A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Csajok az én sógornőm fotós...

Ha valakit érdekel

Kép Kép
szõlõ

Lányok, ne kíméljetek .. engem az összes fotós ajánlata érdekel.
Mindenkinek küldök mailt, és úgy próbálok választani.
Nekem is van egy fotós ismerősöm, neki is írtam .. csak ő nem ilyeneket fotóz .. kíváncsi vagyok, mit mond :)

Nagyon állat ez a babakocsi :) Nekem tetszik ebben a színben nagyon!

Kép
szösszenet

Pumpóka: már én is megkaptam a férjemtől, hogy itt felhergeljük egymást a hülyeségekkel, aztán rajta csapódik le. (baldachin :lol: ) Valami talán van is benne, hogy kérődzünk egy kicsit itt a témán, aztán otthon megmondjuk a frankót a szegény mit sem sejtőnek :lol: szerintem.

Gumimaci: én is nyüglődöm a babakelengyével. Úgy akarom, hogy legyen kb. 6 db 56-os és 6 db 62-es body és rugi aztán majd meglátjuk. Apa és én se voltam hosszú, sőt én koraszülött voltam és a családunkban több generációra visszamrnően minden elsőszülött korababa, apai és anyai ágon is, úgyhogy még az is lehet, hogy kis mukk lesz a nagy rucikban. Kelengyére vissza: vettem az Auchanban 20 db tetrapelust , 199 ft/db, szerintem ennyi csak elég lesz. LEhet, hogy varrok frottír türcsit és kifogót itthon, tényleg nem tűnik egy nagy wasistdasnak. :)

Cinyke

levelibeka

Pumpóka! Épp ezért vagyok bajban. Hogy lehet, hogy nem lesz nagy a baba, tehát több 56-os ruci kell. Viszont van rá esélye, hogy hosszú lesz és akkor a 62-est sem tudom sokáig használni. :roll:

Én arra gondoltam, hogy a tescoból veszem meg a bodykat. Ott 3-as csomagolásban vannak. Tegnap néztem: 600-1000 Ft/3 db. Itt nincs sok bababolt, ahol válogathatnák. :( És akkor veszek rövid- és hosszúujjut 56 és 62-es méretben 1-1 csomagot. Így lesz 12 összesen. Azzal csak kihúzzuk az első napokban és utánna amelyikből még kell, majd a párom beszerzi.

Hasonlóan akarok rugikat is, meg a többi szükségest.

Csak nem könnyű így elsőre összeállítani a listát. :?

Mamacka! Örülök, hogy Áron jól aludt. Nem biztos, hogy a ti ágyatokkal van baj. A gyerekek általában sokkal jobban érzik magukat a nagyszülőknél. :)

Geni! Szép babakocsit vettetek! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Ez a honlapja http://www.fentfoto.ini.hu mondjuk itt kismamás képek nincsenek fent, de babákat tudom hogy szokott fotózni, vagy iwiw-en: http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata. ... D=11204042

Kedves bátyám neje, nagyon jó fej és vidám csajszi.

Kép Kép
szõlõ

Nem válaszol senki,hogy mit kell tennem ahhoz, hogy rögtön megjelenjenek a friss hozzászólások?
emma2008

Gumimaci - Én is Tescos bodykat és rugikat vettem hasonló elgondolásból .. :)
Szerintem azok teljesen jók, nem kell profibb arra a rövid időre :)
Én úgy vásárolgatok, hogy mindenből legyen meg a kellő mennyiség (10-10 body és rugi méretenként minimum). És emellett legyenek olyan szettek, cuki összeállítások, amikben tudom őt fotózni, meg ilyenek :D (tipikus szőke anyuka, ugye? :oops: :oops: :lol: :lol: )
Nekem a 10-10 már nagyjából megvan mindenből .. de nem biztos, hogy megálok itt. Arra is gondolok, hogy 3-4 babaruciért nem fogom beindítani a mosógépet, kézzel nem vagyok hajlandó állandóan mosni .. ahhoz meg, hogy megvárjam, míg legalább a fél gép megteljen, kell 3-4 nap, ahhoz meg rucik :) Meert azért valljuk meg .. 1-2 naponta teljes programon mosni nem gyengén anyagi csőd...
De aztán lehet, hogy ezt most szépen kitaláltam magamnak, aztán az élet teljesen mást hoz majd :D :lol:
Én is csak próbálom logikusan megtervezni az első hónapokat :D
Aztán belejövünk ..

