A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

itt egy tegnapi fotó, majd még kicsinyítek

Kép Tünde óriás előkében

KépKép

KépKép
snowwhite

Veronikusz

Nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Érdemes volt benéznem!!!!!!!!!!

Kép
gyorgyi33

Unokatesóval, Julikával... és a szkafander előkében még mindig!

Kép

KépKép

KépKép
snowwhite

Veronikusz! megértelek...........én szívesen segítenék neked,de messze laksz.tőlem :( ....és hogyhogy3-4 évre kimennek???de azért néha hazajönnek,nem? és hova?mármint ha nem titok....
juj, én nem is tudom mit csinálnék ha nálunk nagyiék elmennének külföldre :shock: :shock: kétségbeesnék az biztos....
szóval nagyon együttérzek veled!!!és ez a ti életetek!!!nem a nevelőmamáé.szóval hajrá!!!!!ügyesek vagytok!és megfogjátok oldani,ahogy eddig is!!! :D :D
Rita!!!!szuper mingyá megnézem
Vendég

Még annyi, aztán lelövöm magam mára, hogy Brigik hozzuk össze a fiúkat Tündével, hogy mutassanak neki pár trükköt, mert ők már olyan ügyesek a kúszás mászás témában. No meg Flórkához is szívesen megyünk leckéket venni!
Jó éjt: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Rita! megnéztem, tényleg jó lesz........aranyosak a képek!!
Vendég

Veronikusz!!!
én is megértelek!!!!
nem tok vmit segíteni????
Rita
megnéztem
aranyosak a babókák :lol:
DÓri
szépek vagytok!!
Gabi
belehallgattatok?

emano/Andi
KépKép
emano

Dóri! Tündérke nagyon szép!!!és unokatesó is :D :D :D
Vendég

Emano! ahaaaaaaaaaa ALMÁT már 1000rel... :D :D :D még a többihez nem jutottunk....mert ALMÁra kell táncolni vele :D :D
de holnapra tervezzük,hogy egy kis mesét, kiváncsi vagyok - hogy tetszik majd neki.... :D
Vendég

Kép
Vendég

Veronikusz,

Én csak vicceltem!!!
Ez a TE dolgod, és hát az hogy mikor közlöd, tudatod másokkal az is a Tiéd! Senki másé!
Itt mindenki nagyon bátor, én az előzmények miatt tuti nem mernék a 12 hétig vonalzózni.
szóval én csak vicceltem!
és nagyon örülök, hogy sikerült, és megtisztelő hogy Nekünk már elmondtad, másoknak meg nem.
KÖSZÖNJÜK!
Apukádék hova mennek?
hú, ha már ők sem lesznek itt?
Jajj.

:-(

Brigi

Ez itt egy forum, mindenki elmondhatja hogy mit érez, és hát lehet hogy ami az egyiknek jól jött be, az a másiknak nem.
Mióta is vagy itt?
Én még szülés előtt jöttem, és hát ki is kértem a véleményeket, szerettem volna én is külön szobában lenni, de mivel kezdő Anyuka vagyok, ezt igen hamar el is vetettem, mert jobb másokkal lenni, Ők is segítenek, és jobb a tüzközelben lenni!
Sajnálom, hogy nem jól alakultak az ott töltött napok!

Valentina,

már csak órák kérdése és buli!
:lol:

ancsaboszi

Dóri,
annyira bájos Tündérke! Bármikor szívesen látunk Benneteket is, csak síkkants, ha jönnétek.

Brigi,
kiadtad magadból, mint forró vasaló a gőzt...(é'ted ugyi?). :D Naggyon jól tetted.

Na akkor ha már mindenki kiönti a szívét, én is kérdezek: szerintetek mennyi idővel a szülés előtt fogadható el, ha közli az orvosod, hogy mégis programja van arra az időre, amikorra valszeg szülhetnéked támad(lehet ezt érteni?)?

