A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Nono! Nem féltékeny rá, csak attól félek, hogy rászokik. :lol: :lol:
Vele nem foglalkozhatok, megtiltották. :(

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci, nekem tévézéshez szokta lenyúlni :lol: Egyébként pár napja én is azzal alszom és valóban tök jó. Csak kár hogy ha forgolódok akkor belegabalyodok meg nem tudom átrántani magammal a másik oldalra meg ilyenek és olyankor Mazsiapu is felkel a zörgésre. Őőőő nem szokott szeretni érte :lol:

Kép Kép
szõlõ

Gabo! Várjuk a jó híreket! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok anyapajtik :!: :!:

Ritkan irok, de azert benezek nehanapjan :lol: En koszonom, jol vagyok, fittipaldi, mondhatni.

Minden babaruhaval, babacuccal kesz vagyok es elegedetten dolok hatra. Mar amikor ezt teszem, ugyanis en terminus elott 3 hetig dolgozom. Sok programunk van, szinhaz, rokonlatogatas, disznovagas, mert ugye utana csak a gyerek lesz a kozpont :lol: De mar nagyon varjuk :!:

Mezso, sajnalom a veled tortenteket, mobilom kuldom priviben :!:

Fekvosoknek jo pihenest, alvast, olvasat, keresztrejtvenyfejtest, TV es DVD nezest, osszebujast apussal :wink:

Szosz, ezt a kepet szerettem volna Olvierrol az iwiw-re:

Kép

Pusza mindenkinek :!:
katavirag

Szőlő! Az nem sok.Képzeld, én is kaptam e-mail, hogy kb 2 hét múlva érkezik a megrendelt babakocsink. Már kezdtem aggódni, mert a pénzt előre kellett utalni, mivel csak Németországon belül van lehetőség utánvételre.
emma2008

gumimaci!! Ez jó! A férjed a szopipárnával!! :lol: :D :D Neki is kényelmes ezek szerint! Lehet, hogy tényleg kettő kellet volna!

Ja, meg a védőnőtől megkaptam a 32. heti vérvételes beutalókat! Már megint vérvétel...! Állandóan! (vérkép, toxoplazma - ezt már 3.-szor nézik, valahol meg egyáltalán nem is!! :roll: , meg ellenanyag, pedig O Rh poz vagyok. ezt sem értem)
Állítólag több vérszívás már nem lesz!!
Nagyon helyes! Legyen csak sok-sok UH, szívhang...stb :)

Kép
gabo001

Szőlő! Én néha átcipelem magammal a másik oldalamra is. :lol: A párom olyan mélyen alszik, hogy nem ébred fel rá. Erről sem tud még, hogy az éjjel elvette, mert reggel mikor elment dolgozni, én még aludtam.

Az igazi az lenne, ha mindkét oldalamon lenne egy. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Katavirág! Kicsit irigyellek, hogy már mindennel kész vagytok. Nálunk még ezután jön a bevásárlások java.

Gabo! Azért inkább legyenek alaposak, minthogy ne foglalkozzanak veled. De azt én sem értem, hogy ha rh + vagy, akkor miért néznek ellenanyagot?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szőlő,

Én is ezt a kocsit fogom megvenni vagy a Haberkornt, ami nagyon hasonló. Én is néztem a neten az árakat, de hordozóval 59-60 ezer. Én az Enikő bababoltban néztem (de csak a neten). Ti hol veszitek meg?????
Légyszi nézd majd meg, hogy a sportülés hány fokozatban dönthető, azthiszem 3, de nem tudom, hogy lehet-e majdnem vízszintesre rakni.
A férjemnek egy kicsit piros, de szerintem gyönyörű!!!! Nekünk úgy néz ki kislány leszt, de szerintem fiúnak sem gáz, ha a köv. az lenne :lol:

KépKép
kisfruzsi

gumimaci! én sem értem! de mindegy úgyis böknek a vérkép miatt! akkor már mindegy a toxoplazma is meg ez is! :)

Kép
gabo001

Mezsó!

Most olvasom, hogy mi van veletek! :(
Kitartás!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Emma,

nem véletlenül haberkorn babakocsit rendeltél?? Az árzuhanástól?

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi! [b]Nem, én Chiccot, amihez külön van a merevfalu mózes, a babahordozó és a sportkocsi rész. Mindegyiket külön lehet felrakni a vázra. Németországból rendeltem, mert jóval olcsóbb, mint itthon. MÉg a szállítási költséggel együtt is.[/b]
emma2008

Ja most jöttem rá, hogy a haberkorn az osztrák nem német...