Kép
szösszenet

Emma, nyomj rá a frissítésre. A böngészőben zöld ikon, két kis nyíl.

Kép Kép
szõlõ

Cinyke! Jó, hogy nem csak én kínlódok ezzel a listával. :wink:

Én egyébbként nagyon örülök, hogy létezik ez a fórum, mert szerintem itt nem hergeljük egymást, hanem a tapasztaltabbak megosztják velünk a véleményüket. Nekem személy szerint eddig is már sokan és sokat segítettek. És a párom eddig még nem vágta a fejemhez a babanetet, mert ő sem tapasztalt ebben a kérdésben. Inkább örül, hogy mikor vásárolni megyünk, akkor már célirányosan tudom, merre kell menni, mit kell venni.
Ez neki is jobb, mintha ott tanakodnánk, hogy most mi legyen. :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Nálam a mozillában a frissítés kék ikon, egy ilyen kör alakú, önmagára visszamutató nyíl ikon :)

Kép
szösszenet

Emma! Akkor látod a friss hozzászólásokat, ha frissíted az oldalt (jobbra kék nyíl a menűsor alatt).

Szőlő! Van már kiságyatok?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szőlő!

Köszönöm! Még egy hülye kérdés: hol van a böngésző?
emma2008

[quote="kamilla306"] írta:kamilla306
[quote="csöppke"][ írta:csöppkecolor=green] Szösszenet. ha találasz egy jó pocakfotóst, oszd meg velem is légyszi :) Pár napja kértem árajánlatot egy fantasztikus nőcitől...45e az alap, ez 30 db retusált kép... Hát uff. :(
[/color]

Mi az, hogy pocakfotós???? Sima fotós nem tud pocakos képet csinálni?

de tud :) Csak az igazán művészi kismami képekhez olyan végzettség kell.. mármint ki már régóta abban dolgozik, na. Nem tudom leírni. :D

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Gumimaci - Én párom is örül, hogy tájékozódom, illetve, hogy meg tudom beszélni a sok kérdést a fejemben ugyanazon helyzetben lévő kismamikkal :) Arról nem is beszélve, hogy ez nem csak a várandósság idejére korlátozódik .. bartáságok köttethetnek, csoportos babázások . .stb. A gyereknek és nekem is jó lesz, ha lesznek azonos helyzetben lévő családok körülöttünk :)

Nem tudom mi van, de Alíz ma nagyon pörög :D :D
Lehet az OASIS Top 10 őt is felvillanyozta :D

Kép
szösszenet

[quote="atizka"]
írta:
atizka
Nici! Kedden a Szent Imrébe mész diabetológiára? Akkor még össze is futhatunk. Most megyek beutalóért a Bálint doktorhoz, csak annyit mondott, hogy keddenként rendelnek. Ha neked diétáznod kell, akkor nekem pláne. Már most elég rosszul viselem, hogy megvonom magamtól az édes dolgokat, tegnap már muszály volt ennei egy kis kekszet. Érdekes, de én egész nap inkább azt érzem, hogy lement a vércukorszintem, mert sokat szédülök.

Zita

Szia Zita, jóreggelt mindenkinek!

Igen, azthiszem a bártfai sztk-ba a földszintre kell menni, nem?
Nekem a beutalóm már megvan, tegnap gyorsan elintéztem!
Nemtudom kell-e diétáznom, mert a doki azt mondta végülis, hogy lehet hazazavarnak, mivel még nem érem el a kritikus szintet, csak közelítek, de lehet adnak pár jó tanácsot!
Azóta már kétszer is ellenőriztem a cukrom szomszéd gépével, és mind a kétszer tökéletes eredményem lett... szóval...
Reggel 8-ra kell mennem, de azt tanácsolta a doki, hogy vigyek túlélőkészletet, mert délnél előbb nem jutok be!
Én mondjuk ettem tegnap is sütit, bár csak egy falatot, meg a gyümölcsrizseket szeretem nagyon, és azt szoktam enni, de úgylátszik az nem viszi fel a cukrot...

