A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ez a Bence gyerek!!!!! Hát itt röhögök, Zsófi meg les, mint pocok a lisztben, hogy Anya mit röhög a laptopnak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Bence aranyköpések: :lol:

Beszéd: nálunk most a gííí a menő! :D
Meg tök sokszor egyébként, mikor nem tud elaludni, olyan mintha azt mondaná ánnyáánnyáánnyá... persze ez csak valami jajgatásszerű, de szerintem nem véletlenül lett "anya" az anya. Talán ezt mondták leghamarabb a csecsemők, és azért ragadt ránk ez a megnevezés... :roll: :roll:
Irina erről biztosan többet tud. 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka! Te mit csinálsz reggel fél 6-kor? :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Tegnap vettem a DM-ben Babylove pelust - mondván az még is csak occóbb, mint a Liberó.
A pisipróbát már kiállta, most várom, mi lesz, ha kaksa megy bele.
Amúgy maxi plus méret. :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

ANITJA, DRÁGA! ISTEN ÉLTESSEN!
Kép
dmaggie

Lányok, lécci segítsetek! Szükségem lenne a töltött kenyér receptjére, a gmail-en nem találom! Elküldi valaki?

Regi, próbáld másként, sikerülni fog!

Bence-duma! Én még bírom, jöhet több is!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Egy másik kedvencem: Gergő nagyon szeretett motorozni. A játszótéren a homokozóhoz egy lejtőn is le kellett gurulnia. A játék befejezése után, elindultunk haza. A gyerek kijelentette: megyek a fe(l)lejtőn.

Dávid először látta a Dzsungel könyvét. A film után megkérdezte: Anya, mért sirkál a tigris?

Olyan locska-pocska gyerekeink lesznek! Nem győzzük majd olvasni a legjobb szókapcsolatokat! SZUUUUPER!
dmaggie

ANITJA BOLDOG SZÜLINAPOT!!

maggie,dettyk: Köszi a tanácsot még akkor nem rohanok vele a szemészetre..tiszta para vagyok mindenért...

Kaqk: Majd értesíts mindenképp

Dettyk: Én is nagyon jót röhögtem ezeken a beszólásokon Bence annyira aranyos.

Nekem a Lilike mondta a múltkor mikor még ment a Széf cimű játék hogy Ági gyere gyorsan kezdődik a Szék :D

Anitja : nálunk is piros de már csak egy nagyon kicsit a BCG oltás és szépen vissza húzodott neki

gremese: mi nálunk ugyanez van én is mindig mondom az apjának hogy ne beszéljen csúnyán előtte és hihetetlen de úgyanazt a választ kapom mint te.... :D

Regi: Köszi.Remélhetőleg helyre jön a térded a gyógyótól és jobb lesz.

Ti hogy vagyis inkább mikor vágjátok a körmeiket?Mert én Petrának csak úgy tudom ha fent van úgy férek jobban hozzá de már aranyos mert engedni csak közbe mindig játszok vele gagyogok hozzá mint pl ma reggel is.
Kaptunk ilyen nyálkendőt.Van valakinek ilyen mert fogalmam sincs hogy kell használni :oops:

Kép

Kép
agica1126

Emese!
Mit lehet csinálni reggel 1/2 6-kor? Pl. hallgatom ahogy Bálint dumál már 1 órája(persze hogy akkor kel mikor az apja :evil: ),Míra kérdezgeti h. Anya most alszok? Idilli reggeli körkép :) Bálint meg kb. 10 perce elaludt :lol: :lol: én meg nem bírok ilyenkor már aludni :) no mindegy max este már 1/2 9kor aludni fogok :)

Sense!
Botiról aza kép haláli :) Papnak nem mutatjátok meg mit tanult Tőle?

