A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Fél du írtam a hsz és mire elküldtem írtatok ti is.

Irina Jó, hogy Ádika sebe ilyen gyorsan gyógyul. Én is bementem volna vele a kórházba az biztos.

Maggie Milyen szépen leírtad a gondolatodat és milyen igazad van.

Regina Anyudnak szerintem csak nyűgös napja van, holnap már másképp fogja látni az egészet. Amúgy én is akkor fürdök ha apa itthon van és figyeli cicát.

Nekterin Te párod is olyan mint az enyém :roll: Ej, ráérünk arra még :? :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina! Ezt én sem értem! :? Ráadásul egy gyerekorvos?! :? Állandóan azt halljuk mindenfelől, hogy a szoptatás így, meg úgy, szegény kismamákat - akik nem tudnak szoptatni- ezzel kergetik az őrületbe, közben meg ilyenek történnek, ha valaki szoptat. Én meg úgy gondolom, mindenkinek úgy jó, ahogyan van. No, ezt jól megaszontam, de remélem érthető vagyok.

A gyerekek rendben. Gergő még egy kicsit köhög, de ez már szinte semmi. Csütörtök óta már ő is jár suliba. Végig nagyon jó volt a kedvük, az étvágyuk, egy igazán beteg gyerek nem produkálja ezeket. Ők sem. De ilyen szerencsére csk ritkán van.

Móni! Én tudok ám örülni mások sikerének is! Nagyon jó! De az nem baj ugye, ha egy kicsit irígykedek? :oops: Legyél is büszke a Kiscicádra! :lol: Remek kis csajszi.

M
dmaggie

Irina! Ezt én sem értem! :? Ráadásul egy gyerekorvos?! :? Állandóan azt halljuk mindenfelől, hogy a szoptatás így, meg úgy, szegény kismamákat - akik nem tudnak szoptatni- ezzel kergetik az őrületbe, közben meg ilyenek történnek, ha valaki szoptat. Én meg úgy gondolom, mindenkinek úgy jó, ahogyan van. No, ezt jól megaszontam, de remélem érthető vagyok.

A gyerekek rendben. Gergő még egy kicsit köhög, de ez már szinte semmi. Csütörtök óta már ő is jár suliba. Végig nagyon jó volt a kedvük, az étvágyuk, egy igazán beteg gyerek nem produkálja ezeket. Ők sem. De ilyen szerencsére csk ritkán van.

Móni! Én tudok ám örülni mások sikerének is! Nagyon jó! De az nem baj ugye, ha egy kicsit irígykedek? :oops: Legyél is büszke a Kiscicádra! :lol: Remek kis csajszi.

M
dmaggie

M
dmaggie

Bocsi, megkergült a gépem!
De, ha már írok, kérdezni akartam Virankától, hogy mizu van Bálint bőrével?
Hátha jön még ő is.

Maggie
dmaggie

lmóni! Nagyon ügyes vagy!!!! És hogy csinálod? Én is irigy vagyok! :oops:

Emlékszem, még azt mondtam, hogy a szopinál majd leugrálnak a kilók, hiszen a szopi a tartalékainkat emészti fel.
Ja! Csak ha nem eszem és iszom eleget, akkor nem lesz tejcsi, mert nem alég a tartalék.
Most kb. 9 kilótól kellene megszabadulnom.
Belekezdenék én a 90 naposba, csak a méreganyagok miatt nem akarom.

Irina! Jó, hogy bevittétek Ádit, most már a célegyenesben vagytok! De ari vagy! Nem vérzett volna el! :wink:

Regi! De édesen berreg Szeli! :lol: És milyen csúnyák vagytok, hogy kinevetitek! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Motiot! Te hogy állsz a fogyókúrával?

Kép
Kép
Kép
gremese

dmaggie: köszönöm, megöleltem Ádit a nevedben! :-)

Viranka: ugyanezt akartam kérdezni: mizújs Veletek???

