Sziasztok!
Vagyok.....
Betegek vagyunk, hétfőn volt a dokinéni, még most hívtam le először, de most nem akartam plusz betegséget összeszedni a rendelőbe.
Ákos nagyon köhög, ugyan ritkán, láza nincs, étvágya változatlan, tehát van.

De csak nem tetszett a dokinéninek, alaposan megvizsgálta. Így kap Zinatot, ilyenkor szokásos fenistilt, a calciumust, ja és hörgőtágító kúpot.
Manó is köhög, de nem ilyen csúnyán. Neki magas lázai vannak. Első nap 39,5 -él lekaptam a lázmérőt a homlokáról. Jött a vizes ruházás, és a többi.
Én csak köhögök, egyszer volt hőemelkedésem, ugyan magamat nem nagyon figyelem, arra nincs idő. A család dokihoz akar küldeni...De én a tapogatós dokihoz nem megyek...brrr Előtte majd váltok.
Amúgy jó a kedvük, változatlan. Manó rosszcsont, mint mindig, Ákos kis vigyori.
Múlthéten, már képtelen voltam követni a topikot. Na meg már besokalltam, hogy állandóan a net előtt ülök. Már saját magamat untam. Itthon is csak a babatémát nyomatom, meg is kaptam szépen a családtól. Ez van, más inger mostanában nem ér...
Felteszem a legutóbbi táblát. Kérem az újaktól az adatokat kiemelve.

pl. zöld színnel, így gyorsabban megtalálom. És várom az újításokhoz az ötleteket.
Minden új topik lakót üdvözlök!!!
Ciripkének
sok boldog névnapot, és mindenkinek aki ma ünnepli!!
Andi!
Tv-t vetettek?

Jó mázolást nektek, akármilyen fárasztó is, ez már a tiétek és nagyobb is.
Jó lenne, ha már mi is itt járnánk.
Ja és csatlakozom azok közé, akik kelnek éjszaka, mert hajnalban 3 óra felé mindig kelek Ákoshoz, jó lakik, és mindenki alszik tovább.
Na most hirtelen ennyi, majd próbálok jönni.
Ja Apa majdnem megríkatott az előbb. Azt mondta, hogy nagyon jó anyuka vagyok. Ilyen megerősítés percenként is jöhetne.
Manó meg hercegnőnek nevez, ha a hajráf a hajamba van.

Ezért is érdemes élni.