2003.09.01 10:59
2003.09.01 11:07
2003.09.01 11:25
.
. Nekem anyám szokta összevissza öltöztetni a srácokat, szerencsére most már önellátóak.
2003.09.01 12:12

(Persze azért 1 hónap múlva ismét megnézi.) 

2003.09.01 12:53
A legközelebbi babás hely, amit tudok, az az A1 Fittness Budán, ott 3 hónapostól vigyáznak a babákra, amíg tornázol.
) is bemehetnék, de ugye kicsit messze van. Ez a Reebok kocsival max 10 perc, viszont ugrálhatok le a kardiogépről ha Kevinnek bánata van... Viszont most már mindenképp akarok járni legalább heti 2x. Sajna nekem az itthoni edzés nem jön be. Valahogy más úgy, hogy odamész, befizetsz (már ez is inspiráló ugye
) átöltözöl, és ott a sportos hangulat készen
Szóval egy utcanév kéne, meg ha szám nincs, akkor legalább, hogy hogyan néz ki a ház! Lécci segíts, akkor megyünk holnap!!!
Szal' én se tudom, hogy most baj vagy sem?
2003.09.01 13:13
2003.09.01 13:34
. Nálunk asszem nem lenne gond az öltöztetés sem, mert apa egyedül szerzi be a leány ruhatárát (én csak a mibőlmennyit diktálom) és eddig még nem panaszkodhatok, színben - anyagában is jókat hozott, persze csak a KenguruGoldban vásárol(unk).
Viszont nem kell annyira aggódni. Az én lányom olyankat koppan a földön meg a pelenkázón, amikor rugkapál vagy forgolódik, hogy még ma is felkapom rá a fejem, de neki a szeme sem rebben. Szóval ha fáj vmije, hidd el üvölteni fog, egyébként meg nem kell belenevelni a félelmet.
Olyan jó vele itthon, na meg persze veletek
Szóval mégeccer gratul, meg drukk, meg minden... 2003.09.01 13:46
2003.09.01 13:48

, ügyes vagy
+ a versenyeredményekhez is
2003.09.01 16:07
Ja, és a párom a vasútállomásnál lévő nagy silótelepen dolgozik, úgyhogy akkor nem is vagytok messze
Timi 1,5 évig az üveges cuccokat szerette és nem azért, mert házikosztot nem is látott. Viszont a bébikaját mindíg utánfüszerezéssel ette csak meg...na most légy okos
Kb 4-5 hónapja szokott át a rendes kosztra, azóta viszont mindenevő a lelkem. Szóval, szerintem türelem
Szegény Zsebi már egy hete nem kakilt és eddig minden praktikának ellenállt
Eszi, nem eszi, ma csak sárgabarit kap
Hétvégén "apuci"-tól volt hangos a ház
...azért én se bánom a dolgot
Fránya kórság hess-hess!
Viszont múltkor meg én erőszakoltam Timire Zsebi pelusát, mert az a hülye Libero egyenmintát tett a pelus elejére és a felirat is csak rejtve van az oldalán
Nem tudtam, miért huzigálja a gyerek olyan gyakran a fenekén a pelust
Nálunk még egyébként is divat a hajnali kelés, és ilyenkor torkaszakadtából sír, mert nem vagyok ott azonnalderögtön
Az iskolakezdésért viszont nem irigyellek.
De most még olyan pici, kényeztesd nyugodtan, a te lelked is kisimul tőle...persze, ha közben valaki nem hánytorgatja fel az elmaradt házimunkalistát
2003.09.01 19:08
- ez volt az ő ajándéka az évfordulónkra. Hű, csajok, ne tudjátok meg (vagyis dehogyis, igenis tudjátok meg) milyen boldog vagyok, igazi hölgy lett, igazi foggal
. Ja, és közben semmi extranyügi, csak éjjel kellett átjönni hozzá néhányszor, de nem volt vészes "egész éjjel ordított, és járkálni kellett vele" dolog, csak olyan "anya, valami nem jó, átjössz megsimizni???".
2003.09.01 19:51
2003.09.01 20:24
2003.09.01 21:21

2003.09.01 21:24
Itt is hűvös van ám! Vettem egy nyári ruhát a hétvégi esküvőre még a kánikula idején, és most fogalmam sincs, mibe megyek. Gyakorlatilag semmi nem jön rám régi ruháim közül.
2003.09.01 21:27
Te is bekaptad azt a hanyos-hasmenos virust? Szilard jobban van mar?

