A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Nuk: óóóóóóóóóóóóóóóóóóó, nem hangzik jól ez a PCOS, akármi is az. :?

Kép
Kép
tinu

Curse,
yeah. 8) És akkor a kedves urad postolt? Nahát, kicsi a(z internetes) világ! :D (Egyébként én nem védem a mávot, csak a pénztárcám) :)

Apa szarul, gyerek közepesen.

Nuk,
a PCOS mi? Link vagy el lehet pár szóban magyarázni? Valami hormon? +++

Fanni és Bálint a wc-n :lol:

Ancsi,
pocakkitapogatás. :)
neet
neet

Éljenek soká a Dórák, Dorottyák!
neet
neet

Nuk: kicsit meginternezetem ezt a PCOS-t. Bakter, ez olyan gáz. :cry: Viszont az a gondolat kúszott be a fejembe, hogy ez a betegség arra lehet jó, hogy kikényszerítse, hogy magadra is odafigyelj. Az az érzésem, hogy jobbára Rékára vannak kihegyezve a napjaitok, és nem tudom, mennyire van idő, energia arra, hogy magaddal foglalkozz. Pedig itt az idő! Ahogy olvasgattam, ez olyasfajta betegség lehet, amit karban lehet tartani. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
tinu

Bakker irtam egy tök hosszút, ráadásul a munkahelyemen és elszállt....
Nuk: neked irtam egy csomó ötletet, mert jártam hasonló cipőben, majd otthon összefoglalom újra, de lényeg, hogy fel a fejjel, van megoldás és ne add fel. Gyorsan néhány szer: Gynex, ligetszépe kapszula és málnarügykivonat. A nadi, a masszázs és a természetgyógyászok csodásan tudnak segiteni ezeken a problémákon. Én most járok aromaterápiára, bachra és makrobiotikára és mindegyik nagyon nagyon jó, majd irok róla bővebben.

Dorkák Dórák boldog Névnapot. :-)

Kép
Kép
johanna1975

Nuk,

kissé "lefagytam" amikor elolvastam, hogy ez a diagnózisod :(
Ölellek! És, látom, jönnek itt az "okosok" és majd szépen ellátnak jó tanácsokkal és beindúl a boszitopik és ;) Puszi!
szmagdi

Sziasztok lányok!

Gyors s.o.s. kérdés:

Hol lehet szép mesetortákat rendelni? Hétvégére kellene,lehetőleg Törpilla.

Később jövök olvasgatni :)

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi:
Horváth cukrászda!!!!!!!!!!!!
www.horvathcukraszda.hu

Du még jövök... kicsit már :D vagyok... :roll:

nukada

NYERTEEEEM!!

ÉLJEN!
kivonat az invitel nekem címzett leveléből:
Az invitel zrt felbontotta a szerződését. Visszamenőlegesen lezárta... több számlát nem fog kapni... nem terhelte fel a kötbért... intézkedtünk számlái sztornírozásáról, már nem kell kiegyenlítenie... kötelezettségei nincsenek, nem áll szerződéses jogviszonyban... az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk!

KAPJÁTOK BE VAZZE! :D :D :D :D

Köszi a drukkokat, jótanácsokat csajok! És éljen a homár! :)
neet
neet

Lindi,
én is épp tortakeresésben vagyok! Csak nekem Thomas vagy Elmo a nyerő... :lol:
(majd mesélj, ha találtál vmi jót!)
Dórák, Dorottyák, Doritok, nagyon boldog névnapot kivánunk!!!!!!!!!

Nuk,
én sem tudok semmi okosat erről, de majd úgyis utána nézel!!!
Kitartás.++++
zsancikant

éééééééééés a legfontosabb:
ma találkoztam Zuziékkal, már jól vannak!!!! :wink:

Éééééés, Fanni és Bálint tök jók együtt!!! :wink:

Éééééééés:
Neet,
gratula néked!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apának meg bullást!
zsancikant

Köszi, apa sajnos épp 3 paplan alatt vacog a hidegtől. :cry:
neet
neet

Neet: hát fűtsé be szerencsétlennek, ne legyél má ilyen spúr, ha már az invitelnek se kő csengetned a nagy lóvékat! :mrgreen:

Nuk: énse tudom mi az, de mindenre van megoldás!!! Pl Réka is összejött, szal ez már is egy jó példa, hogy nem eszik olyan forrón a kását ;) ++++

Barbi: megnyugodtam, hogy te lányod se lóg ki a sorból!! :lol:
Ikeja szék+asztal menő nálunk is, kezdünk rajzolgatni végre, legalább van hol! Meg tegnap fodrászosat játszottunk :P

Deni: Bálint minden csajt a klotyóba visz :mrgreen:
Szuper, hogy Fanni már jobban!!