Adri,
megkaptam!!! Sütőnyalóka :shock:

Kép
Kép
paklincs

Zsu,
Micu hogy van? És Orsiék?

Kép
Kép
paklincs

Emese,
Amikor az első vizsgálara mész, és kiszámolja, hogy mikor fogsz szülni!
Akkor megnézi, hogy itthon van e, és ha nem akkor fájó szívvel, de közli!

Nálad hogy történt?

és kinél is?

Tünde
majd ha egyszer lesz egy szabad percet,
tudom nem mostanában, feldobsz egy táblát!

köszike

ancsaboszi

Bocs, hogy így darabokban:
Veronikusz, Cinicini, tényleg van, aki így gondolkodik háromgyerekes anyukákról...ma szolid vagyok, így csak azt írom, ez érdekes... :evil:

Kép
Kép
paklincs

Dóri

Nagyon szépek vagytok!
Nagyon hasonlít rád!

Nekünk is van hasonló zubbonyunk,
nekem nem jött be.
Nektek?

Emese,
igen van Tigrisünk!
és a többi Micimackós figura is duplán megtalálható a készletben.
van amit vettünk, van amit megkaptunk :wink:
és ezeket nagyon szeretem.
Ti?

ancsaboszi

Ancsa,
akkor szülés előtt két héttel szólásért joggal durcizhatok kicsit?

Kép
Kép
paklincs

Igen,
csak durciztál?
Én tuti nem!

ancsaboszi

Hahoooo,

Akkor nem útáltok??? :wink: :D :D :D

Emese a vasalós hasonlatot lehet, hogy értem. :wink:
A dokira rákérdezhetek? Nem esetleg egy dokihoz jártunk jóóó sokáig??? :wink:
Tudod az a nyaralós???
Bár velem így utólag nagggyon jót tett.
Vida dokival egy gyönyörű, nyugis szülést kaptam cserébe!!! :D :D

Dóri ha van kedved kocsikázni, gyertek Kristófhoz ezdeni!!! Jövő héten bármikor! Addigra Dejákék is meggyógyulnak???! :wink: :lol: :lol:

Hazajött Peti, most lépek.
Holnap jövök.
Jó éjt.

Kép
vkbrigi

Sziasztok!

Kórház: nekem az volt csak rossz, hogy a szülés után borzalmas szobatársaim voltak, így pokol volt a 4 nap, előtte is 1 hetet ott feküdtem, akkor tök jó fejek voltak. Szóval én legközelebb alapítványiba mentem volna. Igaz, akkor már tapasztalattal, és persze azzal, hogy gyakran kijárok a gyermekágyra :)

Tény, hogy voltak csecsemősök, akiket unszolni kellett, hoyg segítsen, de ilyen rossz tapasztalatom nem volt. 1 csecsemős volt, aki, amikor 4. nap kértem tápszert az üvöltő Benének közölte, hogy tönkreteszem a gyermekem, és elrontom az egészet, és mindezt úgy, hogy én már előtte is bőgtem a bűntudattól. Na őt azért akkor elküldtem volna melegebb éghajlatra... Mindegy, elmúlt :)

FONTOS: lányok, ha én ettem valami olyat, ami bántja Villő pociját, az mikor ürül ki? Konkrétan tegnap és ma ebédre csipős zöldbabgulyás volt. És ma minden evés után 1 órán keresztül néha felsikoltott Villő, illetve csak karban ringatva volt el. Szóval szegényt meddig szívatom még a csípős tejemmel?

mtunde

Sziasztok!

Emese
Cuppanós puszi átadva (egy pár extrával megspékelve, csak a biztonság kedvéért) továbbá ugyanilyen cuppanós pusszancsok Flórkának hófordulja alkalmából! :D

Borsa,Zsu, Steffi
Hááát van még mit csiszolni nálunk is az éjszakai alváson!!!! :D

Kép
hanna09

Tünde
Nekem pl. a kenyérfélék puffasztották akkor csinált ilyet és ha mondjuk délben voltam olyan okos, hogy ilyesmit ettem, akkor sajnos elég sokáig, másnap esti is eltartott mire kiürült belőle! :?
Egyébként jól vagytok?

