Neet: óó csórikám...ha ateromája van, akkor sajna nem úszta meg ennyivel, mert a gyulladt csomót nem tudják tokostúl kivenni, ezért fel kell nyisszantani újból amikor nyugalmi helyzetben van és szépen kipucolni! És nem szabad vele várni, mert simán begyűlik megint!! Nekem ez volt és 3x vágtak és egyre rosszabb volt
Zsan: képzeld megjött a quelle cipellőm és jó a mérete és kényelmes is

igaz nem olyan szép, mint a képen (persze), de úgyis játszótérre szántam és oda bőven szuper lesz! Kösz a támogatást!
Jucuséknak mi is bódóg szülinapozást!! A szomszéd kissrác most pókember és fantasztikus 4-es lázban ég, szal ő spec bármilyen szarnak örül amin ezek rajta vannak
Zuz: torkos csütörtök?? Jó az! Mi is a Hba mentünk volna, de az sok lett volna a jóból, mert ma színházba megyünk
Fibi: Helló!!! De szuper, hogy ilyen jól vagytok!! Rakjál be képeket a fiúkról és a kégliről is meg mindenről!!
Blaye: gyerkők irtó édik!!!
Ancsi: készüljön párod hidegélelemmel ha a Mákba megy

és nagy adag türelemmel!!
Én egyszerűen azt nem értem, hogy igy is tetű lassúak voltak, akkor minek vették vissza a munkahelyektől a családkifizető hely lehetőséget?? Egy csomó melót megcsináltak helyettük! Arról nem beszélve, hogy mennyivel egyszerűbb és gyorsabb volt pl nekünk is minden, hogy a cégem megcsinálta, lepapírozta stb

most majd mehetünk szívni a mákba minden francos papírért
Lindi: én a marcipánmasszát itt vettem nálunk egy huszadrangú cukiba és olyan színt adtak amit kértem és kimérve! Vigyázz, hogy ne ess abba a hibába mint pl én, hogy nem tudtam, hogy mennyi kellhet és 20-20 dkg-t kértem színenként. Persze kb 5 dkg használtam fel, azóta is itt figyel a többi a hűtőbe
Ja és a túrókrémbe ha teszel pl zselatint akkor nem fog annyira szétcsúszni.
Szösz: én nem ismerem ezeket a dokikat, lévén egész máshol lakunk.
Reccáékról tud valaki vmit???

mi lehet velük? Benke biztos már nagyon nagy legény!
El írni..
Rylie