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi, mi itt nézzük/vesszük ma meg: http://babyfun.fw.hu/

Szerintem is uniszex a piros. Kis dögös :lol: :lol:

Megnézem majd neked hogy a sportülés hány fokozatban dönthető (a honalpon at írja hogy 3)

Egyébként lehet hogy ez a hordozó nélküli ár, itt nem írja külön. Majd mondom ezt is. :wink:

Kép Kép
szõlõ

[quote="gumimaci_1"]
írta:
gumimaci_1Az igazi az lenne, ha mindkét oldalamon lenne egy. :D

Erre én is gondoltam, de azt hiszem Uram kikészülne ha előállnék az ötlettel :lol: :lol:

Kép Kép
szõlõ

Szőlő,
Köszi szépen!!!
Szerintem ez a hordozó nélküli ár, de akkor is olcsóbb lehet!!

KépKép
kisfruzsi

Szőlő! Az én párom is kikészülne az ötletemtől. :D Csak itt sugtam meg. :lol: :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Emma: igen megértelek ez hogy mi még plusz elmegyünk 4d uh-ra nem azért ven mert bizalmatlanok vagyunk a nőgyógyinkkal szemben hanem duplán meg akarunk bizonyosodni hogy minden rendben.
Egyébként én is nagyon elégedett vagyok az orvosommal, ez nem ellene szólt hogy elmentem.
Ennyi baba után meg teljesen igazad van hogy így gondolkodsz!

Szőlő! Igen jól tippeltél mi vettünk nem olyan rég ilyen babakocsit pirosban de a leges legolcsóbb hely a baby fun volt a moszka térnél.
Így is alkudtam és 55 000.-ft volt, mindennel együtt.
Szerintem te a hordozó nélküli árat mondtad az elöbb, arra még plussz rájön vagy 10 000.ft
DE egyébként nem fogod megbánni én nagyon szeretem, mindennap nézegetem tologatom mint egy gógyis de beleszerelmesedtem, nem tehetek róla!

Kép
geni

Szölö!
Bocsi látom megelőztél a hozzászólásoddal!

Kép
geni

Egyébként azt nem értem ezzel a babakocsival kapcsolatban, hogy van egy ismerősöm akiknek ilyen van, talán narancsban, de mivel a narancshoz meg a zöldhöz nem gyártanak hordozót, azt pirosban vettek hozzá. Itt azt mondta a nő, hogy nem lehet, ahhoz nem létezik hordozó más színben sem és kész (gondolom szettben van nekik és nem veheti el csak úgy az egyik hordozót a szettből mert én azt akarom). De nem értem miért nem lehet ezt úgy hogy több hordozót rendelnek mint babakocsit, én azt hiszem nem mérgezném meg magam ha a narancs színű babakocsimhoz ne adja Isten piros v kék hordozóm lenne.... Jóó, "hatalamas" probléma megint, de szerintem ebben a boltban elég bénán oldják meg. Namindegy...

Kép Kép
szõlõ

Csajok csak a 296tol olvasom vissza..kimarad pár oldal most az egyszer..képtelen vagyok 10 oldalt visszaolvasni.

Nekem is van listám mivan meg és mi kell még..sőt 3 havi bontásba tettem a hátralévőket árral együtt..igy kiszámolhattam mennyi kell még havonta és mit mikor érünk rá megvenni..:D
Igy jobban átlátom a dolgokat és nem veszek sok felesleges dolgot…:D

Fekvős mamiknak jobbulást

Mezso: minden rendben lesz..drukkolunk érted…látom telcsiszámokat pedig már kaptál..ugyh akkor nem küldöm el énis.
de ha bárkinek kell csak szoljon bátran…énis szivesen fogadnék vmi szép smst mikor megindul a babaeső :D és majd énis kérem vkitől hogy amikor én megszülök is tudjak értesíteni :D
Vendég

ágnes27: ijesztő a 90dkg gyarapodás a babódnál??Ne félj!! :) Szerinted akkor az milyen ijesztő hogy ahhoz képest hogy még nem kellene 2000gram felett lennie a babámnak,már 30hetesen a kötelező UH-on 2300gramra becsülték.Erre a súlyra mit csináltál volna,ha a 90dkg ijesztő??Én már kezdem úgy értékelni,hogy legalább ha megszületik akkor van/lesz mi melegítse... :)

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Mezsó: kitartás, a lényeg, hogy pozítívan és akkor minden oké lesz!

