igen, úgyhogy egyelőre nálam is marad a nagy popó! :lol:

Móni! Hát remélem, legalább az nem jön vissza! De a torna legalább jó lesz a nagy hasamra! :wink: Ha másra nem is. De képzeljétek, anyukám kitalálta, hogy nem tud jönni Szelire vigyázni, mert valami masszírozó ágyra akar menni. De hát mondtam neki, hogy basszus, azért heti 2x csak látni akarja az unokáját + az úszás óra. Ez nagy kérés egy nagymamától???? Nem is értem. :roll: Pedig odavan Szeliért, de szerintem nem gondolta végig... Lehet, hogy lassabban megy neki a problémamegoldás. Hát kivi vagyok, hogy dönt... :shock:

Gratu a járókához, hogy Cicus ilyen ügyesen elvolt benne! A fokozatosság sokmindent megold. Szeli is éppen játszik. Imádom!!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Egyébként ma meg a kolléganőmék jönnek... Jó nagy nyüzsi van mostanság! (Az a jóóóóó! :D ) Úgyhogy délután megint eltűnök, aztán hozhatom be a lemaradást. :twisted:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Tegnap nemtudtam írni.

Marcinak és Bertának
Megya sok++++++++++++++++++++++

Jaajj Nagyon aranyosak a képek a talisok is :D

Timi26!
Nagyon jó hangja van VikDani apucijának :D
és igen mi vagyunk az első rajongók.
Szupi a jelmez.
Köszi az újabb táblát. :D

Emese!
Nagyon szupi a videó aranyos Zsófka. :D

Nekem kedden azt mondta a doki,hogy adhatok banánt is.

A betegecskéknek jobbulást.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Halihó!

Tegnap este úgy elszomorodtam Anikó és Marci esetén, hogy nem is volt kedvem leülni a géphez. Inkább én is aludni mentem. Az éjszakánk nekünk is remek volt, Manóka csak kétszer ébredt. Nem is igen hittem a szememnek. Régen volt már ilyen.

Regi! Látom nálatok is jó éjszaka volt. Csak így tovább! Én nagyon irígykedek azokért a minuszokért. 8) Nagyon ügyi vagy!

Később láttam, hogy Marcika szerencsére viszonylag jobban van, a kórházi ellátás meg..... :evil:
Betegeskedők: Timi, Bongyi, Fleur, Nektarin, Irina, Kaqk, Juba! Helyzetjelentést kérünk!
Millió gyógypuszi a mazsoláknak!

Emese, Anitja! Olyan kedves, meleg, meghitt az összes kép! Ha nem tudnám, azt hinném legalább ezeréves barátság van köztetek. :lol:

Timi! Te az ilyen dalok megszületéséhez is asszisztálsz? Nagyon jó Neked! Látom, nemcsak nekünk, de Rebekának is nagyon tetszik a jelmez.

Altatás: mi mindhárom gyereket altattuk. Nem bírom hallgatni, ha sírnak a gyerekek. Egy ilyen kis apróság miatt meg miért sírjon. Egy idő után nálunk az vált be, hogy leteszem a kiságyba vagy ahol éppen altatom és vagy simogatom a hátát, vagy ringatom (bár nem ez a legjobb szó rá) a fenekét. Ha álmos, kb. két perc kell hozzá, hogy elaludjon. Később meg úgyis egyértelművé teszi, hogy hogyan szeretné. A kedvencem az volt, amikor Gergő bebújt a hónaljamba, mondván anyaszagot szeretnék.

Jaj, majdnem elfelejtettem. Dettyk, Era ! Nagyon dögös az új sérótok!

No, ezt elküldöm, aztán vár a kazalnyi ruha.

Maggie
dmaggie

Sziasztok

Nem semmit termeltetek:)

Nagyon édesek a babák!

Szegény Anikó borzasztó!

Nálunk újabban a kisasszony este 7-8 között elalszik és mostanába 7 kor kel reggel és egyszer 4-kor de annyira hogy kéri vissza a cumit a szájába meg egy kis vizet előtte:)
De áttudom érezni aki még éjszakázik Petra is ilyen volt de ő azóta alussza át az éjszakát mióta tápit kap..
Ja és 7 kor megetetem és utána visszaalszik 9-10-ig kb.