Mása: nálunk egyelőre még mindig csak a vezetéknév a fix :roll:

Ríd: szuper, hogy dédi jobban!!

Szrek: hát mi sima natúr vízben fürösztöttük Kamillát kb 6-7 hós koráig, mert az akkori homeodokink jól leba..letolt amikor rákérdeztem erre :D

Ancsi: pocaklakó!! Hú te is már nagyon a végén vagy!!

PGabi: neked meg illő mostmár minima két naponta bejelentkezned, hogy mi a szitu!!

CSajom újabban a Ringatón le se tojja a fejem :? :D Ma is eleinte szaladgált, majd a körbenjárós mondókánál már automatice megy az Ilihez és az ő kezét fogja, aztán végig ott maradt vele és az ölbeni játékokat is vele játszotta. A végén majdnem bőgött, hogy elhozom :roll: :) Asszem legközelebb viszek valami jó könyvet és én kiülök kávézni :lol:

Rylie
rylie

HELP:

1. hol tudok blue tacket-et venni? nem tom, h irják pontosan, de az a ragasztós szarság, ami olyan, mint a gyurma, de ragad
2. hol tudok venni
a.) vanilia aromát? (esszenciát???)
b.) mandula aromát?

előre is köszi!
zsancikant

ZSan: aromákat pl Kaiserben lehet venni
ragasztós izé: tudom mi az de a nevét nem ismerem, de Művészellátóban tutti lehet kapni!! Anno volt ilyen a Blahánál a Körúton ill a Nagymező utcában a Bajcsy felé eső sarkon.

És ez maradt ki :oops:

BOLDOG DOROTTYA és DÓRA Napot!!!

és esetleg a titkolt Amandáknak is bódogat :lol:

R
rylie

Zsan,
egészen natúr ápiszokban is lehet kapni de plázás ápiszban tuti, árkádban eleve 3féle volt de végülis made in england blu tacket választottam ;) :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

VALAKI EGÍTEN,HOGY A PROFILOMBA HIÁBA TESZEM BE A 2 VONALZÓ KODOT NEM JELENIK MEG.DE OTT LÁTOM HOGY NEKEM MINT HAEZ KI LENNE KAPCSOLVA.
MIT TEGYEK?
KÖSZÖNÖMLŐRE IS

Kép

Kép
boszyka

Neet: ügyes vagy... Apának pedig jobbulást.

Nuk: tudnálak még ötletekkel bombázni, a lényeg, hogy nincs olyan, hogy NE TUDJÁL meggyógyulni. Ez egy átmeneti állapot, amit lehet orvosolni, még ha az okos doktorok azt is mondják, hogy nem. Beszéltem ma a makrobiotikus tanácsadómmal, nem konkrétan rólad, de hogy lehet-e hormondolgokkal is mit kezdeni, mondta, hogy persze. Az aromaterapeuta oktatóm is azt mondta, hogy simán.. szóval hajrá. Sok mindenen kell változtatnod majdan, de megéri. Én is hasonló tortúrákon megyek át, csak nem nagyon híresztelem. :-(

Zsan: aromákat tényleg bármely élelmiszer bótban, de miért aroma? miért nem természetes? hihi kérdezem én a nagy bijólány. :lol: :lol: :lol:

Rájli: Kamillával is wcre ment Bálint? HÁt mingyá féltékeny leszek... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci,
legutoljára a DM-ben/Rossmannban láttam a ragasztók között felakasztva ilyen gyurmaragasztót. nem kék volt, hanem fehér.
aromát meg élelmiszer bótban kapsz :)

Boszika,
én már tegnap segítettem, hogy mit kell betenned, hogy jó legyen. olvass vissza.
ancsipancsi

KÖSZI MÁR ELVILEG SIKERÜLT ,CSAKNEM VOLT IDÖM VISSZA OLVASNI AMIT ÍRTÁL.DE VALAKI SEGÍTETT NEKEM.SZERENCSÉRE.REMÉLEM MOST JÓ LESZ.

