Cukorfalat!
Igen, ha sikerülne a fiú akkor a Péter név az tuti.
Petinek gratulálunk a mászáshoz! Kis Ügyi Bogyó!
DÓRIKNAK? DOROTTYÁKNAK utólag is nagyon sok boldogságot!!!
Emano!
Sajnálom hogy így rátok jár a rúd! Sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gabi!
Találkoztam golyókkal!!! Télképpel felszereltem őket, így már bizti odatalálnak!!!
Nevelőmamám közalkalmazott és minisztériumban dolgozik. Ezzel jár, hogy 3-4-5 évente kiküldik őket külföldre ill. nekik kell pályázni. Ő most Bernt nyerte meg. Sajnos lassan jönnek a választások és mivel már elmúlt 50 éves, jobb neki ha nem lesz szem előtt ekkor. Bár náluk csak az biztos, ami már megtörtént. Kintről is bárkit hazazavarhatnak. Szóval most kimennek és a nyugdíjas papám is kap kint 4 órás állást. Különben meg teljesen ki lesz borulva majd ha megtudja, hogy nálunk JÖN MÉG EGY GYEREK, Már előre rettegek.

Így húzom még egy ideig.

Két napja is kérdezte, hogy mikor megyek vissza dolgozni. Hát … és persze jönnek ők majd haza. Egy évben 1x-2x. Talán papám tud picit gyakrabban. Tény, hogy fel kell kötnöm!
Cinicini!
Hát ezt a kedves beszólást én is biztos meg fogom kapni.

Bírom, hogy kb úgy beszélnek az ilyen „kedves emberek” mintha nekik kéne éjjel felkelni a gyerekeimhez.
Cukipofa!
Nem, nem hiszem, hogy elmegyünk 4D-sre.

Ilyenen csak Katával voltunk.
Ancsa!
Jaj de drága Lara! Kis extra szunya
Hát tény, hogy Lara modellnek született!!! Tiszta betojás!!!
Fúúú! Micsoda szenvedély! Baba-love!!!!
Örülnék, ha Petit álmodnál! Megköszönném!
Bár szívesen vártam volna én is a 12. hétig, de nem akartam, hogy mástól tudjátok meg, márpedig sanszos volt, mert már Satukkal is összefutottam a laboron és külön köszi neki hogy nem buktatott le!
Gyuzso!
Imádom Micut! Annyira vagány a kendővel!!!!!!
Paklincs!
Örülök, hogy gyógyulgattok!
Tünde!
Sajnálom szegény Villőt, de talán hamar kiürül belőled!
VkBrigi!
Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalatokat szereztél.

tény hogy ha nem kérdezed a csecsemősöket, akkor nem segítenek, de azt hogy eltörött a kulcscsontja, hogy mért nem mondták?????? Ezt nem értem! Azért ez nem egy kis APRÓSÁG!!!!

tényleg sajnálom!
Azért már komolyan keresem a lányneveket, mert amilyen MÁKOM van

:D:D:D:D:D:D ő is kislány lesz. Ami nem baj, csak akkor nem anyucis, hanem ő is apucis lesz.

Nekem a Barbara tetszik nagyon, a 2. keresztneve még bizonytalan.
Hát igen. Azért lapítottam, mert hazudozni nem akartam, mellesleg a rosszullétek …
Snowwhite!
Nagyon szépek vagytok!!!!
Köszönöm Mindenkinek a kedves szavakat és külön köszönöm a sok segítség felajánlást!!!! Teljesen meghatódtam.

:D:D:D:D Kicsit el is szégyelltem magam, mert nem sajnáltatni akartam magam tegnap, csak árnyalni a helyzetemet. Az biztos, hogy ha én arra várnék, hogy ki fog segíteni, ha gyerekem lesz, akkor még egy gyerekem se lenne, nem hogy lassan 3. Majd csak megoldjuk valahogy. Az eleje biztos nem lesz könnyű, de úgy szép az élet ha zajlik és olyan jó lesz látni 3 csöppséget együtt növögetni, játszani.

ez biztos erőt fog adni.

A segítséget pedig máris megkaptam, hisz ez a szeretet mindennél fontosabb.

(máris tiszta érzelgős lettem

)
Elnézést a litániáért! Eldugulok

csak nem akartam senkit kihagyni! (remélem sikerült!)