Kép
Kép
irina

Emese Nagyon semmit se teszek érte. Egyszerűen csak fogyok, mondjuk most már egy kicsit lelassult de azért még mindig megy le egy kicsi. Pedig balaton szelet függő vagyok :oops: van olyan nap, hogy 2 Xl-es szeletet is megeszem :oops:

Regi Megnéztem Szelit. Nagyon aranyos :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina, te csinálod jól, így is kell, ha van tejci akkor csak a szopi, semmi cumi, semmi cumisüveg. Nem is szabad erőltetni, nem is értem miért olyan meglepő ez, szerintem minden anya csak szoptatni szeretné a gyermekét. Ne is foglalkozz vele.
Én még nem találkoztam mondjuk meglepő tekintetekkel, h csak szopizik és nem iszik, ez nálunk valahogy kimaradt, nem is bánom. Mi is csak szopizunk, illetve most már 4. napja 1x szopi után kap pár kanál almalevet, holnap pedig alma pépet, de hát szopi után jó, ha 5 kanálkával megeszik, mert jóllakik a szopival. Nekem a védőnő azt mondta, h szopi után 10-15 perccel adjam a gyümi levet, majd a pépet és egy hétig, csak egy ízt. Hát majd meglátjuk.

Viranka, tényleg Bálint bőre, engem is nagyon érdekel.

Dmaggie, hát igen, én is fent vagyok mikor ő még szuszizik, ugye mostanában felébredt éjjel, hát ma is vártam már 2, 3, 4, erre ma 5-ig aludt:)

l. móni, ügyes vagy, én irigy :D , a barátnőm ugyanígy járt mint te, én miért neeeeeem?
Csak 20 kg kéne fogyni, no már majd ha nem szopizunk :D

Emese, Anyóséknál minden rendben volt?

Nálunk Anyukámnak holnap lesz a szülinapja, de betegeskedtek egy kicsit, meg Robesz is így elhalasztottuk jövő hétre, és így egybe esik Anyósékkal, kicsit sűrű lesz.

Jó éjt, megyek, mert nagyon nem találja a helyét.

Kép
Kép
nektarin

Ezeket egy másik topikból loptam :lol: :lol: :lol:

Egy pár vicc a jó kedv eléréséért:
1.)
- Miben hasonlít a hegyi pásztor és a sziklamászó?
- Mindkettő marhára vigyáz a hegyen!

2.)
Nyuszika bemegy a boltba.
- Ecetet kérek!
- Sajnos nyuszika mi nem tartunk ecetet, ez egy festékbolt.
- Mondom, ecetet kérek!
- Nyuszika, ez egy festékbolt!
- Jó, akkor másképp mondom: kérek egy pamacot!

3.)
Szőke és barna nő autóznak. Egyszer csak megáll az autó, a szőke kérdezi a barátnőjét:
- Miért álltunk meg?
- Kifogyott a benzin!
- De okos vagy! Én biztos nem vettem volna észre és tovább vezettem volna!

4.)
Szőke nő kifakad a férjének:
- Elegem van az egészből! Sosem jössz haza időben, éjszakára is kimaradsz.
Megcsalsz fűvel-fával! Most már abban sem vagyok biztos, hogy te vagy a gyerekeink apja!

5.)
- Képzeld, tegnap leestem a létráról!
- Nahát, és lett valami bajod?
- Nem, semmi. Képzeld, tegnap leestem a létráról!

6.)
- Mit mond az orosz a halálos ágyán?
- Szent péter vár.

7.)
Férj és feleség vacsoráznak. A feleség leeszi magát.
- A fene - mondja - úgy nézek ki, mint egy disznó!
- Igen - mondja a férj - és még le is etted magad!

8.)
- Hogy sikerült a randid?
- Hát, csak olyan sakkosan...
- Hogyhogy?
- A fehér királyról kiderült, hogy sötét paraszt...

9.) (Retro kategória. Ez egy igen "ántik" vicc)
- Hogy imádkozik a szűzlány Szűz Máriához?
- Szűz Mária, ki vétkezés nélkül szültél, add meg nekem, hogy szülés
nélkül vétkezhessek.

10.)
Egy pasas begipszelt lábbal horgászik a folyóparton. Arra megy egy másik horgász és kérdi:
- Mi a helyzet, harapnak a halak?
- Nem, dehogy, csak elestem.

