A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kép

Kép

Kép
agica1126

hello

help,
nagyon furán rángatja a fejét Emma... úgy megijedtem, vkinek hasonló????????

KépKép
kaqk
Debrecen

Nem tudom de mintha megállt volna a vonalzóm :?
Petra holnap lesz 4 hónapos és 2 hetes

Kép

Kép
agica1126

Kaqk! Mit csinál Emma?

Ágica! Kitartás!!!!!! Addig is kapjál be egy vas tablettát!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Ágica! Próbáld meg újra gyártani. Valószínűleg túl vannak terhelve a szerverek, és nem tudja követni az időt.

Kép
Kép
Kép
gremese

gremese: sajna béna vagyok hozzá és ezt Imóni segített megcsinálni :oops: :?

Kép

Kép
agica1126

Fekszik és mikor oldlra van fordítva a feje rángatja , nem vészesen de olyan fura..., ja és mikor hason fekszik akkor uarra az oldalra elborul. a füle lehet? lehet uszióta? nem tudom, lemegyünk holnap a dokihoz, most melegítjük neki.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk: Ez egy kicsit furi....

Voltak itt apukámék és apum felesége megkérdezte hogy voltam e már szemésznél Petrussal?Modom még nem sikerült felhívnom azt a számost amit kaptam.Mert ő úgy látja hogy a "hibás" szeme mintha kicsit beljebb lenne.Most teljesen bele tette a bogarat a fülembe mert már apa is mondta hogy mintha egy kicsit...De én nem veszem észre annyira bénának érzem magam :oops: :cry:

Kép

Kép
agica1126

Kaqk: Nekünk volt fülfájás a két ünnep között és azt mondta a fül-orr-gégészeten a doki hogy vegyem az ölembe és mondjuk másra figyeljen és gyengéden nyomkodjam közbe a füle körül és ha elkezd sírni akkor fáj neki ha nem akkor..nem egy próbát megér..

Kép

Kép
agica1126

Szeli azért nem emelte úgy meg magát, csak púposította a hátát. :D De szerintem a jógázás ösztönzi! :lol:
Emese! A 2. fotón TUTI, hogy Zsófi az átfordulást gyakorolja!
Jaj, most olvasom! Gratu a forduláshoz! Úgy látszik pucéran jobban megy!!! :lol: :lol:

Kaqk! Szerintem ha nem sír közben, akkor ne pánikolj!!! Nem tudod felvenni videóra??? :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: gratulálok Szelinek a púposítós négykézlábozásért! Szééééép!

Gremese: éljen Zsófika hasról hátra produkciója! Tud ez a kicsi lány, tobzódik az élvezetekben!

Ágica: JOBBULÁST NEKED!++++++++++++++ Egészségügy: :cry: (bár a mi háziorvosunk szerintem mindenkiét alulmúlja...)

Kaqk: nálunk fejrángatás csak "hisztis" sírás után volt, egyértelműen ahhoz kapcsolható. A fülfájással kapcs. nagyon jót írtak a lányok, de hozzátenném, hogy nálunk Ádinál még ez a tünet sem igen működött, vígan elszopizott a jobban begyulladt fülén is, pedig a karom nyomhatta neki rendesen. Úgyhogy tényleg orr-fül-gégészet. És szorítok nagyon, hogy ne legyen semmi baja!

Kép
Kép
irina

Vettem Szelinek a kádba játékot, imádja. Íme a bizonyíték :lol: :

