Új privát üzeneted érkezett!

Vajon ez most szerencse,vagy szerencsétlenség?
13:13-kor írtam :?:

 


Sziasztok

Gyorsan reagálok egy pár dologra, ami eszembe jut, és ha marad időm akkor még egy kicsit ráfejelek az írásomra :wink:

Bacilici
Üdv itt is. Hogy bírod Dalmi mellett a terhességet? nem vagy szarul? én elég nehezen viseltem Zitával a terhességem elejét, és az állandó izgő-mozgó tesókája mellett elég nehéz volt akár csak 2 percet is leülnöm és pihennem. te hogy vagy ezzel? dalmi sokat nőtt, bár azért szoktam nézegetni az iwiw-en. Alvás? Cumisüveg?

Kistesó... meddig????
Nem tudom ki vetette fel ezt a témát, hogy meddig kell megszületnie a kistesónak hogy folyamatosan otthon maradhass.
Nálunk a 2 gyerek között 3 év 1 hónap van, és egy percet sem mentem vissza dolgozni.
Áron kétéves koráig kaptam a gyed-et. Utána megkezdődött a gyes a maga kis huszon-valahányezer forintjával. Ezt kaptam 4 hónapot, majd tehes lettem Zitával. Ekkor elmentem táppénzre. Itt mivel ez már rendes munkaviszonynak minősül, a régi fizetésem alapján kaptam a táppénzt. A Gyest le kellett mondanom, mert gyesen és táppénzen egyszerre nem lehet lenni. Viszont a férjem igényelhette a gyest, mivel a gyerek 2 éves korától 8 órás munkaviszony vállalható a gyes mellett, és a gyest ugye az apuka is igényelheti.
:wink: . Szóval megkaptuk az én Áron születése előtti bérem 70%-át táppénznek, apa fizetését és a gyest. Ez így ment Áron 3 éves koráig, amikor Zita születéséig még volt 1 hónap hátra. Gyes már nem járt, én maradhattam volna táppénzen, de inkább kivettem 3 hét szabit ( felesleges volt, mert a béremet nem rendezték ez idő alatt, pedig én erre gondoltam.....) és utána megkezdtem a 168 nap Terhesgyermekágyi segélyt. Megszületett Zita, tovább kaptam a terhesgyermekágyit majd most a gyedet, aminek még az Áron születése előtti bérem az alapja.
Lényeg:
Ha gyesből vagy gyedből mész el szülni, nem kell visszamenni 180 napot dolgozni, a következő járandósságaid alapja az első terhesség járandóságainak az alapja lesz. Ez Törvény, ha gondoljátok majd előkeresem, hogy melyik. De ez tuti így van. Ja, csak az a feltétel, hogy a munkaviszonyod folyamatos legyen. Azaz ne szűnjön meg a cég ahol dolgoztál.

Remélem érthető voltam :oops: :oops:


Lafead
Téged is üdvözöllek itt!
Úgy látom ez a szoptatás nem csak nekem volt probléma. Áront 2 hétig tudtam szoptatni, Zitát 3 hónapig. Utána maradt a tápi és a hozzátáplálás.
Hozzátápit szerintem jól csinálod, de azért mindig egyeztess a dokival.Szerintem.( Védőnőre ne halgass, csak ha szerinted is úgy jó. Annyi hülyeséget tudnak mondani, mert a nagykönyvben az úgy van...) Bár véleményem szerint egy két hónapos babának azért még tuti szüksége van a tápra vagy az anyatejre. Nekem Zita most kezdi magát teljesen leválasztani a tápról. Eddig igényelte, most már inkább csak este kell neki, napközben ha meg is csinálom neki a tápot inkább csak azért hogy hátha kevés volt neki a kaja, de általában a mosogatóban landol az egész.


