A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

lyányok!
eccer már beszéltünk a könnyű babakocsikról,melyikek is voltak? :oops:
Kép
olyan érdekelne ami esernyőre csukható

emano/Andi
KépKép
emano

almából még 1 van a címe: Alma
a többit meg már megírtam :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Borsa,
Manósapi képet imádom

Ancsaboszi,
Lara nagyon csinos

Brigi,
Kristóf haláli
A kenyér nagyon jól néz ki
Kép

Memme,
sajnálom,hogy fáradt vagy!!Remélem azért tudsz pihenni

Tünde,
Ti hogy vagytok?

Többiek?????

emano/Andi
KépKép
emano

Borsa
Drága vagy, lennél a teaperutám? :D

Gyuzso
Vichy szemránckrém :wink:

Dóri
Rólatok is régen láttunk már képeket! kérünk szépen! :D

Eni
Nálatok is új az avatar? VAgy csak eddig nem vettem észre :oops:
Kérhetem nagyban is, hogy jobban lássam? :D :wink:
Mostanában engem is kinevet Áron, ha nemet mondok, de Ő még pici, bár attól tartok nem lesz nagy változás a jövőben sem...

Andi
Jobban vagytok már? 18 éves koromig én is kézilabdáztam :D

Brigi
Nagyon szépek a képek, irigy-irigy a kutyusokra... :D

Kati
Orsi édes ezekkel a szövegekkel és ha majd Dani is tud majd beszélni! :lol:
Hármaskát szeretnétek?

Memme, Tünde
Ügyesek vagytok újdonsült Anyukák!!!

Kép
hanna09

Emano! akkor ALMA még jöhetne???lécci,lécci
+ a lista :oops: :oops: lécciiiiiiiiiiiii
de szójá' ha sok vagyok.... :oops: :oops:
és nem muszáj mind amit írtam,csak ami belefér.... :oops:
na megnézted a smilekat ,látom Kép
Vendég

Gabi!
oké,már csak almát kell írnom :lol:
holnap délelőtt feladom ajálnva :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Linocs,
most ez a kútvölgyis zárlat dolog, meg az értekezlet jól rám ijesztett! Vajon ez komoly? Te tudsz valamit?
Én holnap megyek vizsgálatra, remélem, még beengednek...
Gondoltam a rendelő felől surranok be a másodikon át, hátha a kórház le van zárva és látogatónak számítok.. Ilyenkor hol vizsgálnak a dokik?
Vendég

Borsika: ma mentem az első ctg-re, és azon kívül vettek tőlem vért, adtam le vizeletet, és a dokim meg is vizsgált. A vizsgálat és a ctg az SZTK rész második emeletén történt. Szerintem neked is ott fog történni... De én miután közölték a kórház portáján, hogy nem lehet bemenni, felhívtam a dokim - aki tőlem tudta meg, hogy zárlat van, mert épp most jött meg sielésből :) - és megbeszéltem vele, mi legyen. Szerintem hívd fel te is a dokid, mi legyen. A surranást nem javaslom, mert kemény büntetéseket kell fizetniük a besurranóknak és a kórháznak is :(

Ja, a vizsgálat eléggé "vicces" volt: a saját dokimon kívül még volt benn két doki és két asszisztens, úgyhogy az öltözőtől a vizsgálóágyig próbáltam nagyon láthatatlan lenni :oops:
linocs

Sziasztok,

Hanna köszi a hiányolást, képet majd teszek fel, de mostanában nem fotóztam a lánykát, de pótolom ígérem...

Remélem minden rendben lesz szeretett Kórházunkkal én nagyon szorítok!!!!

Minden kép nagyon szuper, minden Babó csodálatos, elnézést, hogy nem személyre szólóan, csak úgyis kihagynék valakit. Ma elfáradtam, meg Tündérkém is, mert családoztunk az új autómmal, így ő keveset aludt én meg sokat beszéltem...
Szép álmokat: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Linocs,
köszi. Surranás elvetve :? Milyen a ctg, mit csinálnak pontosan?
Nem túl jó azért, hogy a rendelőbe kell menni, gondolom, tele van influenzás emberekkel... :evil: (Meg így akkor vajon tudnak-e betegszabis papírt adni..?)
Legközelebb mikor mész dokihoz?
Vendég