Dani-cucc...

Zsombi pruszkol es kohog.
Szegenynek reggel elment a hangja, es nem birt sirasal jelezi, hogy mar felkelt es ehes. Igy a lelkiismeretlen anyja jo sokaig aludt, mignem arra ebredt, hogy a gyerek mar a racsot razza, hogy felebresszen..
), akkor nem kell neki semmi antibiotikum, adjon neki MEZES KAMILLA TEAT! LAthatta a ledobbent arcomat a doki, mert azt kezdte magyarazni, hogy MEZ mar 4 honapos kortol adhato... hat nem tudom....
2003.09.01 21:32
Gondoltam, adok neki anyatejet kanalbol. 3 kanal utan szinten szajzar es visszakopes.
Vagy most kezdjem cumisuvegbol a pureket, aztan majd csak atszokik egyszer? 
2003.09.01 21:48
. És tejem is alig van
, úgyhogy végül is megértem a kiscsajt, sűrített levegőt én sem szívesen hammolnék. 2003.09.01 21:57
) Szerdán már 3 hónapos lesz, lassan kúszik (10 perc alatt egy fél kiságynyit
) A kezét nézegeti, meg a csörgőit is, és mindent a szájába vesz!!! Néha öklendezik, majd megfullad, de ha kiveszem azt amit épp befele nyom, 2 perc múlva másik darabot horgászok ki belőle. A 3 hónaposság megünnepléseként megkapja szerdán az oltást is
de szombaton már mi is megyünk úszni és emiatt minél előbb annál jobb.
2003.09.01 22:32
Nekunk is ma volt a hazassagi evfordulonk, es ma bujt ki Petra elso foga!!!
A reakciom kb. az volt, mint a tied, nem is gondoltam volna, annyira orultem, buszke, boldog voltam a kis fogacska miatt.
Sok a hasonlosag, nem?
Gyors gyogyulast kivanok az egesz csaladnak!
2003.09.01 22:42
(nem tudom mit sajnáltam jobban, a tejet vagy a gyereket) ráadásul fájlalta a ballábát is... este már nem volt láza, jól evett, és nyugodtan durmol.
) nem? én is szeretnék addig szoptatni! Akartam kérdezni, Dávid jár oviba? 2003.09.02 02:49
"

2003.09.02 07:50
míg kinövi. Én soha nem fogtam be az orrát, amit anyós javasolt bealvás esetén(!!!) Én azt csináltam, hogy néztem az időt: tudtam, hogy kb 20-25 perc kellett neki az elején, hogy teleegye magát. Ha hamarabb bealudt, (soxor 5 perc után) azonnal letettem, arra hamarabb felkelt, mint az ébresztgetésre
Büfire -azaz testhelyze változtatásra - sem ébred fel? 2003.09.02 08:22
Gondolj szegény jövendő felelségére is. Mézet mostanában nem adunk a babáknak - toxin lehet benne. De Kata még azzal kapta a püréket, mert olyan egészséges. Nehéz dönteni. 2003.09.02 08:34
Ja, és pihenj sokat!!!!!
Egyébként gratula a fogacskához és az évford-hoz is!
Most meg a kiságyában jáccik, várom a postást, hogy hozza a hordozókendőt. Jut eszembe!!!! 2003.09.02 08:45
Lóg, mint egy szatyor?
Milyen mondjuk 2 hét múlva? 2003.09.02 09:07
Sajnos a mienk még messze van a nyugdíjtól, pedig szívesen lecserélném