Nansy
Éppen ezt akartam mondani, amit te is írtál. Nekem a környezetemben több kisgyerekre vigyáztak "nagymamapótlók". Nagyon jól megvannak a gyerekek velük. Bár azért jól meg kell nézni hogy ki az a valaki, és hogy hogyan bánik a gyerekkel, milyen nézetei vannak az etetésről, stb... nem ám teletömi a gyereket mindennel, aztán nem tudjátok hogy mi a baja.....
Bár én lehet hogy inkább valami fiatal, óvónőnek tanuló utolsóéves bébiszitter után néznék egy közvetítőnél. Ahová szoktam járni Áronnal játszótérre, ott van egy ilyen kiscsaj aki mindig egy kisfiúval jön, ő vigyáz rá. Nagyon jól elvannak, aranyosan bánik a gyerekkel.
Kúszik-mászik vele a földön, tényleg látszik hogy szeret vele lenni a kisfiú. Hidd el, ha nem lennének a közelemben a szüleink, valószínűleg én is rákényszerültem volna egy babyszitterre amíg suliba jártam. Ettől senki sem rossza anya, csak valaki tudja a nagyszülőket segítségűl hívni, van aki pedig egy idegen ( aki később már nem is lesz idegen) segítségét veszi igénybe.

Elizabeth
Rég hallottunk rólad. :wink:

Tali
Hát a campóna nekem egy kicsit kiesik :cry: . De majd gondolkodom én is valamin.

 
 


Csak egy pillanatra jöttem!

Akyra:Tőled szeretném kérdezni,tudsz-e olyanról,hogy jelszavas védelem a blogra!?Tehát,hiába kattint valaki a blogra,nem jelenik meg az oldal,csak egy jelszavas védelemmel?Mert egy pár ember előszeretettel olvasgatja és utána kibeszéli.És személy szerint ezt én nem tűröm!

Szóval lenne ötleted?Szeintem sürgős!

 

 
 

Azt a mindenit!!!
Ez aztán a termelés 2 nap alatt!!! Inkább Wordben írok, hogy tudjak visszalapozni! :lol:

Először is: üdv az új látogatóknak, akik nem is annyira újak. :wink:

Lafi!
Én is ismerlek, mert a tesóm ugyanabba a topikba írt régen, mint Te. Söci a neve, ha emlékszel rá, most született a kisfia Ákos január 18-án.
A többiek már mindent leírtak, de ők tapasztaltabbak is, mint én, Balázs 5 hónapig csak szopizott, és még utána is egy hónapig is, de már kiegészítve. Szóval az ettől korábbi hozzátápiban nem vagyok otthon.

Bacilivi!
De jó-de jó hogy jöttél!!! Én követtelek ám, hogy mi van Veled, és azt is olvastam valahol valamikor, hogy talán kisfiú lesz!!! Akkor gondolom nagy az öröm az Apukánál! :P Dalmaci hihetetlenül nagy már és nagyon aranyos még mindig!
Hogy bírod a pocakosodást? Mennyire nehéz Dalma mellett?

Most hogy írtátok ezt a betöltött vagy nem betöltött 2 éves kort a következő babáig, engem is nagyon elkezdett érdekelni. Én semmiképpen nem szeretnék visszamenni dolgozni. Nem a meló miatt, mert szeretek tanítani, de nem csinálhatom meg velük, hogy szeptemberben elkezdek dolgozni, októberben meg mondjuk bejelentem, hogy bocsi, de keressetek mást, én megint babát várok.
Szóval Lafi, ha tényleg jártas vagy ezekben az ügyekben, és nem fárasztalak vele, engem nagyon érdekel ez a téma. Márciusban lesz Balázs 1 éves. A jelenlegi bruttóm 148.900,- Ft. Gimiben tanítok, a szabik miatt mondom. 2006. szeptember 20. óta voltam táppénzen Balázs születéséig, veszélyeztetettként. Már kérdeztem a suliban a gazdaságis csajt, de nem volt top-on ebben a kérdésben. Azt mondta majd meglátjuk, ha jön a baba. :twisted: Hát köszi, én előbb szeretném tudni, mert sajna (ilyen időket élünk) már nem mindegy!

Elizabeth!
Hát tényleg jó sokat kellet várni rád! De a lényeg, hogy most már jössz! :lol:

Na, akkor megpróbálok reagálni is!