Borsika: A ctg-n a babó szívverését, és ha jól tudom, akkor a köldökzsinór áramlást nézik. (úgy írom, mintha olyan nagy tapasztalatom lenne :) pedig ez volt életemben az első) Kaptam egy övet a pocakomra, aztán egy tappancsot oda, ahol a szive lehet a pöttömnek, és ezt kellett tartanom kb. 10 percen keresztül - az egészről az ekg-hoz hasonló papír nyomtatódott.
A rendelő második szintjén úgy láttam, hogy nincs háziorvosi rendelés, addig meg talán fel tud menni az ember, hogy ne kapjon el semmit. Szerintem betegszabis papírt ott is meg tudja írni az orvosod.
A jövő héten hétfőn megyek reggel negyed kilencre a következő ctg-re.
Sok szerencsét holnapra!
linocs

Hahooo, van itt valakiiii???
Ez az a hét amikor olyan sokáig egyedül vagyok.

Gabi annyira édes Enci! Én is ilyen kis göndör szöszi kiscsajt szeretnék másodiknak (vagy harmadiknak). :P :P :P
Egyszer nagyon szeretném látni élőben is!
Annyira cuki. Kereste a tortát??? Miket kapott még? (a dobszerkón kívül) ami mellesleg tök jól néz ki és a tetőtérben meg nem elfér?! :wink: :D

Eni még mindig nem tudom, hogy jött a vbea? :P :P :P Nagyon jól sikerült kép azaz avatar kép. Az fürcsi előtt olajosan készült? Tök olyan hangulata van.

Pocakosok csak nem zárják már be a kórházat… Az osztály meg hivatalosan már egy éve nincs, azt mégis van…

Rita hogy bírjátok? Egy élmény lehet így élni/dolgozni??!!!

Emano kenyérrecept nem egy nagy kaland. Mezei sokmagvas kenyér mix. Kilós zacsiban van, csak só meg víz kell hozzá. Na meg a bogyó-mag vagy amit akarsz bele. Ez most fekete olivával készült és állati jó íze van tőle. Nekem még kenyérsütő gépem sincs, sütőben sütöttem. :D

Borsika még a múltkor kérdezted az elefánit a Baross utcában. Van egy a XI. kerületben is az sokkal jobb ha kincsvadászni is akarsz. És tök jó áraik is vannak.
Ez az:
http://bababolt.echt.hu/

ÚÚÚ linocs közeleg az idő!! Tök jóóó! Én annyira imádtam ctg-re járni! Annyira jó hallgatni azt a semmihez se hasonlítható kotyogást.
A múlt héten a védőnnéninél volt egy kismama. Épp szívhangot hallgattak és Kristóf úgy odakapta a kis fejét a hangra. Tuti megismerte. Szép a Fruzsiszoba!! :D :D

jó pár napja akartam kérdezni, hogy van-e valakinek ez irányú megfigyelése:
Kristóf tök sokszor és elég sok kaját büfizett vissza egy ideje. Elkezdtem figyelni és azt vettem észre, hogy minden ami üveges (Kecskeméti, Hipp ) visszajön. Most egy hete nem kapott semmit és megszűnt lenni probléma… Szerintetek??? Pedig úgy imádja a kecskeméti szilváját, meg a hipp sárgabarackot a köleskásában…

A másik amire megoldás kellene: nem tudom egyedül hagyni egy percre sem, mert visít utánam. Apjával elvan, de anyósommal tegnap már nem volt hajlandó bent maradni a szobában… Normális ez? Ha felállok, hogy kimegyek a konyhába megkeverni/lekapcsolni… zokog mire visszaérek.
Gyuzso erre mondod, hogy „csimpi” ? Vigyem magammal ilyenkor? Vagy majd csak megtanulja, hogy nem hagyom el ha egy percre egyedül marad???

Na megyek aludni,
Jó éjt.

Kép
vkbrigi

Emano könnyű babakocsi nekünk ilyen van.

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Imádom és Kristófnak is kényelmes. 2 hónaposan beletettem. Sőt még hason fekve is aludt benne a dunaparton. :D
Nem elhanyagolható szempont, ha a következő babára is gondolsz. :wink:
Tényleg, nektek lesz második? A múltkor te nem szóltál bele a témába!!? :P :P :P

Kép
vkbrigi

Sziasztok!

