A védőnők tényleg nagyon rendesek és segítőkészek!!
Csak én sajna kifogtam a hétvégét (Botinál meg a karácsonyt), és nem voltak bent, ill. csak 1x sikerült beszélnem velük!
Az meg tényleg nagy hülyeség, hogy aki császárral szül nem igazi anya!!
Amúgy biztos volt vmi oka, hogy 7 óra vajúdás után császár lett, mert egyébként Sikó ok nélkül nem császároz ilyen hamar!
Én is 8 órát vajúdtam, és fel sem merült a császár!
Botinál viszont igen, mert romlott a szívhangja, ha nem bújt volna ki hamar, és tovább romlik, akkor megcsászároztak volna!
Szilcsi
Na detto!
Már kezdtem hülyén érezni magam, hogy csak nekem voltak ilyen bajaim.
Amúgy az oltásról én se emlékszem, hogy szóltak volna külön, de egyrészt én már tudtam, hogy mi az ábra vele, meg itthon a doktornéni mondta, amikor kint volt megvizsgálni!
De első gyereknél a minimum lenne, hogy szóljanak..
Én is kimozdulnék szívesen, de még esélyem sincs, pedig én már elég régóta szobafogságon vagyok. Na de ami késik, nem múlik!
Ráadásul Apa 4. napja csak aludni jön haza, 11 után ér haza, és reggel 7-kor már megy is dolgozni (kocsonya fesztivál). Szóval esti fürcsiig, míg nem jön anyós tök egyedül vagyunk a gyerekekkel.
Bár nem a társaság hiányzik annyira, hanem Apa...
Noémi ma kicsit sírdogálós, sztem teli kapkodja magát (bár nem mértem), és a pocakja a ludas.
Boti meg napok óta taknyos és köhög. Szerencsére láza nincs, de nagyon félek, hogy ráragasztja a kicsire. Elkülöníteni lehetetlen..

Gréti nadrágjában!
Portré