Bennettke: én az Arána Plázás Tescoban találtam nagyon jó rucikat csütörtökön állati jó áron! Előtte nap voltam a Soroksári Tesco-ban, ott alig volt valami ahhoz képest!
Az evéssel kapcsolatban azt hallottam, hogy a baba úgyis elveszi tőled ami kell neki! Van, hogy én sem vagyok éhes délutánig a melóhelyemen, de nem erőltetem! Mondjuk az is igaz, hogy ha rámjön, akkor viszont állati sokat eszek!

Ágnes: nekünk a hétfői 30 hetes uh-on 1300g volt Beni...
Pumpóka: látod, ő sem egy vasgyúró, pedig fiú... :-)

Szőlő, Kisfruzsi: a babakocsit mi 44 900Ft-ért vettük a Baby Fun-ban hordozó nélkül (zöldben)! Utána felhívtam őket, hogy lehet, hogy szeretnénk hozzá hordozót is! Azt mondták zöldbe nincs, de ha a kék is megfelel hozzá és tutira kell, akkor megrendelik nekünk külön a hordozót! De aztán mondtam, hogy még várjunk, mert nekünk van egy tök jó kölcsön graco hordozónk és majd csak a gyakorlatban tudom eldönteni, hogy kell-e a babakocsira is az a hordozó vagy sem! Egyébként abban a boltban sok múlik azon, hogy épp a pasival beszélsz vagy a nővel... :-)

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Ja, azt már el is felejtettem, hogy ma simán túléltem a második cukorterhelést! :-) Legalábbis sokkal simábban mint az egy hónappal ezelőttit. Ma nemhogy nem hánytam, de még hányingerem sem volt! :D Nagy segítség volt, hogy vihettem a löttyöt, mert így állati sok citromot raktam bele és jéghidegen vittem!
Remélem az eredmény is jó lesz!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Na és akkor ami ma eddig történt velünk: megjártam a cukorgondozót,vittem az ottani dokinak is ugyanúgy a cukorszintjeimet mint ahogyan a nődokimnak is tegnap.A cukorgondozós doki azt mondta,hogy szerinte nincs semmi baj a cukrommal,ő továbbra sem állítana engem inzulinra,mert 7alatt abszolút szükségtelennek tartja. :shock: Azért nem könnyű 2 tűz között lenni...a cukorgondozós doki és a nődokim teljesen ellenkező véleménnyel vannak a baba és az én állapotomról... :shock: Azt is mondta a cukorgondozós doki,hogy a kórházba befektetésem is abszolút felesleges szerinte.Úgyhogy káosz a köbön.Arra meg hogy a baba jóval nagyobb minden tekintetben a koránál arra meg azt mondta a cukorgondozós doki,hogy genetika van a dologban látván engem,ebben 100%-ig biztos./ebben lehet valami,mert anno én 4300grammal születtem,kerek 1 hónappal hamarabb,mint a kiírt időpont,és párom se volt pici,ő 3800gram volt./

Kép

Kép
mezsó

Apropó cukros lötty ivászat...nagyon írjátok a citromot a löttybe.Én azért a helyetekben mérsékelten tennék bele,mert a citromban is van szénhidrát!!!100gramban,vagy 1dl-ben kinek hogy tetszik 2 gram CH van!Nem sok,de ha nagyon megzúdítjátok vele a cukros löttyöt,és esetleg gond is van a cukrotokkal,még jobban kihozhatja!!

Kép

Kép
mezsó

katavirag,téjé: köszi nektek is a mobilszámot,azokat is elmentettem :wink: Az embernek adódik egy kis gondja,baja és máris milyen szaporán gyűjtheti a mobilszámokat. :wink: Tényleg köszi :)

Kép

Kép
mezsó

Mezsó... :shock: Ez így baromi jó.... Most el kéne menned egy 3. dokihoz hátha annak a véleménye egyezik valamelyikével és akkor arra hallgatni vagy mi? Ez teljesen kész....

Kép Kép
szõlõ

Kiváltottam én is a kismam kezdő csomagot, vagy mit. Azt szeretném kérdezni, hogy az az avent cumisüveg jó egy újszülöttnek? A cumin azthiszem 2-es van, gondolom ez a lyuknagyság. Jó lesz a kórházban??? Elég kicsi 60 ml, de gondolm eleinte nem eszik sokat a babó, főleg az előtejből. Nekünk azt mondták, hogy vigyünk egy c.üveget, mert amikor éppen nem szoptatunk, vagy nem megy, akkor fejjük ki az előtejet, akár 1-2 cseppet is és odaadják a babónak. Na meg éjjel is, amikor mi esetleg nem szoptatunk.