Megint gyors leszek, mert nagyon fáradt vagyok, s lassacskán kel Ádám...

Nézem a képeket, gyönyörűek. A kislányokat mindig csodálattal és irigykedve figyelem. :D Borsa, nem is mondtad (vagy csak nem figyeltem rendesen :oops: ), hogy Emma már ilyen biztosan áll. hihetetlen!

Györgyi, láttalak, olvastalak a Népszabi mellékletében. :D Integettem, de Te nem integettél vissza! :lol:

Borsika, méhösszehúzódásokat is néznek. Tényleg fantasztikus egy vizsgálat. A 36. héttől kell járni. Nemsokára Te is mész. :-)

Nagyon jók az új vonalzók, majd eccercsak én is produkálok valamit... :?

Köszönöm az érdeklődést a péntekről. Ádám 7 kg, állítólag ez nála szuper. Pénteken kapja az agyhártya 2. oltását, 15-én meg megyünk kontrollra a Klinikára. Már izgulok... Most olvastam az lll honlapján, hogy a kizárólag szoptatott csecsemők esetében egyetlen egy esetet sem találtak a vashiányos vérszegénységre, mivel az anyatej segíti a benne lévő vas felszívódását... köszi, hát, nem lettem nyugodtabb. :shock:

Na, lelövöm magam, szép napot kívánok! Küldök most sok-sok álommanót a kicsiknek!!! Remélem megérkezik, és holnap (nem, már ma) nyugodt éjszakáról számoltok be. :-)

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!
Látom volt fergeteg parti(Enci), csipendélsó(Kristóf), Balu megint mindenhová bebújt, Emmus ismét nagyon csinos-jók a képek!

Vali,
örülök Ádám súlyának, 15-én szorítok! Lehet, hogy rosszul látom, de mintha Emmusnak valaki besegítene oldalról... :wink:

Dóri,
Tündének boldog hófordulót!

Adri,
inoxos hűtőnk van, Flórka nézegeti benne magát és közben nyalogatja, puszilgatja...hogy a hideg hűtőajtó jön be neki ennyire vagy saját magától van elragadtatva, ez Tőle kellene megkérdezni...lefényképeztem, majd felteszem.

Tegnapi nap nekünk katasztrófa, Kisjankóból dőlt az áldás alul-fölül(láza szerencsére nincs), apa is egész nap nyomta az ágyat és a WC-re rohangált, nekem mindenem fájt, de egyéb tünetet nem produkáltam. Most apa még rosszul, Kisjankó a ropiszacskóval zörög meg tejet kért(nem adtam :oops: ), drukkoljatok, hátha...Flórkán szerencsére semmi tünet, most én is egész jól...

Kép
Kép
paklincs

Emese,
hú de rosszul hangzik!!! jobbulást a családnak!! manókat elküldtük segíteni!!!!!!

Brigi,
hát igen, csimpisnek tűnik! :lol: te döntöd el, mit teszel, én viszem magammal, mert úgy eljátszik a földön, én meg nem bírom, ha vinnyog..

Orsi,
váuuuuu!!! micsoda rózsaszín parádé!! :lol:

Borsika,
milyen jó, ctg-re mehetsz!!! a legjobbakat Nektek!!!

Linocs,
remélem még ti is és mi is tudunk a kórházunkban szülni!!! Vigyázz Magatokra!!

Vali,
örülünk a 7 kg-nak!!! majd lesz több is!! ne izgulj, csak kiderítik, hol van a bibi a vassal kapcsolatban!! Ákosnak a suli hogy megy? szereti? csajok...? :lol:

Dóri,
és jól megy a jószág?? :lol: kérünk képet tényleg!!

Emano,
hogy vannak a Fiúk? gyógyulgatnak??? pussz küldve!!!

Memme,
olyan jó, hogy adsz füstjeleket időnként!!! mostmár egyedül vagy vagy segít valaki??

Veronikusz,
hogy vagytok??