Nansy!
Tényleg, én sem tudok mást írni, már minden gondolatomat lelőtték a többiek… :wink: (hiába, így jár, aki nem ír ide rendszeresen)
A sulit semmiképpen ne hagyd abba, bár nagyon nehéz lesz, de később még nehezebb. Próbálj vki ismerőst keresni vagy akár ismeretlent is, ha megismered biztosan meg fogsz bízni benne és nem lesz semmi gond. És tényleg lehet, hogy Mártikának is jót fog tenni.
Kajcsi: mostanság én sem dicsekedhetek, voltak jobb napjaink is, de nincs semmi baja, nevetős kisbéka, úgyhogy egyszerűen nem éhes, gondolom. Vagy a főztöm minősége romlott, mert főleg a főzikkel van a bajság. :wink: :lol:

Tejbegríz: (bocs kapkodok össze-vissza, de most ugrott be) én grízt és 2 kanál tápit összekeverek és azt öntöm fel vízzel és megfőzöm. Gyümit szoktam beletenni nyersen vagy párolva. (alma, meggy, körte, barack)
Meg a védőnőm régebben a rizst javasolta kisebb korban a gríz helyett, gondolom a glutén miatt. Szóval vízben főztem meg a rizst, én akkor még nem tudtam, hogy tápit ia lehet beletenni és azt kevertem a gyümivel. És persze turmixoltam.

Később folyt. köv!!!

 


Gerimamy
ÓHHHHHHHHHHHHHHH ez nagyon durva!Ezt honnan tudtad meg?
Emberek olyan szánalmasak tudnak lenni,vagyis nincs jobb dolguk mint a mi blogunkról csámcsogni?????? :twisted:
Vendég
 


Sziasztok! Néhány mondat erejéig tudok jönni. Ruben mindjárt ébredezik. Mégegyszer sok szeretettel üdvözlöm az új topiktársakat. Sokat írtatok s ez jó... Bébiszitter: nagyon jó gyermekmegőrzők a csecsemő vagy gyermekosztályon dolgozó nővérkék. Ezt tapasztalatból mondom. Amikor Ruben néhány napos baba volt már akkor megismertem,meglehet beszélni,hogy ha kimozdul a család akár több napos kirándulásra oda is jön de akár egy-két órára tehát nagyon rugalmas...s ebben nincs semmi rossz,a babának is jó ha a kényelmét szolgáljuk és nincs a közelben nagyi...Hozzátáplálás:reggel és este HA.tápit eszünk,napközben gyümölcs,főzelék,tejpép...Lenne egy kérdésem.
Felnötteknél hogyan jelentkezik a tejallergia? Mi tejpépből is HA-t eszünk. Muszáj a HA vagy mehet a sima is? Mert én nem hiszem,hogy a családban van tejalleriás(vagyis a felnőtt tejallergia tünetével nem vagyok tisztában)...Gerimamy! Mi történt? Valaki kibeszéli a blogot? Ez undorító! Mennem kell ...ébredezik... később jövök... puszi...

Rubinita

Kép

Kép
 


Igen,vannak,akik a blogról szedik új ötleteiket és előadják,ők találták ki!Valamint az itt történtekről szeretnek nagyon pletykálni.Kritizálni embereket és belekötni,ki hogy neveli gyerekét.Na ezt szeretném megakadályozni!Olyan jelszavas védelemre gondoltam,hogy ha valaki rákattint a blogunkra,akkor ne tudja olvasni,csak ha beírja a jelszót.
Most kezdtem neki utána nézni,nem tudom,mennyi sikerrel.
Ha nem megy így akkor leveszem a publikus blogok közül.
Na,most megyek,intézem,hogy jó legyen!Mert a másik,ami bosszant,nem azért dolgozom a design-on is állandóan,sokszor éjszakába menőleg,hogy nemsokára viszontlássam máshol darabokban!Gusztustalan!

 


Gerimamy
Igazad van teljes mértékben........... tényleg sokat meloztál és hát igen vannak dolgok amiket jól lekoppintottak egyesek én is láttam :twisted: De miért nem a saját ötletükkel dicsekednek???
Bár szerintem ezen csak nevetni lehet ha valakinek ennyire szegényes a fantáziája....... :lol:
Az meg aztán nagyon undoritó hogy tölönk lopják a dolgokat és utána még ki is beszéli nah ez a nagyon csúnya dolog,tudjátok ez a nagy Magyar mentalitás......................
De nem rontom ezzel a topicot
Vendég
 


Volt egy kis balesetünk az előbb. Sikeresen lestukkolta a széket. Épp a konyhában voltunk, az edényeket pakoltam el, Balázs meg az asztalnl pipiskedett. Egyszer csak egy tompa puffanás, mintha fenékre ült volna. Rögtön egy nagy sírás, de olyan amikor levegőt sem vesz! Látom, hogy vérzik a szája. Nem tudtam hirtelen, hogy a szája vagy a foga vagy mindkettő. Azt hiszem a szája volt, mert most sem engedi megnézni. De egy kis tea helyretette. Most alszik épp, remélem jó sokat, mert Apánk melózik, csak ketten vagyunk itthon. Nekem meg vslnom kellen, de helyette itt vagyok! :wink: :lol:

 


vslnom=vasalnom :arrow: bocs, kapkodok :?

