A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Nem hiszem, hogy a szűkitőből többfajta lenne, vagyis hogy márkafüggő lenne, melyikbe mi való... de nekem erről az a véleményem, hogy sok értelme nincsen, mert végülis csak annyi, hogy a fejét tartja meg, ha oldalra kivánna dőlni. Atisnál nem volt ilyenünk, túlélte, Barnusnál vettünk, de kérdezzétek meg, hogy minek? Mert valamit venni akartam biztosan... :) most meg csak azért van, mert volt a hordozóban, amit vettünk.

Szössz, én nem veszek még szopis melltartót, mert megint nőtt... nem tudom, hova lukadunk a végére... szerintem az lesz az utolsó amit megveszek... de nálunk itt van egy köpésre a kismamibolt, ahol a múltkor is volt 1990.-ért... úgy a 36-37.hét környékén fogom megvenni! Nekem nem nőtt a fiúkkal ennyit, igy most gőzöm nincs, hol lesz a megállj! Mert egyet vettem használtan egy babanetes anyukától már, de azt is úgy érzem, szorit, úgyhogy bánom, hogy nem vártam vele pár hetet még! :( Szülés után meg méginkább szoritani fog, ha beindul a tejem, mint két görögdinnye, olyan lesz! :roll:
Vendég

Hogy kell felrakni a baba vonalzót???FONTOS LENNE!!!

Snacky
snacky

Snacky
A profilban az aláíráshoz kell bemásolni azt a linket ami URL-el kezdődik (ha már kész a vonlazód)

Kép
emi29

Pumpóka - Köszi! Hát igen .. akkor simán benne van a pakliban, hogy még megugrik a méret ..
Akkor én is várok vele ;)

Kép
szösszenet

Pumpóka,
azért autózáskor kell, hogy valami tartsa a kis fejét nem?

Kép
emi29

Sziasztok!

Hálapánz: no coment, mindent leírtatok már.... :cry:

Szúkítő: nem árt,ha tartja vmi a fejecskéjét, ő még nem tudja.

Tali: Amennyiben jó nektek én csínálnék Tiramisut, abban jó vagyok, csak tudni kéne mennyien leszünk, menniség miatt. :oops: :lol:

Cici: hát még nőni fog jócskán, Pumpóka jól írtad Görögdinnyi ( nem sárga) :lol: :P

KépKép
Kép
xsara
Érd

Magi!
Nagyon aranyos akicsi fiad!!Meg ari a kis overál is:)
Nekem mici macis lesz minden...ha még mingég fiúcska...:)