Regicsken:Petra is pukkangat éjjel de nem kel fel rá...

Kép

Kép
agica1126

NOLKA!
GYERE KI A HÓRA!
MÁTÉ
:twisted:

Detti
KépKép
kiskolbi

No, még csak elovlastam az eddigieket.

A .mov-okat én sem tudom megnézni. Valamiért a Nagyfőnök azt modta, hogy a realp-t meg nem akarja feltenni a gépre. Így maradtam.

Tegnap én is benéztem a januáriakhoz. Imádom az újszülöttek képeit nézegetni. Hiába, ha újraszülethetnék szeretnék szülésznő lenni. Ott találtam egy jó kis linket a tornázni vágyóknak. Pilates. Könnyűnek látszik, de nem az. A gyakorlatokat nem kell nagy ismétlésszámmal végezni mégis hatásos. Én már próbáltam régebben, megdöbbentő volt a változás. Mindenki azt hitte fogyózom, pedig csa néhány pilates dvd-órán voltam túl.
Íme a lilnk: http://www.youtube.com/watch?v=TKMofgI4eUY
No, tényleg vár a robot. De utálom :twisted:
maggie
dmaggie

Ami még le maradt

Detti és Era!
Jók a frizuk.

Utólag
Boldog hófordulót Robesznak!

Az én lányom mostanság nem alszik valami jól
és így én sem.

Kérdéssem lenne
Beadatja valaki a agyhártya ellen az oltást?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Tök hasonlít az RTL-en a baba Zétire!!! :D (szerintem)

Timi26! Szelivel táncoltunk a Neked írt dalra!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Meg tudtad nézni a videót? Jaj de jó!!!! :D

Kiskolbi, Anitja! Szerintem lehetőséget kellene adni a fiúknak, hogy valamelyikőjük elnyerje Zsófi kezét. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hörcsög! Mi a meningococcus ellen (agyhártyagyull.) febr. 11-én adatjuk be. A gyerekorvosunk nagyon ajánlotta. Nem tukmált ránk semmit, Apával már előtte eldöntöttük, hogy beadatjuk. Mondta, hogy nagyon csúnya betegség...

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese: benne vagyok, de siessetek, mert Lilla is készül bedobni magát!

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi! Akkor adjuk meg inkább mindenkinek az esélyt!? 4-es tali? Hm? :wink: (Nálatok a jövő héten? :twisted: ) Jó fej vagyok mi? :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Regi: a fogyókúra 2 éve nekem is hatásosabb volt! Most meg csak szenvedek, alig ment le 2-3 kiló! Lehet, hogy van benne valami???
Ti is tánciztatok??? Jaj, de jóóó!!! :D

Most őszintén: szerintetek lesz apukából valami??? Nagyon ránk férne egy kis jó passz, állandóan van adósságunk és elég sokat kell nélkülöznünk... :(

Hajrá Máté és Nolka!!!

Gremese: néztem a jóga műsort, azt mondták sokkal nyitottabbak a világra a jógázó babák!!! Gyerünk jógázzatok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Mennem kell sírás van...

Kép
Kép
timi26

Csajok megnéztük a babajógát a csak csajokban, hát apa rögtön kézbe kapta a gyereket és csinálta a gyakorlatot :-) igaz csak kettőt mutattak be :-(
Van baba papa jóga is????

Anitja és Noel ti biztosan ügyesebbek lettetek volna!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Timi26! Apának csak egy jó menedzsment kell! Hangja van, tehetsége van, érzéke van, csak kell valaki, aki a megfelelő embereknek bemutatja, reklámot csinál neki.

Ez nem Rátok vonatkozik, de egy jó marketinggel a tehetségtelen embereket is el lehet adni. Lásd.: "Kiszel Tünde volt barátja"...