 


Sziasztok!!!

Itthon cvagyunk!!!
Csak gyorsan!
Lafi,szombaton megyünk Kerepesre a barátainkhoz,előtte bemegyünk a csömöri Decathlonba!Ha az neked jó,oda el tudom vinni!!!!Pestre konkrétan most nem megyünk!!!!Nagyon szívesen nektek adnám!!!!

Ha lesz időm,még jövök!!!!!Puszi

Kép Kép
 


Na, tényleg alszik, úgyhogy írok még egy kicsit.

Nikole!
Én is láttam a frizbi versenyt a tv-ben, és majd kinéztem a szemeimet ( :shock: ), de nem láttalak Titeket. Dicsekedtem is, hogy Ti ott voltatok!

Gerimamy!
Tévés topik szervezést kezdd meg légyszi, mert nekünk is van ilyen tévénk! :wink: Bár most épp elcseréltük Apósommal, mert ő vett egy újabbat és a régebbi tévéje nagyobb volt mint a mi ilyenünk és kicseréltük a kettőt. :roll: Szóval van, de nincs itthon. Azért még beférek így is a csapatba? :lol:
És Balázs is imádja nézni. Az a legújabb tudománya, hogy nyomogatja a pici ujjával a gombokat rajta, állandóan csatornát vált, hangerőt szabályoz, meg ilyenek. És piszkosul élvezi, hogy ezt egyedül meg tudja csinálni. Majd teszek fel képet róla, de Gergő helyett mintha Balázs állna ott ugyanígy!
És persze a reklámok a favoritok! Meg a Minimaxon a reklám. Na, akkor mindent el lehet dobni, csak az érdekli. De imádja a Híradó zenéjét is, meg a Reggeli zenéjét. Persze amúgy nem nézi a tévét, csak ha ezeket meghallja, akkor „rohan” oda.
Előző témára nem is reagálok, mert én már ki lettem beszélve a táblával kapcsolatban. Még privit is kaptam! Ti még meglepődtök ilyeneken?! Én már régen nem.
A kajáztatással kapcsolatban meg: Tényleg pofátlanság olyan emberről beszélni, akit nem is ismernek. De ha ismerik is… :twisted: Mintha az ő gyereke nem evett volna meg régen 4-5x 280ml tápszert. Ja, az nem 300ml, az igaz. (na, kezdődhet a csámcsogás ismét :lol: )

Akíra!
Örülök, hogy Kyra nem lesz törpicsek! :lol: :wink: :lol: De hogy is gondolhattál ilyet?! :twisted:
Balázs egész magas most még, de Apával nem vagyunk túl magasak. Bezzeg tesóm férje 2 méter körül van és a kislányuk is iszonyat magas. 4 éves lesz, de 116-os ruhákat hord, amiket az iskolások. Az öccse meg most született, 50 centivel. Azon nevettünk, hogy ő meg tuti olyan kis zsurmók lesz, mint a hugom.
Képzeljétek, tesóm egyébként 12 kilóval kevesebb, mint terhessége előtt. Lóg rajta minden ruha. Azt mondta szül még 1-2 gyerkőcöt, és eléri azt a súlyt, amit igazából szeretne. :lol: :lol: :lol:

Meli!
Hol talállak meg az iwiw-en?