Mi továbbra is rosszul alszunk, hozzá sem lehet érni a fogaihoz, annyira fájlalja...meg persze randalírozik, makacskodik, áááááá!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Jó reggelt!

bocsi!!! végül mi a döntés a kórházról???? Ha tud vki vmit akkor ossza meg!!!!! :( :( :( lerágom a körmöm!!!!!!!!!

majd még jövök.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emese, jaj szegény helyszínelő apa! Jankónak megy a sok drukk, hogy ma már jól legyen. Flórkának és neked további tünetmentességet! Vigyázzatok nagyon magatokra. :wink:

Hanna, mellékelem az avatart nagyobban, neked is Brigi. :roll:

Brigi, a vbea a monogramom. :D Szerintem Kristófnál is jelentkezett a szeparációs szorongás néven ismert fejlődési folyamat. :idea: Igen, ez ilyen, anya kell. Bencit ha magára hagyom, pláne ha idegenek karmai között, olyan sírás tör ki belőle, hogy egy órán keresztül kell vigasztalni. Tegnap pisilni ugrottam el 1 percre, barátnőmmel maradt, utána egy órán keresztül hüppögött, szegényke. Anyósom (továbbra is... na mindegy) megjegyezte, "jaj de anyás ez a gyerek". Akkor még lázas is volt. :? A babakocsi szuper, mi is néztük!!! Végül egy graco mosaicot vettünk (használtan, bár ez nem látszott rajta). Andi, én ezt is ajánlom neked. Nagyon nagyon kicsire összecsukható, 6 kg. Ennek ellenére nem cipelem le gyerekkel a harmadikról. :oops: :oops: :oops:
vbea

Kép Fürdés előtt, olajosan

Apa kezében volt a gép, egész más célból, ez lett belőle...
vbea

Jó reggelt!
Gabi,Gyuzso és mindenki aki a babyluuf balzsamot ajánlotta Kép

Babakocsi:köszi a tippeket.Mi chicco ct 0.5 néztük ki!!!Nem ismeri valaki? :oops:
Meg jó lenne a mienket is eladni!!!

Gyuzso
Bálint már meggyógyúlt!!kezd Bali köhögni :? (trutyisan)déután megyünk dokihoz,kíváncsi vagyok mit mond
Gyógypuszi a fogahoz!!!

Emese
gyógyuljatok,sok-sok-gyógypuszi

Brigi
könnyű összecsukni a babakocsit????Nekem azért kell könnyű babakocsi,mert én sokat fogok BKV-zni+anya 3-on lakik bérházba :shock:
2.baba egyenlőer csak 1-et beszéltünk meg Bálinttal!A másodikhoz (kicsi Fruzsihoz :lol: )sok mindent meg kellene valósítani.....

Veronikusz,
jól vagytok?Lányok?

Linocs,
hogy vagy?

Gabi,
nemsokára megyek a postára :wink:

Vali,
majd beszélünk :wink: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,

Paklincs: köszönjük a hófordulót, hihetetlen, hogy már 7 hónapos Tünde! Sok gyógypuszit küldünk KisJankónak és persze Nagynak is, nektek lányoknak meg kitartást, jó kis szervezetetek van, hogy talpon maradtok!

Gabi: nagyon szuperek a szülinapi képek, látszik Enci mennyire boldog!

Ma lesz Nagypapám 88. szülinapi ünneplése (igazából 4-én töltötte be, ezt a szép kort) biztos készülnek fotók, majd rakok fel.

Gyuzsó: verda nagyon jól megy, igazi kezesbárány, jó rövid váltóúttal meg szuper kormánymozgással. Szóval nagyon élvezem. Babó is jól elfér benne, a babakocsi kicsit passzentos, de azért bemegy.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Dóri!
Boldog hófordulót!!!!Repül az idő.....
Mi már 9 hónaposak leszünk :shock: :shock:

emano/Andi
KépKép
emano

Tényleg még a CTG lemaradt: szóval a Babó szívhangját és mozgását figyelik, valamint a méh tevékenységét. Ha mindenre jól emlékszem, akkor a papíron a csúcsos hegy a Babó mozgása, a lapos elnyújtottabb hegy a méh tevékenysége. A lényeg, hogy a Babó szívverése ne essen le, amikor a méh tevékenykedi, ha gyorsul picit az ok. A méh tevékenység meg tud erősödni, ugye ahogy közeledik a szülés, azaz tud nőni a nem csúcsos hegy és tud hosszabbodni a fensík rajta... Na remélem érthető... Én úgy imádtam hallgatni a szívverését :D