11.)
- Milyen a számítógépes szépségápolás?
- Átküldök neked egy kiló bájt!

12.)
Egy járókelő megállít az utcán egy másikat:
- Ne haragudjon... az állomást keresem.
- Nem haragszom. Keresse.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na megyek megnézem a vonalzóm mert szerintem nem jó :?

Nektarin Mindenki más. Majd ha nem szoptatsz akkor gyorsan lemegy az a pár kiló. De szerintem a 20 az sok lesz :roll: Nincs rajtad annyi. Emesén sincs 9 :roll: A talin nem úgy nézett ki :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nem értem :shock: Cica 4 hónapos 3 hetes és 3 napos. A vonalzó szerint meg nem :shock: És ha újat csinálok akkor is ezt mutatja. Vmi baj van a nőivonalasokkal.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na megyek fürdetni. Nem szórakoztatom magam. :lol: :lol: :lol:

Jó éjt babáknak, mamáknak, papáknak.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina! Köszi :lol:

Emese! Tényleg, a kis MimózaZsófi hogy viselte a mai talit?

Hopsz, az én Vacakocskám sem akar még aludni. Mennem kell, de majd biztosan benézek az "éccakaji műszakba". :lol:
dmaggie

Hahó csajok!
Húúú, engem úgy lefárasztott ez a farsangozás a két gyerkőccel, hogy itt alszom el a gép előtt :roll: Panka tök jól viselte, de már ő is kidőlt, megyek utána :wink: . Inkább a jól bevett szokás szerint reggel jövök :twisted: . Csak mellékesen jegyzem meg, hogy Bence megnyerte a jelmezversenyt az elsősök között :D.
dettyk

Jóccakát! :D
dettyk

Sziasztok!

UFO mama: Rám akkor szoktak furcsán nézni, amikor kiderül, hogy egyik fiam se ivott még soha életében cumisüvegből....
Igen, a másik, amikor esetleg én beteg vagyok és gyógyszer kellene, vagy akár csak valami szopogatós strepsils és társai típusú tabletta, és mondom, hogy azt nekem nem lehet és néznek nagy szemekkel. Hát igen, én öt éve állandóan vagy terhes vagyok vagy szoptatok.. :lol: :lol: :lol:

Regi, annyit nevettem a videón, olyan édes Szeli, ahogy próbálkozik!
Én sem hagyom egyedül a gyerekeket, amígy zuhanyzok...

Maggie, ugyanezt szoktam mondani, hogy mióta gyerekem van, azóta nem alszom, de ahogy ez már téma volt, nekem az átlagosnál rosszabbul alvók a gyerekek, vagyia nagy már kinőtte.

Kilók: Eszek elég rendesen és mivel ehhez vagyunk szokva, sütök is sütiket. Szerintem több édességet eszek, mint korábban, de nem is fogyok, nem is hízok. Csak hát a pocakossággal feljött plusz kilók így nem mozdulnak! De nem bírom megállni, olyan édesszájú vagyok!

L.Móni :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bongyi

Dettyk! De jó! Minek öltözött? Majd reggel megírod ugye?
Jó pinehést!
Mindenki alszik már?
dmaggie

Dettyk! Gratulálok Bencének! Te pedig pihenj egy jó nagyot!

Nektarin, Dmaggie! A mai anyóslátogatás nagyon jó volt, látszik rajta, hogy hamar felismeri, hol van, kik veszik körül. Percre pontosan aludt fél órát. Azzal röhögtünk Anyósékkal, hogy mindig visszaszámoltam: még van 7 perc, még 5 perc... És már ók is számoltak vissza. Mondtam: na, még egy perc és ébred. Egy perc múlva már emelte a kis fejét, hogy ő felkel. :wink:

Szóval addig jó volt, míg Apa öccse meg nem érkezett. Vele is szokott találkozni, de Ő nem babázik. Na, mikor ránézett, eltörött a mécses. Vígasztalhatatlan volt. Úgyhogy jöttünk is haza.

Nem baj, úgyis most abban a korban van, mikor már emlékeznek helyekre, arcokra. Majd Apa öccse is újra visszakerül a pixisbe. :wink:

Egyébként mikor Noelék itt voltak, a kezdeti sírókázás után annyira édes volt. Kacagott, meg magyarázott.

