MINDENKINEK köszi a gratulációt Bencus nevében is és a megnyugtató szavakat, jelentem hatottak

Igyekszem nem aggódni, remélem rákap a mászás ízére nemsokára. Most ráadásul még jön a foga is: a bal első felül, még nem tört át, de nagyon feszíti az ínyét szegénynek, már látszik a fehér csíkja, úgyhogy nyáladzunk és rágunk ezerrel...
Votiv

Lilinek bulást és rengeteg ++++++++++++++++++++++++++++++
Tinu

Jaj de jó, hogy jobban a cicid!!

nagyon ügyes vagy!!!
Nuk

Éljen a mászó és lépegető Réka!

új családtaghoz grat., Zoli véleménye meg

És holnap drukk az ülésvásihoz!
Leni

Gratula Iginek a lépegetéshez! nem semmi a fiad, miket tud már!
Szellőke

Örülök, hogy megnyugodtál

sztem majd simán át tudod szoktatni az ágyában elalvásra, amikor a körülmények már azt segítik elő (és 2gyerek mellett más mint 1gyel, ráadásul áll. változik minden) és ő is megérett rá

ez is olyan, mint minden döntés, hogy előbb a szülőnek kell meghoznia és elhatároznia magát a változásra, aztán már könnyebben megy a gyereknek is.
Curse

Hú, már nincs szopi! Ha Adél nem igényli, akkor ne bánkódj, gyűjts egy kis energiát, amíg jön a tesó

sztem ha ilyen fokozatosan szoktatok le, nem kell aggódnod!
Ez a fogápolás sztem ebben a korban még teljesen elég. A gy.dokink mindig azt mondta, hogy azért "matassunk" a szájában, hogy szokja, de nem kell még "felnőtt értelemben" mosni. Szóval Bálintnak is volt olyan rágóka-fogkefe sorozata, mint amit Barbi is írt, aztán olyan másfél éves kora körül kezdtünk fogkémet is használni (Homeogenet aztán Johi-féle biocuccot).
Vera

Puszi a tündéri aranyos Dócinak és a sz.gépprofi Marcinak!!
Barbi

Angi és az elektromos fogkefe
Kötelezőnkről még nekünk sem küldtek csekket, csak van egy igazoló papírunk (azt legalább küldtek) és egy befizetésigazolásunk.. ja és éretsített minket a biztó, hogy hó végéig igyekezenek elintézni, de még még nem kapták meg a kárigazolást...
Minden betegnek bulást +++++++++++