Snacky
snacky

Na én ugyan össze nem veszek ezért senkivel de azért még egy hsz.
Én nem az orvosra mondtam amit mondtam hanem a csecsemősre.Ő nem orvos hanem nővér életet nem ment tehát milyen jogon tartja a markát?
A sógórnőm jogász másfél év után kétszer annyit keresett mint én aki 10éve dolgoztam és most panaszkodott milyen kevés a gyes.Monadanom se kell több gyest kapott mint az én havi fizum volt+juttatások.Ő is sokat tanult nem sajnálom tőle de ha én megélek 60000-ből másnak ne sírjon a szája 100000miatt.
Magika nem akarlak bánatani de a fogorvosi széket 1x veszitek meg nem minden hónapban.De nem az orvos ellen vagyok viszont előfordult h én az utsó 500-ftomat adtam oda (több nem volt)erre megjelent a nőgyógyász 3!újjnyi vastag aranylánccal a nyakán.Hát neki még az én pénzemre is szüksége volt?
Csecsemősök:ne gondoljátok h ők babusgatják a kicsiket!Nem is ezért vannak,fürdetnek öltöztetnek,kihozzák de nem veszik át az anyuci szerepét!!!!!!!Ezért nem gondolom h fizetni kéne.
Ne gondoljátok h levegőbe beszélek:pár éve nővéremék autóbalesetet szenvedtek.A nagyobbik lány súlyos fejsérüléssel került a Bethesdába az se volt biztos h túléli.Szerencsére javult az állapota már tudott enni joghurtot,rudit.Mondanom se kell kilopták a hűtőből a kajáját.Egy beteg gyereknek a nővérszoba mellől.Nem az ára miatt idegesített hanem mert mást nem evett.Ja azt nem is mondtam h az intenzíven megkérdezi az egyik nővér a másikat:minek egy 11éves gyereknek pelenka?Magánál se volt fejsérüléssel és ilyet kérdeznek?Na jó.Átvitték a neurológiára ahol pár hónapos csecsemők voltak ketten.Az egyiknél ott volt a család a másik egész nap! üvöltött és a tesóm meg a másik család nagyija vígasztalta mert a szívünk szakadt meg érte.Megkérdeztük a nővért miért nemcsinálnak vele vmit?Benne ült egyhordozóban úgy volt a kiságyban és az orrából cső lógott.Erre a csaj:nekik erre nincs idejük,meg hozzászokik és ők nem ezért vannak stb.Persze azzal se csináltak semmit amelyik az összes uzsonnát elhordta.Tehát nagyon nem dolgoztak de telefonálgatni volt idő.
Én azt mondom kb.ennyit megtesz egy csecsemős is és ezért nekem ne tartsa a markát!!!!!!Persze tisztelet a kivételnek!!!!!!!
Aztán csak még 1.Itt panaszkodnak az orvosok h ne vonják vissza a vizitdíjat me az nekik kell a rendelő fenntartáshoz.1,Eddig miből tartották fenn?2,mindenhol ki van írva h azt a rendelőre fordítják de egy etkercs wc papír sosincs a wc-n.Minden ugyanolyan és a vizitdíjból pedig már az első hónapokban több milliós bevétel volt.De kérdem én egy sztk-ban nem kapnak pézt máshonnan?Csak a vizitdíjból?Na mindegy nemtudom de sztem több a bevétel de a színvonal ugyanaz.
Arról nem szólva h engem asztmásan 12hetesen nem akart fogadni a tüdőgondozó!Azt mondta a helyettes orvos h ő eddig és eddig rendel a többiek jöjjenek jövő héten.Igen de volt akit már előző 7en is elzavartak.8-11ig van betegfelvétel erre fél 10-kor kijön az asszisztens h ennyien fértek bele a mai napba.A páromat ellátták volna nekem meg azt mondták jöjjek 1 hét múlva.MOndom én most fulladok és ha én akkor a babám is.Csak annyit akartam kérdezni h mit használhatok mert szedek gyógyszert is meg 2féle pipát.Volt mindenem de rá volt írva h terhesek nem szedhetik.Csak beszélni akartam egy orvossal.Arról nem szólva h reggel 7- du 1ig ott ültünk étlen-szomjan mire sikerült bekerülni.De akkor már nekimentem volna a dokinak ha nem fogad me még akkor se volt biztos.
Vendég

snacky!

Meg influs vagyok, fekszem es ugy netezem.
Zoli mar jol van, tegnap ota nem lazas.

Emi!
Igen hasonlitanak.

Kép

Na de a kepekbol is eleg lesz.

Magi
Vendég

Tiramisu... anyám csinált a múltkor, olyan dobozba, amibe a fagyitortákat árulják (kerek müanyag átlátszó), felhozta, leültem, úgy vették ki a kezemből, hogy más is szeretné megkóstolni... :lol:

Szössz, hozzáteszem, hogy ez csak az én véleményem a szopis melltartóról és az én meglátásom... személy szerint én várok vele még! :wink:

Nem mondtam, hogy ne vegyetek szűkitőt... lehet, az én fiamnak volt olyan kicsi feje, hogy elveszett még a szűkitőben is sapkástul mindenestül... én ezért nem láttam sok értelmét, mert igyis cseklett ide-oda a feje.... :roll:

Na, beszéljetek Tiramisuról meg ilyesmiről, jól megkivántam! :twisted: és most sehonnan nem tudok keriteni, legfeljebb Zoli ha egy óra múlva jön még hazafelé akkor beterelem az éjjel-nappaliba... :)
Vendég

Még annyit h abból is bajom van h az állandó lakcímem nem ua mint a tartózkodási cím.De a házi orvosom az a tartózkodási helyemen lévő orvos és mégis mindig magyarázkodnom kell a tüdőgondozóban mit keresek ott!Nem értik meg az agyoniskolázott orvosok a helyzetet.DE TÉLLEG BEFOGOM MOST MÁR!Bocsi a hosszúságért!!!!!
Vendég

Jaj szegény Pumpóka, nem akartam neked rosszat, bár én most tele vagyok (fánkkal) :lol:

KépKép
Kép
xsara
Érd

Magika nagyon aranyosak a fiúk!
Szopis melltartó:nekem is mondták h az legyen az utsó amit veszek mert ha jön a tej az még egy-két méret.
Vendég

Gitka - Én megértem amiket írsz ..
Mert roppant egyszerű .. ha van miből, akkor az embernek nem fáj hálából adni ..
De ha nincs miből, és nincs mit .. akkor igen bosszantó, dühítő és igazságtalan, hogy emiatt hátránya származik bárkinek is az ellátásban :( Pedig ugyanúgy van TB-je .. bármi ..
Az orvosokat valahogy én sem tudom sajnálni :) Van 2db orvos ismerősöm, látom az életszínvonalukat, egy fillért nem sajnálok tőlük, megérdemlik .. mert jó emberek. De eszük ágába sincsen panaszkodni .. attól falnak mennék :lol: :lol:
A csecsemős dologban egyetértek :) CSak féltem a babámat :)

Pumpóka
- szerintem még nekem is fog nőni .. köhömm :D :D

Tiramisu ide is jöhet!!!!!!!!!!!

Kép
szösszenet

Gitka!

Sajnalom!

A vizitdijbol nekunk nem sok marad, pedig jon be belole boven.
Meg kell venni a nyugtatombot, majd meg a bevetel felet megadozod, mert bevetel igy meg kell adozni. Tehat a 300-bol 150 sem marad egy beteg utan, mert az ado 56%-ra.
Nem veszik el, de minimalis marad belole.

A szeket egyszer vesszuk meg az is igaz, meg a rontgent is, de a ketto ara 15 millio Ft. Ebben meg nincs benne 1001 dolog, ami meg kell a rendelobe.
A gepet szervizelni kell, ami nem ket filler.

De nem akarok panaszkodni.

Egy a lenyeg. Mi nem a sajat lakasra vettunk fel hitelt, mert az nincs is, hanem a ferjem munkajara. Ezt meg jo sokaig torleszthetjuk.

Na mindegy.

Vege tobbet nem valaszolok ilyen iromanyokra.

Magi
Vendég

Magika!!

Tényleg hasonlít apa fia:)Nagyon arik:)
Jobbulást,igyál sok teát csipkebogyót és hársfa teát,kicsit rémes íze van,de meggyógyít!!Hidd el,nekem is bevállt! :wink:

Snacky
snacky

Magi - Cukik a képek :)
Jajj .. alig várom, hogy a mi babánk is fotózható legyen .. már csak pár hónap :)

Kép
szösszenet

Nekem Zolival terhesseg alatt sem nott, utana sem es most sem.

Mar 20 eves korom ota nem valtozott a mellmeretem. :shock:

Nekem van szopis melltartom, de vettem egy mintasat dragabbat a brendonba anitat.

