Hajrá Zsu!!!!!! Remélem már a karodban tarthatod ma a kisbabádat!!
Úgy látszik megrémült a gyerkőc a kórházban fekvés gondolatától..
Dodó!
Gratula a babához! Szoktam néha olvasgatni a másik topikban, ahol voltál, mindig néztem a fejleményeket, hogy összejött-e nálatok a babuci! És lám most itt vagy, már 17 hetesen.....
Te Svédországban laksz ugye? Ott azért máshogy mennek a dolgok, mint nálunk. Kórházban fogsz szülni?
(bocsi a sok kérdésért

)
Felhívtam ma a szülésznőmet, elmondtam neki a fejleményeket, azt mondta ezek csupa jó hírek, érett lepény, 1 ujjnyi méhszáj, erős jóslófájások, szerinte nem húzzuk ki a terminusig! Hát úgy legyen!!!
Gyorsan el is mondta, hogy mikor dolgozik, hátha a napokban már értesítenem kell! De jó lenne...
Pandi!
Most eléggé hűl az idő, talán ez a front majd hatással lesz rátok! Azért 5 óra mászkálás az nem semmi!
Mondjuk én is mászkálnék meg lépcsőznék, de ugye a lepényem miatt most el vagyok tiltva tőle...
Vera!
Talán ez a kis hasmenés már jelent valamit.....
Mondjuk én is többször hittem azt, hogy lesz hatása, mert pár napig a múltkor hasmenésem volt, aztán végül is semmi..
Próbáld ki a narancs+grapefruit+gyömbér koktélt, hátha használ. Az mégsem olyan brutál, mint a ricinusos-koktél..
Most nekem is megint keményedik a hasam, fáj a derekam. Hát kíváncsi leszek a hétvégén mi lesz??!
Vikci!
Szerintem egy hét túlhordás az normális, itt Sopronban is soktól hallottam, hogy 6-7-8-10 nappal túlhordták, aztán magától meglett a baba. Szóval ne izgulj!
Kata