Szép hétvégét mindenkinek. Apa sajnos dolgozik, Marci alszik, én olvasgatok-irogatok akkor.
Nadinnak minden szépet és jót!
Kriszti nekünk van egy kis chicco bébiétel melegítőnk, mindig van benne víz és mindig be van dugva, így ő automatikusan felmelegítí magát ha hűl. A hűtőből 5 perc alatt iható a tej. Bár nekem mindig nagy dilemma, hogy mikor tegyem be melegíteni, mivel szuper anyaként

soha nem tudom éhes e, megissza e, többször meg félek felmelegíteni. Ezért részletekbe adom neki, ha van lefejve. Tápszert meg mindig frisset csinálok, szerintem már többet öntöttem ki, mint amennyit megivott.

Azt fele mennyiség forró vízben feloldom és hozzáadom a többi hideg vizet, így majdnem rögtön iható lesz. Humana 0,5-ös bébivizet használunk, éljen a márkahűség. Bár más márkát nem próbáltam, a Humana nekünk bejött.
Viszont én éjjel nem kelek, a fiacskám mindent napra pontosan csinál

, hat hetes volt, amikor kihagyta a 2 órás etetést. Mondjuk nem csoda, akkor még hagyta magát tömni ezerrel.

Először 4-kor kelt, aztán 5-kor, 6-kor, most 7 körül kel, de volt már, hogy fél kilencig aludt. Hát ezt én nem szeretem, mert sokkal kevesebb időm marad beletuszkolni a kaját.
Szerintem sem kell fejned, ha 6-kor jól eszik, próbálj meg te is aludni és a következő etetéskor megint bőven lesz tejed. Marci sokáig evett 6-kor 130-at, 10-kor 160-170-et. Ez már a múlt, de szép is volt.
Hű, ez hosszú lett. Közben vége a maratoni félórás alvásnak.