Kép

Kép
boszyka

REMÉLEM MAJD A KÉPET IS SIKERÜL FELRAKNOM A FIAMRÓL.

ÉN EZT A RAGASZTÓTHOBBY BOLTBA LÁTTAM MÉG A NYÁR KÖRNYÉKÉN.SZERINTEM OTT ÉRDEMES MEGNÉZNI VAGY MEGKÉRDEZNI.HA NINCS AKKOR HÁTHA TUDNAK HOZNI.

Kép

Kép
boszyka

Rylie:
vagyok :lol:

Megvolt a 2. nst,"szép lapos" volt :roll: ,de a méhszájam elkezdett nyiladozni :wink:

Zsan:
nem jártatok ma a budakalászi mekinél 1-2 felé?

Neet:
férjednek++++
Orsimnak volt 5 napig baromi magas láza,de ezek kívül semmi :(

Nuk:
Neked is küldöm+++++++++++

Dorottyám nevében köszönöm a jókívánságokat! :D
Az óviban is megünnepelték és nagyon büszke magára :lol:

petergabi

[quote="boszyka"]R írta:boszykaEMÉLEM MAJD A KÉPET IS SIKERÜL FELRAKNOM A FIAMRÓL.

Végre sikerült :). MÁr csak a CapsLockot kell kikapcsolnod, mert az mind fórumon, mind cseten kiabálást jelent, ha nagy betűvel írsz. Most meg ugye még nem ég a ház :).
ancsipancsi

Nuk,
Nagyon nem hangzik vmi jól :( Én is rákerestem a neten, h mit is jelent, mert bevallom így nem mondott sokat :oops:
De látom Johi már is írt Neked biztató dolgokat, szóval kitartás!!!!

Ríd,
De jó, h a Déditek jobban van :D csak ez a helyhezkötöttség :roll:
Harapos kuta a Bori :lol:

Neet,
Igen, apa küldte be, én először nem is tudtam róla. Várhatóak voltak a reakciók, van egy-két primkó állat, de hát ez van :wink:
Éljen az inviteles nyerésed :D Párodnak bulást, nincs is rosszabb, amikor egy pasi beteg :wink:

És igen Éljenek a Dórák, Dorottyák!!!
Kép

Rylie,
Kávé és ringató, cúl 8) :lol:

Gabi,
Lesz ott még dímbes-dombos nst is :wink:

Kép Kép
curse

Üdv!
Napok óta nem tudok jönni. Nem elég Ádi hörghurutja, de mellé összeszedett egy szemgyulladást is és az apja is beteg és mára én is az lettem. Nem tudom mit csinálnék, ha nem lennének itt a nagyszülők, dédik.
Igyekszem bepótolni a lemaradást, csak elég nehezemre esik most a gép előtt ülni, annyira fáj mindenem...

Noé

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
noncsibabó

Köszönöm a sok +++++++++++++++++++-t!!!!!!!!
Nagyon jól esett!!!!!
Igazándiból én is az alternatív módszerek felé mennék, valahogy nem fűlik a fogam, hogy most már életem végéig gyógyszert szedjek!
Amúgy a cranió jó lehet erre, már beszéltem is az Orsival!

Ami nagy probléma lehet, az az életmód váltás... Ugye 5x egyek keveset stbstbstb... Ma du 2-kor jutott eszembe, amikor már hazadobtam a gyereket és épp bevásároltam, hogy még nem ettem semmit... És ez általában így van. Nem szeretném, ha az én "szarságom" a gyerek rovására menne...

Na mindegy!

Képzeljétek! Réka (bár még nagy segítséggel, meg izomstimulációval), de megint lépegetett párat. Olyan aranyos, meg kell zabálni!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak az a baj, hogy a combja iszonyú durván néz ki a Dévény-tornától... Tiszta kék-zöld... :cry: :cry: :cry: :cry:
Mi annak a krémnek a neve, ami elmulasztja????? Még a végén lebukom a Kornélék előtt :roll: :roll: :roll:

Johi:
Köszi az ötleteket!
Fanninak is sok ++++++++ és jobbulást!!!!