Nekem meg van 2 liter tejem a hűtőben (tehéntej!), ami ma jár le, úgyhogy megyek pudingot csinálni.
Azért írtam a tehéntejet, hogy nehogy azt higgyétek, hogy 2 l anyatejből gyártok pudingot. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

És már megyek is tovább, még némi rendrakás hátravan, zuhany, aztán kivételesen megpróbálok hamar lefeküdni.

Juba, most itt vagyok, most meg te nem vagy! :roll:
A kenyeredet el is felejtettem megdícsérni!

KépKépKép
bongyi

Dmaggie! Én később még visszanézek.

Kép
Kép
Kép
gremese

Bongyi! Én is, illetve az egész család édesszájú. Látni kellene, ahogyan délután mindenki kutakodik a lakásban valami édességet keresve. Ma is sütöttem ugye muffint, de már félig elkészült a holnapi csokibomba is. Egy baj van még. Iiiiiiiiiimááááááááádok enni! Bármit, no jó van egy-két nemszeretemkaja. Ennek következtében én is inkább híztam.
Ez az ötéves jóóóóó!
Csak elmesélem, hogy az én elejénmegijedekférjem a terhességem alatt egyszer olyat mondott, hogy ha nem imádnám, ismét beleszerettem volna. Elgondolkodott, majd közölte, ha nagyobb lenne a lakásunk, akkor az lenne a legjobb, ha születne még egy kisbaba, hogy a kicsi Albertnek is legyen játszótársa. Én majdnem elsírtam magam. Akkor én is így lennék.
M
dmaggie

Na jó, nem bírtam elszakadni a géptől felteszek két képet.

Így sétálunk mi négyesben:
Kép

És az én bohócom:
Kép

KépKépKép
bongyi

Bongyi, ne is szakadj el! Várjuk meg Emese pudlingját! :D
A bohóckád meg olyan ééééédi! :D :D :lol:
dmaggie

A sétálós képen meg olyanok a királyfik, mintha meg akarnák védeni Zitát egy farkastól. Olyan szépek ezek a gyerekek!
dmaggie

Maggie, nagyon jó fej a férjed! Pedig korábban azt írtad, hogy ment a győzködés a jelenlegi legkisebbért is! :D

Édességre visszatérve, nekem a férjem képzeld, nem édesszámú. Úgyhogy azelőtt nagy duzzogva meg is ettem mindent, amit sütöttem, most viszont már úgy megbolondítottam a gyerekeket, hogy ha egy-két nap nem sütök, már a nagy reklamál! És én mindig erre vágytam, hogy a "rendes" ennivalót is és a sütit is így süssek, hogy úgymond megrendelje a gyerek, ez olyan jó érzés!

KépKépKép
bongyi

Így van, de leginkább az egészségi állapotom miatt aggódott, pontosabban azért, hogy a bajaim miatt ne legyen babónak semmi baja. Ezért is vittem el magammal a dokibácsimhoz. Akkor egy kicsit megnyugodott.

Kívánságlistát én is szívesen fogadok a fiúktól. Tök aranyosak, minden alkalommal elmondják a kicsinek, hogy egy év múlva már ő is eheti a mami finom főztjét és biztosítják róla, hogy nem fog rosszul járni.
dmaggie

Köszi Maggi a dicséreteket, olyan kedves vagy!
Tényleg imádják a fiúk Zitát, azt hiszem, nagyon jó dolga lesz nagyobb korában is!

Azt a pudingot viszont már nem tudom megvárni :( , egyrészt már tele a hasam ún. macskakakival ( :lol: komoly, egy másik topikból van a recept, ez a süti neve) másrészt a legnagyobbam ébren van még, mivel hamar akartam aludni, megígértem, hogy megvárhat, most meg már jól eltelt az idő. Pedig lenne még kedvem "beszélgetni", nagyon is...

Szóval, jó éjt, szép álmokat!

KépKépKép
bongyi

Nektek is!
Ölelem a csemetécskéket!
dmaggie

Ha szabad, kérdezhetlek az egészségi állapotodról, hogy ez mit takar, mi volt a baj? De csak, ha publikus!

