A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:22-kor.
Vendég

Nici!

Az iwiw-en Kovács-Beszedics Zita néven vagyok, jelölj be, aztán én vissza, majdcsak beazonosítjuk egymást valahogy.
Jól néz ki az ágy, én is valami hasonlóra gondoltam, csak fenyő vagy bükk színben. Ruhákat meg mi is sokat kaptunk, csak pár újat akarok venni.

De gáz, hogy bennehagyják a ruhákban a bizonsági kütyüt! Én egyszer egy zakóval jártam így, és mivel akkor vettem észre, amikor használni akartam, valahogy lefeszegettem róla. Szerencsére ott csak a bélés bánta egy kicsit, de hát ezt egy melltartóval nem lehet megcsinálni.

KépKép
KépKép
atizka

Nálunk fehér a gyerekszobában az összes bútor, tehát adott a szín :)

Zita, jelöllek máris :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Nono! Jobbulást a náthából! Jó, hogy átmenetek a szüleidhez, így talán te sem leszel olyan magányos... Kitartást, a hétvégék hamar el szoktak menni (persze, ha együtt lenne a család még hamarabb). Sovány vigasz,igaz?

KépKép
KépKép
atizka

Pumpóka! Én imádom a hozzászólásaidat, úgyhogy ne fogd vissza magad! :lol:

Szeretem, ha leírják a tapasztalt kismamik pl. a szülés élményüket! Ha rossz, akkor is! Sőt...akkor még jobban, hiszen ezekre a lehetőségekre is fel kell készülni, és jó tudni, hogy nem csak velünk történt már megint valami baj!
A szüléstől én sem félek annyira, de persze tartok tőle, mi lesz, hogy lesz. (de nem rettegek) De úgy vagyok vele, hogy nagyon vártuk már kicsi Zsófit, és bármilyen fájdalmat ki fogok bírni érte. Gyerek meg ugye még nem maradt benn ... :)

A vásárlással még abszolút nem vagyunk elkésve szerintem sem! (Jó, mondjuk aki már a 30-31. hétben van, ott már nagyon muszály) Én szép lassan szedegetem össze a dolgokat. Rucink már sok van! Én 56-os bodyt, rugit már kb 10-10 db -ot vettem. (de még tuti veszek párat) 62-est csak 1-2 darabot. Az még ráér. Van már tetra meg pamut fürdőlepedőnk, babakocsit februárban akarjuk megvenni, kiságyat márc-ban. Meg a többi kiegészítőt is febr-márc- ápr. (áprilisra már nagyon nem akarok hagyni semmit)

Én vettem Intersparban rucit, meg fürdőlepedőt, plédet (100% pamutok), és szerintem jó minőségűek!! Lehet, hogy pár száz forinttal drágábbak, mint a Cora, H and M de nálunk ilyenek nincsenek, csak még drágább boltok (Brendon, Anix) De ezt már úgyis sokszor írtam, hogy Pesten teljesen mások a lehetőségek.... Persze volt olyan body, amit nem vettem volna meg soha. Meg kell nézni.

Kép
gabo001

Lányok!

Vásárolt valaki közületek Budaörsön a Mattiban? Nekem valaki nagyon ajánlotta, van esetleg még valakinek tapasztalata? A honlapjuk elég béna, onnan nem lettem sokkal okosabb.

Nici! Visszajelöltelek.

KépKép
KépKép
atizka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:22-kor.
Vendég

Nono, megértelek. Én is egész nap egyedül vagyok itthon, a férjem munkaideje kiszámíthatatlan, van hogy ő is csak este 9-re ér haza (és ez sajnos nem ritka). De a csúcs kedden volt, éjfélkor jött meg. :cry:

KépKép
KépKép
atizka

...
Vendég

nono! Úgy látom sokan vagyunk itthon úgy, hogy a párunk későn jön haza, mert dolgozik. hát ez van sajnos. engem is csak ez vígasztal, hogy nem egyedi eset a miénk! :cry: Ráadásul én férjem is jövő héttől meg még pluszban heti 2-szer angolra fog járni.... de hát én sem szóltam hiszen manapság már ez is elengedhetetlen! Nem is tudom, akkor mikor találkozunk. Tényleg csak későn.... :cry: ez olyan szomorú, pedig én egész nap mutogatnám neki, mit akciózik a lánya a pocimban, így meg csak max. este, ha el nem alszik... szóval rossz ez nagyon!