Képzeljétek, az egyik ismerősünk 16 éves lánya a megállóban kilépett a busz elől és az épp haladó kisteher elütötte... meghalt szegény... Ez olyan buta és értelmetlen halál!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

nukada

Neet:
www.pcos.hu
Ha van türelmed és időd olvasgatni...

Pgabi:
Középső :lol: :lol: :lol: gyermekednek boldog nevenapját!!!

És az összes Dorottya, Dóra is bódogot!

nukada

Dóráknak, Dorottyáknak boldog névnapot!!

Ancsi :) Pocisimi :D :D

Nuk :) +++++++ Rékának gratula a lépésekhez!! Kék-zöld foltok :( ennek ilyennek "kell lennie"? Asszem a Traumeel krémre gondolsz :wink:

Barbi :) Igen, Fannika nagyon cuki, azért is raktam fel a képet, hogy lássátok mosolyogni :wink: Hajmosás :( Akkor én le se merem írni, hogy nálunk milyen szépen mosnak hajat a fiúk... és persze Bencus haját Bálint mossa 8)

Ríd :) Szuper, hogy P. arca ilyen szépen javul!! :D Dédinek továbbra is ++++++++, jó hogy hazajöhet a kórházból! :)

Neet :) Hurrá!! :D Apának bulást+++++

Rylie :) És kin fodrászkodtatok? Kávéra fel :wink: :lol:

Johi :) Kamillával állandóan bilizett Bálint :wink: :lol:

Boszyka :) Úgy látom sikerültek a vonalzók :wink: :D

Noncsi :) Gyógyuljatok!!!!! ++++++++++++++++++

Szuper, hogy Zuziék már jól vannak :D :D

Ilyen mesetortákat a Savoyában a Szamosban is láttam :wink:
denizsa

Sziasztok, köszi a jobbulásokat.
Hüje Rájli. :D Bár nem tudhattad, de nem épp a fűtéssel van a gond, hanem belül nagy volt a fűtés, értsd láz, és most épp a sürgősségiről jöttem haza, ahova apát be kellett vinni. :cry: És valamikor az éjjel meg is műtik. És .. áh.. jajj.. a többit holnap, jó pihenést mindenkinek, blú izé meg mintha tescoban is lenne.
(Ja, és a disgusting jáhn ferencbe küldték, miért??? Tértényhez nem találtak közelebb H-t, ahol van sebészet???????????)
Kidőltem.
neet
neet

Neet:
Apátoknak +++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uncsitesómat is most műtötték (térd, gerincérzéstelenítéssel), ma jött haza! 10 szobás részlegre volt 2 db ápolónő, éjjel pasik és közölték, hogy ha nem tudnak jönni ágytálat hozni, pisiljen nyugodtan az ágyba... No comment!

Amúgy tegnap a 11es ip-re fél 11re mentem, én voltam már akkor az 5. a kedves drbácsi pedig méltóztatott lejönni fél egykor... Utána amíg az én adataimat vette fel az asszisztensnő, tőlem fél méternyire közölte a doki egy nővel, hoyg rosszindulatú daganata van... Amikor velem foglalkozott, akkor meg egy srác volt bent az asszisztensnél, úgyhogy ő végighallgatta a rendszertelen menstruációmat, pecsételő vérzést, szőrösödést... Egy csomó mindent nem is mondtam a dokinak, mert qwára ciki volt... De kb 10 oldalnyi papirt kaptam, hogy ez a vizsgálat mennyibe került, hova számolják el stb stb stb. Kb egy napi papír árából lehetne húzni egy gipszkarton falat a vizsgálóba, hogy legalább ne lássam, kinek van rákja, meg engem se lásson a fiatal csávó, miközben a bajaimat sorolom... Megint no comment...

nukada

Neet,
:( Párodnak ++++++++++++++++++!!! Csak nem vakbél ? hogy már műtét is :(

Nuk,
Egyszerűen hihetetlen, ami Veled is történt a dokinál :( Ezek aztán a betegjogok :roll: Most ha arra gondolok, h a 11. keres sztkban azért kapott mindenki sorszámot, h a nevedet nem mondják, amikor szólítanak, akkor ilyenkor mi van :roll: Én lehet, h írnék az ottani betegjogi képviselőnek. Azért ez még sem járja, h még te elmondod a panaszaidat, addig egy vadidegen végighallgatja :roll:
Viszont csajodnak hatalmas gratula :D :D

Noncsi,
Bulást Nektek is !!!!