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

emano!
Nekünk Aria van...4,8 kiló és még Orsi is simán alszik benne ha kell...Dnai is szeretti és simán felteszem a trolira is akár...lépcsőzök vele (valamelyik nap amikor Orsi elaludt benne akkor őt cipeltem benne fel a lépcsőn a metróból). Pedig tudod én egy istentelen fizikum vagyok :D
Nekem egyébként ez fontos szempont volt, hogy nagyobb korában is tudjon benne aludni...
A másikat nem tudod eladni a vaterán????? Vagy teszveszen??????
Én annyira belejöttem, hogy már csomó mindent eladtam :D

Vali!
Tök szupi...7 kiló????? Az jó...mi is :D Remélem mostmár kicsit többek leszünk...14.én megyünk dokinénihez majd megméri...

Csimpizésről!!!!!!!!!
csajok azt írják az okosak...hogy ez az az időszak amikor azt hiszik a gyerekek, hogy ha anyát nem látják akkor nincs is...na ez a bibi....
Orsi nálunk nagyon ügyin megoldott a helyzetet...én felálltam kimentem a konyhába Orsinak ebédet csinálni....Dani éktelen üvöltésbe kezdett...Orsi mondja neki: mi van Dnaika!!!!!! Anya csak a konyhába ment...gyere megmutatom...megfogta a lábát és kihúzta... :lol: na azóta nem rikácsol inkább utánamjönn... :D Vagy ránéz Orsira aki megmondja, hogy anya csak ak konyhába ment :D

Wcn nekem már dupla közönségem van :lol: :lol: :lol:

Hétvégén adtam Daninak karfiolt...nem lett tőle semmi baja csak tegnap nem kakílt...ma reggel már nagyot küldött....ez most akkor baj????? Vagy ez belefér karfiol után?????????

Na megyek mert (ma éppen) Hófehérke hercegnő bekakílt :)

Kép

Kép
cukipofa

Jó reggelt!

Emese, tényleg, igazad van, Emmusnak van segítsége, csak nekem kellene már szemészhez mennem... :shock: Tanulság: éjfél után aludni kell, nem behozni a Cyber csapatban hozott lemaradást... :D
Emmus akkor is ügyes! :D Ádám még meginog, ha öltözésnél felállítom.

Dórika, boldog hófordulót! :)

Eni, nagyon szuper ez a kép! Olyan igazi, bensőséges. :D

Zsu, Ákinak megy a suli, csak most éppen nagyszájú korszakunkat éljük. Kapott két fekete vonalat (nincs feketepont), mert nem fogadott szót, s forgolódott órán, és simán nem-et mondott a tanítónéninek, ha valamit kért tőle. Ráadásul az eddigi 100%-os teljesítések után írt két 87%-os dolgozatot szövegértésből, ill. tollbamondásból. Kicsit elszállt a fiú, kinyílt mindegyiknek a csipája, már nem azok a megszeppent elsősök. Most éppen a földre visszarángatás idejét éljük. Bünti van, amíg nem kap magatartásból 2 pirospontot, és nem jön pozitív visszajelzés a tanítónénitől. Ez azt jelenti, hogy a hetenként megjelenő Scooby Doo-s újságot nem kapja meg. Most úgy néz ki, hogy sikerül észheztéríteni, már van 1 piripont magatartásból. :D
Amúgy Ő a második legtöbb pirospontos az osztályban, tehát nagy gond nincs, okos, ügyes, csak kicsit ellinkeskedte az elmúlt heteket. :lol: Igazi nagyfiú egyre jobban.
Ja, és most nem szerelmes, bár úgy látom a lányog rajongása nem apadt. :lol:

Ádám végigaludta ismét az éjszakát! Pár hete először. 7-kor ébredt. Anya álommanói telepedtek rá. :shock: Kb. 4 óra volt, mire sikerült elaludnom. Forgolódtam, Vekerdyt olvastam, ittam stb, mindent, csak nem aludtam. :twisted:

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Vali!!!
wow,gratula az alváshoz

Orsi
Babakocsit babaszobán,bababörzére raktam fel,de semmi :cry:
vaterát nem ismerem :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Paklincs!
Jaj Ti szegények! Úgy sajnálom. :oops: mielőbbi jobbulást! Küldünk sok-sok gyógypuszit!