Kép
gabo001

atizka! nálunk tegnap volt a csúcs 11 óra után valamivel ért haza, és egy rossz nyomtatót is cipelt magával. (igaz autóval volt) gyorsan elé tettem a vacsit, meg megengedtem a fürcsi vizét, közben tudtunk beszélgetni... babanéző nem volt, pedig akkor nagyon élénk a picúr!! :cry:

Kép
gabo001

[quote="nono26"] írta:nono26Ellenben a Soroksári úton van ez a babyoutlet Szerintem jó hely lehet az árak és a kínálat alapján. Nagyobb m int a Váci úti Brendon.

Oda mi is ki fogunk menni, most egyenlőre gyűjtöm az infókat, hogy a lehető legcélirányosabban tudjunk majd elindulni. Azért kérdeztem a Mattit is, hogy egyáltalán érdemes-e keresgélni, meg az időt rászánni.

KépKép
KépKép
atizka

Kedves mindenki!

Érdi anyuka vagyok, és szeretném eladni a kislányom hordozóját ( Pierre Cardin) , amit 4X használtunk.

Ár: 10000,-Ft

tel: 30/3100056
Kép
g.erika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:23-kor.
Vendég

Sziasztok!

Röviden, mert látom, h van fontosabb téma is, voltunk Corában, és nagyon én sem voltam elájulva.
Viszont kaptunk lepedőt, merev hátú pel.lapot, kispárnát (teljesen lapos) és hozzá rácsvédőt.
Viszont nem láttam sehol plédecskét meg törülközőt.
Vagy az nem is volt akcióban??

Sajnos látom, h sokan szenvedünk itt fennt a "magánytól". Én is sokszor be szoktam fordulni, és akkor ált. egész nap nem csinálok semmit.
De lányok ne adjátok fel, még pár hónap és úgyis megváltozik minden.
Apa meg szegény csak dolgozik, és biztos ő sem érzi magát jobban nélkülünk! Szemét egy világot élünk, h már egy leendő apuka a terhesség egészéről lemarad szite csak azért, h a családnak meglegyen az alapvető szükséglete.

Nézzük a jó oldalát, és akkor nem is olyan rossz.

Pumpi
Kitartás. Lehet, h le kellene ülnötök ezt megbeszélni, mert Te csak stresszeled magadat ezen a helyzeten és közben meg nem változik semmi. Adj neki esélyt, mert lehet h neki is fura a helyzet és nem tud vele mit kezdeni. A meló meg sajnos muszáj..., de szabadnap az meg jár!! :wink:

Na ennyit a negatív dolgokról.

Holnap hétvége és lehet apázni :D :D :D

Na befogtam, mert megint ccsomót írtam.

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:23-kor.
Vendég

[quote="atizka"]
írta:
atizkaNici! Visszajelöltelek.

Oksi :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Nem rossz a soroksári úti outlet, de messze nem olyan színvonalon fut, mint régen!
De az tény, hogy az árak jók!

nici

Lányok! S.O.S.

A cukorterheléses lelet hogy néz ki??? :oops:
Mert elmentem a leletért , de ezen mi micsoda.... :oops:
Segítsetek tudatlan fórumtársatoknak...légyszi!!! :oops:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

...
Vendég

ollem! pötyögd be esetleg, aztán meglátjuk mi az!!!
De ahogy nono is írta bizti van egy érték, meg mellette megjegyezve mi a normál határ. (ha neked 2-szer vettek vért: éhgyomri + 2 órás, akkor 2 érték van)

Kép
gabo001

Nono!
Köszi. Azt hiszem, akkor még a cukorterheléses nincs kész...vagy nem tudom...
Bár ez a lelet az előző ugyanilyentől eltér egy helyen...
GLU 5,2 mmol/l PP 7,2 mmol/l
Előző ilyen lelet
GLU 5,8 mmol/l
és ennyi. nincs olyan, hogy PP stb...lehet, hogy ez a cukorterhelés eredménye???? :oops: :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Gabo!