Ez a szeparációs szorongás nálunk is megvan, de csak itthon. Bárhol ott tudom hagyni, mindenkivel elvan, barátkozó, de itthon ha bent hagyom a szobában, nagyon sokszor elkezd sírni. Hiába beszélek hozzá, hogy jöjjön ki a konyhába vagy a másik szobába, sokszor nem nyugszik meg. Bár néha hiszti szerintem.
Nektek szokta egyébként hátrafeszíteni magát a gyerkőc? Hátra nem dobja magát szerencsére, de feszít rendesen. Na, ez is hiszti, szerintem. Nem túl gyakori, de nem tudom néha mit lehet csinálni ellene. Vagy majd abbahagyja? Remélem…

Nagy fogyás: én is néztem és irigykedtem!!! Persze ennyit nem szeretnék fogyni, (nekem elég lenne ha 10-15%-ot fogynék, nem baj ha utolsó lennék vele :wink: ), de tényleg meglepődtem. Milán nagyon jól néz ki régi önmagához képest, egész más lett az arca, helyes fiú lett, szerintem. Anita is rengeteget fogyott, hihetetlen mekkora volt, és ehhez képest most milyen jól néz ki.

Nansy!
Ez tényleg jó ötlet, amit Berzkat írt, egy óvónő-jelöltet keresni. Ők tényleg tutira lelkiismeretesen foglalkoznának egy kicsivel, és mivel nincs még gyereke úgy „nevelnéd” a bébicsőszt, ahogy te szeretnéd. Mert egy „pótmama” lehet tényleg megetetné olyasmivel, amit te még nem adnál neki, mert „anno még nem tiltották és ő is felnevelt már pár gyereket”.

Na, most már leköröztem lassan a Háború és békét!
Bocs, ha vkinek nem írtam, nem direkt volt! Csak szóljon és legközelebb bepótolom!!!

 


Lányok, nagyon szépen köszönöm, hogy mindenki reagál a hülye lelki nyavjáimra. Nagyon jól esik a sok hozzászólás, bíztatás, vélemény. Most hogy mondjátok ezt a csecsemősnővér dolgot, eszembe jutott, hogy annak idején a nőgyógyim említette is, hogy vállalnak ilyeneket. Megbeszélem Apával, és lehet, hogy rá is kérdezek nála. Érdemes volt megosztanom veletek a problémákat, nagyon sok jótanácsot kaptam. Köszönöm szépen mégegyszer mindenkinek!

Még nem említettem, ma nyolc éve, hogy megláttuk egymást Apával. :lol: Bár ezt nem szoktuk megünnepelni, de azért mindig emlékezünk rá, és jó érzés.

Más - vasárnap vendégeink lesznek, azt mondtam, hogy készítek nekik valami "uzsonnát". De nincs ötletem. Eddig kakaóscsigára gondoltam, de jó lenne, ha lenne sós is, édes is. Keresgetek a neten is. Van valakinek esetleg valami egyszerű, bevált receptje?

Kép

Kép
 
 


Nansy!
A leggyorsabb pogirecept:
25 dkg liszt, 25 dkg Rama, 25 dkg túró, 1/2 sütőpor, só.
Lisztet+sütőport+sót a Ramával összemorzsikázod, bele a túrót és kinyújtod kb. 4-5 mm-esre. Én leginkább rúdnak szoktam, nem poginak, mert sokkal gyorsabb. Tojással megkened és rászórsz amit csak szeretnél: sajt, szezámmag, kömény, bármi.
Azt hiszem a rekordom 45 perc, elmosogatással együtt.

De a többieknek is tuti vannak receptjeik, úgyhogy hajrá csajok!!!!!!!

 


Na,csak egy pillanatra jöttem,szólni,hogy ezentúl a blogot csak az arra érdemes emberek tudják megnézni,le van blokkolva!
Mindenki tudja a jelszót és társait...Elég egyszer beírni,megjegyeztetni és kész!

Na,mennem kell fürdet Apa,én meg megyek kajcsit csinálni!Aztán jöhet a rémes etetés!:(Remélem megembereli magát és ma kivételesen szépen eszik!

Később még jövök...

 


Sziasztok lányok először és utoljára szeretnék kérni valamit. Nem lehetne hogy ne mocskolodjunk már egymásra vagyis nem hiszem hogy akik maradtunk a régi topikban kibeszélnénk benneteket. Sajnálom hogy nem tudtok elvonatkoztatni tőlünk. Nem érdekelnek a blogjaitok az írásaitok sem. És Boszibabát sem kéne már piszkálni. Ti itt vagytok mi meg ott. nem lehetne esetleg hogy békében hagynánk egymást vagyis csak ti minket mert nem emlékszem hogy benneteket bántottunk volna vagy kibeszéltünk volna. Mindenknek meg van a saját véleménye mindenről ti akik itt vagytok igy gondoljátok mi akik ott maradtunk úgy gondoljuk. Annyi rossz dolog van a világban miért kell még magatoknak is probélmát kreálni?

