Remélem azért jól vagytok, hogy olyan nagy volt a csend tegnap. Nekem elég OFF hangulatom volt, de mára rendeztem soraimat, és ismét régi fényemben tündöklök.
Voltunk kedden a lakástulajnál, aki tekintettel a terhességemre ment bele abba, hogy elkezdjünk felújítani, mielőtt a hitelt folyosítanák, de azért az orrom alá bagózott (!!!). Rendkívüli hősiességről tettem tanúbizonyságot, bár nem volt különösen nehéz, mert az allergiámmiatt csökkent orrérzékeléssel rendelkezem, tehát nem rúgtam le a fejét. Szóval megvan a lakás, már az ügyvédek pofozgatják egymást, és kezdődik a második felvonás, a felújításosdi!
Szilvus
Mi lett a konferencia vége? Lebuktál, hogy majd' elaludtál? Vagy nem létta senki?? Éljen Szilvus,aki beregisztrált végre!!!
Fbogi
Láttam a te kis UFO-dat is! (bocsika, a magamét is annak látom, és remélem nem bántalak meg vele!!) Nagyon kis édes, ahogy feléd fordult! Átírtam a dátumot, bár ezek alapján 1 héttel idősebb a kisbaba, szóval inkább 14 hetes. Szerinted nem kellene mégis ráhajtani a 29.-ére? Kezd egyre jobban tetszeni! Főleg ha hármasban nyomjuk!!
Kele
Szivélyes üdvözlet köztünk, nagyon jó lenne újabb kismamit üdvözölni köztünk, kezdünk fogyatkozni! Tessék bejelentkezni!
Rebi
Mizu van bent? Kezd jobb lenni a helyzet??
Mai helyzet:
Judit

A felsőm alól kilóg egy kis fodrozódó trenyanayag, majd jön a többi, a fenekemen úgy áll, mintha TVképernyőt szeretlem volna a belsejébe. SZóval a tehénen a gatya jobban állhat, mint rajtam. Hogy ne legyen kistasak (:o:o:o) a fenekemen, ezért jól meghúztam a trenyatrendinaci derekán a gumit, ettől meg ugye olykor vág is, és hát a toalett sem zökkenőmentes,kigombolni, utána visszahúzkodni, a fordrokat és újhullámos hajtásokat eligazgatni, rémes 

babámat várom. 
Judit, ha felveszel a táblázatba.