No mind1, majd kedden kiderül mi is van, remélem semmi gáz!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

[quote="gumimaci_1"]S írta:gumimaci_1zőlő! Van már kiságyatok?

Ma kettőig dolgozom és utána megyünk ki a Corába. Remélem van még :D Meg ha már egyszer ott vagyunk ( :roll: :lol: ) nézek rugikat is, hátha. :wink:

Kép Kép
szõlõ

Szösszenet! Igen, én sem akarok minden nap mosni (azt kézzel kéne). Viszont mi van akkor ha megveszek 10 db. 56-ost és 1 sem jó rá? :roll:
Ezért gondolom, hogy 3 db. rövid- és 3 db. hosszúujjú 56-os elég lesz. Végülis a kórházban már tudni fogom, hogy mekkor a baba és akkor is futtathatom majd apucit. :lol:

És ezek csak a tiszta fehérek. Színesek már vannak és azt szerintem kapunk is még.

Ha te is a tescoban vásároltál ilyesmit, akkor biztosan tudod: ott ugye nem csak 56-os van ilyen 3 db.-os csomagolásban, hanem nagyobb is?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Leveli!

Azt nem tudom, hogy férjemen kívül lesz-e segítségem....
talán anyukám segít, de nem szívesen fogadom el...Nem valami jó a kapcsolatunk mostanában, sőt...elég rossz... :cry:
szeretném én csinálni a költözéssel járó mindent...persze férjemmel. Eltart majd egy ideig, mire minden a helyére kerül....
Legalább nem fogok unatkozni... :lol: Szerintem babanetezni sem fogok... :roll:
Kérdezhetnék tőled vmit? Szerinted mennyi esélyem van természetes szülésre?
a legutóbbi (2005-ös) leletem a gerincemről...
"A D. gerincen enyhe ív jobbra convex scoliosis. Az alsó szakaszon egy-egy apró Schmorl hernia látható.
Az L. gerincen minimális balra convex scoliosis. Az L. II.-IV. csigolyákon kis Schmorl herniak láthatók. Az S.I.-en spina bifida."
Szerinted? Vagy valaki, aki ilyenben járatos? :?: :roll:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szőlő! Akkor készülgess délutánra! :lol:
Én a babaruháktól nem voltam elragadtatva. A legtöbb nagyon szép, de csak 80% pamut. :(. És én olyat nem akarok venni. Nem is vettünk semmi rucit, csak 3 pár bébi kiscipőt. 100 Ft/db. Mondjuk, a pénztárnál derült ki, hogy rosszul rakták ki az árát és 200 Ft lenne db-ja, de rendesek voltak, mert visszaadták a különbözetet. :)
Szerintem 200-ért sem drága (100% pamut). És a sapik és 200-ért vannak.

De hátha ti találtok rucikat is, ami tetszik.

Nici! Ne aggódj, minden rendben lesz! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

[quote="emma2008"]S írta:emma2008zőlő!

Köszönöm! Még egy hülye kérdés: hol van a böngésző?

Ez az a program amivel ntezel, Explorer vagy Firefox a leggyakrabban. Ahová beírod a honalp címét, fölötte kell elnnie egy menüsornak kis képekkel, keress rajta olyan ikont ahol kis nyilacskák mutatnak egymásra/ba. AZ a Frissítés gomb.

Kép Kép
szõlõ

[quote="gumimaci_1"]
írta:
gumimaci_1Ha te is a tescoban vásároltál ilyesmit, akkor biztosan tudod: ott ugye nem csak 56-os van ilyen 3 db.-os csomagolásban, hanem nagyobb is?

Igen, van nagyobb méret is, és nem csak 3-as, hanem 5-ös csomagolás is!! :)
Szerintem az nagyon megéri .. és ráadásul szépek :)
Én amit vettem, nagyon édesek!

