A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Köszönöm Gyuzso a hiányolást, jól esett! :oops:

Annyira sajnálom amikor azt írjátok, hogy hánynak a gyerekek. Olyan borzasztó lehet nekik, nem tudnak biztosan mit kezdeni ezzel az egész dologgal... Szerencsére mi eddig Ákosal 1-2 hányásnak voltunk csak részesei... kop-kop-kop.

Nagyon jók a képek, én is irigykedem a bandázásra!!! Tényleg jó lenne már összejönni, de mint említettem, nekem csak a délelőttök lesznek alkalmasak, vagy a nyáriszünet.

Tegnap farsang volt Ákoséknál. Hát én úgy kikészültem, így még nem kiabáltam soha, mit este Ákival. :cry: Nagyon megbántam, de amikor hazajöttünk, úgy kijött minden feszkó.
A történet. SZMK-s lévén már 10 órakor kenyereket kentem. Ádi is velem volt, de ez nem okozott problémát, mert ült a kocsijában, és dumált mindenkihez. 11 óra körül elvittem anyuékhoz. 15 órakor kezdődött a farsang, előtte festeni kellett a gyerekeket, krampuszok voltak osztályszinten. A jelmezes bemutató után amikor elkezdődött a buli, gyermekem teljesen összecuppant az osztály legrosszabb fiújával, és össze-vissza rohangáltak. Hiába mondtam neki, hogy ne ezzel a gyerekkel legyen, nem volt hatása. Amíg mindenki táncolt, el volt a tanító nénivel, ők teljesen meg voltak hülyülve... Annyira kínos volt. Szóltam neki, de már rohant is tovább. Erre anyukám 17 órakor telefonált, hogy menjek Ádámért, mert el kell menniük (meg volt beszélve). Kiderült, hogy alig aludt valamit, ami azt jelenti, hogy amikor visszamentünk a farsangra, folyamatosan üvöltött, nyűgösködött, semmi nem volt jó. Annyit tudtam tenni, hogy ringattam, ill. adtam neki kenyérhéjat, azzal el volt kicsit. Végre jött a tombola, már a vége felé, elvonultam egy sarokba, a kabátok mögé szopiztatni Ádit. Erre mit látok, Ákos odaadja a tombolákat egy ismerős apukának, hogy nézze Ő, és már rohan is el...
19 órakor végre vége volt mindennek (közben a nyolcadikosok adtak elő keringőt, meg ír táncot), indultunk haza. Ill. indultunk volna, Ákit felküldtem a suliba (a művházba voltunk) a cuccáért. Mondtam, hogy siessen. Sietett is, de nem hozta a kabátját. Mondtam, hogy a tornacipőjét hagyja a tornazsákba, és hozza a kabátját. 5 perc múlva megjelenik, a tornazsákjával, és kabát nélkül! Közbe Ádám a kezemben üvölt... Na, még egy kör, utána rohanás haza. Itthon derült ki, hogy elhagyta a kesztyűjét, a féltve őrzött szarvacskáit, meg amit a zsákba macskán kapott... Na, ekkor elszakadt a cérna, és nagyon kiosztottam, hogy a rohangálás, a hülyeség megy, de az értékekre nem tud vigyázni, s mindeközben megtalálja a legrosszabb fiút és tojik a fejemre...
Nagyon el vagyok keseredve, azt hiszem most kezd csődött mondani az összes nevelési elvem. Az eddigi 7 évben azt hittem jól csináltuk, de már ebben sem vagyok annyira biztos... Remélem átmeneti állapot, mert amióta suliba jár, teljesen megváltozott a viselkedése. Olyan nagyfiú lett...

No, befejezem a panasznapot, bocs, hogy rátok zúdítottam, de a férjemnek is hiába mesélem, Ő 8-kor hazaér, s csak annyit lát belőlük, hogy mindegyik megfürödve, már csak az altatásra várnak... olyan rendezett akkor már minden.
Komolyan elgondolkoztam ismét hármaskán.... vagy egy leányka kellene már! :D

Ja, azt hiszem Emese, Te kérdezted... annak idején Ádámra pár hétig bizonytalanra mondták, hogy nem látszik még, de olyan lányos... nem jött össze. :D Pedig a férjem családjában 60 éve nincs lány!!! Ikrek, új házasság, 4 gyerek egy helyen stb., de mind fiúúúúúú.

Bocs még egyszer, indulunk lassan a doki nénihez szurira. :cry:

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Vali!!!!
ne légy szomorúúúú!!Ha lesz időd gyere msn-re dumáljunk :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,

Boldog hófordulót Balázsnak!!! Andi engem érdekelne a lista.

Megyek, bocsi, felkelt.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Húúú, tényleg sok voltam... boooocs

Engesztelésül teszek fel képet :-)

Kép ilyenkor annyira édesek...

