2003.09.01 22:37
2003.09.02 07:32
2003.09.02 11:16
Nagyon aranyos Zsomi és abszolút nem kicsi!
Továbbra is minden jót és mihamarabb gyertek haza!
Még irigyebb vagyok...
Miután megnéztem a pocakodat gyorsan én is odaálltam a tükör elé, de szerintem egy picit sem nagyobb a tiednél. Sebaj! Már meg sem lepődök, amikor rácsodálkoznak az ismerősök, hogy félidős vagyok és csak ekkora a pocakom: egyszerűen csak annyit mondok, hogy a szülésnél lesz ez nagyobb is!
Talán nekik van igazuk, hogy időben "le kell foglalni" a párjukat, hiszen majd sorban jönnek a vetélytársak.

Ráadásul az egyetlen masszívnak tűnő családtag is(azaz én
) kidőlni látszik, valószinűleg engem is elkapott ez a nyavalya.
Zsani viszont ma már megevett 1/2 szalámis uborkás zsemlét, igaz majd 2 óra alatt, de ez is haladás!

2003.09.02 13:49
Olyan jó, hogy ilyen hamar láthatunk róla képeket!!!

2003.09.02 13:52
Másodikra is

Kitartás a folytatáshoz.
2003.09.02 15:12
Ha valaki megtenné, hogy felveszi nekem, nagyon szépen megköszönném! 

2003.09.02 17:16
Olllllllyan szép Zsombi
Pedig szívesen megnézném Andrást!
Nagyon kedvesek voltak és Tomi rögtön be akart menni az egyik csoportba, be is engedték játszani. Legalább 20 percig eljátszott ott. Aztán intéztük az adminisztrációt. Szóval október 5-től kezdődik a beszoktatás. Hát, meg kell majd beszélnem a drágalátos bolgár nagyfőnökkel, hogy engedjen el az első héten, de már anyósom meg a sógornőm is jelentkeztek, hogy segítenek
A második héten meg már nem lesz gond, mert akkor csak be kell vinnem és bárki elviheti.
2003.09.02 17:47
2003.09.02 18:06
, de nálunk most ez a fő csapásvonal):
Azt hiszem, ennél jobban nem is haladhatnánk, bár picit azért félek, hogy talán később rájön, hogy tényleg ott kell maradnia huzamosabb ideig, nemcsak egy rövid játékról van szó, és talán akkor lesz nyűgösködés... Holnap ismét 9-re megyünk, és szerintem fél 12-ig fog maradni, ebédig... csütörtökön talán már ott is ebédel. Azt mondták, a teljes beszokás min. 2 hét.
Hajrá Nektek is, Tomi is nagyon ügyi lesz
2003.09.02 20:07

Tuti, hogy nem a palacsintától! A busz borzasztóan rázott és azóta van ez, de én még ilyet nem hallottam, hogy ezért napokig baja legyen az embernek. 2003.09.02 20:08
, megtaláltam! Csakhogy, képzeljétek, elmarad az adás!
De a legsajnálatosabb az, hogy erről Andrást elfelejtették értesíteni, odament szegény, és akkor derült ki, hogy nincs is ott az ember, aki odahívta. Na jó, aki ott volt helyette, az mondta, hogy bocs - de azért ez elég pofátlanság, nem?
2003.09.02 20:28
Rögtön rányomtam a felvételt, amikor olvastalak, de már így is lemaradt az műsor elejéből 5 perc, erre most olvasom, hogy nem is ez az a műsor. 
Szóval ha lesz újra próbálkozás, és András szóba áll még velük, én szívesen felveszem neked!
2003.09.02 20:38
Most miért kell a Budakeszi magánbölcsibe járnotok addig is?
Mikor eljöttünk ment Zsomborhoz, remélem már szopizhatott. A kórház egyébként nekem kicsit merevnek tűnik (bár elég high tech, mert fel se kell kelnie az ágyról és ott csörög neki a telefon), de szülés előtt és még utána se ehetett, ihatott Cory, holott az István kórházban egyfolytába szülés előtt és után is szajkózták, hogy igyunk minél több folyadékot. Nekem az is furi, hogy Zsombort nem engedik szopizni, mondván koraszülött (bár ebben a témában nem vagyok otthon), de elvileg ha minden okés, márpedig Zsomborral minden okés, akkor elvileg szopizhatna. Szóval szopi ügyben küldjünk nekik további drukkokat! 2003.09.02 21:15
2003.09.03 07:55
) Képzeljétek, Máté olyan mulya. Ha egy gyerek elveszi a játékát, amivel éppen játszik, akkor vagy felsír felém, vagy szépen hagyja és jól utánanéz.
Egyszerűen nem tudom neki megtanítani, hogy ne hagyja, hogy kisemmizzék!
Sárám legalább már eljutott odáig, ha szólok neki, akkor elindul a játékáért ilyen helyzetben.
2003.09.03 08:30
Finnül fogsz szülni?
Azaz nálam meleg volt.
2003.09.03 08:31
Szerintem is zavaró kicsit, de ha nem veszi észre, mást nem tehetek
Nálunk szerintem Ármin sem venné ennyire könnyen - de én tuti nem, úgyhogy valszeg nálunk az ovoba szoktatás is az én edzésem lesz majd
Úgyhogy, küldök is egy kis extra ZSominövelő+corynyugtató energiát: 