Kép Kép
curse

Neet,
++++++++++++++++++++++++

Noncsi,
gyógyuljatok ti is :D

Nuk,
Traumeel krém
kék-zöld folt nem hangzik túl jól :( de remélem, hamar elmúlik
többihez meg neked is ++++

Deni,
nekünk nem voltak kék-zöld foltok, de ez biztos attól függ, mit és hogyan kell milyen jellegű problémával küzdő gyerekkel csinálni - szóval ez biztos Réka feszességével függ össze - vagy lehet, hogy risszul gondolom, de így tudom elképzelni

és úgy de úúúúúúúúúgy irigylem Macsékat az adults only nyaralás miatt :mrgreen: :lol: :lol: tök jó, hogy jól érzik magukat :D

és Votivéknak is már nagyon kijárt egy kis pihenés :D :D

Johi,
nektek továbbra is ++++++++++++ és lánykád milyen kis vidám abban a csörgősipkában :D :D
ja és itt is állandó kollektív wc-zés uncsitesókkal (3 gyerek 14-14hónap korkülönbséggel, úgyhogy nagy az összhang :D )

Kép

Kép

szrekuc

Nuk,
és gratula a lépegetéshez :D :D :D

Kép

Kép

szrekuc

Nuk,
nagyon rossz , mikor az ember ennyire kiszolgáltatott helyzetben van. lehet, hogy megfontolnám a betegjogi képviselő felkeresését, mert ez már több a soknál!
ancsipancsi

NEKTEK VOLT ILYEN?
hetek óta küzdök valami izével, gondoltam beírom, hátha vki más is járt így. szóval fullákolok alvás közben. már párszor nyomattam csecsemő orrcseppet is (ki is dugítja az orromat, de rájöttem, hogy nem is az a baj), de nincs változás.
szívom a levegőt, szívom, s egyszer csak vmi összeér a torkomban, mint mikor vki horkol (csak nekem csukva a szám) és egy horkantás szerű hang jön, mintha az orrom csatornájába beszívnám a nem létező mandulámat, köhhentenem kell, hogy helyre jöjjön. nagyon rossz, mert tök szarul alszom miatta. :(
ancsipancsi

Ancsi, nekem nem volt, de a terhesség annyi kretén tünetet elő bír hozni :? elég, ha csak a saját " kapálóznom kell elalváskor" megnevezésű nyavajámat említem. De szerencsére a pocakkal együtt az is elmúlt, úgyhogy hátha csak valami újabb terhességi bigyó ez is :roll:
Mindenesetre jó ijesztően hangzik :?
leni

Ancsi,
nekem csak orrvérzés volt állandóan (meg a szemem volt begyulladva :D), de ez a fulladás nem a terhesség alatti nyálkahártya megnagyobbodástól van? persze ötletem sincs mit lehetne csinálni
+++++ :D :D

Kép

Kép

szrekuc

Gyerkő leadva és én szakdolgozhatok ezerrel!!!
Ezért aztán gyorsan be is kukkantottam és,

Neet: :oops: én még ott tartottam, hogy Apjuk lázas+náthás!! Hogy lett ebből műtét??? :roll: +++++++
JahnFerencről nem mondom el az újabb sztorit amit kb két hete míveltek ott a kolleganőm apukájával :shock: :evil:

Nuk: Bakker ezt a tahó dokit!!! :twisted: erre igenis figyelni kellene, hogy a te bajod az rá meg rád tartozik senki másra!!
Lépegetéshez grat!
Foltok: nekünk egyszer volt Kamillának a köldök felett Dévény után. Valszeg erősebben megnyomott ott valamit neki a csaj, Apjuk persze örjöngött tőle :P de elmúlt

Johi: ráadásul az én lányom Bálinttal kakilt nem is pisilt, ezt add össze!!! Bibibibiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:

Gabi: lapos nst az még nem baaaj!!! Még van időd!! nyugi! Akkor legyen domború amikor itt az idő! :P

Ancsi: látom te is begyüjtesz minden terhesnyavaját :? reméljük elmúlik majd a szülés után! ++++ egyéb ötletem nincs

ööö és ez a blue izé ilyen kelendő cucc lett ? :roll: hát látszik, hogy régen foglalkoztam ilyennel, akkor még kuriozum volt és csak Művészellátóba lehetett kapni. öregszem :? :)

Na el írni...mennyi kedvem van hozzá??