És most tényleg lehet csámcsogni ezen. Sajnálom hogy így alakultak a dolgok.

nika70
Salgótarján
 
 


Na persze most sincs időm, csak megakadt a szemem Nansy kérdésén. Mármint sokmindenen, de ma amúgy is elég ramaty napom van, szóval majd holnap reagálok mindenre. Én sonkás-sajtos muffint szoktam sütni a vendégseregnek, nagyon fini, és nagyon gyorsan megvan. Ha érdekel a recept, holnap leírom :wink:

Ja, és Akíra: nekem is ugyanezt írta ki, de most már működik rendesen, úgyhogy holnap megyek :wink:

Kép
Kép
 
 


Lányok! Jó éjszakát jöttem kivánni...amúgy kezet foghatok Nikolal ...mármint ami a napomat illeti...S amúgy sem értek semmit...de komolyan nem. Na de legyen az én bajom... jó éjszakát mindenkinek...puszi...

Rubinita

Kép

Kép
 


Sziasztok lányok...........nálatok mennyire viseli meg a fogzás a manókat, mert Domcsi két-három napja totál kész van!Már négy foga kijött, de most megint három jön egyszerre..........alig alszik éjszaka, szinte fél óránként felkel, enni is egyre kedvetlenebbül, tiszta készvagyok!Ma elviszem a doktor nénihez, mert az orra is szörcsög, félek, lehet meg is van fázva! :(

Kép


Sziasztok!!!

Jaj,de jó ez a progirecept!!!!Lányok,ha van még ilyen jó kis néhány pillanat alatt elkészíthető finomságotok,nagyon vevő vagyok rá.Az enyém édes,de mindenki imádja és ez meg 10 perc.Veszel fagyasztott leveles tésztát.Kiveszed és szobahőn kiengeded.Aztán megkened amivel szeretnéd,én túrós-mazsolásat szoktam.Be egy tepsibe,megkenni kis tojássárgájával és megsütni.Jó étvágyat!!!

wiwen Pásztorka Melinda néven vagyok fenn.

Judit,most,h mondod,Dénes is csak itthon szep.szorong.

Fogzásra Chamomilla ch 15.Szegényke,nagyon fájhat neki.Ja,szia Elizabeth,én nem ismerlek :P

Mennem kell,ha tudok,még jövök!!!Szép napot!!!

Kép Kép
 


Szia Meli! :) És az jó rá? Hol lehet olyat kapni?

Kép


Nagyon jó!!!!!!!Mimind 6 fogánál azt használtuk.Homeopátiás.Patikában :P
Próbáljátok ki.Ha nagyon fáj neki,akár óránként lehet adni 5 golyócskát.Vízben feloldva,de legutóbb Dénes már el tudta szopogatni.Puszi

Kép Kép
 


Lányok!

Gyors hír, a blogon van egy újdonság a lejátszó alatt! Gyertek és nézzétek meg :wink:

KépKép
KépKép
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon tudok jönni ma,mert nem vagyok valami jól.:(

Egyenlőre csak egy kísérleti dolog ez,igyekszem jobbat találni és beüzemelni,de ehhez is időt kérek,úgy,mint az új fejléchez!:)

Mindenhol ilyen szeles idő van?Itt nagyon,pedig azt mondták,a héten jön a tavasz.Hát nem úgy tűnik!:(

Ti mit vesztek a gyerkőcnek 1. szülinapra?
Mi egy kinti hintát fogunk valószínűleg.Addigra már bejön a jó idő és lehet palintázni.

Akyra:Úgy mennék már pátyra!:)

Pogirecept:Hát az sajna nekem csak egy van,de sosem sikerül,ezért nem is teszem fel.
Viszont van egy nagyon egyszerű receptem és nagyon fini.