Hanna

Kép
hanna09

Jó reggelt!!!
Balázs átaludta az éccakát :lol: (fél11-7ig) :lol:

Hogy vagytok????

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok, jó reggelt, bár nálunk orkán erejű szél van, még nem tudom, hogy megyünk ki, hogy ne lobogjunk...

Flórkának Nagyon Boldog Hófordulót Kívánunk!

Ancsa: még csak egyszer volt rajta a zubbony, akkor a sok emberrel volt elfoglalva és nem izgatta, de azóta nem adtam rá, mert azóta egész szépen eszik. Lehet csak meg kellett venni :)

Orsi: gratula Balunak az átalváshoz, csak így tovább!

Tünde: kb. fél nap alatt éri el a Manócskákat az, amit ettél, és ha sokat, vagy nagyon durvát, akkor kb. fél nap mire kiengedik magukból.
Majd még jövök. Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Emese,
Flórkának boldog hófordulót!!!
Gyuzsó?
Borsa?
Kriszta?
Zsófi?(ja ők lehet, hogy sielnek)
Linocs?
És persze a többiek???????????
merre jártok????

emano/Andi
KépKép
emano

Andi
Gratulálok Balázsnak! Remélem ez azt is jelenti, hogy jobban van. Csak így tovább!

Paklincs
Flórának boldog hófordulót és további kellemes hűtőnyalogatást!(már, ha még mindig sláger)

Tünde
Én is csak annyit mondanék, hogy kb. egy nap csúszással (hozzád képest) ürül ki a babóca szervezetéből. Szerintem a csípőset hanyagold egy darabig.(tudom, hogy nehéz, mert én is nagyon szeretem a csípős ételeket)
Minden jót nektek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri!
Jobban van,már köhögi fel néha a trutyikat!!!!Meg szöcsög a nózija!!!!
de már alakul

emano/Andi
KépKép
emano

Köszönöm a hiányolást!!! De tényleg, nagyon jól esik...

Az a baj, hogy nagyon sok olyan témátok van, amihez nem tudok hozzászólni, lévén, hogy az első babót várjuk - de ami késik nem múlik :) és önző módon meg nem akarok csak magamról írni...

De hát akkor rólunk: múlt héten voltunk 4D-s UH-n, az utolsón, mert a Kedves nagyon kiváncsi volt a babóra. Csak jó hírek hangzottak el: a babó már denevért játszik (mondjuk ez így volt már a 32. héten is), méhlepény 1. fokú érettségű, magzatvíz megfelelő mennyiségű, anyuka veséje nem pang, babó szívverése rendben - szóval minden okés. DE!!! A kisasszony annyira jó helyen van, hogy szépen gyarapszik: a múlt héten kb. 2900 gr-os volt, vagyis a hölgy a születés időpontját előbbre hozta február 25-re!!! március 6. helyett. Na itt azért egy kicsit bepánikoltunk, mert az azért mégis csak ez a hónap, és nincs is olyan messze... Ja, és ha febr.25-én születik, akkor kb. 3650 gr, ha a március 6-án, akkor kb. 3950 gr. És a lelkem nagyfejű (nem tudom, mire számítottunk, amikor az összes rokona nagyfejű :) ) Szóval teljesen a finisben vagyunk. Amúgy teljesen jól vagyok: rohangászok ezerrel - annyi minden van, amit el kell intézni... (apasági, védőnő, doki, utolsó cuccok beszerzése stb.), csak az a fránya gyomorsav ne lenne...

Szóval most önző módon csak magunkról, ígérem, ha van mihez hozzászólnom, mert valami értelmeset is tudok mondani a dologhoz, akkor jelentkezem!

