A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

AlenaKép
Ti mióta próbálkoztok?
Első baba?
Milyen gyogyit szedsz?
Meg ilyenek Kép

Este hazamegyek és betartom a forró víz alá a lázmérőt, megnézem hogy képes-e egyáltalán 36,7 fölé menni Kép De tényleg.

Edit
Kép

Kép
reditke

Jo estet!
Koszonom a sok biztatast, ritkan szoktam igy magam ala kerulni es eleg hamar el is mulik.Es most abban remenykedem, hatha csak vaklarma a derekfajas.Kép
Tudom, hogy a legnagyobb kincs a ferjem,ilyen pasasbol keves szaladgal a nagyvilagban, nem is ertem hogyhogy en kaptam ki.Kép Ha en nem is, O biztos megerdemelne, hogy ne kelljen mar soka varnia.Az az igazsag, hogy kislanykorom ota azt mondtam mindenkinek, hogy engem annal nem tudna jobban megverni az Isten, mintha nem lehetne gyerekem.Erre tessek.Lehet, hogy annyit panikoltam tole,hogy azert van.Na, majd igyekszem.
Holnap mar a 26.-ik nap lesz es mar csak 2 nap a teszteles!!!Es holnap reggel megmerem ujra a homet, hatha fennt van meg.Mert,ugye,most az lenne a jo?
Most meg megyek es lekvaros kenyerbe fojtom(vagy folytom???) a banatom.Mert etvagyam az nagyon van az utobbi idoben.Kép
Nyugodalmas joccakat mindenkinek!
-szoszi-
szoszi

AliceKép
Most kattints a profilomra és találsz madarakat!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kipróbálom, tudok-e én is gólyát küldeni.Kép
Úgy látom sikerült. Remélem mindenkihez mihamarabb odaér!

Egcsi
egcsi

Sziasztok, rég nem írtam már, nem volt mit.

Most annyi van, hogy a 36. napon tartok, a 23. nap óta van fent a hőm (36.7-36.9), hatott a Closti!!! Ma reggel pedig 37.0 volt...

Mindenkinek, aki teszt előtt áll, vagy kb. ott tart, ahol én: hatalmas drukkok!!!!!

És mindenki másnak is perszeKépKépKép Előbb-utóbb mindenki babás lesz!!!

Sziasztok,
Beja
beja

Shine Kép
a progiszinted a határétéken csücsül, ugyanűgy, mint az enyém csücsült 2 hónapja. prolaktint nem néztek? Az mindenképpen fontos lett volna.

R.Edit Kép
én valószjnűleg holnap elkezdem a 14. ciklust. Mi sajnos már 3 hónapja tudjuk, hogy beletartozunk a meddők táborába, mert a párom eredményei rosszak. Most tenyésztés lesz nála, majd heervisszér műtét, ha nem javul az eredmény, akkor irány a lombik a tavasszal. Az inszeminációnak ilyen alacsony sejtszám mellett nincs értelme (3-9 Mió/ml). Csak már túllennénk a műtéten, és biztosabbat tudnánk.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szöszi: folytom -így helyes. Kép
Egcsi, ezek oltári nagyot tudnak csípni nem? És a karmuk is milyen bazinagy! Na végül hogy hoztad haza őket? Vagy keverek valamit?
Jó éjszakát HUrki
hurki

Shine!Kép
Nekem tetszik a progi szinted, én nagyon szívesen elfogadtam volna tavaly, amikor 21. napon 8.5-t meg 13-at mértek ugyanebben a mértékegységben!
Egcsi!Kép
Nekem is elküldenéd a gyerekszájat? Küldöm a recepteket amiket kértél, de már 3. este későn érek haza és fáradt vagyok. De a hétvégén mindenképpen megy!
Szöszi!Kép
Jól értem, hogy a 28. napon akarsz tesztelni? Csak szeretnélek megóvni önmagadtól: a korai tesztelés miatt ha negatív lesz, szomizni fogsz, még akkor is, ha babás vagy. Várd ki a 30. napot. Ha előtte megjön megspóroltál egy tesztet a következő ciklusra, amikor úgyis babás leszel Kép, és a 30. napon még mindig ráérsz megcsinálni a tesztet és ha van babuci, akkor nagyobb eséllyel kimutatja. Hallgass az öreg rókára, ne kínozd magad feleslegesen. Erős csaj vagy, tudom, hogy kibírod a 30. napig! Foglalkozz a párocskáddal addig, jön a hétvége, foglaljátok el magatokat együtt, pillanatok alatt el fog telni az idő!!!