Rylie
rylie

Sziasztok!

Rylie, szakdoga ügyben szolididarítok! Bár tegnap nem írtam, mert Anyukámnak közbejött vmi, és nem jött du a lányokhoz, de nem is lett volna hozzá sok agyam... Szal, lassan megy...

Nít, mi van Apjukotokkal? Én is azt httem, csak vmi sima influ, erre írod, hogy műtik. :shock: +++++++++++++++++++!!!

Nuk, bakker ez mekkora gáz, de széf az kell a kórtermekbe, méghozzá sürgősen! Hát, sztem az fontosabb lenne, h ne kerüljön az ember ilyen helzyetbe. Emberi jogok sárba tiprása...
Réka kék-zöld foltjai, szegénykém, nagyon kemény lehet ez a dévény, de legalább látszik, h megéri! Tartsatok ki!!! +++++++++++!!!!! Lépegetés pedig szupeeeer!!!

Ancsi, nekem nem volt ilyenem, csak sima orrcsöpögés meg dugulás, az is csak az elsővel, és semmi sem segített rajta.

Gabi, nagyon a finisben vagy már! :)

Mi ma ringatón voltunk Bvel, nagyonagyon élvezte, az éneklést, mozgást és a gyerektársaságot is! Előtte elvittük Pt az oviba, B teljes természetességgel követte a nővérét be a csoportba (az óvónénik meg szokták engedni, h bemenjenek a kistesók egy kicsit, azért is, mert vszn oda fognak járni ők is). Aztán amyg szedegettem a babakocsiba borított kölesgolyókat, addig B a korlátba kapaszkodva elindult fölfelé a lépcsőn, vagy 5-6fokot fölment egyedül. Nem semmi, még csak most tanult meg járni. Eszméletlen iramot diktál jövésmenésben, szétpakolásban, mindenben... :)
Apanélküléiségnk miatt kicsit :cry: , de már nincs sok hátra :)

Tegnapi névnapi köszöntéseket magamra vettem,mindenkinek köszi!

Szombaton börze az FMHban, én vszn megyek, kéne vennem Bnek egy kabátot. Jön még vki?
rídonli#

Na végre, itt vagyok a képekkel, amit ígértem:
(tegnapelőtt kicsit lerobbantam én is, hőemelkedésem is volt, de ma már jobban vagyok)

Kép

Kép

Kép

Kép
blaye

És még:
Kép

Vince se maradjon le, ezért 1 vicces kép az ovis farsangról, ahol kék nadrágos Kisvakondnak "öltözött be":

Kép

Ennyi, remélem, nem untattam senkit :)
B.
blaye

LOVAS lányok!!!!

ovábbitom:

LOVAK ELADÓK!!! MEGMENTÉSRE VÁRNAK!!!
A Tata melletti Dióspusztán gazdára vár 30 ló, akik, ha nem tudják őket eladni, vágóhídra kerülnek. Valamennyien angol telivérek, különböző képzettségi szinttel. Nagyon jutányos áron lehet megvásárolni őket! Egyikük, Génbank, különösen kedves, szelíd, barátságos, kifejezetten kezdő lovasnak ajánlott, 7 éves telivér. Adjátok át az üzenetet lóbarát ismerőseiteknek is, talán valakit érdekelhet! Köszi a segítséget!"

Zsámpár Rózsa
36/70-258-2741

Kép

Kép

szrekuc

Blaye,
nagyon édesek a gyerekeid!!!!!! és tök jó, hogy raltál fel végre képeket :D (és mindig nagy csodálattal nézek ikreket természetes úton szülőkre - persze ez soktényezős dolog és a császárral sincs semmi baj, inkább azért van ez a csodálat, hogy ez megadatik és két szép egészséges gyerek jön így a világra :D )

Kép

Kép

szrekuc

Neet :) Apának sok +++++++++++++++++ Milyen műtét?

Nuk :) Brrr, de sz@r lehetett... nekem az ügyeleten volt hasonló "élményem" egyszer, hát tényleg nem kellemes :? :roll:

Szrek :) Ti hogy vagytok?? paciknak drukk, hogy legyen gazdi!