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: van egy befolyásos emberke, aki felkarolta őket. Tegnap éjszaka voltak nála megmutatni a CD-t. Hát nagyon tetszett neki. Kíváncsi vagyok mit intéz nekik!!!
Figyu! Dr. Hause magyar hangja most Kulka János!!! :shock:

Regi: még annyit akartam írni a hozzátápival kapcsolatban, hogy elírtam. Szóval VikDan csak 4x evett tápot.
Most viszont bevezettem az 5x-i evést, hogy mindenből kapjon egy kicsit. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsi, vacsi. Végül is az uzsi gyümölcs, úgyhogy az nem is számít rendes kajcsinak.
A nehéz kakitól én is féltem, de ismerni kell melyik kaja fog, és melyik lazít. És rostos gyümilevekkel is lehet segíteni az emésztést.

Kép
Kép
timi26

Timi26! Tudom, de az "igazi" hangja volt Szakácsi Sándor. És Ő is nemrég hunyt el betegségben.

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi!
[quote]V írta:égül is az uzsi gyümölcs, úgyhogy az nem is számít rendes kajcsinak.

Ezt miért írod? Ha majd én pl. uzsira csak gyümit akarok adni, akkor az neki nem lesz elég? :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese biztosan elég még most a csak gyümi! Én emlékszem a sógornőm mindig kevert a gyümibe Sinlacot, hogy táplálóbb legyen.
Timi te ezt hogy csináltad? csinálod? ill. hogy fogod?

Heni
KépKép
heni81

Hoppá!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Heni: mit hogy csinálok?

Gremese: dehogynem elég! Csak a gyümi nem hízlal, könnyű kaja! :D

G-mail?

Kép
Kép
timi26

MMarica, Granda??? Hol vagytok???

Kép
Kép
timi26

Húú, tiszta ideg vagyok!!! Este nem tudok jönni, mert itt próbálnak a fiúk!!! :evil:

Kép
Kép
timi26

Na most mi van? :shock:
Gyerek alszik, kaját nem kell csinálnom! Hol vagytok???
Bezzeg a múltkor, amikor nem értem rá!!!

Kép
Kép
timi26

Én még itt vagyok, Timi... :oops:
dettyk

Timi:
[quote] írta:n emlékszem a sógornőm mindig kevert a gyümibe Sinlacot, hogy táplálóbb legyen.

Ezt kérdeztem, hogy te is igy csináltad???? Vagy csak a sógornőm találta ki?

Heni
KépKép
heni81

Akkor buli lesz nálatok este!!!!!
A férjed hivatásos zénész?????

Heni
KépKép
heni81

Én se leszek este, mert megyünk Pilisre :? . 5 körül indulunk, és holnap reggel már jövünk is, mert Bencének holnap lesz farsang :roll: . Na akkor most meghallgatom a hármas számút :D :wink: !
dettyk

Én is mennék veled Dettyk!!! Olyan jó volt ott a pihiparkban :D

Heni
KépKép
heni81

Timi26!! Hűűűűűű!! Ez egy igazi dances slágergyanús szám :wink: :D .
(Csak halkan súgva kérdezem, hogy Vikdani apa meg ne hallja :wink: , ő ilyen romantice, mint a szövegei?! :oops: ). Hááát, mi apánk tanulhatna tőle :roll: :lol: .
dettyk

Heni, még én sem voltam a Sipítóban, de lehet, hogy nyáron odamegyünk lagziba :D . Már alig várom, hogy lecsekkoljam, olyan sokat hallottam róla :wink: .
dettyk

Lányok, köszi az érdeklődést, jól van Ádika, éjjel ismét egyszer ébredt 3 után, nem tudom, talán azért, mert ismét én alszom vele ;-)
Filóztam azon, hogy vigyük-e ma be újrakötözésre, de aztán beszéltem az orvosával (a sebésszel), aki azt mondta, elég, ha gézt teszek rá. Hát, remélem, mert apának ma ezer helyre kell mennie ügyintézni, dolgozni...

Hörcsög: mi is beadattuk a meningococcus elleni oltást (NeisVac-C), az orvosunk ezt kifejezetten ajánlotta, míg másokról lebeszélt. Két- és négyhónaposan kapott egyet-egyet, de még egy harmadikat is fog 11 hónaposan (ezt a dátumot a doki döntötte el), mert az oltás leírásában megtaláltam, hogy a tartós immunizálás érdekében célszerű egy harmadikat is beadatni. Ha beadatjátok, érdemes egyéves kor alatt a harmadikat (vagy a másodikat) beadatni, mert afelett az OEP nem támogatja.