Regi!
Annyira aranyos Szeli a kacsával :) s de jó h. a térded javul :)

Ágica!
Ha jól emlékszem akkor a gyerekeknél 0,5-1 éves korig előfordulhat kancsalság meg szemtengelyferdülés. Barátnődnek gratula :)
S milyen szépen kitolja magát Petra :) csudi ügyes :)
s tudtad Halásznak van magánrendelése :shock:

Timi!
Hogy sikerült az este?

Bongyi!
Nagyon jó lett a mei-tai :) milyen ügyi vagy :) s a fiúk is annyira aranyosak :)

nem tom mit akartam még :?

s ITT IS SÜT A NAP :) :)

Apu mondja reggel h. kicsit csípős az idő annak ellenére h. süt a nap.Míra kimegy (persze már felöltözve) S mondja Anya engem nem csíp semmi :)

És holnap HP :) :)

KépKép
viranka

Amúgy Napsugaras jó reggelt :)

Ágica :) öüdv a paramamák klubjában :)
hogy néz ki aza nyálkendő? tegyél fel képet oszt megvitatjuk :)

KépKép
viranka

ANITJA!!!
Kép

Detti
KépKép
kiskolbi

Írni szerettem volna, de Máté ébredezik. Bocsi, majd később. :oops:

Detti
KépKép
kiskolbi

Viranka: Nem tudtam a dokit és hol van neki tudsz többet?

Majd csinálok képet és felrakom a kendőről de majd csak ha visszajöttem a dokitől.De ez inkább vagyis ez a megnevezése"Gyerekek gyűjteménye" én nyálsálnak hívom.

Kép

Kép
agica1126

Bence vigyorgott ezerrel mellettem, amikor megmutattam neki az üziket :wink: :D :D . Dagadt a mája :lol: !Nagggyon örült! :D

Ágica, mi az a nyálkendő :shock: ?

Viranka, Míra pont most van abban a korban, amikor haláliakat tudnak beszólni :lol: :lol: :lol: :lol: ! Mindig írd le nekünk, aztán majd a honlapunkon lesz egy "aranyköpéses" fejezet, először csak a nagytesóktól, aztán szép lassan a piciktől is :wink: !

Maggie, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!
dettyk

Sziasztok!

Anitja Boldog Szülinapot!
Kép

Regi!
De édes sellőlánykád van :D

Emese!
Nagyon jó a videó és micsoda erő van Zsófkában :lol:

Ágica!
Petra is nagyon aranyos. :D

Detti!
Hát a fiadnak volt és van dumája az már biztos :lol:

Na most elárulom,hogy amit felraktam képeket az elsőn
Karcsika van :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

már nyekereg,de gyorsan :)
Ágica majd pénteken tudok többet mert uncsitesóm felesége most akar dokit váltani s kérték Halász számát, s a magánrendelőjébe hívta :)
ja ma van péntek zizis napom lesz :oops:

KépKép
viranka

Viranka! Iiiiiiiiiiiiigen! De, hogy tudok majd olvasniM! Holnap apa egyetemen lesz, tehát egyedül leszek valameddig a 3 gyerekkel, itt van a háztartás + vendégek jönnek + várom a futárt!

Míra :lol: :lol: :lol:
dmaggie

dettyk: ez egy ilyen plüss ........ááá nem tudom elmondani majd lefényképezem és mutatom de ez a neve hogy gyerekek gyűjteménye.Most biztos tök hülyének néztek :oops: Majd megmutatom.

Kép

Kép
agica1126

HP funok! Nem tom', máshol mennyi, de ezt a hírlevelet kaptam:

Utolsó, hetedik kötetében J.K. Rowling választ ad a kérdéseinkre, melyekre oly régóta vártunk. Megjelenés február 9-én 0 órától. SZUPER ÁRKEDVEZMÉNY EZEN A HÉTVÉGÉN!
Kép Kép
dettyk

Ágica, dehogy nézünk hülyének :D ! Csak én elképzelni sem tudom, így meg, hogy gyerekek gyűjteménye...mókás neve van, az bizti :wink: . Ha ráérsz, majd fotózd le, és akkor lehet, hogy a homlokunkra csapunk... :wink: :D !
dettyk

Körömvágás: Kb. 3 naponta muszáj, különben szétkarmolja magát (és engem is a kádban :wink: ). Általában akkor szoktam csinálni, ha nyugis, beülünk a tv elé, és hajrá. Van, hogy énekelnem kell közben, hogy nyugton maradjon. Valamikor elég nehézkes. A lábán eddig 1x vágtam, de az nagyon macerás volt… :?