Kacsát eszem:
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Ági: megnyomkodtam, nem foglakozott velem, nem fáj neki szerinetm, csak a mozgásközpontja lehet a bib, szédülés féle.... gondolom, kíváncsi vagyok a doki mit mond holnap.
ezt madu-án egyszer már csinálta akkorpercekig. Most csak picikét. Melegítettük,azóta nemcsinálta, kiváncsi vagyok.
:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! Kivi vagyok, mint mond a doki!!! Mindenképpen jelentkezz, ha többet megtudtál!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk: akkor ez lehet tényleg csak egy pici víz bement neki és most kezdte el zavarni reméljük nincs nagyobb baj.
Nálam vagyis Petrusnál volt jele mert mikor oda nyúltam igy elrántotta a fejét és elkezdett sírni.És a doki azt mondta hogy a bal dobhártya fénytelen :oops: és kaptunk rá kálciumot.Ha esetleg elküld fülészetre az nem jó előre mondom nagyon fog sírni de ezt nem azért írom hogy elszomorítsalak.Nálunk legalábbis annyira keservesen sírt hogy már én is a határát suroltam a könnyeimnek.A doki asszisztense fogta a fejét és ilyen hosszú vékony valamivel benyúlt aminek vatta volt a végén közbe én fogtam kezecskéit és lábát de nem mertem oda nézni csak mondtam a nőnek hogy nagyon erősen fogja a fejét jó? Apa nézte hogy mit csinálnak vele de neki is megrázó volt utána nekünk ki kellett menni mert nem hallottam semmit mert Petra nagyon sírt igy végül apának mondta el mi a teendő :oops: De már elmúlt lekopogom.Remélem nálatok nincs baj és nem kerül erre sor.

Kép

Kép
agica1126

Ágica: ne aggódj, biztos nincs Petrusnak semmi baja, de megnyugtatásképp azért nézzetek el dokihoz. Szerintem. Szorítok Nektek! :wink: Neked pedig könnyű éjszakát, és szorítok, hogy holnap simán megjárd az orvost (feketepont nekik azért kijár. :evil: )

Kaqk: szegény Emmácska! Sok gyógypuszi Neki! :(

Emese: gratulálok a forduláshoz! :D Az a popsikinyomós trükk tényleg jó előszobája a fordulásnak (szerintem tegnap leste el, ha még előtte nem csinálta :lol: )! Ügyes Csajszi! És látod, nem is olyan nagy az a popó! Bárcsak nekünk is menne hanyattról hasra, de egyelőre hiába emelgeti és forgatja a csípőjét hanyatt fekve, nem megy... és megint nem tudom megnézni a videjódat. Quicktime-mal sem. :cry:

Regina: annyira éééédi Szeli azzal a kacsával! :D Holnap ebédre ki is ránthatod Neki! :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Regi! Nektek is van kacsacumitok! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kaqk! Ha ezt előbb olvasom, akkor megkérdeztem volna az én fül-orr-gégész anyukámat, de most már nem ébresztem fel. Ha el nem felejtem, reggel megkérdezem, mi lehet ez.
Ne aggódj!

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi Szelina nem lesz vegetáriánus ha jól látom :lol: :lol:

Ágica Ne húzd fel magad az egészségügyön, attól jobb nem lesz sajnos :( Jobbulást neked++++++++

Emese Gratulálok az átforduláshoz. A hosszú alvással biztos ehez gyűjtötte az energiát :lol:

Kaqk Próbálj meg ne aggódni. Mindjárt itt a reggel és már mentek is dokihoz.

Ágica Ha gondolod újracsinálom a nőivonalasat vagy a babfalván csinálok egy másikat. Csak a kódod kéne újra, mert azt már rég elfelejtettem ahogy igértem :wink: :lol:

Kiscicám fél órája aludnia kéne ehelyett a sikongatást gyakorolja, mi meg lent hallgatjuk apával :shock: :lol: Jó koncert de az alvással mi lesz :?:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk! Ha dokihoz kell mennetek, és olyat fogtok ki, mint az én anyukám, akkor lehet, hogy sírva megy be Emmácska (mert mondjuk meg van illetődve), de tuti mosolyogva jön majd ki! :wink:
Reggel rákérdezek!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni: küldtem privit

Emese: kár hogy mi nem a te anyukádnál voltunk akkor lehet Petrus se sírt volna ennyire :( :roll:

Kép

Kép
agica1126

Ágica babfalvásat csinálok, mert a nőivanalnál ua írja ki

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jaj mindenkinek drukkolok aki holnap dokihoz megy,hogy minden oké legyen!!!!!

KépKép
juba

Móni :o

Kiskolbi: köszi a bíztatást

Kép

Kép
agica1126

A vonalzóval kapcsolatba a babafalvás szerint Bertus két nappal idősebb mint a nőivonalas szerint,pedig a dátum ugyan az akkkkko most mi van??????

KépKép
juba

Ágica Már kész is :lol: :lol:

Juba Nekem csak a babafalvás mutatta a pontosat az utóbbi napokban :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

sok puszzzz Lmóninak kösssszzzzziiiiiiii

És számomra egy fantasztikus hír és megosztom veletek az egyik legjobb barátnőm babát vár és arra a napra van kiírva mikor Petruskám született :D :D

Kép

Kép
agica1126

Regi: Az a kép a kacsával egyszerűen imádni való annyira aranyos vele :D

Kép

Kép
agica1126

Ágica! Gratulálunk a barátnődnek! Csatlakozhatna a 2008-as szeptemberi topikhoz. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi!Édes nagyon Szelike!!!!

Na mentem aludi.Jó éccakát!!!!
Kép

KépKép
juba

Köszi,majd megmondom neki.

Emese: Szopival minden okés? Zsófi baba tudja már hogy az fáj az anyukájának?

Kép

Kép
agica1126

Kiskolbi! Majd a Máté-Zsófi kisvideók mellé felveszem a gmail-est is, és akkor látni fogod. :)

A két órás alvásnak az lett az eredménye, hogy Zsófit most tettem le. A második bónusz szopiba én is majdnem belealudtam, úgyhogy elköszönök Tőletek!

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
gremese

Csatlakozom!

Jó éjt nyugodt és átaludt éjszakát kívánok minden maminak!

Kép

Kép
agica1126

Ágica! Igen, már mondhatom, hogy elég hamar megtanulta, hogy Anyát nem harapdáljuk. Ezt az is mutatja, hogy én is elszundiztam majdnem szopi közben. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

ÉS IGEN OLDALT KEZDTEM!!!
Kép

KépKép
juba

Hogy van ennyi időtök, h napközben is ennyit írtok.

Úgy látom nekem most már javarészt csak este van időm jönni.

Dotildi
Kösz
Hordozókendő :) nagyon édes lehetett.
Mi beadatjuk neki, de csak 1 éves kora után.

Juba
Drukkoltam.
Bertus nagyon ügyes volt. Kép

Irina
:( hát ezek után tudnék egy két szépet mondani a mit csináljak ekkora házzal kérdésre....

Regi
Azért ezért az egy reggelért tuti nem kell mindent előlről kezdenetek.
DVD nekem ok
Nekem is fáj minden porcikám, hát tuti, h a gyerkőc emelgetése rátezs egy lapáttal. Nem tudom te hányszor ébredsz hozzá éjszaka, de ugye az ember olyankor is emelgeti.
Ez a vigyorgós kajálós :)

Emese
:lol:
No azért nem volt annyira horror :) akkor piroska és a farkast sem mesélem el neki :lol:

Dettyk
De mi nagyon :lol: de szerintem ez a jó.

Móni drága lehet én a következő DVDs? :)

Bongyi
Hát ez jó :) a szakértő :) hát kívánom neki.....no most olvastam a 10 óra alvásigényt..heeeeehehe de mocsok vagyok, majd leszokik róla.
Mei-tai :)képet!!!!
Nagyon ééédesek :)

Nektarin
No mit szólt a barackhoz?

Kiskolbi, Emese
Jajj dehogy is, ez csak olyan buta móka :) azééé remélem senki nem vette a szívére :shock: :)
asszem inkább lemondunk Mátéról :) de azért még barátkozhatnak ugye??? :lol:

Virnanka
Hát igen :) szerintem még ti is hallottátok amikor földet ért
Tigrangó :lol:

Maggie
:lol: hát ő csajszi már csak nem járok így :)

Hát nagy elhatározást tettem, h én írni fogom az ilyen kis elszólásait. Utána majd milyen jót nevetünk rajta.
Amúgy öcsémnek is volt egy nagy húzása. Apa mesélte. Anya barátnője vigyázott rá és nokedlit csinált. Persze öcsém megkérte, h segíthessen. És kérdi tőle a csajszi, h bele tudja e rakni a tojást.
Öcsém rávágta, h hát persze és beledobta egészben a tojást :lol:

Bence
Kép

Móni
Már jobban van :) ma hajnalban nem kellett szívni az orrát HURRÁ!

Kiskolbi
:evil: postás
Én is pont ezt a mondókás oldalt használom már egy jó ideje :)

Hörcsög
:)
tényleg cuki a video.

Sense
:) nagy ez a kép :)
Szegény te és Boti :(
Wow :) ha magától csinálja, akkor ok.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok Mamcik!
Irina! Sajnállak :( , kitartás, és tényleg itt kipanaszolhatod magad, de azért jobb lenne ha a Szülőkkel meg lehetne beszélni :roll: ...

Fleur! Örülök, hogy jól van Anyukád, gyors felépülést kívánok Neki! :lol:

Dettyk! Bencelegénynek nagyon boldog szülinapot! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Emese! Kiskolbi! Látszik nagyon jól sikerült a talicska! :lol: Örülök, szerintem se olyan csipkés Zsófka lelke, egyébként úgy tűnik ez egy időszak a Babáknál, Nolka is most nagyon érzékeny, ma a Nagymamája láttán elsírta magát :( , pedig Őt aránylag gyakran látja... :roll:

Viranka! Nagyon helyes Mira, tigrangó... :lol:

Regi! A gyertyát komolyan írtam Neked, állítólag rendszeres gyertyázás (most itt az ászanára gondolok) helyreállítja a pajzsmirigy túl- vagy alulműködést. :wink:

Juba! Örülök nagyon, jaj de jó hírek!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Térdfájás: érdekes, nekem a terhesség alatt fájtak az izületeim, néha sírni tudtam volna :? , Nolka megszületett és elmúlt :roll:

Jaj az aranyköpések csudijók, imádom őket, mégmégmég... :lol:

Ágica! Petra nagyon aranyos kislányka!

Horcsog! Ildike is tünemény, és igazi tornászlány tényleg :lol:

Na egyenlőre ennyit sikerált :? még van több mint 2 oldal, vagy három :?: :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Dotildi! De jó, hogy hallottam Rólatok! Milyen nagy lány már Dorka is!

Ágica! Jaj, Te szegényke. Ez borzasztó, remélem hamar megtalálják majd, hogy mi a baj. Nekem is volt többször is ilyen, de az alacsony vérnyomásomon kívül nemigen találtunk mást. Nem akarlak íjesztgetni, de nekem olykor több hétig is eltartott. Elküldtek mindenhova, még szédülés vizsgálatra is, ahol jól elszédítettek, pedig mondtam, hogy már eléggé szédülök így is. Nem voltál mostanában beteg? Lehet, hogy az egyensúly szerveket megtámadta a vírus. Mielőbbi jobbulást kívánok! Édes lehet a kishúgod! :lol: Nagyon szépet mondott! A babók meg olyan édesen kommunikálnak már!
Petra milyen édesen kuksizik!

Irina nincs ez mindig így. Kiszámíthatatlan, pont ezért nem csináltam semmit. De jól esett! :lol:

Juba!!!!!! Mondtuk mi, de jó, hogy túl vagytok rajta!!!!!! Öleld meg a nevemben Bertust, kérlek! Nagyon megérdemli.

Dettyk, hogy Te milyen ügyes vagy! Még én is meghatódtam ezen a köszöntésen. Bence-duma se semmi! :lol: :lol: Imádom a gyerek-szájat. Annyira jókat tudnak mondani. A legnagyobb komolysággal, felelősségük teljes tudatában beszélnek "zöldeket".

Hörcsög, üdv a klubban! Csak
hozzá kell szokni, nem olyan rossz az. :wink:
De ez a kiscsaj! Csupa energia! Oooolyan szééép!

Timi! Honnan van ennyi energiád? +++++ a fájós hangnak is!