Kép krampuszkák
Na, ki ismeri fel Ákit? :lol:
(Az alsó sorba jobbról a negyedik)

Andi, több napja nem tudom az MSN-t megnyitni :twisted: . Próbálj meg kérlek elérni... köszi

Kép
Kép
Kép
v30

Vali
én most is írtam msn-n neked,de nemvagy elérhetőőőő :cry: :cry: :cry:

Dóri
írsz emíl címet és küldöm a listát :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi
Boldog hófordulót Balázsnak!!! :D

Kép
hanna09

Emma, Micu és a többi betegeskedő
Gyógyuljatok!!!

Paklincs
Fiúk gyógyulnak?

Vali
Együttérzek veled! Nem semmi nap volt! Én tavaly pocakosan játszottam hasonlót.

Snowwhite
Isten éltesse erőben és egészségben Dédit még nagyon sokáig!

Hófordulósoknak minden jót!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Borsa,Gyuzso
Gyógypuszik mennek továbbra is! :D
Azt hiszen elhoztuk az összes "Ördög manót" Tőletek! :D :D :D

Vali
Barátnőm hasonló korú fiával ugyanilyen problémákkal küzd, bár szerintem nincs probléma, (mondom én innen :oops: ) csak egyel nagyobb szintre léptek a gyerekek....és háááát mégiscsak FIÚK!!! :wink:
Ákos egy életrevaló, virgonc kisfiú és nagyon értelmes, biztosan hat majd a nevelési módszered, de a gyerekek NEM KUTYÁK, hogy idomítsuk Őket és szerintem Te sem ezt teszed.
Kitartás VALI, nagyon jó anyuka vagy (a képeket elnézve semmi vész!)!!! :D :D :D csak néha elfárad az ember, ez természetes!!!
Hajrá hármaskával, háthaaaa ....(pároméknél is generációk óta csak fiúk születnek, Áronnál is úgy reménykedtek... :D )

Veronikusz
Sugárzik a leveleidből a boldogság!!!! :D
Kitartás már nincs sok a 14. hétig! :wink:
Ezek a fürtöcskés képek..... :D :D :D

Betegeskedőkek jobbulást!!!

Dóri
Tünde igazi kis Tündér! :D

Tünde
Helyreállt Villő pocakja?

Hanna

Kép
hanna09

Vali!
Nagyon sajnálom amit írtál, de hidd el hogy vissza tér majd minden a régi kerékvágásba. Ákos most nagy változásokon megy keresztül és ezt minden gyerek másként dolgozza fel. Lehet hogy lelkileg nam tudja hova tenni meég ezt a nagy iskolás fiú lettem dolgot. Próbál beilleszkedni és úgy gondolja hogy erre a legmegfelelőbb az ha kitűnik a többiek közül. Az hogy te is ott voltál a farsangon biztos extra extázis élményt váltott ki belőle. Ne aggódj ez normalizálódni fog ha már nem lesz ennyire új a közeg. Fel a fejjel!

Andi!
Igen kicsit szrotyögünk de már javul tegnap előtt volt durva, de azért porszívózunk. Nekem kicsit olyan hörgős a mellkasa úgyhogy kihívom a dokin nénit ne legyen semmi hétvégén. Tegnap volt hőemelkedés (még sosem volt neki így nehezen viselte) aztán lehet hogy csak a fogacskák a ludasak....

Éjjel szerencsére jól telt

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Balázs komának boldog hófordulót! :D

Orsi

borsa

Hajni!
Áron baba jól van? puszi nektek!

Orsi

borsa

Balázs pajtás köszöni a hófordulós köszöntéseket :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Orsi
Köszönjük majd kicsattan az egészségtől (szó szerint!!!)
Hajnalban keltünk (ma nekünk is jobb éjszakánk volt!) és 9-kor elaludt a kenguruban porszívózás közben. :D
Most nagyon szép a lakás, nincs olyan zug, ami ne lenne kiporszívózva, mert nem mertem leállítani, nehogy felébredjen 45-percet aludt ... :D
Tegnap bűűűűn rossz volt, de közben annyit vigyorgott és bújt nem tudok Rá haragudni! :D

Emmus csudi pofa, nagyon édes. Legközelebb, azért majd jobban szemügyre vesszük egymást, de így elsőre nem akartam... :D

Kép
hanna09

Sziazstok!

Balázsnak boldog boldogot :D
A mai nap folyamán felteszem a cuccokat...
Ti Valival találkoztatok a korházban???? Vagy már nem????? Majdnem egy idősek...