Fogsz egy tálat,az alját kirakod babapiskótával,főzöl 2 vaníliás pudingot,azt teszel a tetejére,arra pedig darabos ananászt szórt.Aztán megint egy sor piskóta,egy sor puding,egy sor ananász.És így tovább,még teli nem lesz a tál.A legtetejére mindíg pudingot szoktam tenni,azt pedig megszórom reszelt csokival.Ja és mielőtt a babapiskótát beletenném,mindíg minden darabot egy pillanatra belemártom az ananász levébe.Csak,hogy jó puha legyen.Tényleg nagyon finom és bármilyen dobozos gyümivel meg lehet csinálni.

Na,most megyek,mert kisül a szemem,szerintem lázas vagyok!
Majd később még megpróbálok jönni.
Szép napot mindenkinek!

 


HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Csajok :shock: :shock: :shock:
Hol vagytok :?: :?: :?:
Vendég
 


Sziasztok!!
Én vagyok,csak nincs semmire időm,a macika tegnap is 2x aludt a babakocsiban,itthon nem akart!Mellette házimunka,főzés,de nem kell ecsetelnem,mindenki tudja,miről beszélek!!!!Azért igyekszem jönni!
Geimamy,a linket megkaptam,regisztráltam!Köszi!!!

Szép napot,menjetek kirándulni,olyan szép idő lesz ma!!!!!Puszi

Kép Kép
 


Sziasztok!

Uhh,kb. 6 oldalt írtatok,mióta nem voltam.. Nincs időm visszaolvasni :( :( :( :(

Akíra:
Nemrég átmentünk Pátyon,gondoltam rád :D :D

Megyek Bogit fektetni.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
 


sziasztok, túléltük a tegnapot!megkapta a 2 hós oltását...bár én totál kifáradtam, iszonyat hisztis volt, mindenért üvöltött, kicsi hőemelkeése volt, de az kaki, szóval minden oké!azért vettünk germicid kúpot,ha esetleg....meg jó ha van alapon!!!mindig borogattam az oltás helyét.
amúgy semmit sem evett teganp, mindent elutasított, aztán este 10kor meg kihányta a vacsit (ugye a szájon át adott rotavírus elleni vakcina addigra felszívódott???azt de. 10kor kapta, este 10kor meg hányt...csak mert drága kissé...), pedig hót éhes volt....erre elaludt és 7ig fel sem kelt,evett egyet, azóta is alszik...

egy - két kép Huniról (apja utálja, ha így hívom, de hát valahogy becézni kell, nem??):

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


és ez régi kép, de legalább látszik, hogy rám hasonlít :wink: (apja felül a kutya mellett szőkében, a többi pedig anyu és apu):

Kép
Vendég
 


Nagyon aranyos Hunor baba főleg az alvós kiterülős képen, de a pancsis is aranyos. Hát a rota virus elleni oltás nem tudom, hogy felszivodott e addigra, azért kérdezz rá a doki néninél.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 
 
 


Nagyon édes Hunor baba!!! Olyan furi, hogy ilyen picike még, mármint a mi babáinkhoz képest. Én még arról sem hallottam, hogy a rota ellenit szájon át is be lehet adni, szóval inkább kérdezd meg a dokit.

Kép
Kép
 
 


Sziasztok

Meli, nagyon bejött a Chamomilla, amit tanácsoltál, azóta semmi baj nincs, fogzás téren, óránként kap 5-t, nagy általában, és minden ok! :)Mégegyszer ezer hála a tanácsért! :)

Hoztam nektek három képet Domcsiról ami tegnap készült! :)

Remélem jólvagytok!

Puszika

Kép Kép Kép

Kép


Elizabeth :D :D :D :D :D :D Nagyon szívesen!
Édes a kis Domcsi!!!Majdnem egyidősek Dénessel!!!!
Puszi

Kép Kép
 


Kép

adide!!!

Kép

gyakorolok!

Kép

ha nem nézel ide,meg is iszom:)

Kép
namost milegyen?

Kép Kép
 


Elizabeth, Meli: nagyon édesek a fiúk és már mekkorák!!!

Kép
Kép
 
 


Nikole, a tiéd még nagyobb :). Nagyon megy az idő :)

Kép


Sziasztok!!!

Lányok,ha olvassátok,help!!
Nem tudok belépni,sem elolvasni a portálon semmit!!!!A menü alatti rész teljesen eltűnt!!!!Köszi!!!!

Kép Kép
 


Visszaszívtam,bejött :oops: :oops: :oops: bocsesz

Kép Kép
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: