Heni! Gratulálok a forgolódáshoz!
Egyelőre Zsófi sem viszi túlzásba, két hét különbséggel 1x-1x megmutatta, oszt csókolom.
Tegnap megint - mint mindig - pucérkodott fürcsi előtt. Apával meg agyongyömöszöltük.
Hason volt, és elkezdett megint mászni. Hát felpuposít, popi behúz, fej az ágyba fúr, majd kirúgja magát.
No Apa szerette volna rávezetni arra, hogyan kell négykézláb menni.
Mászás közben a mellkasa alá nyúlt, és felemelte, majd volt egy pillanat, mikor Zsófi a lábát is úgy hajlította, hogy négykézláb állt.
Persze ez még korai, és Apa is tartotta Őt, de olyan édes volt.
Csak lesett, mint a luki nyúl, hogy hogy tud ő úgy hason lenni, hogy a feje nem érintkezik az ággyal.
Bongyi, Dmaggie! Milyen volt az éjszakátok?
Irina, Timi26! Nálatok? Műtét helye, nózi rendben?
Taknyosok! Ki hogy áll?
Mindenkinek: +++++++++++++++++++++++++++++
Sztori: Tegnap Apóséknál készülödtünk a sárgabarackozásra. Após (viccesen) elkezdte, hogy miért nem adok neki egy kis krumplipürét. (Ugye korábban a pörköltszafttal jött, én meg elkezdtem tudományosan magyarázni, miért nem ehet olyat).
Én meg pont jó (túl jó) passzban voltam, és egy pillanat alatt átgondoltam, mi van a krumplipürében. Igaz tej is, meg más is, amit nem ehet, de egy fél zöldborsónyi adagtól még nem lesz baja.
Após is meglepődött, mikor belenyúltm a tányéromba és egy mini adagot (csak az ujjbenyemen kentem el), belekentem Zsófi szájába.
Na szegény, azt az arcmimikát....
Fú de fintorgott......
Na azt hiszem most már Apóséknál nem "kell" vele kóstoltatnom semmit!