Kaqk! Kicsi Emma jól megszenvedi ezt a fogacskát. Zsebibaba? :lol: :lol:
De azért jól érezte magát a székben?

Heni, 5letem sincs sajnos!

Hörcsög, ezt a vidit én már láttam, a januári topicban olvastam, hogy a hétvégén megszületett a kislány. Nagyon édi, már képet is láttam róla.

Sense, szóval emiatt nem voltál mostanság. A keresztelőhöz gratulálok. Botond angyali szépségű! Jó, hogy gyorsan kilábaltál! Megnéztem a videót kicsi Alberttal. Hogy gördül az a kacaj! Cukkancs. :lol: Ez az izmozás nálunk is megy, a szomatos barátosném szerint hagyni kell a gyereket. Amit már meg tud csinálni, az már az övé. De azért én is figyelek, nehogy túlterhelje magát.

Emese, nagyon jó hírek! Biztos voltam benne, hogy gyorsan meg fogja tanulni, szokni. Egyébként már akartam írni, ne csodálkozz azon, hogy Zsófi ilyen kis mimóza, hiszen Te is nagyon érzékeny vagy. Volt kitől örökölnie. Hajrá Zsófi!!! :lol: :lol: Nagyon ügyi vagy!!!!

Bongyi Ez az összekapaszkodás! Tényleg ezért érdemes élni.Olyan békés, szeretetteljes az egész!
De jó lett a mélytányér (by Regi)! Mennyire kényelmes? Majd kíváncsi leszek, hogy mennyire bírod a gyereket benne cipelni. Én is nagyon gondolkodtam egy ilyenen. A vásárlások alkalmával mindig visszük magunkkal Albertet. Mivel a hordozót nem tudtuk rátenni a kocsira, no meg már ki is nőtte, eddig a kezünkben cipeltük. Hááát majdnem leszakadt a karom vagy az apáé, illetve mindkettőnké, hiszen muszáj volt cserélni egy idő után. Gondoltam, hogy egy ilyen nagyon praktikus lenne. Szóval, kérlek majd számolj be!
Nagyon csini vagy!

Irina, szerencsére a gyerekek nem olvassák a könyveket. :wink: :lol:

Regi, olyan tünemény. Nekem mindig az ezeregy éjszaka jut a kislányodról az eszembe. Olyan titokzatos, mesés a nagy szemeivel!

Zsófi holnap már járni fog?! Mondom én, nagyon ügyes. Öööörüüülöööök!!!!! :lol: :lol: :lol: Egy délután alatt ennyi minden!

Ágica! Orvos :twisted: Petrát majd csak féléves kora után vidd a szemészetre, addig úgy sem foglalkoznak nagyon vele. A mi középső fiunk is kancsal (volt), Albertet is meg fogom mutatni az orvosának, már meg is beszéltem vele, ő mondta, hogy fél évet várjak vele. Én nagyon adok a szavára, ő a legkeresettebb, legjobb szemész itt.

Kaqk! Nem tudom, pedig nagyon segítenék! ++++++
dmaggie

Dotildi! Nekem is van hordozókendőm, nem tudnál képet feltenni? Én nem tudtam még úgy megkötni, hogy kényelmes legyen Nolkának :roll:

Jaj Csajok! Ezt le kell írnom, most, hogy olvastam Emese írását a tanulásról, hát tegnap ugye megnéztem az Embergyereket, és ott a kommunikációról volt szó (ezért írtam Neked Irina, hogy mint nyelvésznek, ez nagyon érdekes téma) szóval arról beszéltek, hogy sokkal többet értenek a Babák mint gondolnánk, és tényleg:
ma este a fürcsinél mutatom Nolkának, hogy kell csapkodni a vizet a kezével, utána próbálta Ő is, én erre örömködtem, és mivel észrevette, hogy reagálok a mozdulatára (nem kicsit sikongattam :lol: ) mégegyszer és mégegyszer, a végén én már könnyeztem a kacagástól, Ő meg majdnem kiugrott a kádból annyira tetszett neki

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sense! naggyon édes kispasi Boti! Mennyit nőtt :shock:

Ja! A másik amit akartam írni, hogy Nolkától ha elveszem a játékot (mondjuk öltözünk és a kezében tart valamit) már visszaköveteli, eddig nem érdekelte Őt, keresett más fognivalót :lol:

Ja és mégegy 2 napja Nolka köhécsel :roll: , de olyan mintha erőltetné, nem hiszem, hogy megfázott, mert néha eszébejut és akkor megállás nélkül nyomja, főleg játék közben 8) , Emese! Azt hiszem Zsófi is csinált ilyet, ugye? Amolyan játékból "krákogok-köhögök"...