2003.09.03 08:52
Mondjuk hétvégén Peti is hányt ugye, szóval lehet, hogy átszaladt rajtunk vmi.
-t küldök és kitartást!!!

2003.09.03 08:52
2003.09.03 09:01

Megnéztem a képeiteket és nagyon szépeknek találtattatok!
REmélem, ha fűteni kezdünk, felhagy ezzel! Így is mondjuk, hogy ne tegye, mert télen forró a kályha, de mivel sokáig tényleg hidegebb volt, mint bármi más, ez nem tűnt számára igaznak
2003.09.03 09:05
gondolom ez indított be mindenkit!

Nagyon ügyesek!
És írjatok sokat a bölcsis élményekről, olyan jó olvasni!
Meséltem apának, hogy hogy mutogatta Réka Vilinek, hogy kell játszani azzal a játékkal, nagyon boldog volt!

2003.09.03 10:14
Már azt hittem, hogy én maradtam ki egy viccből.
Még az is lehet, hogy egy napon szülünk.
Remélem tényleg nincs baj náluk és hamarosan jelentkezik.
2003.09.03 11:05
2003.09.03 11:42
Egyébként a kartonomra az van írva, hogy angolul beszélek, tehát valószínűleg angolul beszélő szülésznőt kapok, bár miután meghallják az első finn mondatomat, boldogok nagyon, hogy beszélek finnül is. Tehát vegyes, kétnyelvű szülés lesz. Doncival annak idején csak angolul folyt a szülés, akkor még nem beszéltem ennyire finnül.
) barátnőm a 15 hónapos kisfiával, és ő is megjegyezte, amit én is észrevettem, mintha hétfő óta lentebb lenne a pocakom. Mondjuk a védőnőm is mondta, hogy azért 2-3 héttel a szülés előtt le szokott már szállni a pocak, szóval vártam már rá, de szeretnám még, ha ez nem azt jelentené hogy pl. nemsokára szülök. Azért még 1 hetet 10 napot szeretnék. Nektek hogy volt a pocakleszállás??
Donci 20 percet bírt első körben nélkülem, aztán velem együtt visszament még játszani. Szóval mi is haladunk

2003.09.03 11:57
ÉN is továbi drukkokat küldök.
Basszus attól hogy egy 15 hónapos gyerek még ne várakoztassák meztelenül! Szeintem valahol méltóságot sért, nem? Rájuk sózltam, hogy egyrészt enni és aludni is kellene már lassan Vilinek, másrészt egy örökmozgó ennyi ideig a kezemben (mivel pucéron nem rohangálhat a rendelőben) és különben is
(Vityának tegnap másik volt kollegája is karambolozott) 2003.09.03 12:51
Én azért mégis derűlátó vagyok, biztos mégis minden rendben lesz!!!! 