Hörcsög! Nem semmi! :lol: :lol: Ez volt a teszt, mi? :wink: Mint mikor … (ki is? Talán Hajni???) tett fel két pocakos képet. Később kiderült, hogy két különböző terhesség!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk! Már kedvezménnyel rendeltem meg, ill. jegyeztettem elő. Ehhez jön még a postaktg. + sürgősségi futár, így kb. durván 4500 lesz. De ki sem kell mozdulnom érte, házhoz jön! Nekem ez így sokkal jobb. Nem hiszem, hogy a Kedvesnek lenne ereje a mai egyetem után, a holnapi előtt könyvért szaladgálnia. Ő is díjazta nagyon, hogy megrendeltem.
dmaggie

Hörcsög! Megnéztem ismét. Én simán bekajáltam! No, rajtuk is látszik rendesen, hogy egy alomból valók. :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Hörcsög :shock: :shock: . Nanemááá! :lol: :lol: Én meg nem mondtam volna... :oops: !
dettyk

Hörcsög! Hú, hát én is megkajáltam! Elképesztő a különbség! Te kis ravasz! :wink:

Regi! Zsófi 7-kor kelt, és 10-kor tettem le aludni. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

ANITJA BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT :lol: :lol: :lol: Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bocsi de ezt nemtudtam kihagyni :D

Az én lányom fél6-kor kelt 3/48-kor vissza aludt és
megint 3/4 10óta fenn van.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög :shock: Te kis ravasz :lol: Nem tagadhatják le, hogy testvérek :wink: :lol:

Fleur Hát persze :wink:

Ágica Én tudom mire gondolsz :lol: Cicának is van, én csak nyunyi kendőnek hívom :lol: Gratulálok a barátnődnek. Kicsit irígy is vagyok :oops: De hamarosan úgyis babát várunk ( remélem )

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ha már az alvásnál tartunk. Grétike 6-kor kelt. Összebújtunk és visszaaludtunnk fél 8-ig. Kaja majd újabb alvás 1/4 10-ig :lol: :lol: És most kipihentnek érzem magam :lol: :lol:
Azt nem tudom, hogy holnap az úszáson hogy tudom majd ébren tartani a lányt :roll: valószínű azt csinálom, mint amit Regina. Az első ébredés után megetetem és ha utánn alszik vissza talán nem lesz túl fáradt :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk Mi újság? Remélem minden rendben van a dokinál.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Emese! De jó Neked, hogy Zsófi 3 órát ébren van!!! :D Szelinél képtelen vagyok ezt bevezetni… :?

Móni! :D Az a baj, hogy az első két alkalommal annyira új volt neki az élmény, hogy lekötötte és nem volt fáradt, de az utána lévő két alkalommal meg sírt. De tudom, hogy nem a víz miatt, hanem az álmosság. Az öltözésnél már alig lehetett bírni vele. Betettük a babakocsiba, és úgy, ahogy volt, el is aludt... :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Mindenkinek!

Kaqk!
Kivi vagyok az etetőszékre. Na meg benne a ki Emmára! Egyébként mindenki véleményére számítok, mert mi mostanság tervezzük, hogy beszerzünk egyet. Egyelőre nincs ötletem.