Vali!
Kitartás...
Meg fog oldódni minden...sztem ez a jobbik eset.
Egyik rokonom fia most kerűlt isibe és senki nem jhajlandó játszani Vele...kiközösítik...nem is értik, hogy miért semmi gond nincs vele, nem is volt és rendesen viselkedik...szegény sokat sirdogál meg az anyukája is hisz úgy sajnálja... :(

Kép

Kép
cukipofa

Kati
köszi, küldjek gyerekzene listát???
Valival nem találkoztunk a kórházba ,sajnos.....

na meek,mert szalad a lakás :?

emano/Andi
KépKép
emano

Gyuzso!
Képzeld nekünk még komoly nyálfolyásunk sincsen...
Emlékszem Orsinál már tiszta ideg voltam, hogy még nincsenek fogacskák és hogy biztos fogtalan marad, de Daninál már nem is foglalkoztat...sztem neki is 10 hónapos korában jön majd...
Vagy nem :D
Az az érdekes, hogy a férjeméknél mindenkinek kiesik az alsó és fölső középső két fogacska a 3. születésnapjukra. Orsinál meg semmi...meg sem mozdulnak...ezt is örököljük vajon??????
Ja és én 44el kezdtem mindketőt és 60kilóval fejeztem be :D :D :D
Pedig az jó sok kiló, de hátulról mondjuk nem látszott semmi...érdekes...hól voltak akkor a kilók????????

Kép

Kép
cukipofa

ÍÍÍÍGGGGGENNNNNNN kérünk listát...Orsi zenemániás...
Ismeri valaki az Anselmanókat????????
Csak ajánlani tudom...

Kép

Kép
cukipofa

Hajni!
Ez a porszívózás tetszik :D Áron baba is nagyon édi remélem hamarosan talizunk megint ;) Mica nehogy félreértse.... :oops:

Orsi

borsa

Hajni!
Ez a porszívózás tetszik :D Áron baba is nagyon édi remélem hamarosan talizunk megint ;) Mica nehogy félreértse.... :oops:

Orsi

borsa

ez most miért lrtt dupla?
áááááááááá

Kati!
mi is még csak most keztük a fogzást. unokaöcsikémnek 1 évesen jött az 1. :roll:

Orsi

borsa

Adri!
Köszönjük a gyógypuszikat aranyos vagy :D

Orsi

borsa

Sziasztok!
Köszönöm a dicséreteket,nagyon jól esik :lol:

Zene: Viktor a Lilly babáért van oda meg vissza.
Meg van az egész cd és dvd is :lol:

Balázsnak boldog Hófordulót.
Betegeskedőknek millió gyógypuszi na meg+++++++++++++++++++++++++++
Steffi??????
Gabik????
Viktor délelőtt nem aludt egy percet sem,pedig ásitozott nagyon. :cry:
Most bezzeg durrrrmol. :lol: 8)
Pár kép amit a napokban csináltam róla.

Kép Anya egyedül állok! :lol:
Kép Csak egy mosoly...
Kép Most így alszik.

valentina

SZiazstok!

Ha iderakom akkor meg tudjátok nyitni???????

1202474634.3227.doc

Kép

Kép
cukipofa

azaz Sziasztok :D :D :D :D
már írni sem tudok...

Kép

Kép
cukipofa

Igaz , hogy ritkán vagyok mostanság, de azt hittem káprázik a szemem, mert ugye vissza nem olvastam ( csak Vali levelét ) csak hogy Veronikusznak írta valaki, nincs sok a 14. hétig, mint a marha keresek vissza és mit látok???????????
Én nem is tudtam, hogy már élesben!!!!! Vagy sunnyogtál Te csaj? Mindenesetre nagyon gratulálok :lol: És baromira felnézek Rád, ahogy csinálod! A két kis eleven csajszi mellet, tök egyedül és mégegyet....... Komolyan, tiszta ősanya vagy Veronikusz.

Vali: nyugi, nálunk Szandival vannak gondok, testvérféltékenység, de elég durva. Pedig nagyon jólelkű, megbízható, kislány és ha "baj" van kijön belőle az anyatigris, védi, figyeli, gondozza Benit, de nagyrészt elég csúnyán bánik vele ( kizárja a szobájából, kitépi a játékait a kezéből, lökdösi, kiabál vele, hagyjál békén, nem mész a szobámba stbstb.... sokszor a szívem szétszakad amikor ilyen vele, pedig ez a kicsifiú imádja. De annyira drágán is tudnak néha játszani - de sajnos, még nem ez a jellemző ) Szóval a mostani állapotból kifolyólag én is elgondolkozok Hármaskán...... hogy idén talán még mégse.... majd meglátjuk. Meg most bőszen fogyózok és adódott egy nagyon jó lehetőség, hogy a cicimet is meg tudnám csináltatni, nagyon csábító ajánlat, amit nem kéne kihagyni...... Úgyhogy most megszólalt bennem az egó. De még van egy 3-4 évem, amíg "biztonságosan" szülhetek, úgyhogy majd elválik.

Na, mindjárt visszanézek, mi van a többiekkel......