Emano!
Nektek is nagyon-nagyon sok gyógypuszit küldünk!!!!
Nagyon cukkancs a nagyfiú! :D

Tünde!
hogy vagytok? :D éjszaka? altatlás?

Borsa!
Meg kell zabálni! Nagyon édes a lány! Ez a vigyor! :D És micsoda rózsaszín szerkó :D

Ancsa!
Lara egy kis tündér! :D és ez a nézés!!!! :D nagyot nevettem már most modellt ül :D gyönyörű a kis ruhája

Brigi!
Azért látom Kristóf tanul a kutyusoktól :D ő is szájban hurcol mindent :d Nagyon kis helyes a szöszke fejével. A kenyér meg nagyon fincsin néz ki. :D

Eni!
Erre e képre emlékszem :D akkor is nagyon tetszett :D

Zill!
Zénó nagyon pasis, nagyon édes!

Hanna!
Végre képek rólatok is!!!! :D:D:D:D:D:D nagyon szépek vagytok!!! Ezt a vigyort!! :D :D :D

Fúúúú Gabi!
Micsoda fergeteges buli!!! :D:D:D:D:D micsoda torta! Látom voltatok egy páran. :D:D:D:D:D

Gyuzso!
Sajnálom, hogy a fogacskák így megkínozzák szegényt! :oops:

Mi jól vagyunk. Tegnap el is vittem őket bölcsibe, de még 10 óra se volt, hívtak, hogy szakadjak, mert Szofi fosos. Nem tudom mi van! Nekem bezzeg azóta se produkál semmit. Nem lehet hogy tőlem örökölte, hogy ha stresszes/ideges helyzetbe kerül (mint én vizsga előtt pl.) akkor hasmenéses??????? Végül is elég stresszes volt neki így 2 hónap után megint bölcsibe menni, ahol eddig még az evést is megtagadta dacból. Most egy hetet megint itthon és hétfőn próbálkozom megint.

Zsófi már síel???? Ki is a másik szerencsés aki síelni megy??? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

JA! a LÉNYEG!!!!! Kata azóta is (4. napja) CUMI-MENTES!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kedves Rita!
ha olvasol minket!!!! Mi a helyzet most a kórházzal???? megmarad????? Nagyon szorítunk!!!!!

Szilvanus!
kérlek jelentkezz, mert ezt én már nem bírom! :shock: :oops:

:idea: :?: :idea: :?: :idea: :?: :idea: :?: :idea: :?: :idea:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

:D Emano!! kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D
mondd hogy én mit küldjek, mivel tartozom??????de komolyan!
örülök ha bejött a babyluuf!!!hurrá. :D sztem azért köhög trutyisan,mert felszakadozik a torkában a lerakodott trutyi,nem?és az végül is jó..mert akkor már könnyebben nyel, meg könyebben kap levegőt.stb.azért kiváncsi vagyok mit mond a doki. :?:
Vendég

RITA! mi lesz a kórházzal??második otthonunkkal :D ??

ha vki tud vmit, ne tartsa vissza....
Vendég

Veronikusznak és Andinak köszi, hogy tetsz... :oops: :D

Veronikusz, sztem lazán megállja a helyét az, hogy babáknál is kiválthat hasmenést az idegesség, stresszhelyzet, így reagálja le. Suliból annyira emlékszem, hogy a stressz az tulajdonképpen a környezet nem feldolgozható ingereire adott válaszreakció, és SZÜKSÉGES. Mindenkinek. Tudom, miről beszélsz, nekem gyomorgörcsöm szokott lenni, mai napig... KATÁNAK NAGY GRATULA!!! Kisügyi. :wink:

Andi, a vatera aukciós oldal, teszvesz is. Nézegesd meg, talán hamarabb elmegy... Milyen babakocsi?

Vali, a jó kezdet a lényeg, és az, hogy érdekli Ákit a suli. Nagyon nem romolhat el, tényleg. :D

Én is szorítok, drukkolok nagyon.
vbea

Kati, betojok. Én nagyon béna vagyok ilyen téren. Megemelem bárhol, nade Orsit felcipelni metróból 45 kilóval, SZUPI.
vbea

Sziasztok!