Leone, aki eredetileg 38 hónapja próbálkozik, közben 3 korai vetéléssel. És most nagyon fáradt és álmos...

KépKép
leone

Jó nagy szám lett ez a 38 hónap, én is meglepődtem, de ennyi telt el 2000. júniusa óta!

Virág!Kép
Voltam ma Pesten, de nem volt tali. Kép

Pusszantás, Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

Orsi, leone: köszi a segítséget! Örülök, hogy szerintetek nem rossz. Kép Majd meglátjuk, mit mond a doki hétfőn.

Orsi: prolaktint nem néztek, csak progit. Neked csináltak valamit a határértékes progiddal?

Szöszi drukkolok neked! Kép
shine

Jó reggelt LánykákKép

Olyan szép napra virradtunk,lefagyott a lábam mire beértem a melóhelyemreKép

EgcsiKép
Gyönyörüek a madárkáid Kép

JJJányok a hőm elindult felfelé ma reggel 36,8 volt éssssss jöhet a szexKép csak a papi nincs seholKép

Alice
malice

Napsuteses jo reggelt!!!
Remelem jol aludtatok, en mint egy mormota.Ma reggeli hom:37.1.
Ma mar sokkal jobban vagyok,a derekam meg mindig faj,de ugysem tudok mit csinalni,ha meg akar jonni,ugyis megjon.Ez olyan.Kép
Hogy bizonyitsam derultsegemet,rogton meg is kerdeznem, hogy szerintetek a Marsi Anikonak nem nott hirtelen nagyra a melle?Vagy ez mindig ilyen volt?En maskepp emlekszem, de tegnap lattam a tesztes reklamot es majd' az orrat verdeste.Kép

Mindenkinek koszonom a biztatast, meg hogy aggodtok ertem.Nem sorolom nev szerint,nehogy vki kimaradjon.Kép
-szoszi-
szoszi

Szijjjja SzösziKép

Szerintem a M.Anikónál igencsak bejátszik a szilikon ciciKép vagy ha nem akkor nekem is kell ilyen pusapos meltartóKép igaz én ha lehet nem tolnám fel az orromig mert még belelépnék egy gödörbeKépKépKép

A.
malice

SzösziKép
Látod milyen szép a hőd, ebből még bármi lehetKép Szerintem ne tesztelj még a 28. napon. Én megfogadtam, hogy csak 1 hetes késés után fogok tesztelni, ha csak mezei patikai tesztre van lehetőségem. Ha tévesen negatív lesz, akkor teljesen magad alatt leszel, és akkor nem jó hatása van a kispocokra. Viszont a 35. napon már tuti mutatja, és ha mégsem manó van a dologban akkor megspóroltál egy kis pénzt.

OrsiKép
Nagyon-nagyon sajnálom, de új ciklus, új remények. Meddig szeded a gyogyit ?

ShineKép
Szerintem ez egy jó progi eredmény. Az én 13-as, 10-es eredményemhez képest mindenképp. Ha baba lesz ebből nagyon szép magas progi lesz.

AlenaKép
Értetlen számomra ez a ciklus. A gyógyszerek elrontanak mindent ami működik ?

