Sziasztok,
Gumimaci,
én voltam tegnap a Mini Manóban, szívesen megkérdeztem volna a szűkítőt. Hívd fel őket telefonon, szerintem segíteni fognak: 06-1-251-31-26 Nekem eddig telefonban is nagyon aranyosak voltak, onnan tudtam a pelenkázólapos akcót is.
Gumilepedő,
én tettem a lepedő alá, néhányszor jól jött, de nem az anyatejes idősszakban (nekünk ugye olyan nem is nagyon volt

) hanem akkor, amikor már nagyobbak voltak, elképesztő pozíciókban bírtak aludni és többet pisiltek. Igaz, a mi kiságyunkban nem kókuszmatrac van, hanem sima habszivacs. Én csak az igazi nagy ágyukba rendeltem biomatracot (kókusz-latex), de azt szerintem felnőttkorukig tudják majd használni.
Pelus,
volt nekük mindenféle...Pampersnél azt tapasztaltam, hogy a nagyobb mérteknél (4-es+) már nem tudtam kényelmesen ráadni a babára. Leginkább a DM-es Babylove-ot használtuk és használjuk most is, meg rátaláltam a Lidl egyik pelenkájára, az a lányom méretében a legolcsóbb. 37 Ft-ra jön ki darabja. És mi textilpelust is használunk (Monapel), az meg kíméli a pénztárcát.
Szösszenet,
www.palhegyi.com a lánya és az én lányom együtt járnak tornázni, épp a múltkor kérdeztem, Anne Geddes stílusú babafotókat is készít. Szerintem ha elmondod neki, mit szeretnél, meg tudja csinálni. És nagyon kedves. A gyerekekről tornaórán szuper fotókat készített! Igaz, azok mind spontán képek, művészi képeit még nem láttam. Egy árajánlat-kérést megér...
Nono,
nevünk még nekünk sincs...és sajnálom, ami Veled történt a szülés után. Talán érdemes lenne szülésfelkészítőre járnod... (
www.noitestcsodai.hu www.jogaszules.info ) Ott nagyon jól ki lehet beszélgetni és oldani a félelmeket. És azért az intimtorna nagyon sokat tud segíteni!!!
Egyébként tényleg nem tudja elképzelni az ember, hogy kettőt egyformán szeressen...és nem is kell. A mértéke a szeretetnek egyforma, de a két gyerek teljesen más lesz, ezért kell majd őket másképp szeretni, főleg, ahogy egyre nagyobbak lesznek. Ha a Szeretet = jót akarok valakinek , akkor muszáj minden gyereket másképp szeretni...Én azt is szoktam mondani egygyerekes ismerősnek, hogy ha belegondolok, melyikért fájna jobban a szívem, melyikért aggódnék jobban, ha mondjuk - ne adja Isten! - műtőbe tolnák be valamiért, hát nem tudnám eldönteni...
Tudom, hogy még akartam írni...Ja! Megvettem a pelenkázólapot, végül nem az akciósat. Az túl nagy volt, és nem is tetszettek. Ugyanolyan méretűt vettem, mint eddig, igaz, az drágább volt, de nagyon kedves a mintája és a színe. Nálunk sárga a szoba, és zöld-sárga az összes babakiegészítő. Ilyen lett a pelenkázólap. És hazafelé vettem észre az érdekeset: A nagylányomé MACIS volt. A kicsié NYUSZIS. Ezen pedig minden képen 3 szereplő van: egy legnagyobb MACI, egy középső NYUSZI, és egy legkisebb KACSA....

Nagyon helyesek! Amikor ezt észrevettem, tudtam, miért kellett éppen ezt megvennem...És persze, mivel szegény harmadiknak mást nem is veszek, legalább a pelenkázó legyen nagyon aranyos, inkább nem spóroltam rajta.
Legyen szép napotok,
Nuska+ (30!!!)