KépKépKép
bongyi

Aztán tényleg megyek, csak ezt a választ várom meg!

KépKépKép
bongyi

Helló mindenkinek!
Még nem sikerült visszaolvasnom teljesen!
Köszi,hogy érdeklődtetek megint,hát kaki ügybe nem sok a javulás,még mindig hasmenéses és egy pötty vér még mindíg van :cry: Ha holnapra nem váktozik akkor hétfő reggel megyünk vissza dokihoz de most egy másikhoz mert apa délutános lesz viszont a dokinéni is ,én meg egyedül nem bírom cipelni ugyhogy másikhoz megyünk.Úgyis azt szokták mondani,hogy több szem többet lát!
Azért egy kis drukkot szeretnénk kérni,hogy holnapra álljon be valami javulás!!!!

Bongyi!Jó,hogy jöttél már azt hittem valami komoly baj van!
Hú kerek erdő közepén laktok?Én nem mernék de a sógorom imádná megőrül az ilyen helyekért!

Köszegi Timi,Fleur,I.Móni,Marica!Gyönyörüséges babócáitok vannak!!!!!!!

Cumi!Nekünk van alváshoz és sokszor megnyugtatáshoz is kell engem nem zavar majd leszokik róla ha eljön az ideje!Az elején egyébként én is ki voltam akadva amikor a kórházba a szájába dugták :evil: ,pedig ott még egy kis angyal volt...

Nektarin!Kösz,hogy gondolsz ránk,jól esik! :D

Regi!Szelinél önálóbb kislányt én nem nagyon ismerek! Az én lányomat KETTŐ percre nem tudom egyedül hagyni :shock: de TÉNYLEG!!!!!Kivéve mikor alszik!Jól elcsesztem valamit :cry:

Kilók!Én terhességem előtt fogytam 22 na ebböl akkor olyan 20 visszajött aztán ment le valamicske hááátaz az igazság,hogy gyenge vagyok,szeretek nassizni!!És ez nem fog változni!!!! :oops: SAJNOS!!!!!!!!! :cry:

Na egyenlőre ennyi!
Ja tegnap éjjel "csak" hatszor kelt fel az én babám úgyhogy ma elöbb elteszem magam!

KépKép
juba

Természetesen, nincs benne titok. Tavaly, illetve tavaly előtt volt egy kisműtétem. Egy leep-conisatio. Rákmegelőző állapot miatt volt rá szükség. Szerencsére a szövettan nem talált rákos sejteket, csak elszarusodott hámréteget, ami a sorozatos gyulladásoktól volt. Egyébként az egész terhesség alatt gyulladásban voltam. Én annyi rózsamézet elhasználtam! :?
Aztán ha minden igaz, miómáim vannak, illetve miotikus a méhem. A felszínét behálózzák a kis miómák. Kötőszöveti gyengeségem van, a belső szerveim szálldogálnak lefelé. Ennek első jele egy végbélsérv. Ezek miatt kellene intimtornáznom, de csúnya módon mindig elbliccelem. Asszem ennyi.
dmaggie

A hathetes kontrollon tudtam meg, hogy a terhességem alatt végzett citológiám megint nem teljesen jó. Megint ott van az a fránya HPV. Majd most, februárban kell ismét citológiát csinálni. Megint kezdődik a háromhavonkénti vizsgálat. :(
dmaggie

Juba! Nagyon szorítok a kis Bertusnak! +++++++++++[/b]
dmaggie

Bongyi!ÉÉÉdesek a gyerköcök!!!!!Mind a három csodaszép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
juba

Dimaggie!Köszönöm szépen!!!!!!
Én meg neked szorítok ezerrel!!!!Remélem minden rendben lesz!!!!!Hogy is lehetne másként?!!!!

KépKép
juba

Felébredt a manó, visszaaltatom és jövök!
dmaggie

Pudling kééééész! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Megsütöttem ma az Emese féle csokis muffint! Köszi a receptet, nagyon fincsi lett. :D

Granda: mégsem szervezünk minitalit?