Bongyi!
Annyira imádnivalóak a gyerekeid! Még a könnyem is kicsordult. :oops:

Emese!
De jó! Zsófi elmászik a játékért! És fordul is! Nagyon ügyes! Már Botond is produkálta a hasról hátra fordulást pár hete. De azóta elfeljtette. Már megint csak nyöszörög, amikor elfáradt hason, hogy valaki jöjjön, és fordítsa meg! :?

Regi!
Atyám! Szeli négykézláb! Lehet, hogy egy kicsit gyorsan teik az idő!!! :shock: Még csak most szültünk! :roll:

folyt köv

Ildikó
KépKépKép
sense4

Hát szép jó reggelt!

Talán én is ideérek ma. :?
A mi kelésünk az rendkívüli volt: hajnali 2-kor kukorékolt a Drágám, hogy éhes. :shock: Végülis tegnap tízóraira nem kapott tápszert, csak egy csomó gyümölcsöt. Úgy tűnik, éjjelre érezte meg, hogy hiányzik Neki. Aztán keltünk n7-kor, és 8-kor még visszaszunyált 3/4 órára. Most tettem le megint.

Körömvágás: ébrenlét alatt levadászok egy nyugodtabb időszakot,és akkor szoktam. Mostanában nehezebb, mint korábban, mert egy 5 hónapos örökmozgó miért is engedné, hogy korlátozzák a mozgásban?! Ma délelőtt leszenvedtem a lábacskáiról is, de az tényleg csúcs, mert nagyon csikis, és mindig elhúzza meg befeszíti. :lol:

BCG: pici liláspiros pötty.

Beszéd: a gíííí és a hööö után most nálunk a babú és a , ill. bübű a menő, és a berregés, persze.(Meg a sikítozás is. Sajnos. :? ) A kedvencem a geee-gőőőő. Ilyenkor mindig mondom Máténak, hogy Apa még dolgozik, de majd nemsoká jön haza. :lol: Csúnyabeszéd: Gergő poénból előszerettel mond randákat. :evil: Mondtam is Neki, hogy egyszer még égni fog a fejünk, ha a tojáshéjjal a fenekén rohangáló Máté valami obszcén cifraságot mond az ismerősök szemébe. Akkor tutti megmondom, kitől tanulta! :twisted:

Kérdés: Ti láttatok mostanában gesztenyés bébiételt? Régen tudom, hogy lehetett kapni, de most nem találok sehol. Vagy ha nincs, akkor hogyan kell a Babának házilag elkészíteni a gesztenyét?

Detti
KépKép
kiskolbi

Anitja!
Kép

Kaqk remélem minden rendben lesz!!!!

Detty a Bence aranyköpések nagyon jók!!!!MÉG!

Csajok SÜT A NAP mindenkinek kötelező a séta!!!![color=red][/color]

Ma éjszaka Péterke visszaaludt(2kor) de felébredt 5kor is, akkor már apa elvitte és visszaltta. Aludtam 8ig :-) ki vagyok pihenve :-)

Körömvágás 3-4 naponta tuti :shock: hihetetlen gyorsan nől, sőt még a lábán is.

Heni
KépKép
heni81

Küldtem gmailra videóóóót. Elég sötét, mobilos :cry: . Csak óriásfájlként tudtam csatolni, így csak 10x nézhető meg :? . Ha nem tudjátok megnézni, feltöltöm videára...mondjuk semmi extra, csak úgy kameráztam :D .
dettyk

Detti!

Nagyon jó van ám mozgás igénye a lányodnak :D
Kis sajtkukac :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Körömvágás, tv előtt, hátulról :wink: . Írtó nehéz, és tényleg 3-4 naponta kell :? . Még így is előfordul, hogy kikarmolja magát, vagy engem :cry: .

Hol vagytok :shock: ?

Heni81, beijedtek a parancsodtól, és most ezerrel sétál mindenki :twisted: :twisted: :wink: .