2003.09.03 13:41
, meg átlag annyiszor naponta még torecan mellett is. Rajtam csak a torecán segített és mindig volt nálam zacskó. Te próbálj B6-ot szedni, hátha (nekem az nem ért semmit) Gondolj arra, hogy a végreredmény miatt megéri. 2003.09.03 13:51
Szóval nem lesz gond hál'Istennek!!! Épp kint játszottak az udvaron, amikor megérkeztem, Tomi rámnézett és azt mondta: mama! De nem mozdult el a teherautó mellől
Kérdezte tőle a néni (lehet vagy 22 éves
), hogy jön-e holnap, mire Tomi széles vigyorral bólogatott
Egyébként tegnap este a vacsinál bocsánatot kértem a nagyoktól, ui. hétfőn este összejött minden és igen morcos voltam velük - megjött, baromira fájt a fejem és azt hiszem akkor jött ki rajtam az idegesség a bölcsi miatt. Nagyon aranyosak voltak és megértők.
És mikor lesz, azt megmondták???
Nem lesz gond Doncival sem! Hajrá még néhány napig 2in1
2003.09.03 13:54
Barni meg kész nagyfiú.
Jól megölelgették egymást Lucával.
. Balu jár be délelőttönként, akkor Cory mellre teszi, hogy induljon be a tej. Lucát is próbáltuk rávenni, de most nem akart. (És Vili sem.
) Próbált fejni is, nem sok sikerrel. 2003.09.03 16:39
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Most felváltva
szopiznak.
Viszont már most is agyonfáradtan ér haza.
Nem tudom, mi lesz itt később... 

(Tegnap sütöttem én is egy nagy adag palit - még mazsis-túrós töltelék is volt.) 
is láttam. 

-k mennek! Jöttök holnap ligázni? Mi igyekszünk. 

2003.09.03 16:50
azóta meggondolta magát
ÉS jól el tanulta Lucától a becézgetést (Coryka), mert a Skálában az összes eladóval közölte, hogy "puszika"
azóta van pulcsika, kakika, kulcsika (kulcs)
2003.09.03 18:19
... bár azt hittem, sosem fog... Lehet, hogy csak pszichésen, de használt a gyömbér ivása.. Igaz, kikevertem belőle a szénsavat, mert azt nagyon nem bírtam... gyömbér nélkül nem mentem sehova..
Amúgy egy doki szerint a vmitől szorongtam (pl. hogy elvesztem a babát), és amiatt émelyegtem... Akkor megígértem, hogy nem olvasok/hallgatok meg több rémtörténetet... 

2003.09.03 20:20
Hajrá Zsoma, hajrá Cory
!!!!!! Gyorsan belejön majd a kislegény a szopiba és akkor biztosan hamarosan hazaengedik. Tényleg, most Csala akkor otthon van??? Hogy bírja Balu???
Ja utoljára hétfőn hánytam egy nagyot, az egész reggelim kijött, miután a bébim a fenekét bedugta a gyomromba, na ezután az ominózus eset után szállt le a pocakom, szóval akkor volt a topon
(koppkoppkopp) 
2003.09.03 21:09
Nekem tetszenek a neveitek is, jajjjj, de kíváncsi vagyok már!
De azért maradjon még nőni a babó, már úgyis csak néhány hét, és megtudjuk a nemét! Nekem egyiknél sem szállt le a hasam, vagyis Árminnal éreztem vmi ilyesmit, de nem látszott, Vilkával pedig egyáltalán semmit nem is éreztem.
Nálam is volt mindig nylonzacskó, hajgumi, nedves törlőkendő!
Munkahely? Csenge hogy bírja az anyátlanságot? Készítitek valahogy a kistesóra? Mit szól?
Ebéd után pedig: "Nos, akkor most mit csináljunk?" TEgnap reggel: "Apa itthon hagyta cipőjét" (ugyanis szabin van és még aludt 

) Vilka pedig állandóan fel akar ülni, hasizomból!
Az ölünkbe véve is nagyon erőlködik, de mikor háton fekszik, akkor is! Kicsit korainak tartanám még - Ármin ilyesmit egyáltalán nem csinált. Olyan, mintha Vilka haja szőkéből vörösre változna! szerintetek lehetséges ez? 

Mostanában annyi baleset meg szörnyűség történik!

2003.09.03 21:34

Kettesben kéne hagyni őket Rékával, lehet hogy jól "elbeszélgetnének"!
2003.09.03 21:56

Hajrá-hajrá, millió drukk

Nekik!!! Mikor olvastam, hogy kézbe vehette, könny szökött a szemembe...