Éhgyomori vérvétel volt+ 1 órás...
Előző hsz-emben ott van az a bizonyos sor.
Ja határérték mellé írva 3,3-6 Ez lehet az???
HELP!!!!!!!!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

ollem! Szerintem: éhgyomrid: 5,2 mmol/l, tesztreggeli után (=PP): 7,2 mmol/l Szerintem így egy kicsit magas, mivel 6 -ig fogadják el, és neked 7,2 lett.
De ez az én okoskodásom! (6 éve végeztem eü. fősulit)

Kép
gabo001

Ja! Nem mondtak hozzá valamit amikor kiadták????

Kép
gabo001

Kisfruzsi!Jobbnak láttam ha ezt bemásolom neked minthogy hülyeséget mondjak!

TiTi TriTon 3in1 multifunkciós babakocsi mely a következő elemket tartalmazza:

Alumínium váz:
szuper könnyű, állítható a tolókar hossza, egyszerűen lapra csukható, első két kereke bolygósítható-fixálható, hátsó kerekei fixek. Extra nagy jól pakolható mózeskosár tartozik hozzá

Mély babakocsi, mózeskosár:
Merevített aljú és falú mózeskosár. Újszülött kortól használható mélykocsi. A kupoláján kémlelőnyílás, merev biztonságos fogókar ami megkönnyíti a hordozást. A mózeskosarat könnyedén lehet a vázhoz csatlakoztatni. A mózeskosárhoz, esővédő fólia és téli lábzsák tartozik.

Sport babakocsi:
Sport babakocsi, mely a baba 4 éves koráig használható. A sport babakocsi rész több fokozatban dönthető, elfektethető-ültethető. Tarozékai: Kupola rajta lévő kémlelőnyílással, esővédő fólia, téli lábzsák, sport karfa, 5 pontos biztonsági öv. Nagyon könnyű, egyszerűen kezelhető.

0-13kg hordozó:
0-13kg-ig használható biztonsági autós gyermekülés. A babakocsi vázára egyszerűen rögzíthető. 5 pontos biztonsági öve van. Napvédő kupolája, központi övfeszítő rendszerrel ellátott. Megfelel az európai ECER44 szabványnak. A babakocsi vázára és autóba egyaránt egyszerűen rögzíthető, szuper biztonságos, biztonsági gyermekülés.

A TiTi TriTon 3in1 multifunkciós babakocsi mindezeket a felsorolt elemeket tartalmazza!!!!! A babakocsira 2 év garancia vonatkozik.

Kép
geni

Sziasztok!

Én most csak annyit, hogy Corában babahetek vannak:

http://www.cora.hu/akciok/babamama/index.php

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

[quote="gabo001"]J írta:gabo001a! Nem mondtak hozzá valamit amikor kiadták????

Anyám ment be érte. Ott megnézette a csajjal, azt mondta, hogy teljesen jó!
Most nem tudom, mi van.... :roll:

Valaki itt azt írta, hogy 7,8-ig jó a cukorterhelésesnél nem??? :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Geni,

Köszi szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ollem,

Itt Komáromban a leleten csak az van az utolsó sorban vagy azok egyikén, hogy 60' -es vércukor. Na az a terheléses eredménye. A határérték 3,8-5,8 az enyémen.

KépKép
kisfruzsi

ollem! Az igaz, hogy 7,8-ig jó a cukorterhelés, de mivel neked "csak" zsömi+tej volt, így gondoltam, hogy ott alacsonyabb határokat húztak meg... nem tudom akkor!! De a határértékhez írtad a 3,3-6-ot! Viszont ha ez az éhgyomri határéték, akkor teljesn jó tényleg a 7,2!!! Látnom kéne a papírt. Szerintem akkor csak félreértettem!!