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!
De Erazmusz szerint tesztelnem kell a 30.-ik napon es abbahagyni a Duphastone-t ha negativ.Akkor mi legyen ha negativ a 30.-ikon?Nezzem a hot is?Es szedjem tovabb akkor is negativ?Jaj, nem tudom.De nem akarom beleringatni magam.A derekfajas igen egyertelmu.De messze meg a kedd...Holnap d.e megyek uh-ra mert eben a honapban nem voltam kozepidoben,foloslegesnek iteltek a dokik,azt mondtak menjek mielott a kovetkezo adag Clostit elkezdem.Bar holnap csak azt ellenorizzuk eltuntek-e szepen a tuszok.
Kerdes:Ha leesik a ho, mert nem vagy babas, akkor az meredeken zuhan?Nem lehet, hogy a 37.2-rol 37.1-re mar jelzi az esest?Es a duphastone is emeli, mint tudjuk, ugyhogy nagyon szkeptikus vagyok,mert nem szeretnek csalodni.(de magamban, ha tudnatok mennyit almodozom...Kép)
Egcsi:A madaraidnak felelmetes csoruk van.Nem csipnek ezek?????
-szoszi-
szoszi

SzösziKép

A hő az nállam pl. úgy esik le hogy vagy lassan 1-1 fokot vagy hirtelen 2-3 fokot egy nap alatt.
És akkor már tuti hogy megjönKép
De szerintem nekem ez a hónap sem lessz jó mert a párom nemigazán van itthon,meg ha itthon van akkor meg alszikKép
Tehát nemtom mit csinyájjjak,mégsem szólhatok a postásnakKép

Alice
malice

HurkiKép
Igazad van, nagyot tudnak harapni, még játékból is. Néha önkéntes véradó vagyok miattuk. Az alkarom általában tiszta "lyuk" ahogy a nagy kapaszkodik megmarad a karmai helye. Sikerült minden gond nélkül hazahoznom őket, az utat is jól bírták és a hivatali személyek sem kukacoskodtak.

LeoneKép
Mail megy és köszi a recepteket!

AliceKép
Köszi! Szaladj és kerítsd elő a párodat, nincs vesztegetni való idő!Kép Totál átérzem a helyzetedet, én ugyanezzel a problémával küzdök már majd fél éve. A postás már nekem is eszembe jutott, de fél fejjel alacsonyabb nálam és egyáltalán nem az esetem.Kép

SzösziKép
Inkább harapásnak titulálnám a csípést, de nagyon szelídek (főleg a nagy) és ha nem piszkálják őket nem bántanak. 3 hónapos koruk óta én nevelem őket, úgyhogy engem azért nem bántanak, mert én vagyok az "anyájuk".

Egcsi
egcsi

EgcsiKépKépKép

Nállunk meg alacsony,sovány és kb.65 éves a postásKép
Sajnos nemtudok mit kezdeni a párommal mert éjjel nappal dolgozik és nem akarok erőszakoskodni akkor úgysem sikerül a babszi,de viszont a 7 napon volt ajajajajaj erezd el a hajamKép de hát akkor nemtudom hány % esély van a babáraKép
Szerintetek???

Alice
malice

Sziasztok lányok Kép

EgcsiKép
biztos nagyon édesek a madaraid, de mivel nekem a fóbia azon speciális fajtája jutott, amely a madártoll fóbia, ezért mikor rányitottam a profilodra, ugrottam egy fél métert hátra a géptőlKép . Én meghalnék, ha csak egy 2 méteres körzeten belül kerülnék is hozzájuk. vagy lehet, hogy ez a sokkterápia hatásos lenne.

Szöszi Kép

a fojt-ha a megfojt, fojtogat, bánatba fojt stb., akkor pontos j
folyt, mint folyik ige múlt ideje
De nyugodtan rám lehet cáfolniKép nem vagyok humán végzettségű.