Heni

Kép

Kép
cancan

Visszanéztem nagyjából az elmúlt 3-4 oldal termését.
Nagyon édesek a fényképek, bocsi, hogy nem említem külön, de senkit nem akarok kihagyni és nem jegyzeteltem. :oops:

Borsika: szerintem is szigorú ez a diétázás. Ha minden leleted oké, csak figyelj egy picit oda, de ennyire komolyan én nem venném. Persze nem lebeszélni akarlak, de úgy tudom utálni ezt a hozzáállást. De hát ugye pasik és "csak" elméletben terhesek. Nekem Vida doki soha nem szólt a súlyom miatt, pedig aztán alakítottam..... Szülés előtti adatfelvételnél amikor kérdezték a súlyom és látta, hogy hát érzékenyen érint a téma, átölelt és azt mondta: "akkor csak súgja a fülembe......" ((((()))))Szóval 70nel kezdtem ( SZandit 75-tel fejeztem be 15 kg-t híztam ) és 86tal fejeztem be. Iszonyat volt....... Most vagyok 66.5 és szándékomban áll 58-60ra lefogyni. De Beni születése után 2 hónapra visszamentem 70re.

Az alapítványi szobák tényleg inkább a többedjére szülőknek jók, főleg a tesó miatt. Én is Szandi miatt mentem oda, hogy minden nap jöhessen és karjába vehesse az öcsit. De tényleg, ha odakerül az ember, tenni kell róla, hogy "ne felejtsék el". Én este 7 körül kerültem a szobába és 11 kor én toltam vissza a kocsira támaszkodva Benit, mert elfelejtettek. Másnaptól mentem és kérdeztem és akkor segítettek.

Most mennem kell, Beni felkelt és nem hagy békén. Extra nyűgös egyedül.

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan sziaaaa! Jó, hogy jössz néha! Hogy áll az építkezés? Mit is építetek? Házat nulláról? Vagy átépítés?
Vidának én is mondtam a felvételnél, hogy halkan írja be. (mármint a kilókat, de tényleg csak nevetett és nem nagyon értette mi bajom ezzel. Állat sokat híztam. Tényleg kicsit jobban kellett volna figyelni, na de a gyümölcsnap… hááááááát… elég durva.
Szandinál ez biztos életkori sajátosság. Én csak egy hasonló példát tudok, a barátnőméknél is hasonló a korkülönbség a két gyerek közt és bizony Zsombi is imádja a kicsit, de a játékait és a szobáját őrülten félti. Ők elkülönítették a nagy játékait és nem kell odaengednie a kicsit. Azóta nincs (akkora) harc.

Vali és mi van a dokinál? Nem ma kellett menni?
Szegény… Még olvasni is fárasztó volt. De talán nem annyira gáz a dolog, csak túl sok minden volt neked egyszerre és ezért viselt meg úgy. Ákos meg jól kirosszalkodta magát. Nem lehet mindig jó gyereknek lenni. :wink: :P :P
Édesek a képek és lehetetlen megtalálni Ákost! Milyenek legyenek, ha ördögök??? Élethűen alakított legalább. pusza

Cukipofa ez mind kellll! Ááá csak hülyülök, ez rengeteg. Majd összeírom és viszem a listát a DVD-kel a jövő héten. Akkor nem a szerda lesz a mi napunk, mert Orsit is szeretném látni!!!

Gyuzso jobban vagytok? Borsa és ti? Volt doki néni?

Emese?????????

Valentina naggyon édes ez a kölyök!!! Olyan azon a képen, mint ha szaladna! Még a szeme is huncut. :D

Rita jó lesz az oldal!! De húzz bele, mert már szeretném olvasgatni az írásaidat is!!! :wink: :lol: :lol:

Jövök este.

Kép
vkbrigi

emano

Balázsnak boldog hófordulót! Miújs babakocsi ügyben? Döntöttél?

gyuzso

Micu nagyon édes kispasi! Látom a cica nálatok is alapos kiképzést kap :lol:
Cumi: Iván folyton kiszedte más babák szájából a cumit. Egyszerűen nem értette, hogy minek az oda... :) Most a cumisüvegekkel és ilyesmikkel van ugyanez. Résen kell lennem, hogy ne gyűjte be az összeset mondjuk egy zenebölcsin :oops:

borsika

Néhány kép, külön azért, mert látom mennyire örülsz nekik :D Na jó, meg ki ne mutogatná szívesen a porontyát :lol:

Kép Ébredés után
Kép Micsoda férfitest :lol:
Kép Komoly mi? Pont mint a nagyok 8)
Kép

Remélem egy kicsit fel tudtalak dobni, a nagy fogyi közepette :?

R

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Renáta
Tündéri kisrác!!!!És ahogy a WC-n olvas :lol: :lol:
Nem zavarja a nyaklánc(borostyán ugye)?
Szerintem a hauk babakocsi lesz,holnap megyünk megnézni :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Emano ezt láttad???
http://www.babyoutlet.hu/ProductBrowser ... 4&mainid=8

Reni nagggyon cuki!!! Ahogy a budin olvas!!! Na és az a macis sapi se semmi!
Egyébként tényleg ücsörög már a wc-n? Most ha azt mondod, hogy szobatiszta... ??? :P :P :P

Kép
vkbrigi

szaisztok

csak gyorsan, olvasni nem tudok

nagyon szarul vagyok,tegnap óta.szédülök-tegnap beestem az ágyba, anyukám kijött este,mert Encivel sem tudtam foglalkozni :cry: a vérnyomásom 110 szokott lenni, most 140/90. szóval nem azért szédülök ,mert leesett volna (erre tippeltünk)
ja meg megy a hasam :shock: egész nap ágyban vagyok! mert ha felkelek már szédülök...most szerencsére nem,ezért jöttem írni!
most asszaem felöltözök és kimegyek friss levegőt szívni....
szóval megvagyok,élek, csak nemtom mibajom?
dokihoz nem mentem, majd ha nem változik akkor hétvégn megyek...csak ugye vezetni így nem akarok, és a sok beteg között se akartam várakozni....
szóval nekem is energiákat küldjetek!!!!!mert nagyon szar így.....
majd később még jövök....most megyek levegőzni
puszi
Vendég

Gabi,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ küldünk!!
remélem hamar javulsz, pihizz sokat!!

Vali,
nem találtam meg Ákost... :lol: hát igen, próbál vagánykodni meg beilleszkedni.. én csak jegyzetelek, tuti Miklós miatt az én hajam is újra hullani fog.. :wink:

Heni,
de jó, hogy jöttél!!! cickókat nem az összes gyerek után csinálják meg... :roll:
olyan édesek lehetnek!!!

Reni,
gyönyörű a Fiad!!
boldog másfél évfordulót neki!!!

Brigi,
mi taknyosan, köhögve.. de jókedvűen, láztalanul, lassan minkét fog rendesen kibújik.. :lol:
csak a porszívó kiesett a pixisből :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Gabi
JOBBULÁST!
Küldjük a gyógypuszikat, meg az energiát!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Gabi
:cry: :cry: :cry:
gyógypuszi!!!!!!
Gyuzsó,
Micu???jól van??

emano/Andi
KépKép
emano

Jaj, mennyien betegeskedtek. :cry: Gabi, jobbulást! ++++++++++++
Most megint valami hányós-fosós( bocs) vírus van? vagy nem lehet esetleg........más oka?????? ( csak halkan kérdezem )

Renáta: az a wc-s kép :lol: :lol: :lol: :lol: Ti adtátok a kezébe? vagy elleste hogy csináljátok?

Brigi: igen, ház nulláról. Azaz mínuszról, mert volt ott, csak totál lebontottuk. Ha minden jól megy e hónapban még költözünk. Na, igen, Vida doki tudja, hogy kell belopnia magát egy kismamaszívbe....

Nekem is kéne valami esernyőre csukható babakocsi, de ami ugyanakkor masszív is és dönthető támlás ( alvás miatt ) meg napernyős, meg nem bánnám ha pohártartó és kis pakoló-háló is lenne benne.( több kívánságom nincs) Valamelyik nap láttam egy oldat ahol van ilyen, de elfelejtettem és hülye.

Elvoltunk boltba +sétálni, mert nem bírtam Benivel, tiszta nyűgi. A fogaira gyanakszom, négy rágó jön neki egyszerre és kb. 4-5 nappal ezelőttig észre sem vettem, pedig már félig kint vannak. Eddig simán megúsztuk a fogzást, de most van egy kis szenvedés.

Mindjárt rakok fel én is képet ha nem bánjátok....
Olyan hülye érzés, hogy ha jövök is csak magunkról írok önző módon, de kicsit elvesztettem a fonalat, bár nagyjából átolvasást szoktam csinálni.

Heni

Kép

Kép
cancan

Kép Kép Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Ivánnak nagyon boldog 1, 5.-et!

Brigi!
Köszi kicsit jobban vagyunk láz nincs csak kicsit taknyos dokinéni szerint fogak az okozói.... kamillatea ezerrel!

Heni!
Hú ez a szépség-alakítós-téma nagyon jól hangzik! Én is attól félek hogy ekkora popsival amekkorával rendelkezem (hogy finom legyek és nőies) újra teherbe esni hát nem a legjobb.....

És most összeszedtem a gondolataimat pár szót a kórházi napokról:
Én egy elég labilis alkat vagyok.... de a Kútvölgyinél jobb helyre nem is kerülhettem volna jobb kezekbe. Én nem alapitványi szobában voltam és jól is tettem így utólag visszagondolva. A csecsemősők a nővérkék a szülésznők és a dokim egyaránt a legtöbbet tették meg amit csak lehetet!
Én bevallom a 2.-3. nap teljesen kiakadtam bőgtem kétségbe estem... stb de ők annyira kedvesek voltak hogy mindig hálás maradok ezért. A csecsemősök segítettek a szopinál ott maradtak megnézték hogy jól csinálom e.
Szóval első babásoknak én is azt javaslom hogy ne menjenek külön szobába!

Gabi drága!
Nem lehet hogy... ;)

Orsi

borsa

Szupik a képek !
mééééééééég

Orsi

borsa

Gyuzso: Mármint a cicijeim??????( hangos röhögés) de, akkor kéne... - csak mondom, most rámtört az ego..... És egy kicsit el is bizonytalanodtam hármaskát illetően. Illetve... ugye úgy gondoltam hogy idén nyártól mindent bele, hogy ne legyen már nagy korkülönbség, de most valahogy úgy érzem még várok. Ez a lehetőség meg most van és nagyon csábító...... Ha majd belevágok egy harmadik babába csak reménykedem, hogy ennyire már nem megy tönkre ( azon szerencsések közé tartozok, akiknek nem eltűnt a melle, hanem megnőtt csak megereszkedett) :lol: meg kapok majd ilyen-olyan kötőszöveterősítő pakolást hátha megúszom , de persze biztos lesz nyoma.
A hasammal is majd muszáj lesz valamit kezdeni, mert írtó csúnya, de azt tényleg csak akkor ha már tuti nem szülök többet. Ezt meg most így nem jelentem ki. :lol: Főleg ha itt ennyien babásodnak megint és áradoznak mindenféléről.... :wink:

Heni

Kép

Kép
cancan

Borsa, úgy látom egyformán jár az agyunk Gabit illetően..... :lol:

Na, igen. Én is megfogadtam, ha mégegyszer( és utoljára ) terhes leszek, csakis versenysúlyról indulok. Mert a 2006os nyáron olyan bálna voltam, hogy lefordulok a székről, ha meglátom magam. Éppen ezért utáltam fotóalany lenni, de ugyanakkor sajnálom, hogy csak néhány kép van abból az időszakból.

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Sikerült az olvasás után ide is eljutnom. Nem tudm, más 2 gyermekesek hogyan csinálják??? Igaz, én most délután ledőltem, mert iszonyat nagyon fáj a fejem. Majd szétrobban. Gondolom az időtől... :(

Villő pocakja rendben, sőt most kicsit visszafogta magát, és kevesebbeket eszik, de ugyanúgy 3-4 óránként. Sőt éjjel alakíttott... 2-kor felkeltünk enni, de be volt dugulva az orra. Szenvedett egy darabig, majd kiszívtuk az orrát, és folytatta, elaludt, reggel6-kor a szokásos újbóli kelés, de visszaaludt, 7-kor adtam neki, evett 40 grammot, és 10-ig ott aludt mellettem.... hihetelten. Bizos kiütötte az este...

mtunde

Sziasztok!

Már vagy két napja olvaslak Titeket, de egyszerűen nincs időm írni! :cry:

Most apuci játszik Rékával szóval kaptam egy kis kimenőt. :lol:

Veronikusz,
Tiszta szívemből gratulálok hármaskához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon örülök Nektek! Rosszakarokat pedig küld el. Eddig is nagyon ügyesen megoldottad a dolgokat és most is így lesz!! Én eddig is felnéztem rád, hogy milyen jól bírod és azért külön le a kalappal hogy nincs is segítséged!!!!!!!!!!!!!!!!
Drukkolok hogy kis fürtös pasi lakozzon a pocakodban!!! :lol:
Hányás: hát úgy néz ki, hogy a róka koma elvándorolt Tőlem és ezek szerint NÁlad kötött ki, (pedig esküszöm, hogy nem feléd küldtem :wink: ) Nekem ami bevált, hogy sokszor keveset ettem és ami a lényeg, hogy GYÖMBÉRT ittam. Az nagyon jó volt a pocimnak! De amúgy elég sokat hánytam, szóval konkrét receptem nincs!

Gabi,
Jobbulást kívánok Neked! Pihenj sokat. A gólyákat pedig tovább küldtük a Dunakanyarból :lol:

Vali,
Sajnálom a farsangot, de biztos vagyok benne, hogy nem rontottátok el Ákost. Ha én visszaemlékszem, én sem voltam ilyen esményen különb!!! Ilyenkor tudják igazából elengedni magukat! Fel a fejjel, Ti is mindent jól csináltok! Szőke herceg tündéri!!!

Borsika,
Hát igaz én nem lettem diétára fogva (csak az utolsó hónapban) de én sajna +25 kg-ot híztam... :oops: :oops: A 6. hónapig szinte semmi, aztán nagyon elkezdtem vizesedni és a végén már vízhajtót kellett szednem. De ennek az volt az előnye, hogy szülés után szinte minden lement, már másnap felismertem a bokámat :lol: (előtte olyan volt mint az elefánté) Bízom benne, hogy most a vizesedés elmarad, bár szerintem semmi jóval nem számolhatok, főleg hogy augusztus közepére vagyok kiírva. Ja és az én dokim elvileg csak 8 kg hízást engedélyez, de Ő csak annyit tudot, hogy 15 kg-ot szedtem fel. A szülésnél V. Gabival sunnyogtunk egyet! :lol:

Heni,
Beni milyen nagy fiú már!!!!!!!!!!! nagyon aranyos!

Valentina,
Réka kedvence is a Lilly baba CD, DVD. Egy nap kb. 4x hallgatjuk meg :D
Ha kell valakinek szívesen átírom!

Képek tündériek!!!!!!!!!!! Minden gyerköc nagyon aranyos!!!

Betegeskedőknek jobbulást kívánok!

Rólunk annyit: hogy megvolt a 12. heti tarkóredő mérés. Minden rendben van pöttömkével. Viszont sajna Réka is beállt a betegeskedők sorába. :cry: Amúgy kezdek most már jobban lenni, szerencsére csak néha van hányingerem. Azóta megindult a pocaknövekedés is. :D

Ha nem bánjátok én is dobok fel Rékáról képet.

Bocsi a regény miatt!!!

Puszi mindenkinek

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Még valamit szerettem volna kérdezni:
MIóta megszületett RÉka, azóta imádom az erőset. Viszont valaki azt mondta nekem, hogy most hanyagoljam az erős kajcsikat. Szerintettek???

Kép Karácsonykor

Kép Durci

Kép Rend rakás közben

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Hali, még egyszer!

Cukipofa, most ide írom, de engem érdekelne a Micimackó és az Oroszlánkirály és a Mary Poppins. Majd megbeszéljük a részleteket.

Vica, örülök, hogy hányás lassan alábbhagy, nekem meg eszembe jutott, hogy még a Coca Cola jött be. Veronikusz, hallod? Lehet light is :)

mtunde

Hú, csak pár napig nem voltam, de micsoda hírek!!!! :D :D
Persze nem bírok minden gyönyörű gyerkőc és pocak fotóra reagálni, de :

Veronikusz, nagyon-nagyon hatalmas (és persze halk :wink:) gratula nektek!!!! Hajrá Fürtös Tökös!! :lol: Dani Kata vigyorexére rögtön nyomta a sajátját!! :lol:

Micu és a macsek szuper páros együtt!! :D

És persze nagyon jók a banda fotók, hol volt a gyülekező helyileg?

Heni, férjem örülni fog Beni képeknek, szokta kérdezni néha, hogy nincs-e új kép a szépszemű kisfiúról!? :D

Némó nyomában sztem is nagggyon jó, nekem a kedvenc rajzfilmem! :D

Renata, Iván lehengerlő! Édes a macis sapi!

Vali, ne aggódj, remélhetőleg ez csak múló dolog és hamar rá fog jönni, hogy mi a helyes út!

Hú, Dani csak ennyit enged, majd még jövök...

KépKép
barimami

Még 1 pár gondolat a kórházzal kapcsolatban:
Örülök, hogy nem útáltatok ki azért, mert leírtam. Én is nagyon-nagyon sajnálnám ha megszűnne, mert Memme szavaival élve szeretnék menni még egy (két) kört. :D :D :D Bár én Ritához és Vida dokihoz ragaszkodom, nem a kórházhoz. :D
Az alapítványi szobával nem volt semmi gáz, tudtam, mit vállalok. Nehezen alkalmazkodom és pont elég volt egy (második babás) szobatársnő. Tudtam pelenkázni, köldökápolni és egy percre se akartam átadni Kristófot senkinek. Nekem az oda nem figyeléssel volt bajom.
Másnap reggel, mikor menni alig tudtunk a szédüléstől, meg a fáradtságtól jól jött volna csak úgy egy tiszta ágynemű, (vagy legalább egy lepedő… :oops: ) . Mentünk mi Ágival mindenért ami kellett, de senki meg nem kérdezte, hogy van-e tejci, jól vagyunk-e, kell-e valami… Ezzel együtt tudom, ez kórház és nem szálloda. :D :D Hát ennyi. Ezzel együtt jóóóó volt és bőven sok volt az a 3 nap. De igazatok van, legközelebb jobban megy majd. :wink:

Nagggyon elegem van ebből a hétből. Jó, hogy végre péntek van. Hétfő óta összesen nem láttam Petit 5 órát... Kristóf ma délelőtt nézett rá, hogy hát te ki vagy?! :D Aztán elmentek egy kicsit sétálni és máris ment vissza hozzá, mikor elvettem.
A hétvégére jó időt mondanak végre. Mehetünk kifelé! Visszük majd megint Kristófot is, meg talán a fényképezőt se hagyom itthon és akkor kaptok majd kutyás/gyerekes képeket.

