hú basszus csak 1 oldalt írtatok tegnap óta, de olyan kútfejem van, hogy mire végigolvastam, elfelejtettem az elejét...
keksz: akik egyáltalán nem csináljátok: megmondom őszintén, 9 hónapot akkor sem bírtam ki szex nélkül, amikor nem volt senkim. nálunk amúgy a tél szokott lenni a vágycsökkentő (2-3 hetente 1), de most a heti 1 azért simán megvan, Apával teljesen rá vagyunk pörögve, csak szegény mire 8-10 óra fizikai munka után hazaér... így marad a hétvége. imádja hogy gömbölyödök.
amúgy a keményedés megvan utána (egyébként nem szokott lenni), de nem vészesen. állítólag ezért is jó szülés előtt szexelni, mert beindulhat tőle.
képzeljétek, ma voltam a dokimnál, vittem a 4D-s leletet, meg beszélgettünk picit. említettem mrá asszem, hogy soha nem adtam még neki egy fillért sem, pedig mindig soron kívül vagy időpontegyeztetéssel fogad, ő maga intézi a labort, veszi le a vért, csinálja az uh-t, soha sehova nem küld el, mindent ő csinál. na ma adtam neki egy borítékot (egy 10es volt benne), és nem is akarta elfogadni. 2szer adta vissza mire rá tudtam beszélni hogy tegye már el. na mindegy, így legalább tudom hogy nem ciki ha nem adok, majd szüléskor úgyis kap. amúgy meg nem tudtam, hogy hogy hozzam szóba a szülést, hogy vállal-e, mert én nem is tudtam, hogy ezt így külön meg kell beszélni, azt hittem természetes. de úgy látszik, hogy neki is természetes volt, mert ő hozta fel a témát, és meg is nézte hogy tutira beírta-e a naptárába.

aztán rákérdezett, hogy papás szülés lesz-e, mondtam hogy megbeszélés alatt van. mondta, hogy náluk szinte minden szülés papás szülés... én nemtom, nekem kétségeim vannak.
ti hogy álltok ezzel a témával?