Az én profi kis hőm, 2 nappal a mensi előtt esik vissza kb. 3 tized fokot, de ez nem előírásszerű.
Remélem a tiéd nem fog Kép megy a drukk ezerrel Kép Kép

OrsiKép
Sajnálom. Most kerültem képbe a ti problémátokkal. Nehéz lehet, ha kiderül bajok vannak, de legalább tudjátok mit kell kezelni.
Nálunk az a helyzet, hogy mindkettőnknél minden Ok elvileg és mégsem.
Nade, szeptember végén a doktor majd mindent megold, reméljük Kép

AlenaKép
Képzeld, tegnap bedugtam a hőmérőt a forró vízbe. a víznek tuti van peteérése Kép Sajnos, nem a hőmérővel van a baj Kép
Viszont ma reggelre (sajnos már a 19. nap) 36,9-re felment. nam túl magas és jó sokára, de legalább kimozdult.

Képzeljétek. Most hívott anyucim, hogy 20 éves unokahúgom 8 hetes állapotos és !!!emiatt!!! októberben esküvő kell!!! hogy legyen.
És most nem tudják jó-e, nem-e stb.
Szerintetek, milyen pofát vágtam Kép Még, jó hogy nincs videós telefonom.
Azért örülök neki, hogy lesz babája, de jó lenne, ha a 11 évvel idősebb unokanővérnek (alias nekem) is lehetne már!

Puszi, bocs a hosszúságért

Edit
Kép

Kép
reditke

R.EditKép
Volt egy ismerősöm, neki ugyanez volt a baja. Mikor látogatóba jött, "vigyázban" ült egész végig és frászt kapott, mikor a madarak csak megmozdultak. Rám ugyanez igaz kígyó ügyben. Nem is kellene,hogy megmarjon, a látványtól is infarktust kapnék.Kép

Alice Kép
Hát túl sok jóval nem biztatlak, bár egyes források szerint a matyik 4-5 napig is eléldegélnek, de a legtöbb eredményt a 2 nappal a tüszőrepi előtti, az aznapi és egy nappal utáni akció hoz.

Egcsi
egcsi

EgcsiKép
Az ismerősödnek, ha tényleg madártollfóbiája volt, akkor iszonyú bátor lehetett. Én be sem mernék menni a kéróba, ha tudom, hogy ott madarak vannak.

Edit
Kép

Kép
reditke

SzösziKép
Akkor tedd úgy ahogy Erazmusz mondta. Én amikor Utrot szedtem, és nem mentem HCg vérvételre, akkor 2 féle teszttel is teszteltem mielőtt abbahagytam az Utrot, nehogy elmenjen a babó, ha mégsem mutatja 1 teszt. A biztonság kedvéért...
A hő nálam sajnos nem mérvadó, 1-2 tizeddel esik le, de én 37,1-es hővel is menstruáltam már. A gyógyszer így megnyomja. De ha mész amúgy is UH-ra, akkor nem kérhetsz egy HCG vérvételt ?

Cat

Cat
Kép
cateye

ALICE:szerintem próbáld meg elcsábítani!!!(véletlenül rohangálj előtte szexi fehérneműben vagy ilyesmiKép).A legtöbb pasi nem tud annyira fáradt lenni, hogy ne lehessen egy kis malackodásra rávenni!Kép
CAT,LEONE:mail ment! Egyébként beelőztem, mert ma megint megjött. Pont most mikor jó lett volna ha késik egy pár napot precízen 28 napra. (Ez a cickafarkfű nekem mindig beválik.) Na de ez már csak ilyen.
ALICE:véletlenül azt olvastam, hogy lefogyott a lábad - el sem tudtam képzelni, milyen messze lehet a munkahelyed, ha ennyi gyaloglástól lefogy...
Én is műmelleket akarok!!!
Virág
virag

Hat maganrendelobe megyek uh-ra, tuti nem lesz hcg.En is veszek 2 fele tesztet,mert bele is zavarodnek, ha ugy menne el a baba,hogy azt hiszem nincs es nem kell progi.A kovetkezo ciklus egyszerubb lesz, mert a closti adagot fogjuk emelni(2*1-re)es nem Duphastonet szedni.Hatha ikreim lesznek akkor, ha igy felturboznak clostival.KépAz egyetlen modja lenne behozni a lemaradast...
-szoszi-
szoszi

Sziasztok!