Bongyi! Elsírtam magam, annyira édesek...
Fúúú de ügyes vagy, szupi lett a hordozó!!!

Emese! Kis huncut Zsófi na tud Ő forogni, de inkább mászik lassan...

Regi! "Holtartok?" ez ismerős... :lol:
Jaj de édes Szelike! Gyönyörű kislány!

Timi! Nekem Te példakép vagy ám a rugalmasságoddal és mindentelintézekkel!

Irina! Inkább minket olvasssss!!!

BCG: az oltás helye milyen a Babáitokon? Nolkának ma egy kicsit befeketedett :shock: :roll:

Na eldugulok mostmár! Puszi Nektek Drága Barátnőim :lol: , és nagyon szép álmokat Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja!

Isten éltessen sokáig füled érjen bokáig :) :)

KépKép
viranka

Anitja!!!!! BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja! Zsófi gyakran köhög, krákog, de ez amolyan kommunikáció, beszédesség, huncutkodás. Teljesen normális! :wink:

Jaj, de édes lehetett Nolka, ahogy csapkodtátok a vizet! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja!
Kép
dettyk

Kaqk! Anyukám azt mondta, hogy először is ne melegítsd a fülét!
Ez nem gyulladás lesz, hanem idegrendszeri probléma (meg ne ijedj!!!!) Arról van szó, hogy valószínűleg víz vagy fülzsír vagy idegen anyag van a fülében, ami ingerli a dobhártyáját (a dobhártya is át van szőve idegekkel, ezért írtam, hogy "idegrendszeri" probléma).
Valószínűleg ki kell venni azt, ami őt irritálja. És emiatt rázza a fejét, dől el oldalra.
Anyu azt javasolta, hogy minél hamarabb (tudom, hogy ma mentek) vigyétek el fülészhez vagy gyermekfülészhez.
Nincs semmi gond! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Hát asszem, nekünk nem fog menni ez az ébrenlét kitolás… :? Reggel ismét 6-kor ébredt, és így 3/4-kor már sírT, hogy álmos (pont az úszás kezdetekor)… Valami mást kell kitalálnom, különben minden alkalommal végigüvölti ott az egészet. Az meg kinek jó? Közben a vizet meg imádja… :roll: (De azért tudunk jógázni, mert előbb elkezdtük! :wink: )
Általában 5 – fél 6 körül fel szokott ébredni, csak én (mondván még korán van) vissza szoktam tenni a cumit, és még visszaalszik 6 – fél 7-ig. De akkor azt fogom csinálni szombatonként, hogy az első ébredésnél megetetem, és utána rögtön visszateszem aludni, hogy kipihenten menjünk úszni. Már volt erre példa egyszer, akkor sikeresen visszaaludt, és az úszáson nem volt fáradt. :D Remélem, ez bejön, mert más ötletem nincsen... :roll:

A térdemre úgy tűnik, hogy jó a gyógyszer, amit kaptam. Egy fokkal jobb, remélem, hamarosan javul!!!

Köszönjük a dicsiket! :D

Ágica! Barátnődnek gratu! :D

Fleur! Én akkor gépezek, amikor Szeli alszik (és ő jó sokat szokott napközben :wink: ).

Anitja! Ja! A gyertyát elfelejtettem… :oops: Elő is veszem a jóga kiskönyvemet! Köszi! :D
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

mármint 3/4 8-kor sírt... (valahogy eltűntek a betűk :shock: )

Kép

Kép
regcsiken14

tudTunk jógázni (ma reggel) :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Timi26, milyen estéd volt :wink: ? Apa, Vikdan hogy vannak?