Kép
gabo001

[quote="kisfruzsi"]
írta:
kisfruzsi

Ollem,

Itt Komáromban a leleten csak az van az utolsó sorban vagy azok egyikén, hogy 60' -es vércukor. Na az a terheléses eredménye. A határérték 3,8-5,8 az enyémen.

Na de jó, hogy nem én mentem el a leletemért....
Most akkor izgulhatok egy ideig, hogy mi is van... :evil: :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

De ha meg kisfruzsi írását nézem akkor meg mégiscsak az első elgondolásom volt jó....? De akkor az a nő miért mondta, hogy jó! Ő meg biztos tudja mit beszél!! Szóval totál káosz! Látnom kéne a papírodat!

Kép
gabo001

[quote="gabo001"]o írta:gabo001llem! Az igaz, hogy 7,8-ig jó a cukorterhelés, de mivel neked "csak" zsömi+tej volt, így gondoltam, hogy ott alacsonyabb határokat húztak meg... nem tudom akkor!! De a határértékhez írtad a 3,3-6-ot! Viszont ha ez az éhgyomri határéték, akkor teljesn jó tényleg a 7,2!!! Látnom kéne a papírt. Szerintem akkor csak félreértettem!!

Lehet, hogy nem is jó az egész , amit nézek....
Egyébként az a 3,3-6 az éhgyomori határérték lehet, ha egyáltalán az a sor a cukoré.... :roll:
GLU ez a cukor rövidítése?? Vagy nem??? :oops:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem! Azért ne izgulj! Pár nap már mindegy! Majd menj be, aztán kérdezz rá hétfőn vagy valamikor!!! :wink:

Kép
gabo001

Jaj Gabo!!!

Nálam is totál káosz.....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jaj Gabo!!!

Nálam is totál káosz.....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

GLU az a cukor, PP (tesztereggeli után)

Kép
gabo001

Na akkor jót nézek.....
De vajon mennyi a zsömi+tej tesztreggeli felső határa???
Ezt kéne akkor csak kideríteni....annyi, mint a cukros lötyié???
Múltkor 5,8 volt a GLU most 5,2 éhgyomori.
Múltkor is a referencia tartomány ugyanennyi volt 3,3-6.
Akkor ez a tartomány csak az éhgyomorira vonatkozik. Mert gondolom (én mint földi halandó) hogy a kettő ref. tartomány éhgyomori és terheléses nem egyforma határértékű...vagy tévedek???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Csak gyorsan írom, mert du. jönnek hozzánk, és addig sütni meg takarítani kellene :?

Itt a házunk mellett van interspar. Leszaladtam pár dologért, és láttam azt a kispárnát, amit a corábna vettük de.!
Corás ár: 750
Interspar: 900

Szóval nem éri meg az interspar.

Megatoys:
Na az nekünk nagyon közel van, és a régi áruházhoz képes nagyon "gagyi". Bár tegyük hozzá 3 évig ott dolgoztam mint adminisztrátor. De kb. a 60%-át lecsapták, nem is tudom, h azzal a résszel mi lett.
Meg oda a Brendonból leselejtezett cuccokat szokták kivinni.
Viszont van mindig 1-2 jó dolog, amiért érdemes oda is benézni.

Nekem most Graco kád kellene, de nem találok sehol. HA vki lát, akkor sikítson már!! :roll:

Jók legyetek, futok tovább :)

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Hali!

Lituka! Tudom, hogy te voltál, aki irt a másik topicban erről, de nem akartam személyeskedni, bár ez nem feléd negativ, hanem feléjük, hogy ilyet mondtak. Teljesen normálisan reagáltad le... ők könnyen beszélnek, miért is izgultak volna? Hiszen mindegyikőjük már a 36.héten is túlvolt... ennyi... csak engem meg ők bosszantottak.. már nem is irok abba a topicba elég régen... de olvasom, milyen okosak tudnak lenni... :wink:

Szössz! Életem, várom a linket... nemtom, még meddig leszünk itt... :roll:
Vendég

Igen! Az éhgyomrid (GLU) múltkori és most is jó! (ennek a ref. tartománya ezek szerint a 3,3-6)
A terhelés után neked 7,2 lett! Ezek szerint emellé a sor mellé nincs írva tartomány???? (mert akkor feltételezem, hogy nálatok is 7,8-ig fogadják el, vagyis JÓ!!!)