Jó hírt kaptam! Nem zárják be, egyelőre!!!! Linocs, bocs, hogy így ismeretlenül, neked mit mondtak, hétfőn is lesz még zárlat? Én most csütörtökön megyek az első CTG-re.
szilvánusz

HURRÁ-HURRÁ!!! :D :D :D

Figyi, van egy bontatlan adag Cerazettem, 1 havi adag. Ha valaki szeretné, elküldöm. Nem dobnám ki, annál azért jobban jöhet...

Kép
Kép
Kép
v30

sziasztok!

kórház :D dejódejó

az létezik hogy 1 liter étolaj 469Ft :shock: :shock: ???
és nem a drágább fajta,hanem a vénusz...

most nagyon mérges vagyok lánykámra, mert szólt hogy kaki,mondom jó hozom a bilit, mire visszaértem ráült a bilire, de aztán meggondolta magát, felugrott és a szőnyegre rakta a kupacot. ami most azért gáz,mert megy a hasa Kép szóval vanishflakon a kezemben, sika-sika.közben Encit is letörölni,mert azért a zoknira is jutott.ááááááááááááááááááá
nem is folytatom Kép

persze a "mérgem"már elszállt, mert azért Encike egy
Kép
Vendég

DEJÓ, HOGY NEM ZÁRJÁK BE!!! Azért ez a folyamatos feszült hangulat nem lehet jó. Sem a kismamiknak, sem a dolgozóknak... lehetne pont a végén. :shock:

Gabi, jajj! :?
vbea

Kép
Éljenéljen nem zárják be

Eni
Graco Babakocsi Quattro Tour Deluxe TSB COLOR BLOCK COOL

Gabi
jujjj
feladtam sztem holnap ott van :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Betegeskedőknek gyógyulást!

Képek édesek, nem merem elkezdeni felsorolni, ki ne hagyjak valakit!

Kútvölgyi hír szuper, hiába, mindig jön egy mentőangyal és kihúzza a kórházat a csávából! :wink:

Eddig csak olvasó üzemmódban, írni nem volt erőm, Dani nehéz napjait éli, mivel valamiért reggel 7kor felkel 4 napja a szokásos negyed 9 helyett, így egész nap álmos/nyűgös, általában 11kor kidől és 1ig alszik, de egész napra ez így kevés, ma már 10kor elaludt és 1,5 órát szunyókált, szóval le fogom tenni du. is kivételesen...nem tudom, mi lehet az oka a korai ébredésnek :? :?:

Köszi mindenkinek az érdeklődést, buli remekül sikerült, legalább 50en voltunk a lakásavatón, sőt, túl jól, mert nehezen akaródzott haza jönni, de másnap már 9kor este ágyban voltam, szóval gyorsan sikerült regenerálódni :D

Veronikusz, sztem is lehet a hasmenés idegi alapon, reméljük sikerül visszaszoktatni Szofit, ilyenkor Kata nem csodálkozik, h őt nem viszed haza?? Katának nagy-nagygratula a cumimentességhez! És Szofi cumizik?

Eni, nagyon jó az avatar, mag a vonalzó is!! Bár ezt a képet már ismertem, olyan meghitt, elérzékenyülős!! :roll:

Szilvánusz, üdv itt!

Vali, jó, h ádám visszatért a régi kerékvágásba

Györgyi, képeeet!!!!

Emano, Baéázsnak boldog névnapot! Nagyon édi, h milyen kis kiváncsi-fáncsi és mindenhová bemászik!

Borsa, hát ez a lááány! Nagyon édes a szerelése a kabátos képen!!

Ancsa, Lara az új ruhájában igazi hercegkisasszony!

Birigi, édes a kiskutyátok! :wink:

Gabi, húúúú, jó nagy parti volt nálatok!!! :lol: :lol:

Hanna, Áron reggeli mosolya! :roll: Zabálnivaló, hát igen, emiatt nem bírok én se haragudni danira, ha 7kor kelt minden nap, akkor se :lol:

Na, most ennyit bírtam, majd még jövök!

KépKép
barimami

Gabi, jujj, te szegény! És adott magyarázatot, hogy miért volt szimpibb a szőnyeg?

Ja, babakocsi: nekünk graco citysport van, 6 kiló, nagyon jó, könnyű, picire összecsukható, baby outletben 20ezer volt, kb 4 hónapja!