Magi
Vendég

Gitka! (meg még vki irt a Bethesdáról)
No comment, az nem kórház, hanem mészárszék...
Oda akkor szabad vinni a gyereket, ha mindegy a szülőnek, hogy milyen "kezelést" fog kapni! Bár gondolom a ti esetetekben a mentő vitte oda, mert az volt az ügyeletes! Az az a kórház, ahová soha nem tenném be a lábamat egyik gyerekemmel sem! Össze-vissza istenitik, hogy milyen jó, tuti orvosok meg minden, aztán küldik át más kórházba a gyereket, hogy ők nem tudnak vele mit kezdeni, meg sokszor a szülő saját felelősségre szállitja át a gyerekét másik kórházba... ez mindent elárul!
És én már megtanultam, ha valamihez jogom van, vagy nem kapom meg, vagy kapja meg a gyerekem azt az ellátást, ami jár neki (mint pl. a ti esetetekben a pelenkázás) akkor megyek a főnővérhez, ha ő sem csinál semmit, a főorvoshoz és igy tovább... addig kiabálok, amig történik valami...!

Én örülök, hogy a János közel van hozzánk... eddig ha baj volt, ellátták a gyereket rendesen, meg ott mütötték a hugycsövét többedszerrre is a gyereksebészeten... emberiek voltak, pedig lóvét egyik sem kapott!
Volt kivétel, meg ott is hangemelés, mert amikor a saját dokink aláirta a zárót és azt mondta, hogy a reggeli vizit után csomagolhatunk és vihetjük a gyereket, akkor az ügyeletes p..csa doktornő közölte, hogy ő látni akarja, hogy pisil a gyerek rendesen... erre elment 10perc múlva müteni... megvártuk (1,5órát), mondtuk, kétszer pisilt, nővér látta. Az neki nem elég, ő akarja látni... én meg megfogtam a gyereket és felöltöztettem. Kérdezte, mit csinálok... mondtam, hazaviszem, záró aláirva, gyerek pisil rendesen, én nem várok tovább őfelségére... és elhúztunk... nem tetszett neki, de nem tudott mit csinálni!

Najó énis befogom mára!!!!!
Vendég

[quote="pumpóka"] írta:pumpókan már megtanultam, ha valamihez jogom van, vagy nem kapom meg, vagy kapja meg a gyerekem azt az ellátást, ami jár neki (mint pl. a ti esetetekben a pelenkázás) akkor megyek a főnővérhez, ha ő sem csinál semmit, a főorvoshoz és igy tovább... addig kiabálok, amig történik valami...!

Alapesetben én is ilyen vagyok ..
Pont ezért frusztrál .. hogy császár után feküdnöm kell .. így hogy csapok botrányt, ha valamit el szeretnék érni baba-foglalkozás terén?? :shock:
Nah mindegy .. optimista hozzáállás ....

Kép
szösszenet

Na ez télleg a vég:nekem nem a te uraddal van bajom remélem nem bántottalak meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De sokan arra is fogják h mert elmegy otthonról bármikor és rámegy a család stb.Persze legyen a családnak "kártérítés" de nekem nem tudnak annyit fizetni amennyi pótólja nekem a férjet a gyereknek az apát!Szval teljesen elítélem azt aki a családot pénzre tudja váltani!!!Persze mindenki maga tudja!
Most már télleg elég belőlem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inkább arra válaszoljatok h hol lesz a tali!Mert ha ennyien viszünk valamit azt vkinek el is kell fogysztani!Azt meg én szívesen vállalom! :D :D :D Na de félre a tréfával nem tudom mit de én is viszek vmit biztos.Csak nem tudom hova.
Magika csak arra válaszolj lécci h ugye nem bántottalak meg mert nem állt szándékomban!
Most kezelem a du-ni rosszullétemet csokival meg fagyival.Hátha mégis a vércukrom esett le. :D
Vendég

Ez úgy látszik, egy ilyen nap :shock: Imádom a tiramisut, meg minden, de abban nyers tojás van, amit nagggyon nem kéne enni terhesen...(És én úgysem bírom befogni, Apa csak 1 körül ér haza... :( )

Kép
babyteve2

Tudom, hogy valamikor volt már téma a gyomorégés, de akkor még nem voltam "érintett" és nem jegyeztem meg mi a hatásos gyógymód ellene! Ma viszont állatira szenvedtem... :-( (Szerintem életemben először, eddig azt sem tudtam, mi ez...)