Mikor ott hagyom, végig rajta jár az eszem, míg érte nem megyek... Ma meg is lestem, mielőtt érte mentem volna, kint voltak az udvaron. Vadul motorozott két pajtival
Itt biztos meg fogja hamar tanulni a poharazást, otthon nem nagyon tudom rávenni. 2003.09.03 22:02

Jaj, de jó lehet nálatok az az ovi! Olyan ideálisnak tűnik Finnország baba szempontjából! Mikor sötétedik nálatok most?
Dorka is imádja a paprikát, én a táskámban a keksz mellett paprikát hordok nasinak
Most már biztosan hamar hazamehettek! 
Mit reagáltál neki? Doki egyáltalán bocsánatot kért a várakoztatásért?
Bölcsis néni mit szólt, hogy még szopizik? Nálatok is több a fiú mint a lány? Mi lesz itt 15 év múlva, lányaink gyorsan elkelnek!
)2003.09.03 22:08
Mostanaban nem szokott kapni,szerintem most némiképp uj volt neki,ezért ette ugy.Persze utana mar hiaba akartam megint cicit kinalni neki,elaludt magatol.Olyan furi volt.
Persze ilyenkor én csak bogni tudtam,mert hat nem volt kellemes,hogy kuzdok,hogy a baba megtanuljon szopizni,ok meg tojnak ram.
Mondanom se kell,hogy otthon 2 oranként éhezett meg Riki.Egyébként nagyon szakszeruen lattak el,csak nekem felejtettek el elmagyarazni egy-két dolgot.Egy masik topicban irigykedve olvastam,hogy a szegedi PIC-en milyen emberségesek,kedvesek és még el is mondanak mindent szorol szora a szuloknek.Mi is otthon tanultunk meg szopizni.Addig képtelenség volt,mivel hiaba szoptattam Rikit nappal,éjszaka cumisuveget adtak neki.Igaz az én tejecskémet,amikor mar annyit lebirtam fejni,hogy kitartott egész éjjel. 

Ja és eredményes fejéseket kivanok!!!
Latjatok,nincs itt semmi gond!
Vilka hasizmozik??
Arminon jot nevettem!
(Apa otthon hagyta a cipojét
)
Lehet tudni valamit a norol?Ha jol értelmeztem,akkor o tul élte!Jobban van?Babat ugye nem veszitette el?Szornyu lehet most neki!
,de én nem tudtam mindjart irni is.Nem gondoltam volna,hogy nem én leszek az egyeduli,aki elcsodalkozik rajta!

En émelyegtem igy,mint te.Reggeltol estig.Vacsora utan egybol le kellett fekudnom aludni,mert ha nem,akkor megint ramtort az émelygés.Reggel pedig ugy inditottam,hogy parom hozott egy pohar joghurtot és megettem.Anélkul nem is birtam volna felkelni.
Szépek a nevek!
2003.09.04 00:07
még nem tökéletes sajna most sem, de gyorsan igyekszem hírt adni magunkról.

Napoccsal én is így voltam, B6 vitamint kaptam, meg még valamit, amitől meg még rosszabbul voltam a két gyerek mellett egésznap olyan voltam mint eg narkós, úg hogy azt gyorsan abba hagytam és arra gondoltam hogy pár hét és vége lesz. Kitartás!

Napocska csak ritkán rak még össze mondatokat, de egyre több szót mond, tényleg látványosan fejlődnek. 

2003.09.04 07:35
, egyszer én is jártam így, csak Hanga akkor kb. 3 hónapos volt, de tök ugyanez volt
. És még csak nem is köszönt, amikor bejött
. 

! 

!
, Hanga a műanyag Snoopyját hozta cicizni,majd mikor befejezte, elköszönt a cicitől
. Paprikacsücskök

.
És Vilka is hogy ügyesedik
!
! Ha a géppel vannak még gondjaid, írj mélt, hátha tud Bence segíteni! 2003.09.04 07:55
Nagyon tetszik, hogy Apa otthon hagyta a cipőjét! 

Bár, ahogy olvastam nem kevés gondod van mostanában! Mikor költöztök ésd hová?
Honnan hozatjátok a rucikat?
Esetleg félúton találkozhatnánk! Vagy gyertek el hozzánk síelni!
Svájc egy köpésre van ide!
) 

2003.09.04 08:02
Nekem 2 héttel korábban leszállt a pocakom.
Szerény emlékeim szerint hozzám szólhattak volna bármilyen nyelven, magyarul sem igen akaródzott válaszolni!
2003.09.04 10:51
2003.09.04 13:23
(30 hetes!)
)Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|