Megkérdeztem a múlt héten a Brendonban a könyvet: Anya, taníts engem! Benne van a katalógusukban is, erre hülyén néznek rám, hogy nincs nekik ilyen. Hol kapható még?

Levus nagyon nyálzik, ennyire decemberben nyálzott utoljára, akkor jött majdnem egyszerre a két alsó, középső kis foga. Most nem érzem sehol az ujjammal, hogy hol jön neki. Kiváncsi vagyok rá!

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
becka

Maggie, kicsit elszomorodtam! Akkor mostantól folyamatosan neked is mennek a pozitív energiák! Annyira tetszik egyébként, ahogy a dolgokhoz állsz, bármilyen témában. Bölcsen, nyugalommal, derűsen!

Kép

KépKépKép
bongyi

Dmaggie! Sajnálom, hogy ilyen problémával küzdesz, de az biztos, hogy példamutató, amit csinálsz! Ez is mutatja, mennyire fontosak a szűrővizsgálatok! És bár nem szívesen teszi szét az ember lyánya a lábát a nődokinak, 3 havonta ki lehet bírni, mert ez vezet a gyógyulás felé!
És így is lehet kisbabát kihordani és megszülni! Eeeeez igggen! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Bongyi! És ez a másik, ami példaértékű Dmaggie-ban, hogy pozitívan áll olyan dolgokhoz, amiktől más már a Dunának szaladt volna! Ezt így kell csinálni! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Bongyi, egyszerűen tüneményes a három gyermeked!!!
Bár már nekem is lenne ennyi... na nem mintha Ádika önmagában nem jelentené most számomra az univerzumot, csak én egy elég türelmetlen nőci vagyok...

Dmaggie: felemelő a türelmed és a pozitív szemléleted! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen Nálad!

JUBA: Bertusnak hatalmas ölelés és nagyon drukkolok Nektek, hogy minden rendben legyen!!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
irina

Juba! Drukkolok Bertusnak, hogy minden rendben legyen!

Kép
Kép
Kép
gremese

Marica
Linike már kész úrihölgy :) Jobbulást párodnak
wow kiváncsian várom az újabb ruha kollekciókat.

Tünde
Gratula a méretekhez

Emese
Ugye?? Szerintem is :)
Easy rider öcsém :lol: nemsokára 90 naposozhatsz :)

Jajj BBnet reggeli menet tényleg így van nekem is :)

Aniko
:(

Irina
Ezt sem értem miért lenne kötelező, h a gyereknek cumija v cumisüvegje legyen :shock:

Emese
Egyet értek veled amúgy cumi ügyben. Mi is alváshoz használjuk. Szerintem ha cumi nem lenn lenne újjacska. Nem akartam én személy szerint az újjszopásról történő
leszoktatással szenvedni. :) A cumiról szerintem könnyebb.

Farsang már ilyen hamar??? Még csak most lett február.

Bongyi
Na azért magától az összes??? Hát nekem már hónapok óta semmi.....:?

jajj ufokat meg szellemeseket nem emlegessetek. pl a jelek c film után meg kellett néznem 1 asterixet is, de így sem bírtam aludni pár napig jól.

regi
szelin anyud nevetett ilyen jókat? na lehet most lilla is eltanulta, mert itt ül az ölemben.
Anyudat én sem értem. Nyilván az ember nem tudja annyi időre magára hagyni még teljesen rendbe szedi magát. Amúgy se. Én is csak úgy, h a fél szemem mindig rajta....
Szerintem rossz napja volt, h ezt mondta....

Irina
Én is biztos mentem volna ügyeletre, ha átvérzett....

Móni
De jó :)

KépKép
KépKép
fleur

Nagyon köszönöm nektek!!!!!!!!!
Kép

KépKép
juba

Maggie
Most olvasom :(
Hát kitartás minden rendben lesz. Jó h gyakran nézik.

KépKép
KépKép
fleur

Amúgy a kis taknyoskám amúgy ma pörgött forgott :) és egész jó napunk volt, pedig reggel megijesztett mert sírva ébred és köhécselt be volt állva a kicsi nózija. Kiszívás után vissza is aludt még 10ig.
Hát remélem hamar kimegyünk belőle....

Jó éjt nektek!

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?