Kép
szösszenet

Gumimaci, én is csak 100% pamutot vennék, úgyhogy akkor lehet hogy azt mégsem. Mindegy, majd meglátjuk. :wink:

Összerakni szerintem nem fogjuk még tudni az ágyat, nem nagyon vannak szerszámok (hacsak egy csavarhúzó nem elég :lol: :lol: )

Kép Kép
szõlõ

Szölő, Mamacka, Kisfruzsi, Szösszenet, Gumimaci!!!
Örülök hogy mindnyájatoknak tetszik a babkocsi!
Remélem bevállik és sokáig fogom tudni használni!
Az tény hogy nem valami hatalmas babkocsiról van szó de nagyon kényelmes tolni ez által és szerintem a baba korának megfelelően kihasználható!!!
Majd megmérem ha hazamegyek a méreteit ha valakit érdekel.

Kép
geni

Geni,

A lábzsákra nem válaszoltál, van hozzá? És elég vastag?

KépKép
kisfruzsi

Geni, engem érdekel :)

Kép Kép
szõlõ

Szőlő, a Corás ágyhoz benne van a csomagban az imbuszkulcs, azzal kell összerakni (ikea-kulcs, az Ikea reklámfigurája is az :D ) Nem viszed el a melltartómról leszedetni a csipogót? :oops: :D

Kép
babyteve2

:lol: :lol: De szívesen, ha el tudod hozni ide az Örsre blokkal együtt 2ig :wink:

Kép Kép
szõlõ

Pumpóka, és akik még párkapcsolati gondokkal küzdenek: olvassátok el a Mars-Vénusz könyvek közül az elsőt, "A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek". Meglepő dolgokat találhattok benne, és ha ezek alapján gondolkodtok, rengeteg stressz és probléma tűnhet el... :D

Kép
babyteve2

Most ez komoly, Szőlő? :D Oltári jót tennél velem...az vajon mindegy, hogy melyik Corában vettük? Törökbálinton voltunk...

Kép
babyteve2

Szőlő! Már Babyteve írta, hogy összeszerelhető az ágy, nem kell hozzá sok szerszám.
És amiért mi nem találtunk ruhákat, lehet, hogy ti szerencsével jártok.
Az igaz, hogy a micimackós rucikat meg sem néztem, mert nem nagyon kedvelem őket. Bocsi attól, aki szereti. :oops:

Szösszenet! Köszi. Akkor majd mérlegelünk, hogy melyik éri meg jobban. Mondjuk 62-esből szívesebben veszek 5 db-ost is.
A badykból szertnék sok tiszta fehéret. A higgiénia miatt. Magasabb hőfokon tudom mosni és az közvetlenül érintkezik majd a bőrével.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci: ó, a férjem nem szól bele, hogy mi kell a gyereknek, egyszerűen nem érdekli (és ne képzeljétek, hogy amúgy nemtörődöm lenne, egyszerűen őszinte pasi. Én se szólok bele, h milyen számítógépes kütyüt vesz, mert nem értek hozzá és nem is érdekel.). Azt mondta, hogy teljesen az én dolgom, amit jónak ítélek és futja a keretből, azt megkapja a picink. De annyira pasi a szentem, hogy képtelen egy percet állni a babás részlegen, úgyhogy muszáj is nélküle döntenem.. :lol: ilyennek szeretem. Imád engem is és a babánkat is, csak... kínai neki a babakelengye-dolog.

Nagyon örülök ám én is itt az infóknak, a DM-es pelus, meg akciók meg ilyesmik, sokat tanulok belőle.

Én nem tudok felmenni a talira, de jó bulizást kívánok mindenkinek :)

Geni: mennyibe került a babakocsitok? (bocs az indiszkrét kérdésért.)

Nektek nem változott meg a zenei ízlésetek a terhesség alatt? Én előtte Paradise Lost-ot, Cranberries-t hallgattam főleg, mostmár képtelen vagyok! Ghymest és komolyzenét hallgatok főleg... :roll:

Cinyke

levelibeka

Cinyke! Nincs 2 egyforma ember (pasi sem) és ez így van jól. :lol:

Én nem nagyon hallgatok zenét. Van egy cd-m komolyzene várandósoknak. Néha abba belehallgatok, de amúgy... Tudom, hogy kéne, de ha nincs hozzá kedvem. :?