Kép
Kép
irina

Heni: bocs, nem figyeltem... :oops: Nem rakok semmit a gyümibe egyenlőre, később meg majd babakekszet. A Sinlakot nem ismerem. Eszik ő a gyümölcs mellett eleget, és gyümiből is sokat: egy alma, vagy egy banán, vagy fél-fél alma-banán-körte...stb.

Még nem hivatásos zenész, de az akar lenni, így a munka mellett nehéz, meg még mi is itt vagyunk. Gyakorlatilag nem sokat látjuk, ha meg itthon van vagy zenét ír, vagy alszik...

Dettyk: hát éppen ez az!!! Mondtam is neki, hogy olyan szépen le tudja írni, csak valóságban egészen más!!! Na, majd puhítom!!!

Kép
Kép
timi26

Emese! Igen, tulajdonképpen én minden videót meg tudok nyitni, egyedül a kacagó Zsófi nem tudom a mai napig se megnézni… :(

Timi26! Szerintem tuti, hogy meg kell várnunk azt a 9 hónapot!!! Főleg, ha Nálad is ez a helyzet! :(
Pedig jól csináltam, nem bűnöztem, úgyhogy… :roll:
Jó hangja van, az tuti!!! :D De Emesének igaza van, ez a mai világban még nem elég... :?

Nagynénémmel most beszéltem, éppen egy baba-mama dvd-t tölt le a netről! :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Ja! Pilates: Nálunk van!!! Jógát is szeretem, meg a tornát is, úgyhogy lehet, hogy egyszer én is kipróbálom! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Timi26!
Ismét nagyon jó amit küldtél még kicsi fiamnak is tetszet :D
Csak sikerüljön neki.
Kivel énekel?Irsai?

Nekem olyan oltást írt a doki ami 6. ésa 8. hónapban adja be.
Jövöhéten váltom ki majd kiderül.

Irina!
Ez jó hír :D

Regi!
Nekem azt mondták 9hónap ugye a baba várás amibe bele tartozik
a hízás stb.
És 9 hónap kell ahhoz is,hogy vissza áljon.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Dobok egy képet a tegnapi taliról. Képzeljétek, kiderült, hogy a pesti barátnőmnek (jobbról a 2.) 10 hete pocaklakója van!!! :lol: :lol: :lol:
Másik barátnőm (aki mellettem áll) március 10-re van kiírva :D , bár ebben a nagy sötét kabátban nem látszik a hasa... :?
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Mamócák!
Emese! Bizony Nolka 6-kor keltett :shock: én már 4-től fészkelődtem, mert úgy fájtak a cickók szopi után meg aludtunk még fél 9-ig :lol:

Na! Megnéztem én is a Csakcsajokat, hááááát egy kicsit csodálkoztam, csizmába jógázni? meg Nóri nem is volt, pedig Ő tartja a Babás jógát, azt a Nőcit nem ismerem, na mindegy, tényleg jobb volt így, legalább jó nagyot aludtunk :lol:

Irina! Örülök, hogy Ádi jól van, szerintem Te nehezebben viseled ezt az egészet, elvégre az Anyukája vagy :wink:

Kiskolbi! Nolka békés természet, nem verekszünk, megbeszéltem vele :lol: Inkább jól megismerkednénk :lol: ez célzás volt :lol:

Timi! nem kaptam Tőled semmit :( Nem tudjátok feltölteni valahova? Vagy még nem annyira publikus?
Viszont Emese! A képek átjöttek szerintem :roll:

Regi! Aranyosak vagytok a Barinőiddel
Hát holnap Nolekre sem tud vigyázni sem az Anyósom (beteg :( ), sem Anyu (dolgozik :shock: ), úgyhogy Apájával lesznek kettesben
:lol: :lol:
Az rendben van, hogy a szervezet 9 hónapig nem áll vissza, de hogy hízik is :shock:
:evil:

pusza

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Regi! Jaj, de jó a fotó!!!! :D És gratulálok a barátnőidnek! :D
El akartam küldeni a kacagós videót a mélcímedre, de hibaüzit kaptam. Most küldöm újra a gmail-re, hátha meg tudod nézni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?