Borsa, Gyuzso örülök, hogy jobban vannak a csemeték.
Dejákékról tud vki vmit? Csak nem Emese is beteg? Vagy a vasalatlan lepte be? Vagy netán izomláza van a sok tornától? :P :P :P

Ja és Borsa, a meghívást legalább illik visszautasítani. :wink: :D Észrevetted egyáltalán, hogy hétfőn mit írtam Neked?

Tünde tök jóóó, hogy ilyen rendes a kiscsaJ! Csak maradjon is ilyen. Jól értem, hogy apát váltja a nagyi? Vagy mindenki otthon lesz Veled?

Gabi jobban vagy?
Borsika ugye nem haltál még éhen Te se?? :wink: :P

Kép
vkbrigi

Brigi
Én nagyon örülök, hogy olvashattam a véleményedet az alapítványi szobákról. Mikor a két nagyobb született, azt hiszem akkor még nem volt, vagy én nem tudtam róla. De a harmadiknál nem is akartam odamenni, a távolság miatt. Sok anyukával beszéltem már, akiknek a véleménye hasonló a tiédhez: nem kaptak ágyneműt, alig jutott el oda valaki megkérdezni szülés után, hogy szeretne-e valamit. Hétvégén, ünnepnapon meg egyáltalán senki sem nyitotta rájuk az ajtót. Szerintem nem túl szerencsés a szobák elhelyezése. (bár biztos nem volt mód jobb megoldásra)
Nekem szerencsére mindhárom szülésem után csak jó tapasztalataim voltak. A csecsemősökről is csak jót tudok mondani.
Igaz, hogy egyenlőre nem tervezünk negyediket, de ha véletlen erre téved egy gólya, én is itt szeretnék újra szülni.
Minden jót nektek és várom a hétvégi képeket.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Brigi!
Köszi az illemnanórát :D Mint már írtam Emma beteg fogzik Lacival alig alszunk örülök hogy 2 ig ellátok nem láttam mit írtál de most hogy szólsz visszaolvastam, bocsi de nem tudtunk menni...

Orsi

borsa

Brigi, igen apát váltja anyukám. Csak az a gond, hogy őt Bene nem nagyon fogadja el, viszont ezen anyum mindig megsértődik. Én meg vagyok a villámhárító. Így nem tudom, milyen lesz az a hét. Szerencsére nem alszik itt, így este ki tudom magam majd regenerálni :) Na, ezt jól megmondtam...
Tényleg, Paklincs? Gyuzsó? Eni? és még nem is sorolom, mert kihagyok valakit. :oops:

Lányok, a magyar bürokrácia... még mindig kapok gyest, amit már több mint 1 hónapja lemondtam. Ráadásul a Tgyásomat sem tudják még elbírálni, mert várnak a Magyar Államkincstár válaszára, hogy gyest igénybe veszek-e még. Persze a jelen állás szerint igen lenne a MÁK válasza, hiszen valahogyan nem sikerült feldolgozniuk a lemondásomat... őrölet. Nem lehetne, hoyg az ember megszül, és a bürokrácia meg intézi magát, és mindenki kapja, ami neki jár??? Tudom, nagyon költői voltam. :idea:

mtunde

Köszi a bókokat! Persze hízott a májam :lol: Nekem természetesen ő a legjobb pasi :wink: Legalábbis ebben a korosztályban :lol:
És köszi a fordulós jókívánságokat is!!!!

emano
Igen, borostyán. Nem zavarja. Még 6 hós sem volt, mikor vettük. Azóta még sosem vettük le. Néha szopogatja, de semmi extra. Babakocsi téma kész... Barátnőmmel vagy egy hónapig kínlódtunk, hogy melyik legyen. Mostmeg alig használom.... Piacot, postát leszámítva mindenhova gyalog megyünk 8)

Gabi
Gyógyulj meg!!! Küldök egy kis +energiát:)

cancan
A wc melletti kisszekrényen volt a lap. Mutatta, hogy kéri, én meg odaadtam. Nem hiszem, hogy elleste. Együtt nem olvasunk :D

vkbrigi
Tényleg ücsörög a wc-n! Én a bili fázist kihagytam. Úgy gondoltam minek...Már bő egy hónapja mutatja, hogy pisi vagy kaki van. Egy hét után már előtte szólt. Azóta elég gyakran ücsörög a retyin :P Persze nem mindig szól. Van, hogy belejátszik. De már idegen helyen is jelezte, hogy menjünk pisilni és csurgatott is :lol:

vica10
Pocakosan tényleg nem a legnyerőbb a csípős kaja. Én is így tudom. Azt mondják, hogy picúr is érzi, h csíp...

R

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?