Ancsi :) Én sem tudok semmi okosat, remélem Leninek igaza van és a pocak után elmúlik.. addigis sok +++++++++++

Rylie :) Hajrá szakdoli!!

Blaye :) Hurrá képek! Nagyon szépek a gyerkőcök!!! :D :D

Ríd :) Lépcsőmászáshoz gartula B-nek!! :D Lehet hogy megyünk szombaton börzézni, még nem 100%, de ha igen, akkor valszeg 10 körül. Ti mikor?

Mi ma voltunk dokinál "tanácsadáson" a gyerkőcökkel. Bálintra csak ránéz, hogy minden oké, Bencust meg lemérték keresztül-kassul... lényeg hogy szépen növöget a nagyfiú és már 9 kiló! 8) (éreztem én ezt már a karomon... :mrgreen: :lol: )
denizsa

Szép jo napot kivánok :D
Remélem, emlékeztek még rám :P :lol: Ugy tünik, müködik a dolgozosarok itt is mostantol :) nem igérem, hogy napi szinten "visszatérek", de megprobálok bekapcsolodni ujra Hozzátok, mert hiányoztok :P Szoval 20 napja lakunk itt, és rengeteg pozitivuma van, persze 1-2 hátulütöje is akadt az uj lakásnak. Gyerekorvost, védönöt sikeresen megismertük már, helyik lakosokkal még folyamatban a dolog, egyelöre sok a tennivalo még mindig a házon belül... lassan kezdünk rendezödni.
Amig nyugi van, kicsit visszaolvasok :wink:

KépKép
fibi

Sziasztok!!!!!

Én is itt :D Meggyógyultunk, itt volt anyós, így egy kicsit még ki is kapcsolódtunk, tegnap nagyvilági életet is éltünk (Hemingway étterem 8) ), úgyhogy egy ideig befogom a számat és nem hisztizek :mrgreen:

Szia Fibi! :D

Nuk!
Barátnőmnek ugyanezt mondták 4 éve, azóta szült 2 gyereket!++++++++++++++++++++++++++++++++

később kicsit visszaolvasok, és próbálok reagálni, de PAnnucek nem hagy :D

Kép
Kép
zuzmo1

valószínűleg a nyálkahártya megduzzadása miatt fullákolok, még szép, hogy el kell múlnia a terhességgel. ha nem múlik , már húzok is valami alvásközpontba, így nem tudnám elképzelni az életemet.

Fibi!
végre! :)
néha azért hallottam ám hírt innen-onnan.

GYES LEMONDÁS:
szerintetek személyesen kell bemennem a Váci útra, vagy elég levélben? telefont továbbra se veszik fel :(
nincs vkinek ismerőse a Családtám. irodában, hogy megkérdeznénk tőle?

ancsipancsi

Szia Zuzi :lol: Jo hogy meggyogyultatok, étterem meg szuper lehetett, én is ilyesmire vágyom :)

Nuknak, Johinak és minden beteg/hányós gyerköcnek sokmillio ++++++!
fibi

Sziasztok lányok!

Neet! Apának bulást, remélem már jobban van! Ez a műtét nem hangzik túl jól.

Nuk! Neked +++++! Biztosan van rá valami gyógymód +++++

Blaye! Gyerekek naggggyon szépek :)

Ríd! Utólag is boldog névnapot neked! Kitartás a szingliséghez :)

Fibi! Szijja! :)

Ancsi! Mi a gyest levélben igényeltük és abban is mondtuk le. Persze megigényeni 100x egyszerűbb volt, mint lemondani, mert hiába mondtuk le, utána még vagy 5 hónapig küldték, pedig többször visszamondtuk. Erre 5 hónap után elkezdtek velünk levelezni, hogy vajon miért mondjuk le. Még telefonon is felhívtak! Faxon küldtük nekik mindig a cuccokat és azon visszahívtak.

KépKép
KépKép
lindicita

Ancsi szeva :D gondoltam, hogy pletykálkodtok a hátam mögött :mrgreen: Gyest én levélben mondtam le anno. Fullákolás nálam is volt pár éve (nem várandosan), féltem a változástol, az uj élethelyzettöl (felmondtam a melohelyen). ahogy rendezödött az életem, elmult a baj is. Neked is sok +++
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?