Az viszont biztos, hogy a hangos zenét nagyon nem szereti a picurom. Legyen az akármilyen. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gumimaci_1 2009.03.05 14:51-kor.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

[quote="babyteve2"]M írta:babyteve2ost ez komoly, Szőlő? :D Oltári jót tennél velem...az vajon mindegy, hogy melyik Corában vettük? Törökbálinton voltunk...

Nem tudom hogy számít-e, de mi is oda megyünk :wink:

Kép Kép
szõlõ

[quote="babyteve2"]P írta:babyteve2umpóka, és akik még párkapcsolati gondokkal küzdenek: olvassátok el a Mars-Vénusz könyvek közül az elsőt, "A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek". Meglepő dolgokat találhattok benne, és ha ezek alapján gondolkodtok, rengeteg stressz és probléma tűnhet el... :D

És akit érdekel a téma, annak csatolom a szakdolgozatomat - mert idevág :lol: :lol: És felhasználtam hozzá egy raklap ilyen irodalmat :D (csak én az üzleti életre vonatkoztattam a nemi különbségeket) :D

Kép
szösszenet

Jujjj, Szőlő, akkor írd le légyszi, az Örsön hol és mikor és ott leszek! Meg tel.számot priviben, ha mégsem ismernélek meg...(ki tudja, kismama-tali pl.) :D

Kép
babyteve2

[quote="kamilla306"]M írta:kamilla306ájus elejére vagyok kiírva, de én úgy tervezem, hogy április elején szülök. Legalábbis nagyon remélem. Se előbb nem akarok, se később.

Kamilla! Miért akarsz egy hónappal előbb szülni?

Nici! Kedden megyek én is, igyekszem 8-ra odérni, mert engem is felkészített a doki, hogy hosszú napra számítsak.

Babakelengye! Úgy látom, a legtöbben a beszerzések vége felé jártok. Én még mindig semmi... :( :( :( (Bocs, vettem a múltkor 6 db tetra pelenkát.) DE! Most már elhatároztam, hogy én is megírom a listát, abból is kettőt, 1. a legszükségesebbekkel, 2. ami jó lenne, de nem létkérdés. Szerintem ez utóbbira már nem marad anyagi fedezet, de hátha. Biztos gáz, de én nem vagyok egy nagy vásárló, tudom van aki órákat el tud tölteni egy bevásárló központban, én legszívesebben fél óra alatt elintéznék mindet és tűz haza... Persze a babadolgok azért más... :wink:

KépKép
KépKép
atizka

Szösszenet Berki Bea az általános iskolai osztálytársam. Nagyon aranyos lány, megerősítem. Munkáit én is csak neten ismerem.

Mango
Köszi, én OTP-s vagyok, de megnézem a linket amit küldtél.

Mamacka Igen, köszi. Anitat néztem, csak a honlapon árakat nem láttam, és nekem irtó messze van a Kékgolyó utca. A város másik fele.

Kép
téjé

Atizka! Te még csak a 24. héten tartasz, ne izgulj, még sok időd van válogatni. Én a 31. héten is csak azért sürgetem a dolgokat, mert van esélyem a koraszülésre, egyébként még én is vígan üldögélnék a cseppett megasszonyosodott popsimon! :lol: És a 24. héten nekünk még talán volt 3-4 rugink amit pusztán örömből vettem :) Szóval nem vagy elkésve!

Cinyke

levelibeka

sziasztok!

Jó rég nem írtam és követni is csak futólag tudtam a dolgokat!

Kicsit sokat melóztam a héten... :-( De most már tényleg visszább veszek, mert érzem ,hogy muszáj. Tegnap este úgy begörcsölt a lábam, pedig előtte soha... :-( Intő jelnek vettem, hogy most már fogjam vissza magam... :-)

Kamilla: nekem is Bálint Balázs a dokim. A fekvéshez kitartás!