Sense, ez a kéztartás :lol: :lol: ! Mondtam én, hogy nagyon gyorsan tanulnak :wink: :D !

Bongyi, nyami :wink: ! Biztos fincsi volt...a múltkor én is felturbóztam darált mogyoróval és mazsival 8) .
Ez a kép zseniális :lol: :lol: ! Nagyon megható... :cry: , és mulatságos... :lol: :D !

Emese, Zsófiról a mászós képek...le vagyok nyűgözve :lol: :lol: :lol: !
Videjó nagyon jó, bár megint hang nélkül tudtam csak megnézni :roll: .

Regi, nem titkolom én, hogy 20 leszek :wink: :D ! (De csak 17-nek érzem magam :D !)
Szeli is nagggyon édes, és gyönyörűűűűű :D !
A kitekeredős póz nálunk is mindennapos :wink: :D .

Kaqk, van változás?

Ágica, ilyenkor még furcsa lehet a babák szeme...szerintem várj még :? .

Fleur, a Piroska és a farkas Bence kedvenc meséje, de nagyon sokáig csak Piroska és a farkas light volt :wink: :D .
Egyébként tényleg vigyázni kell a mesékkel: amikor Andersen Fenyőfáján elbőgte magát (megjegyzem, nekem sem sok kellett), úgy döntöttem, ezt a könyvet elrakjuk későbbre... :? :roll: .

Tojásos sztori :lol: :lol: :lol: :lol: !!

Na akkor még 1-2 Bence aranyköpés:

-Apa, anya reggelizik záptojást!
-Nem záptojás, kicsim: lágytojás!
-Apa, anya lábtojást eszik!

Bence 4 éves. Apa hüllőkiállításra vitte.
-Milyen rendes apa, hogy ilyen klassz helyekre elvisz téged!
-Látod anya, már nem is kell új apát vennünk!

3 évesen!
-Én nem szeretem a fiúkat! Jól van: szeretek játszani velük, de jobban szeretem a csajokat!

Szép napot mindenkinek! Süt a nap!
dettyk

Anitja! A BCG nálunk olyan heges-piros, normális állapotban van. Nem tudom, mitől lehet fekete... :roll:

Én mindig azt mondom Apának, nem beszéljen csúnyán (még viccből sem) Zsófi előtt, mert ez a gyerek nem hülye!
Apa meg: Úgy sem érti! :lol:
Én meg mondom neki, hogy dehogynem, és nem csodálkozzon, ha nem "Apa" lesz az első szava. :roll: Na nem káromkodunk, de néha elhagyja a száját ez az.

Pl. a ciciráharapás is. Mikor rászóltam határozottan, hogy NEM, az ujjammal "megpöcköltem" a száját, majd gyorsan belenyúltam, és elkezdtem nyomogatni a fogát, hogy értse, a fogával ne cincáljon, és közben mondtam, hogy nem harapj, ez fáj Anyának! Nagyon hamar megértette, mit akarok.

Fleur! Persze, mi is hülyéskedünk, de olyan jó összeboronálni a Csemetéinket! :wink: Csak Apát veri ki a víz, amiatt, hogy "Zsófi pasizik" :lol: .
(De persze azért el a kezekkel Mátétól! :twisted: :wink: :wink: :wink: )

Dmaggie! Lehet, hogy Zsófikám is ilyen érzékeny lelkű? :roll:
Minden esetre úgy látom, Kiskolbiéknál tört meg a jég, szerintem a legközelebbi talin már nem lesz gond!

Tali: Minggggyá vége az influenciajáványnak!!!!! :wink:
Taknyosok gyógyuljatok!!!!! Ha mindenki egészséges, akkor talizunk! :D :D :D

Dettyk! Bence mit szólt az ajikhoz?

Zsófinak bővült a szókincse (azt hiszem a gmail-en lévő videón is produkálja): aba aba aba.
Ha csak egy aba-t mond, az már majdnem olyan, mint az APA. :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?