Mindenkinek szép napot! Egészséget, vidámságot a babáknak, mamáknak, papáknak!
linocs

Andi
Ennek a hírnek igazán örülök! Kúráld csak ahogy az orvos mondta, ha már elindult a trutyi kifelé, nagyon jó jel!
Próbáltad már a porszívót?

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri!
persze!
először nagyon teccccet neki, de most már nem díjjazzzzza :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Linocs
Nagyon örülök a jó hírnek! Vigyázz magatokra! Már ne rohangássza annyit, pihenj,ha tudsz! Meglátod később nem lesz rá túl sok időd!
Nagyon izgi, mindjárt itt a nagy nap! :D :D :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Andi
Azt nem csodálom, hogy nem díjazza, de hatásos. Hozzánk is beköltözött Nátha Manó, Matyi sem szereti, de egy kis ordítást elviselek. Aztán meg neki lesz jobb.
Most megyek, mert rajcsúrozik az ágyában és kiabál.
Puszi

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Cukorfalat!
Igen, ha sikerülne a fiú akkor a Péter név az tuti. :D
Petinek gratulálunk a mászáshoz! Kis Ügyi Bogyó! :D

DÓRIKNAK? DOROTTYÁKNAK utólag is nagyon sok boldogságot!!!

Emano!
Sajnálom hogy így rátok jár a rúd! Sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi!
Találkoztam golyókkal!!! Télképpel felszereltem őket, így már bizti odatalálnak!!! :D
Nevelőmamám közalkalmazott és minisztériumban dolgozik. Ezzel jár, hogy 3-4-5 évente kiküldik őket külföldre ill. nekik kell pályázni. Ő most Bernt nyerte meg. Sajnos lassan jönnek a választások és mivel már elmúlt 50 éves, jobb neki ha nem lesz szem előtt ekkor. Bár náluk csak az biztos, ami már megtörtént. Kintről is bárkit hazazavarhatnak. Szóval most kimennek és a nyugdíjas papám is kap kint 4 órás állást. Különben meg teljesen ki lesz borulva majd ha megtudja, hogy nálunk JÖN MÉG EGY GYEREK, Már előre rettegek. :oops: Így húzom még egy ideig. :D Két napja is kérdezte, hogy mikor megyek vissza dolgozni. Hát … és persze jönnek ők majd haza. Egy évben 1x-2x. Talán papám tud picit gyakrabban. Tény, hogy fel kell kötnöm! :oops:

Cinicini!
Hát ezt a kedves beszólást én is biztos meg fogom kapni. :oops: Bírom, hogy kb úgy beszélnek az ilyen „kedves emberek” mintha nekik kéne éjjel felkelni a gyerekeimhez. :evil:

Cukipofa!
Nem, nem hiszem, hogy elmegyünk 4D-sre. :oops: Ilyenen csak Katával voltunk. :D

Ancsa!
Jaj de drága Lara! Kis extra szunya :D
Hát tény, hogy Lara modellnek született!!! Tiszta betojás!!! :D
Fúúú! Micsoda szenvedély! Baba-love!!!!
Örülnék, ha Petit álmodnál! Megköszönném! :D
Bár szívesen vártam volna én is a 12. hétig, de nem akartam, hogy mástól tudjátok meg, márpedig sanszos volt, mert már Satukkal is összefutottam a laboron és külön köszi neki hogy nem buktatott le! :D

Gyuzso!
Imádom Micut! Annyira vagány a kendővel!!!!!! :D

Paklincs!
Örülök, hogy gyógyulgattok! :D

Tünde!
Sajnálom szegény Villőt, de talán hamar kiürül belőled! :oops:

VkBrigi!
Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalatokat szereztél. :oops: tény hogy ha nem kérdezed a csecsemősöket, akkor nem segítenek, de azt hogy eltörött a kulcscsontja, hogy mért nem mondták?????? Ezt nem értem! Azért ez nem egy kis APRÓSÁG!!!! :oops: tényleg sajnálom!