Végre visszaolvastalak titeket.
Sajna semmi új nem történt a párom andrójáról már harmadik hete semmi hir.

Majd visszanézek, addig is mindenkinek DUKKKKKKKK!

Gviki
gviki

VirágKépKépKép

Hááát ne tud meg miket műveltem tegnap esteKépKépKép de semmi úgy elaludt mint a pinty.Már mindent bevetettem ami csak létezik a világonKép de semmiKép
Nem lefogyott hanem lefagyottKép 2 órányira van a melóhelyemKép Tétényből járok ÓbudáraKép
Nem jönne rosszul egy kis gumiciciKép

Alice
malice

Sziasztok!

Huuu, én felét sem értem annak mit itt beszéltek ...

Én ma kaptam meg a Babó papirjait, nagyon kiborultam és ráadásnak elkezdtek keverni is. Zokogtam végig az úton amíg beértem a melóhelyemre.
Aztán kicsit kibeszéltem magam egy barátnőmnek telefonon. Most el kellene kezdenem melózni, de nagyon nehezen megy ...

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

VirágKép
Elképzeltem hogy hogy néznék ki ha rohangálnék a 28 nm2-es lakásba egy száll bugyibaKépKépKépKép

Alice
malice

mit=amit Kép

gyogyik, hők, hormonok ...

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

AliceKép mi győztünkKép mi 22nm-en lakunkKép

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Kedves Szilvi!

Tudom hogy nagyon nehéz most neked ,de próbálj meg megnyugodni,az idő begyógyítja a sebeket én már csak tudom hisz olyan rég volt az én esetem.
Meglátod nemsokára ismét boldog leszel mert ott fog lapulni a pocidba a kisbaba.Addig is próbálj valamit csinálni,kikapcsolódni itt a hétvége menjetek el valahová sétálni vagy egy moziba a párocskáddal,meglátod jó lessz.
Mi itt vagyunk,gyere közénk dumcsizni,ha van a melóhelyen internet még könnyebb lessz mert mi itt vagyunk és várunkKép

Pusz

Alice
malice

SzilviKép

Na jó jó de nekünk az egéssz lakás ekkoraKép

A.
malice

Alice, köszi a kedves szavakat.
De tudom nem vagyok valami jó társaság, az meg elég unalmas, hogy folyamatosan hisztizek.

De most mégjobban megviselt, hogy bent voltam a kórházban ...

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilvi!

Én eggyáltalán nem lepődöm meg azon hogy hisztis vagy, pl. hozzám nem is lehetett szólni annyira hiszti voltam, de szép lassan elmult.
Meglátod hamar sikerülni fog,foglalkozz most egy kicsit sűrübben a papávalKéphogy ne érezze magát egyedül.
Én anno sajna nem így tettem és majdnem rossz vége lett,abból sokat tanultam.

Alice
malice

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ilduci hol van?????
malice

EgcsikeKép
Látom egy napon vagyunkKép
malice

VirágKép
Én nagyon örülök neki, legalább úttörő leszel előttem a BMC-ben. Egyébként írta, az Indexre a Med-Lomb topikba, és mindenki max. 1 hetet volt otthon, a stimulálást megoldották munka mellett. 3 UH volt nekik benne, azt reggel megcsinálták, + a vérvételeket is. Na azt még az én munkahelyemen is beeszikKép

AliceKép
Egyébként a M.Anikónak tuti bolti cicijei vannak. Ezt tegnap apósommal meg is tárgyaltukKép

A párodat meg csábítsd el valami női trükkel. Ahogy Virág mondja egy új fehérnemű csodákat tesz, még egy 28nm-es lakásban isKép.