Valaki tudja mit lehet ilyenkor csinálni?

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Tej, alma, kamillatea...vagy Rennie, de az c@rt sem ér...

Kép
babyteve2

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:50-kor.
Vendég

Gitka!
Nekem töknormális a cukrom, de én mindig erre fogom az édességzabát, hogy kell a cukromnak, mert le fog esni, ha nem eszek... :lol: ilyenek az óriás adag éjféli somlóik is, amiket Zoli hoz... néha eszébe jutok és akkor hazaállit vele... :lol:

Szössz, én magam miatt még nem nagyon jártattam a lepénylesőmet (csak mikor Atist szültem, elkaptam az osztályos dokit és elpanaszoltam neki, hogy kiabálnak velem a csecsemősök, mondjuk, volt következménye, utána sorbanálltak az ágy mellett, hogy mit segitsenek, én meg közöltem, hogy most már semmit köszönöm, előbb kellett volna)... a gyerek miatt már annál inkább... és volt eredménye!
Vendég

Köszi babyteve! Pont egy almát toltam be az előbb... :-) A másik kettővel (tej, kamillatea) nem vagyok olyan jó viszonyban, de ha nem lesz jobb, jöhet a kamilla is! Előbb mint a Rennie vagy bármi más gyógyszer...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Pumpóka - Értelek én .. csak én nem akarom azt a pár napot feszültségben tölteni .. Nyugalmat akarok és békét, segítőkész nővérkét, csecsemőst, aki segít az első órákban, napokban .. mert szükségem lesz rá! Nem akarok vitázni .. utólag elégtételt .. semmit, csak hogy úgy induljak az anyaság ösvényén, ahogy szeretnék .. ne sírvam, hogy semmi nem megy, és nem segít senki .. és még egy k** nagy vágásom is van, ami veszettül fáj .. érted.
És ha realista vagyok, ehhez be kell biztosítsam magam :(

Kép
szösszenet

Pumpóka a mentő vitte oda.A XVI.kerben volt a baleset és én már nem is tom melyik utcában volt az a Bethesda de volt nem messze egy másik is (a neurológiás) oda vitték 3 hét múlva.Hát egyik se a legjobb bár az elsőbe még jobb volt az orvos mert ugrott mikor látta h a gyerek menne de mondtuk h csak pisilni visszük.Na szal a gyerek 3 kórházat járt meg.Ja az első az asszem az Amerikai uton volt vmi baleseti v mi nem is tudom mert nem ismerem Pestet.Utánna jött a két Bethesda.Na de a lényeg h felépült.Már azt mondtuk mindegy milyen állapotban csk életben maradjon.Én azóta vagyok véradó me pénzem nincs és akkor én semmit se tehettem de úgy érzem muszály valahogy segíteni.Ha valaki ilyen helyzetbe kerül még a vér is jól jön.Bár ez így sz@rul hangzik.Tavaly már nem adtam mert előtte derült ki h terhes vagyok. :)
Vendég

Zorroné - NYugtass meg, hogy a Szent Imrében is cukorfalat mindenki :D :D :D

Kép
szösszenet

Amíg elmentem vacsizni, teleírtatok 2 oldalt. :lol:

Mindenkinek köszönöm, amit a szűkítőről írt. Azt hiszem akkor megrendelem a hordozót és majd itt szétnézek az üzletekben, biztos itt is kapok egy szűkítőt. Talán a pléd nem tartaná meg jól a kis fejét, ezen a pár ezer Ft-on ne múljon.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gitka!