Én is megyek 2 körül, aztán pedig megyünk Pilisre, nem tudom, mikor tudok jönni :cry: . Majd megint telcsin netezek :roll: ...
dettyk

Séta: Mi ma kihagyjuk szerinte, bár tényleg jó idő van. Elmentem délelőtt a röntgenbe, de annyian voltam, hogy visszafordultam. Apának muszáj volt visszamenni dolgozni... :?

BCG: szép, gyógyult piros.

Már befejeztem a pocakosnaplómat, de még le akarom rövidíteni, hogy kimondottan Szelinek szóljon. Aztán jöhet a születés utáni kiollózás a fórumról... :D Nagy meló lesz, de megéri szerintem!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

de hülyeségeket írtam... :oops: hiába, Szeli itt kalimpál az ölemben, és néha ráver a billentyűre... :lol: mindegy, nem javítok, értitek! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Anitja! Isten éltessen sokáig!!!!!!!!
Kép

KépKép
juba

Sziasztok!

Vagyok ám én is, csak sokszor olvasó üzemmódban. Egy kicsit el vagyok úszva az itthoni teendőkkel. Majdnem minden nap jöttek vendégek az elmúlt napokban, Máté nézőbe. Mára meg jól benáthásodtam, remélem a gyerkőcök nem kapják el. :?

Mondanom sem kell, hogy gyönyörűek a babák! Olyan jó nézni őket!

Anitja: Isten éltessen sokáig!
Kép

Kiskolbi: Én a Dm-ben láttam gesztenyés kajcsit, de az már husival volt, ha jól emlékszem Kecskeméti. És Dotildi írta talán, hogy fagyasztva lehet még kapni, gondolom nagyobb helyeken.

Körömvágás: Nálunk is 3-4 naponta, gyorsan, mert hamar elfogy a türelme. És így is mindig van rajta valahol karmolás.

Juba Nagyon örülök, hogy túl vagytok a viszgálaton és Kakq mennek az enerdzsik, hogy Emmának ne legyen semmi baja. És persze minden kis és nagyobb betegeskedőnek.+++++++

Máténak most a legújabb produkciója a nyálfújás, annyira édes, megzabálom. Az átfordulással is nagyon küzd, de hátról hasra még nem sikerült, hasról hátra egyszer-kétszer, de szerintem még nem tudatosan.

Sok puszi.

KépKépKépKép
meryke

Granda! Megjött a pelenkatartó vödör!!! Nagyon szuper!!!!!!!!!!!!!! :lol: Hol vagy??? Voltatok úszáson mostanában?

Kép

Kép
regcsiken14

Pár friss kép:

Kép

Kép

Kép

Most megyünk sétálni, olyan szép idő van! :D

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Voltunk sétálni egy órát. Négykor is megyünk, mert a gyogyótárból el kell hoznom az oltóanyagát, és hát annyira szép idő van, hogy még egyszer útnak eredünk. És csak 5-kor sötétedik. :D

Tavaty van! Batynak a kutyák! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Úgy látszik a Máték már ilyen helyes kispasik! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Naggyon lemaradtam!!! :(

Nagyjából olvastam, csak írni nem tudtam még!

Jaj, lányok, ne tartsatok már hősnek... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Nagyon jól sikerült a tegnap este! :D
Bár gikszer az volt még, de minden megoldódott!
Először is, azt hittem, át se tudok menni (az anyukámék melletti sörözőben volt a buli), mert VikDan már itthon orsított nagyon, alig tudtunk Rebekával elkészülni. Aztán anyáéknál folytatta, csak a papa maradt otthon, ő vigyázott a kicsire. A buli előtt fél órával még nem bírtam lecsitítani! Végül kapott homeós bogyót, megetettem, persze sürgős nézelődnivalója akadt, mert abban a kiságyban még nem aludt, de szerencsére végszóra elaludt!!!