SzösziKép
Így tuti jó lesz, ahogy leírtad. Olyankor már kellene, hogy valamelyik teszt mutassa, ha van valami. DrukkolokKép

Mindenkinek jó hétvégét. Én vidékre megyek esküvőre holnap. Legalább leiszom magam.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép

Tegnap a fehérnemük röpködtek a levegőbeKépKépKép meg ami csak lehetKépKépKép

De jó neked mulatozni fogsz,ha ma nem lessz semmi én is leiszom magamKépKépKép

Alice
malice

Sziasztok!

Ma már nem vagyok én sem olyan vidám: hogy hű maradjak a topikcímhez, ma megint megjött Kép Ráadásul görcsölgetek, nem épp kellemes Kép
Karmen, légyszi javíts a táblában, köv.ciklus, 1.cn. Köszi! Kép
Viszont: öröm az ürömben, egyáltalán nem barnáztam Kép Juhéjj! És mindjárt itt a hétvége!!! Kép

BMC-seknek sok sok gigadrukk!!! Biztos 100x kiveséztétek már, de hadd mondjam el, hogy a Sejtjeinket egy éjjel néztem végig videón, az összes részt, és annyit sírtam rajta! Nagyon átérzem az egészet, az egyik legkedvesebb baráti házaspárunk is keresztul ment az egész macerán és végul lett eszkimóból egy csodaszép kisfiuk! Kép Kívánom, hogy nektek is összejöjjön, ha arra kerul sor! Kép

Sziszus, egyetértek Alice-al, gyere minél többet, legalább kibeszéled! És férjemberrel is törödj sokat, bújjatok össze és jön az a baby, majd meglátod Kép

Szép hétvégét mindenkinek!!!

kicsitszomoru Soraya
soraya

Lanyok!
Nem fogjatok elhinni, de en mar itthonrol potyogok, mert ma meglogtam hamarabb!!!Kép Isteni erzes!
Hogy elfoglaljuk magunkat, ma du elmegyunk apa-bogarral moziba.KépO meg nem tudja,de en megszervezem.Megnezzuk a "Charlie angyalai"-t, hadd legye papanak karacsony, abban 3 jo no van, nem?Kép
Az ujdonsag az az,hogy egyre jobban faj a derekam, nagyon mensi szaga van a dolognak, csak mar ugy vagyok vele, mint aki nyugtatot szed hasmenesre:Kit erdekel?Kép?

Mindenkinek kellemes hetveget,aki nem lesz gepkozelben, en hetvegen is mindig benezek.
Alice!Kép!!!
Cat!Kép
Ha megjon en is leiszom magam...

Pusszantas!Kép
-szoszi-
szoszi

Szöszi
KösziKépKépKép
malice

Én is így fogok pislogniKép
malice

Szaisztok!
Optihurki itt van!!! Csajok, csoda kezd történni. a 12 cn-on nem volt domináns tüszőm, és ma a 22. cn-on pedig szép sárgatestet láttak. Tehát villámgyorsan lett tüszőcském és magától meg is repedt!!! A dokim azt mondta ő pont ezt szerette volna látni, mert ha nem lett volna akkor csinál mielőtt beleugrunk a köv lombikba. Szóval csajok!!! Hétfőtől indul a lenullázó szuri, nem fogigátlóztat!! Juhuj de izgi, ez most nekem derült ébből a villámcsapás. Kép
Leone, mi is 2000 juni óta "próbálkozunk", de erre nem gondolok egyáltalán, nem rágódok a múlton, és a jövőre se nagyon koncentrálok, mának élek, és nem mondok le semmi programomat a "mi lesz ha" miatt.
Szöszi csatlakozom a mellszakértőkhöz, szerintem is mű. Olyan hirtelen jött a méretváltás.
Virág, hamarosan kismami leszel és akkora melleid lesznek, hogy végre elégedett lehetsz. Most láttam az egyik ismerősöm terhes fotóit...apám mekkorák lettek. Az enyém alkatomhoz mérten pont jó nagy, de én nem akarom, hogy olyan bazihatalmasóriási legyen mint annak a csajnak.KépPersze ha ez ezzel jár hát legyenek na bánom is én.Kép
Utro emeli a hőt: nekem terhesen 36,8 volt a hőm utróval!!! , tökéletes vérképpel progiszinttel. Olyan alacsony az alaphőm (35,8)hogy én 37 fokon már halálomon vagyok, és a paraszt doktornéni a 38,6-fokos hőmre nem akart lázcsillapit adni, mert hogy várjak 39 fokig. Csak azt felejtette el kiszámolni, hogy a nekem 38,6 az a normálisoknál 40 fok. Ott is hagytam a dokit. Micsudi értetlen paraszt. Kép
Jó hétvégét, én is leléptem, már itthon is vagyok, puszi Hurki
hurki