Nem bantottatok meg. Tudom, hogy vannak penzehes orvosok es emberek.
A ferjem nem cserel le a penzre minket. Egyszeruen imadja a munkajat. Jo neki! :shock:

Ha nyaralni megyunk vagy csak egyszeruen elutazunk valahova es nem tud dolgozni, harom nap utan mar minden baja van.
Ez van. Tudtam, tehat igy jartam.

A ferjem munkaja a hobbija.
Ami jo es jolesik, hogy ahol lakunk mindenki ismeri es szeretik a munkaja miatt. Ahol meg sztk-ban dolgozik ott meg a polgarmester is hozza jar az sztk-ba, mert annyira szeretik.

Benne volt a helyi ujsagban is, egy ev utan miutan elkezdett dolgozni, hogy vegre hosszu ido utan egy normalis orvos jott a varosba.

Igy buszke vagyok ra es orulok, hogy ez a maniaja.
Sokkal jobb, mint ha inna, vagy kitudja mit csinalna.

Amugy mi is voltunk korhazba es negy napig tojtak rank.
A ferjem a negyedik napon kiverte a dilit, akkor vettek Zolitol vert, addig ra sem neztek, csak fizettuk utanam az agydijat, mert hat nem hagytam ott. Mindezt ugy hogy 40 fokos laza volt Zolinak folyamatosan mar vagy 4 napja.
Mire kezdtek volna valamit meggyogyult.

Ennyit errol!

Szoval nem bantottatok meg, nekem is van velemenyem egy ket orvosrol, csak sokszor rosszul esik az altalanositas.

Magi

Kép

Kép
Vendég

Zorróné sztem az alma is savat csinál.Ami még talán segít az a háztartási keksz.Én egyikért se vagyok oda de így kombinálva lekötik a savat.Bár nekem lefekvés után jön és nem tudok elaludni ilyenkor jön a Rennie és megpróbálok elaludni mielőtt visszajön a gyomorégés.
Vendég

A Rennie segít nekem is, mert főleg este lefekvéskor jön rám....a keksz és a langyos tej is jó, de nekem csak egy ideig....nagyon éles fájdalom...

KépKép
kisfruzsi

Lanyok!

Zolit a Bethesdaba kuldte a haziorvos mandulamutetre februarba.

:shock: :shock: :shock: :shock:

Magi
Vendég

[quote="magika"]
írta:
magikaA ferjem munkaja a hobbija.

Igy buszke vagyok ra es orulok, hogy ez a maniaja.
Sokkal jobb, mint ha inna, vagy kitudja mit csinalna.

Ezt úgy hívják - fanatikus :)
Az ilyen orvosokra nem is jellemző, hogy dollárjel villogna a szemükben ;)
Nekünk van egy nagyon-nagyon jó orvos barátunk .. szeretnivaló, jó ember.
De mindenhol általánosítanak ... (Sajnos)
Én is utálom, ha azt mondják, minden rock-zenész alkoholista meg hűtlen .....
Az én férjem mégis csodás társ és művész .. :)
Szóval valamelyest értem, hogy anyatigrisként harcolsz ebben a témában :) ;)
De téged és Párodat semmiképp nem akar senki bántani :)

Kép
szösszenet

A jelenlévők mindig kivételek! :D

Miért akarják kivenni a manduláját?

Kép
babyteve2

Szosszenet!