Azért már komolyan keresem a lányneveket, mert amilyen MÁKOM van :D:D:D:D:D:D:D ő is kislány lesz. Ami nem baj, csak akkor nem anyucis, hanem ő is apucis lesz. :D Nekem a Barbara tetszik nagyon, a 2. keresztneve még bizonytalan.
Hát igen. Azért lapítottam, mert hazudozni nem akartam, mellesleg a rosszullétek … :oops:

Snowwhite!
Nagyon szépek vagytok!!!!

Köszönöm Mindenkinek a kedves szavakat és külön köszönöm a sok segítség felajánlást!!!! Teljesen meghatódtam. :D:D:D:D:D Kicsit el is szégyelltem magam, mert nem sajnáltatni akartam magam tegnap, csak árnyalni a helyzetemet. Az biztos, hogy ha én arra várnék, hogy ki fog segíteni, ha gyerekem lesz, akkor még egy gyerekem se lenne, nem hogy lassan 3. Majd csak megoldjuk valahogy. Az eleje biztos nem lesz könnyű, de úgy szép az élet ha zajlik és olyan jó lesz látni 3 csöppséget együtt növögetni, játszani. :D ez biztos erőt fog adni. :D A segítséget pedig máris megkaptam, hisz ez a szeretet mindennél fontosabb. :D (máris tiszta érzelgős lettem :D)

Elnézést a litániáért! Eldugulok :oops: csak nem akartam senkit kihagyni! (remélem sikerült!)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Linocs!
Jújjjjjjj, de izgi!!!
Azért csak óvatosan,pihizzzzzél is :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Cicinici, Veronikusz
Ezt a beszólást én is megkaptam néhányszor, ráadásul azzal egybekötve: Minek mégyegy gyerek, hiszen van már fiad is meg lányod is? :roll:
Jobb, ha nem akadunk ki ilyeneken. Én egyszerűen elkönyveltem magamban, hogy nem normális. Azt mond amit akar, nekem meg úgy jó, ahogy én akarom.
Minden jó nektek! :D :D :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Veronikusz,
hatalmas gratula!!
Miklós meg azt mondja ajtyejujdájdá, sztem ez is ugyanezt jelentheti!
ne foglalkozz senki véleményével, legyen ez a Ti zavartalan boldogságotok!!
köszönjük, hogy megosztottad velünk!

Flórkának és Áronnak boldog hófordulót!!!

Andi,
tök jóóóó!! gyors gyógyulást!!

Linocs,
gyere csak mesélni, örülünk ám Veled!! ha február, akkor február! :wink: nem megijedni !!! :lol:

Brigi,
ugyan már, nem harapjuk le ezért (sem) a fejed!
a második gyerkőccel minden jobb lesz!! ha ez vígasztal.. :lol: és most már Kristóf minden percben feledteti a zötyögős kezdetet!!

Nekem tényleg szép volt a gyermekágy, de én csalok, elég fejést, ellést láttam, hogy ne féljek semmitől.. vannak előnyei a naturális szakmámnak :lol:

Adri,
Matyi hogy van? nem hoznak haza semmit az isiből a nagyok?

Tünde,
nekem is az a tapasztalatom, hogy viszonylag hamar megjelenik a tejben a bántó íz (3 óra múlva már ordított) és kb. 12 óra múlva javult a helyzet, de attól is függ, mennyit szopik, hogy meddig húzódik el..
remélem már jobb Villő pocija!!!
kitartás, javul ám a helyzet idővel, én legalább 4 hónapig nem erőltettem a bántó ízeket!!

Ancsa,
azt hittem az operabállal vicceltek, de nem!! :wink: húúúúhaaaa!! :lol:

Emese,
láccik már a vége akkor! ha kell új hűtő nyalogatni, az nioncs épp, de találunk inox mikrót Flórkának!! :lol:
durva nem az elején közölni, hogy lepasszint szüléskor!!