Emi: ez a nyilalásszerű dolog, ez nálam is előfordul, főleg éjszaka, amikor megpróbálok egyik felemről a másikra fordulni, meg amikor 4-5 óra ülés után hirtelen felállok! De mivel hamar el szokott múlni, nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget... És az alapján amit Pumpóka írt, úgy látom nem is kell!

Szüléstől való félelem: az az igazság, hogy én nem félek! És nem azért mert nem vagyok félős, csak még olyan távolinak tűnik... Én mindennel úgy vagyok, hogy csak közvetlenül előtte kezdek parázni! Vizsgánál pl. mindig előző este kezdtem el félni, bár kiváncsi vagyok a szüléssel hogy lesz, mert ott ugye nem fogom tudni, hogy mikor van az előző este... :-)

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe! Megyek főzök, aztán elutazunk hétvégére kicsit pihizni!

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Kisfruzsi: remélem jól írtam hogy az lábzsák, neharagudj de nem vagyok tapasztalt két darab ugyan olyan anyagú ""kocsifedőt kaptunk" ha a lábzsáknak nagyon vastagnak kell lennie akkor bocsi de ez nem az.
Hát még úgylátszik van mit tanulnom.
Levelibeka:
A kocsi árát kialkudtam mert én amikor néztem akkor a legolcsóbb 59 000 volt erre zorróné írta itt hogy az övék ""44900+8000 lett volna a hordozó"" erre a baby fun-t felhívtam ahol ők vették nekem már erre a komplett szettre 57 000 mondtak a telefonban.
Nem értettem hogy ez hogy van hogy az egyik embernek olcsóbb a másiknak drágább??? Mondtam is a pasinak hogy én nem ezt az árat tudom. És így kieggyeztünk 55 000ft-ban.
Másnap a férjem el is ment érte reggel. Aranyosak voltak állítólag.
Vettünk még ott Angelcare légzésfigyelőt 20 700 ft-ért és kaptunk hozzá Captíva kukát ajándékban, ez is itt volt a legolcsóbb!!!!
Ha időm engedi elnézek hátha van még valami jó áron.
Tehát azt tapasztaltam hogy talpraesettnek kell lenni és ahol lehet persze igen is alkudni kell!!!!

Kép
geni

Mondjuk lehet azért drágább szettben mert a narancs és a zöld csak kétrészes és vagy piros vagy kék hordozót tudsz csak hozzá venni.

Kép
geni

Kisfruzsi: Martoson lakik a srác..
Ha gondolod majd elküldöm priviben a számát

Csajok akkor én beteg vagyok hogy abszolút nincs bennem félelem a szüléstől ?…abszolút semmi fenntartásom semmi..tudom h nehéz és fájdalmas..de egy csoda..és abszolút ez lebeg a szemem elött..

Maximum azért van bennem félelem h ne kelljen huszonxhetesen megszületnie..szoval érte aggodom de magam miatt nem..a test ügyes találmány..regenerálódik majd..a kilók is lemennek..a cici is visszamegy..remélhetőleg ha kell is a gátseb begyogyul..az aranyér..lábikrásodás stb stb stb pedig csak kellemetlen emlék marad..
Szoval HAJRÁÁÁ LÁNYOK…LEGYEN MINDENKI NAGYON ERŐS és aki fél az tényleg inkább ossza meg..nincs abban semmi szégyelnivaló..

Pumpi: nekem irták kiscsillag babájára…hogy ne irjak oda ilyeneket..meg ne törödjek ilyesmikkel stb stb..

Gumimaci: semmi gond én nagyon szeretem a micimackós dolgokat és ma voltunk intersparban..vettem egy füleses bodykát meg füleses törcsit meg egy kék plédet..meg ugye megvettem a cumisüvegmelegítőt..a bátyám vett neki ott egy 30 cms plüss Fülest apa meg egy 40 cms Zelefántot..annyira édesek :D
Vendég

Leveli! Annyira azért nem izgulok... Inkább csak attól, hogy később még szigorúbb fekvésre ítélnek, és akkor hogy vásárolunk?