A buliban is volt gond, ugyanis a kölcsönszinti (sikerült szerezni ugyanolyat, mint az eredeti) összes gyári programját kitörölte a tulajdonosa, nem tudták a saját számokat eljátszani!!!
Gyors telefonok, szerencsére a tulajnak le volt mentve a program egy másik lemezre, időközben meg is érkezett. Onnantól nagyon jó volt.
Este 10-ig tartott, de a srácokkal még hajnal 1-ig beszélgettünk (már itthon).
Kettőkor kerültem ágyba, persze VikDan szokás szerint 6-kor kelt!
Úgyhogy hulla vagyok!
Apa ma nem is ment dolgozni, mert a hangja nullára redukálódott!!!
Most pihizik meg teázik, mert holnap bál!

[b]Anitja: BOLDOG SZÜLINAPOT!!![/b]

Kaqk: mit mondott a doki?

Kiskolbi: meg kell sütni.

Mindjárt megyek a gmailre is, úgy látom érdekes dolgok vannak ott!!! :D

VIKDAN KÚSZIK!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Mondjuk elég érdekesen, de lényeg, hogy halad előre!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok

Végre van egy kis időm ideülni..

Orvos: Adott gyógyót a szédülésre a vérnyomásom rendben volt 110/80.Egyfolytáb azt kérdezgette hogy nem vagyok terhes?Mondom nem mert szedem a bogyót meg vettem tesztet és negatív lett.Neki ez nagyon gyanús...biztos hogy nem? Mondom higyje már el hogy NEM!! Ja és az asszisztens rákérdezett hogy most kivigyáz a babára mondom a párom mert mint a telefonba mondtam hogy délutános és most ugye délelőtt van :shock:

Kép Petrus Kép Nyálsál

Kép

Kép
agica1126

Nálunk még semmi jele a forgásnak még csak az oldalára sem de majd eljön mindennek a maga ideje...

Kép

Kép
agica1126

Na jó sokára tudom folytatni...

Anitja!
Boldog Szülinapot!

Dettyk!
Bence beszólások : :lol: :lol: :lol:

Ágica!
Én 4-5 naponta vágok körmöt Botondnak. Tévé nézés közben. Másképpen nem szereti...
Én tudom, mi a nyálkendő. Barátnőm unokaöccse egy denevérrel alszik fél éves kora óta. Van neki vagy 5 Dany, hogy mindenhol legyen társ!
Egyébként én sem vagyok százas szédülésügyileg. A hányás után még maradt egy kicsi. Nem tudom mi ez. Olyan "minha nem itt lennék".

Viranka!
Nagyon jó ötlet! Elküldöm az Atyának mailben a képet. Köszi.
Egyébként imádom a lányod. Hihetetlen csaj!!! :lol:

Mi is voltunk ma sétálni, hármasban apával. Annyira szép idő van (volt :evil: ). Remélem, nem jön vissza a tél!
Mára Botond nem nyűglődik. Lehet, nem is a foga volt, csak általános nyügi. Azért így jobb! :wink:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Kacsacumi : :lol: :lol: :lol:

Kép kacsacumi nálunk is

Kép és bohóccumi

Kép és majomlábcumi

Ildikó
KépKépKép
sense4

sense: szerencsére én nem hányok és nem is hánytam a terhesség alatt sem ez kimaradt de a rosszul létek azok megvoltak.
Nagyon rossz ez a szédülés sztem te is menj el dokihoz biztos ami biztos.Nagyon cuki Botond a képeken :D

kaqk: Emma babával mi ujság?

Viranka: Ne felejts el

meryke: Édik a képek :D

Mi is elsétáltunk a patikáig addig is aludt Petruskám mint éppen most is.
Nektek is alszanak minden evés után?Nekem Petra úgycsinálja hogy evés után egy másfél órával elkezd nyügi lenni akkor tudom hogy álmos és leteszem hasra elgagyog és elalszik.
A nyálsálat akkor nem kell a nyakába kötni csak adjam a kezébe? :oops: :oops:

Kép

Kép
agica1126

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?