Sara
Én két éve készítettem tiramisut nyers tojás nélkül valamit pudinggal kotyvasztottam, de nem lett az igazi, nekem nem ízlett férjem bevágta, viszont a majonézből simán ki lehet hagyni, vegyetek tubusosat, vagy ha magatok keveritek a mustár ugyanúgy felveszi az olajat mint a tojás.
szöszi
Én nem vennék 50-es ruhát... esetleg ha a születés után azt látom nagyon lötyög, de az már szerintem korababakategória... van 40-es is!
Pumpóka
Én is csak leírtam a véleményemet mint ahogy te is szoktad. Ezen nem kell megsértődni. (
bár ilyenkor nehéz az embernek nem magára venni a dolgokat azt is tudom)
Két példát hoztam orvos és tanár akiknek azért felelősségteljesebb a munkájuk mint egy pénztárosnak és sok esetben közel ugyanannyit keresnek. a tűzoltókkal is képben vagyok, van a családunkban.
De természetesen igazad van, hogy egy normálisan, tisztességesen dolgozó embert sem fizetnek meg...
csak én nagyon nem szeretem ezt az orvosok elleni lázongást mert nem ők tehetnek a problémáról és ezért igazságtalannak érzem ráadásul nem vezet sehova.
Gumimaci
Értettelek, csak azért jött ki furin a válasz mert folyamatosan írtam, hozzá ahogy visszaolvastalak... én is szeretem a munkámat a lehető legjobban végezni. Anno tanárgyakorlatra jártam anyum rajtam röhögött, hogy ezt rajtam kívül senki nem veszi ennyire komolyan... hatalmas hátizsákkal két kezemben tele szatyrokkal mentem tanítani óriási befőttesüvegekkel, festékekkel egyebekkel ráadául nyakig érő hóban mert nem jártak a villamosok

a gyerekek meg annyira ugyebár nem értékelik én mégis hiszem, hogy sok esetben mélyre hullik bennük a mag ezért mégis megéri.
Anyukám is szeretetből végzi a munkáját, különben már rég otthagyta volna. Ha valaki nem szívből hivatásból dolgozik akkor jönnek az ilyen rossz tapasztalatok mint amiket mi is itt összeszedtünk.
Amúgy két éve én is volt hogy hőbörögtem ezen a zsebbecsúsztatós dolgon, de mára már sokmindent máshogy látok.
Pl ilyeneken nagyon kiakadok, hogy épp hogy suliból kikerült fiatal párnak a gyerekágyon a képébe vágta az orvosuk, aki mellesleg szerintem amúgy sem volt toppon, nekem nem volt szimpatikus a hozzállása, hogy ő 100000Ft-ot kér! ha ezt az elején tisztázák ki van írva arendelőbe vagy valami, no de a gyerekgyon benyújtani a számlát csórikáméknak... az én dokim nem is mond semmit, ha kap valamit azt megköszöni.
Azt nem tudom, hogy mit csináljak ha ő nem fog tudni bejönni de szól egy épp ügyeletesnek, hogy figyeljen rám... no azt majd ráérek utánna eldönteni.