Zorróné! Jó pihenést neketek a hétvégére. (Eredetileg én is B. Balázsra pályáztam, de lekéstem róla , mert már májusra nem vállalt. Minden ismerősöm nála szült, ill. szül. nagyon dicsérik)

Tök jó, hogy valahol alkudni is lehet, majd mi is próbálkozunk :roll:

KépKép
KépKép
atizka

Kép Pl: ezt a kínaiban vettem
[/img]
Kép Ezt meg annó a C& A-ban

Kép
geni

[quote="atizka"]
írta:
atizka
Nici! Kedden megyek én is, igyekszem 8-ra odérni, mert engem is felkészített a doki, hogy hosszú napra számítsak.

Babakelengye! Úgy látom, a legtöbben a beszerzések vége felé jártok. Én még mindig semmi... :( :( :( (Bocs, vettem a múltkor 6 db tetra pelenkát.) DE! Most már elhatároztam, hogy én is megírom a listát, abból is kettőt, 1. a legszükségesebbekkel, 2. ami jó lenne, de nem létkérdés. Szerintem ez utóbbira már nem marad anyagi fedezet, de hátha. Biztos gáz, de én nem vagyok egy nagy vásárló, tudom van aki órákat el tud tölteni egy bevásárló központban, én legszívesebben fél óra alatt elintéznék mindet és tűz haza... Persze a babadolgok azért más...

Jaja, 8-ra megyünk, és vagy délben bejutunk, jó időarány :? :)
Vagy iwiwen, vagy vhol? Csak hogy megismerjelek :oops:

Én sem vettem még semmit, bár nekem sok minden megvan a nagylányzótól, vigyáztam minden ruhájára, kézzel mostam őket, kíméltem, szóval sokat tudok még használni!
Ágyat, és babakocsit venni kell, mert azokat elajándékoztam, csak a pelenkázószekrény van meg, de az meg most 2 gyerekkel nem fog elférni, így kinéztem egy olyan ágyat, amiben egyben van a kettő, úgy kisebb, azt valószínű jövő hónapban vesszük meg, nem sietjük el, ráérünk :)
Babakocsit meg akkor szándékozom megvenni, mikor megszületett, és megkaptam a XI. kerületi támogatást, az is ráér addig, és abból megtudom bőven :)
Hordozó, kád, ilyenek megvannak :)

Ez az ágyikó:

Kép

Nekem nagyon tetszik :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

[quote="szőlő"] írta:szőlő
[quote="babyteve2"]M írta:babyteve2ost ez komoly, Szőlő? :D Oltári jót tennél velem...az vajon mindegy, hogy melyik Corában vettük? Törökbálinton voltunk...

Nem tudom hogy számít-e, de mi is oda megyünk :wink:

Én itt vagyok törökbálinton, a corától 5 percre dolgozom, és húzom az igát este 8-ig még :? :(

nici

Babyteve2!

Képzeld én is vettem tegnap a törökbálinti Corában szoptatós melltartót. Amikor elolvastam a hozzászólásodat, megnéztem, és az enyémeken is rajta vannak a lopásgátlók. Most mehetek vissza én is leszedetni. Nem olyan nagy gond Budaörsről, csak bosszantó.
emma2008

Szőlő!

Köszi, megtaláltam a frissítés gombot. Most legalább már ezt is tudom. Eddig nem nagyon volt időm netezni, főleg nem fórumokba irogatni. Mióta táppénzen vagyok, azóta szoktam csak.
emma2008

Nekem nagy élmény volt az első szülésem, pedig nem volt piskóta, 14 órát vajúdtam, közben mindent kihánytam, amit előző nap ettem, elhagyott az erőm, a végére infúzióra kötöttek, nem kelhettem fel, azt mondta a doki kicsit "lifteztettem" is a lányom, mert nem volt erőm egy igazit tolni, de végül csak sikerült kitornázni, szó szerint :)
Aztán mikor a mellemre tették, csak egy kis lilás-csuszpájkos :) valamit láttam belőle, de mindennél jobb érzés volt!
Azonnal feledtette velem az elmúlt órákat, és mai napig élményként emlékszem a szülésre vissza! :)

nici

Geni,

nem feltétlenül kell vastagnak lennie, de van téli is, és az vastag.

KépKép
kisfruzsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?