Sziasztok!
Na haragudjatok, de megint csak kérdésekkel jelentkezem. Köszönöm Grillázs az invitálást a táblázatotokba. Hát nagyon jól néz ki és jó látni, hogy ki hol tart, megköszönöm ha így kezdőként én is bele kerülhetek.
Én 32 éves vagyok, az első inszem előtt vagyunk (most már csak a mensest várom, hát ilyen se volt 3 éve

), Diósdi vagyok.
A táblázatból is látszik, hogy a legtöbben lombikoztok. Ez azért van, mert az inszem nem eléggé sikeres, vagy eleve lombikkal kezdenek az orvosok, ha ez indokolt?
Szeretnék tanácsot kérni,hogy érdemes-e étrendet változtatnom, mozgást, bármit?? Azt olvastam itt hónapok óta, h "nyomjátok a húst" meg a vizet. Ezt már elkezdtem, mert a víz nagyon nehezen megy le, van hogy csak 0,5 litert iszom egy nap.
A legjobban a szuritól tartok. Tudom, hogy a topik szerencseszurija már megvan

Milyen magatoknak beadni? Arra gondoltam, hogy megpróbálnám, főleg a rossz tapasztalataitok miatt. (Itt az ügyeleten történt hatóanyag nélküli beadásra célzok)..
Szóval szeretnék kérni jó tanácsokat tőletek amik segítenek elindulni ezen az úton.......
Nagyon köszönöm előre is, és kívánom, hogy mindannyiunknak nagyon hamar sikerüljön kismamává válnia. Aki pedig már kismama, az nagyon vigyázzon magára és a pocakjára!
Puszi Nektek,
Adri