Gabi,
küldjük a gólyákat ezerrel!!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Dóri,
nagyon szépek vagytok!! mindig olyan nyugalom árad a fotóitokból.. hol a dédi fotó..?

KépKép
Kép
gyuzso

Veronikusz,

értem,
De hát ez a Te dolgod, mért árulná el bárki is!

Bernbe mennek?
de jó, az tök jó hely.
nekem az egyik Barátnőm dolgozik a Külügyben, és Ők is voltak Bernben 4 évet és azóta imdáják!

Hát igen a kis modellem, most is alszik, de az ágyában, kapott szurikát! :cry: úgy sírt, háromszor megnyugodott, aztán újra!
És meg is mérték és 84 cm és 11400 g, hát nem csoda hogy 92 ruci kell neki.

Barbi, az jó név!

Dóri
na majd kiváncsi vagyok, hogy fog neki tetszeni a továbbiakban.

Andi,
de jó!
Akkor csak odaértek gyógypuszik

Hanna, Gyuzsó, Borsa

kérünk képeket!
Léci, léci!

Kriszta
Síelni van, és Panka meg tegnap 3 fogásos hamit evett!
ezek a hírek róluk!

ancsaboszi

Kép fiúk egymás közt Kép áll a baba, áll
Kép mire való ez itt a számban? :lol: Kép a segítő kéz tulajdonosa.. :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Ancsa,
Nagyon ügyi ám Lara!!! és hát a méretei!!! :lol:
Áronról nem tudtam már a telefonommal fotózni, mert Mica összenyálazta és ki kellett száradnia... :roll: beáldoztuk az ebédelés lehetőségéért.. :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Készüljetek fel mert sok lesz!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kata főz :D

Kép Kis Vigyorex! :lol:

Kép Fürtös Kata :lol:

Kép utolsó kép cumival :D

folyt.köv.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép mégis hol máshol játszanánk?! itt a legjobb. Olajjal :D

Kép na jó, néha a szobánkban is szoktunk játszani :D

Kép én minden hova felmászom :wink:

Kép Fürtöske II.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

köszi lányok, ma már jobb a helyzet. nem ettem volna csípőset, ha lett volna más....

Linocs, tényleg pihenj, amíg lehet!!!

Gyuzsó, már megint bandáztok? legközelebb beszállunk, visszaadom a nadrágaidat :)

mtunde

Gyuzsó,

És más nem csinált képet???
nagyon édesek!!!
csoportkép???
Mindenki olyan csinos, kiöltözött a nagy találkozásra!!!
szuperek!!!

Veronikusz
de jó!
még!!!
nem vagy sok!!!
olyan szépek!!
mit főzött Kata???

ancsaboszi

Ancsa!
tejberizst :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde
örülök, hogy jobb már a helyzet!!!
vigyázz magatokra.
vannak új képek a blogban?

Borsa, Steffi

látom a C und A hodít! :lol:

Borsa,
nekünk is van ilyen bodrynk! :lol:
Ez hányas?

ancsaboszi

Jaj nagyon édesek a gyerkőcök!!
Kár,hogy nem tok vezetni,pedig én is úgy mennék bandázni!Na majd BKV-val,meg a könnyebb babakocsival
És akkor én is rakok fel képeket :lol:

Kép
Kép
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,
Nagyon jók a bandázós fotók, irigy-irigy....

Csatolom Dédit is! Üdv: Dori
Kép Dédi 88 éves!

KépKép

KépKép
snowwhite

Andi!
Milyen aranyos Balázs! :D hogy feszít az ágy mellett. :lol:

Steffi/Gyuzso/Borsa!
WOW!!!! irigy-irigy! de jó!!!! nagyon édesek :D

Kép

Kép

Kép