KépKép
barimami

Emano, sztem itt nézd meg, hogy milyenek vannak, babyoutletben a brendonnál 5-10ezerrel olcsóbban adják, ha van az a típus, amit keresel:
http://www.babyoutlet.hu/ProductBrowser.aspx?groupid=4&mainid=8

KépKép
barimami

de jóóóóó!! marad a szülészet!!!

Tündérnek nagyon boldog hófordulót!!
jöhetnek a fotók dédiről!!

Barbi,
gondoltunk Rád, vaj' milyen volt a parti... :lol: :lol:
de akkor jól és ez tuti!!

Ancsa,
tényleg Lara kész hercegkisasszony az új rucijában!

Szilvánusz,
üdv itt!!! köszönjük a híreket!!

Vali,
nem csoda, hogy bomlanak Ákos után a csajok! :lol:

Gabi,
ajaj... szegényke!! hát igen, vannak még előnyei a pelusos kornak!! :wink:

Ma sem oltották be Miklóst, nem volt oltóanyag a patikában.... :roll:
meg tömve volt a váró is, naggyon durván..
pedig időpontra mentünk.. újabb időpont febr. 28.-án...
sztem elviszem a doki magánrendelésére, meguntam a mókát és csak betegebb lesz a váróban órákig várva... :shock:

KépKép
Kép
gyuzso

Barimami
köszi megnézem,
amúgy chicco ct 0.5-t néztem ki, csak még a paramétereit meg kell keresnem a neten,mert a boltba semmi nem volt írva csak az ára :shock:

emano/Andi
KépKép
emano

Nincs ma született feleségek :shock: :( és elvileg jövő héten se lesz! Nem értem....nem baj, mi azért este talizunk a lányokkal, megnézzük együtt a buliképeket! :wink:

Zsuzsi, no comment! :evil:

KépKép
barimami

Emano, a chiccoban van könnyebb is, a xs ponee, csak az nem esernyőre csukható, hanem lapra. 5 kiló, én azzal zúztam benét, és 2 hónap múlva áttesszem kisasszonyt is!

Köszi lányok, én jól, apja még itthon, tudok pihenni, de kisasszony is nagyon kegyes, mert éjjel már csak 2-kor kel, meg reggel, akkor meg ugye Bene is :)

de még utána is tudok pilledezni, ha kedvem tartja, milyen jó, hogy Bene megzsokta a terhesség alatt, hoyg anya a heverőn élt :)
Már mozgunk, sétálunk, autózunk, stb, csak vásárolni még nem megyek be Boróval, hanem megvárjuk a fiúkat az autóban. De jövő héten már az is lesz.
Holnapután meg menni szeretnék megmérni a kiscsajt, mert most nem béreltünk mérleget.

Szóval én most nem vagyok olyan kimerült, mint Benével ilyenkor. Igaz, Bene sokkal többször kelt éjjel. És persze majd 2 hét múlva nyilatkozom, amikor én is magamra maradok a gyerekekkel, mint Memme :) De tény, hogy a programok, az események a legfontosabbak, hogy legyenek, úgyhogy biztos fogok beszervezni sok látogatót, meg megyünk majd mi is...

mtunde

Sziasztok!
Úgy néz ki Dejákék(ezek mi vagyunk) legyőzik a betegséget. A két férfiember épp alszik, Kisjankónál ma még semmi kórtünet és elkezdett lájtosan falatozgatni is. De nem szeretnék semmit sem elkiabálni.

Tennék fel képeket, ha nem bánjátok, aztán szaladok Kép , kicsit úszik a kecó a tegnapi kínlódás miatt.

Még Tündének annyi gyorsan, hogy mi mostanában kezdtük el Jankót felkérni a pakolásra, bizony néha személyes sértésnek veszi, és nálunk is igazából az működik, ha együtt csináljuk, vagy jutalmazzuk(pl. meseolvasás, vagy amit szeret).És tök jó, hogy ilyen jól bírod a két gyerköccel.

Este még próbálok Kép , mindenkinek köszönöm még egyszer a drukkokat.

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
paklincs

sziasztok,
kissé hihetetlen, hogy már egy éve... :D :D
vasárnap volt a tortaevés, és már a gépünk is működik, hurrá!!!
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

Mikolt
Boldog szülinapot!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Mikoltnak boldog első szülinapot!!