Pedig már nincs az a nagy meleg. Reméltem, hogy a hűvösebb idővel mi is visszatérünk a régi szép átaludt éjszakákhoz. De úgy látszik tévedtem. 2003.09.02 09:11
Olvasni azért olvaslak benneteket foly. és annyi jó tanácsot kaptam már! Köszi! Mi pár hete gyakoroljuk az egyedüllétet, már egész jól megy, csak a főzés nem sikerül mindig. Tegnap du kapta meg a 2 hónapos szurit, hát estére rendesen orult tőle, riasztanom kellett anyukámat, mert a kúpot se tudtam beadni neki, annyira sírt és feszítette magát. Annyira sajnáltam! Hál'istennek anyáék közel laknak és át tudott jönni, segített fürdetni, kúpot adni. Fél tízkor el is aludt (ájult) a Virágszálam. Aztán apa is megjött a munkából és ő már csak a elmondásból ismeri a történetet, mert csak egyszer kelt fel Virág kajálni éjszaka, reggel meg már vigyorgott rá, mint a vadalma. Most is durmol, remélem ennyi volt a szuribánat. És hogy ez minden hónapban lesz! Brrr.
Ha lesz időm megcsinálom végre a profilomat és teszek fel képet Virágról is. 2003.09.02 09:20
Nem nagyon nézegettem, de mire hazajöttünk a kórházból (4 nap) már teljesen visszament. Na nincs kockahasam, mint előtte
még most sem (9 hét), de teljesen normális. 2003.09.02 10:06
Tehát szinte azonnal visszaugrott a hasam, persze akkor még hanyatt feküdtem
Amikor először lábra álltam, akkor nagyon fura volt. Először is kinézetre olyan lesz neked, mint amilyen kb mostanában, viszont az állaga nagyon vicces. Olyan érzés, mintha zselé lenne alatta (még remegtetni is tudod, ha valahol megnyomod
)Természetesen ez azért van, mert a bőr nem tud olyan gyorsan regenerálódni. Azért szerintem ne vitesd be a régi gatyódat szülés utáni hazaköltözésre, mert abba még nem fox beleférni (amibe bementél terhesruci pont jó lesz). Aztán én kb 3 hétig nem is foglalkoztam vele, állandóan pizsiben voltam, és a napom kb a szoptatás-büfike-alvás teendőkből állt. Szerencsémre a férjem az első két hétben végig itthon volt velünk, így sem a háztartásra, sem az evésre nem kellett ügyelnem, a férjem gondoskodott mindenről. Az én dokim ajánlotta a haskötő használatát az első 4 hétre, de én fölöslegesnek tartottam. Szerintem ekkor még csak a babával foglalkozz (nem is nagyon lesz másra energiád) és aludj amikor csak tucc. Én a hathetes nőgyógyászati kontrollon már belefértem - igaz, kicsit szűken - a régi nacijaimba, pedig 20kg-ot híztam. Aztán lassanként elkezdtem a terhestornát újra csinálni, hasizom gyakorlatokat nagyon óvatosan, először csak 2-2-t mindegyikből, és hetente emeltem az "adagot".
2003.09.02 11:33
). Mitől lehet ez? LEhet, hogy a déli főzelék miatt? Utána még szokott szopizni, de megfogja a kis hasát, már nem olyan könnyen kakil. Vagy nem elég energiadús neki? Pls help, hogy mire számítsak, mert négy napja megy ez, de már hótt zombi vagyok. Utoljára hathetesen csinálta ézt 

2003.09.02 11:45
még mindig.
2003.09.02 11:53
Szili még csak úgy ül, ha egyik lába hátra néz.
Pedig azt mondják ha bettem ne vegyem ki. Na és, ha neki kell elalvás előtt a cici, akkor nincs mese. Ha Zsombinak is üvegből kell, akkor egye úgy, idővel biztos leszokik róla. Add neki oda a kanalat, hátha megbarátkozna vele. Aztán lehet, hogy sületlenségeket írok. Nemtom.
) 2003.09.02 11:55
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|