En nem ismerem a rockzeneszeket, egyet sem ismerek.
Igy en nem gondolom azt.
:lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Ne haragudj Magika de inkább másmilyen képeket me ez nem jó!!!!!!!!Tudom h van ilyen de nem szeressük!
Amúgy nővéremet meg a sógoromat se látták el.A tesómat éjjel vitték a Bajcsyba me beállt a dereka a melóhelyen aztán reggel 8 ig rá se néztek szegén majdnem bepisilt és szomjas is volt.A sógoromtól mindent elvettek még a szemüvegét is és úgy kért ruhát hogy kimenjen pisilni.Ugyanis a látogatók meg benn voltak a többi betegnél.Kapott egy felsőt másodjára már egy lábzsákot is.A nővérem bement hozzá de metróval a kocsit lerakta benne hagyta a cuccot me nem szóltak h aférjét már megműtötték.Nem vitt be semmit mondván úgyse lehet és mikor beért akkor tudta meg h a férjét már éjjel megműtötték így mehetett vissza a kocsihoz.Ő nem vezet olyan jól meg fél is ezért tette le a kocsit a külvárosban.Na ez van.
Vendég

babyteve!

Az orvos nem vetetne ki en szeretnem, mert nem kap az orran levegot, emiatt ejjel nagyon horkol, illetve nem tudja kifujni az orrat, mert nem jon ki a tiknya az orrmandulajatol.

Azt hittem, hogy mert nem tudja kifujni az orrat, de nem porszivo sem tudja kiszivni.

Igy gondoltam meg a kisteso elott ezt is megoldjuk.

Magi
Vendég

Sztem némelyik rockzenész különb mint bármelyik öltönyös fazon.Amúgy nem hiszitek de én se szoktam általánosítani vagy elsőre ítélni.Csak az a gond h én állandóan a barmokat fogom ki.Egész életemben 1 orvost találtam aki rendes volt velem és nem tartotta a markát.Vele viszont az volt a gond h elment máshová dolgozni.Nem tudom hová de lehet most már mennék utánna bárhol is van.Évente egyszer voltam nála a kötelező szűrésre,ellenőrzésre meg volt nála egy műtétem.De mikor legközelebb mentem már nem volt ott. :cry:
Vendég

Lanyok!

Vicces, mert Zoli a kisteso bolcsojeben alszik mar 4 napja, hogy beteg.

Szolt, hogy szeretne velunk aludni. En mondtam neki, hogy inkabb az agy melle huzom a bolcsot es abba aludhat. Hat abba alszik es tokre tetszik neki, pedig kilog belole a laba.

REmelem vissza adja a kistesonak.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Felteszem a tegnapi szerzeményeimet, meg ma vettem egy kis képet az ágy felé :)

KépKép
KépKép
KépKép

Fura volt az első nap diétával, tulajdonképpen a mennyiség jó, nem voltam éhes egyszer sem, de néha azért kívántam volna valami mást is, most pl ennék egy kis fagyit :)
Na de valamit valamiért! :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Szandinak a Bethesdában vették ki az orrmanduláját 3 évesen, igaz ismerős által kerültünk oda, fizettünk is a dokinak, de teljesen jól ellátták, és velem is normálisak voltak, mivel bent aludtam vele... nekem nincs rossz élményem onnan.

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Elfogyott a fagyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na a csokit már be kell osztani.Ha az is elfogy nekem végem. :cry: :D
Vendég

Húúúú, ezek nagyon édik! A csíkos, meg a kapucnis az nagyonnagyon :D Hol vetted őket?

Kép
babyteve2

Magika, más megoldás nincsen, csak a műtét? :(

Kép
babyteve2

nici olyan barna csíkos rugi van nekünk is! :D De a többi is nagyon jó.De jó lenne tudni már a nemét h mi is vehessünk ilyen kifejezett lányos-vagy fiús dolgokat.
Vendég

Nici - Ezek nagyon szépek :) Hol vetted őket?? :)

Kép
szösszenet

Jajj, vki tegyen fel egy részletes ruha-listát mennyiségekkel, méretekkel, hogy mivel/mennyivel érdemes indulni .. engem az első pár hónapo hoz lázba .. utána már vásárolunk neki ismét .. csak addig kb. szeretnék meglenni!! Köszi :)

Kép
szösszenet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?