HurkiKép

Ez csudijóóóóóóóóKépKépKépKépKép
A barátnémnak a pici melleiből akkorák lettek terhesség alatt hogy a kanyarban nekiment az ajtófélfánakKép
Nekem is jöhetne egy kis növekedés márKép kicsit borogatom elmúlikKép
Én még melózokKép

Alice
malice

SorayaKép neked is köszi a bíztatást.

Kérdeztem a Dokit is, hogy mit csináljak? Erre ő: SZEX, SZEX, SZEX MINDEN MENNYISÉGBEN ...
Ő meg van győződve, hogy ez nekünk pont elég lesz a babóhoz. Bár csak kicsit tudnék hinni neki.

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Sziszus, nagyon fontos, hogy megbízz a dokidban, ha ez valamiért nem megy, akkor menj másikhoz. . Vagy ha tudod, hogy jó doki és ennél akarsz maradni, akkor tisztázd vele a félreértést, kérdezz meg tőle mindent, még akkor is ha kukacoskodónak tart, de neked is könnyebb ha megbízol benne.
Én teljesen rábízom magam a dokira, azt csinál velem amit akar Kép, nálam már bizonyított, de előtte is feltétlen volt a bizalom, kérdeztem rengeteget, akkor hívtam amikor kételyem támadt, nem mondom jól megfizetem érte, de nem örülnék ha feleannyit fizetnék olyannak akivel a rendelési idő alatt tőszavakban kommunikálunk és ha felhívom fogalma sincs róla ki vagyok. Szóval ha teljesen tuti jó a dokid, akkor ne szégyelj kérdezni, ha meg nem, akkor válts. Nekem eddig szerencsém volt, mindig remek orvosaim voltak, és csak azért váltottam, mert az az orvos megmondta, hogy az ő hatásköre eddig tart, inszemre, lombikra menjek spéci dokihoz és ezért nagyon becsülöm, hogy nem kísérletezgetett velem.
HUkri Kép
Gondolom a szexet mint gyógyírt is ajánlja a dokid. Kép
hurki

Sziasztok!

Hurki!
Szia. Nagyon jól írtálKép Gratula a tüszőrepihez!Kép
A lombikhoz sok sikert! És Neked is Virág!Kép
NAGYON-NAGYON DRUKKOLOK. CATEYEKép-NEK PEDIG A SPONTÁNHOZ! És az újaknak is, akiket nem ismerek!
Mellnagyobbodás tényleg van, de a tej mennyisége nincs összefüggésben a méretével tudjátok. A barátnőm kolléganőjének olyan pici volt, elmondása szerint, hogy alig lehetett látni, de mégis volt tejcije bőven. Szóval termelődik, neki biztos sűrűbben, ennyi. Az enyém is megnőtt, egyik régi blúzomat sem tudom begombolniKép szerintem mindenkinek nő valamelyest biztosan.

Fentebb olvastam, amikor Cat írt az utolsó ciklusomról. Igen, úgy volt, csak a 23.naptól szedtem az utrot vérvétel után, azért hogy megnézzük gyógyi nélkül mennyit termel a szervezetem. A vérvételek a 18.21.23. napon voltak, és a progi értékek: 22 ng/ml felett. De ez a példám csak 1 a sok közül.

Kép
Sokszor beolvasok, úgy várom mindig a babás híreket!

Nikie
nikie

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?