Kép
gabo001

Sziasztok

Csatlakoznék hozzátok, mint az áprilist már nagyon váró kismama, és csak tátom a számat, hogy ebben a topicban aztán van élet :lol:

Nekem az első babám lesz, és mivel mától nem dolgozom, azt hiszem rendszeres látogató leszek. Már most furcsa, hogy holnap sem kell korán kelni, és 12 órás munkarendben bentlenni, de sajna ez már elég megterhelő volt. És végre mindenre lesz időm, ami eddig sosem volt. Biztos csak meg kell szokni.

amia

Szia Amia, gratula a babóhoz! :D

Corás melltartó: kíváncsi vagyok, hány melltartót visznek vissza a napokban csipogó-kivételre...de a pénztárnál vajon miért nem vinnyog? :twisted:
Találkoztam Szőlővel, elviszi a cicifixet, nagy hálám Neki! :D

Kép
babyteve2

szerintetek a terheléses cukrot hanydik hétig mérik???
Merthogy nállunk(balkán)ez nem kötelező,csak indokolt esetben.Nekem csak éhgyomrit mértek,az okés volt,de cukros löttyöt nem kellett innom.
A 30 héten megyek Szegedre,találkozni a választott orvosommal először.Nem is tudom,hogy milyen vizsgálatokra fog elküldeni.

Az a piros babakocsi(nem tudom ki vette)nagyon tetszik.tök vagány.

Kép
szibi

A másik amit akartam kérdezni :!: :!: :!:
Nem korai még szopis melltartót venni???Mi van akkor,ha a cici még tovább nő,mire elérkezik a szoptatás ideje?Csak azért,mert én már kettőt vettem,nagyobb méretben a versenysúlyomnál,de szerintem a másodikat is kinövöm max 3 hét múlva.

Kép
szibi

Szia Amia :!: Én,mint "olvasótag" üdvözöllek köztünk :D :D

Pumpóka :!: engem nem zavarnak a hozzászólásaidés a kirohanásaid sem.Legalább őszintén leírod,amit gondolsz.Tehát nem kötelező a "szájzár Ágnes" :D :D

Kép
szibi

Én már a 2. garnitúra szopis melltartót fogyasztom, de inkább veszek szopisat, és hátha jó lesz még, mire tényleg szoptatni fogok, mint sima melltartót, amiben meg nem tudok szoptatni. Amit tegnap vettem, azt is valószínűleg kinövöm, de venni meg kelllett vmit, mert a 75 B-s cicim most 85 D-s... (Nem tudom, ennek most örüljek-e, vagy sem....)

Kép
babyteve2

Amia hogy lehet,hogy a vonalzónkon mindkettőnknél 74 nap van még hátra,de a hetek és a napok száma nem stimmel :?:

Kép
szibi

Köszi az üdvözlést :)

Nekem sem volt cukorterhelésem, mondván minden éhgyomri cukrom tökéletes volt, és a családban sincs rá hajlam. A dokim azt mondta ha szeretném, akkor persze, nyugodtan, de nem látja túl nagy értelmét. Szóval inkább kihagyom azt az undormány löttyöt, de néha azért mérek cukrot úgy szúrópróba szerűen, mert Édesanyám munkásságának hála, van mérőnk, de eddig egyszer sem volt rossz az érték.

Ha hiszitek ha nem, én még mindig a normál melltartóimat hordom, legalábbis az olyan fazont, amit középen nem csak egy szál tart össze. És még mindig tökéletes rám, úgyhogy ezt a szoptatós melltartót én is a lehető legvégére hagyom.

amia

Szibi, ez egy jó kérdés. Én Ápr. 15-re várom, ezt is állítottam be...fogalmam sincs mért más :shock:

amia

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?