KépKép
kisfruzsi

Mezsó! Szerintem a nőgyógyász jobban ért a terhességhez, mint a másik orvos. Ilyenkor (terhesen) azért minden másképp működik, mint normális esetben. Gondolom a "cukros" doki főleg nem terhesekkel foglalkozik.
emma2008

Szőlő: én ismerem ezt a boltot, nagyon jó, de érdemes előtte odatelefonálni, hogy éppen van-e, mert egy kis szűkös szoba az egész bolt, és lehet, hogy rendelni kell! Sok sikert!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Szösszenet üdvözöl mindenkit.

Úgy tűnik hogy a gépe megadta magát, a processzor kiégett :shock: :shock: Tegnap este elvitte a doktorbácsi, reméli minél hamarabb visszakapja.

Kép Kép
szõlõ

Klarka, igen, sejtettem, ma hívtam fel őket, pirosból pont van :D Meg a hordozó nélküli narancsból is.

Kép Kép
szõlõ

Ja megnéztem nem is 60, hanem 125 ml-s a c.üveg..
Szőlő,

Fogtok alkudozni Ti is a babakocsira???

KépKép
kisfruzsi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:57-kor.
Vendég

Szőlő
Nagyon jól néz ki ez a kocsi... én is nézegettem anno amikor kocsit kerestem, hogy újonnan esetleg ezt lenne érdemes... amúgy hasonlít is a mienkre.
Ehhez kell adapter a hordozó csatlakozáshoz? Vagy egyenesen a babakocsira csatlakoztathatod?
Nekem az a gondom, hogy nem tudom sikerül -e adaptert leakasztani valahonnan, hogy a hordozót rá tudjam csatlakoztatni...

Fruzsi
A mi kórházunk még a kismamacsomagból is kivetette a cumisüveget annyira nem pártolja...

Amúgy ha valamiből akkor ebből adj neki, de ha nem cicizteted az elején akkor bajok lehetnek a szopival. Nem indul be a tejed, hiszen ahhoz kell a baba ingerlése és a babát is megzavarja.

Szopipárnát nálunk kisfiam nagyon szereti mindig ölelgeti és szeret vele aludni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zorroné, örülök, hogy túl vagy a 2. cukros vérvételen is, reméljük, jó lesz az eredmény is.

Mezso, tényleg fura ez a cukor dolog. Én összeolvastam mindenféle ilyesmit (is), és való igaz, hogy terhességben sokkal szigorúbban veszik a határértékeket, időnként lejjebb állapítják meg, mint egyébként. Ezt a 6-ot étkezés után még nem hallottam. Azért ez a belgyógyász csak foglalkozik kismamákkal is, bár én sem tudom, mit csinálnék így két tűz között. Kívánom nektek, hogy minden rendben legyen!

Én ma nagyon kipihentem magam ezzel a fekvéssel, egy csomót aludtam is :lol: , viszont azt hiszem, kijött a gyógyszer mellékhatása, amit a doki mondott, hogy valószínűleg lesz - egész délelőtt remegtem és úgy kalimpált a szívem, mintha legalábbis versenyt futnék... A méhem viszont nem keményedik. Na mindegy, ez van. Most nincs kedvem emiatt elmenni a háziorvos...
Vendég

Mamacka,

igen, mindenképpen én is és a kórház is a szopiztatás támogatja. Az üvegre azt mondák, hogy éjjelre aki tud fejjünk egy kis előtejet, és ha szükséges odaadják a babónak. Itt baba-mama szoba van, de éjszakára elviszik a törpéket.

KépKép
kisfruzsi

Akkor talán ez a cumisüveg a legjobb megoldás ill. még a Nuk cumik is cicikiképzésűek... éjjel mennyi ideig vannak távol a babák?

Kép
Kép
Kép
mamacka

hát ez jó kérdés....erre rá fogok kérdezni.

KépKép
kisfruzsi

Szőlő! Örülök, hogy akkor már jól vagy!
Nagyon szupi a babakocsi, amit kinéztetek!

Várandós csomag: bevallom én kicsit meglepődtem, mikor kinyitottam, hogy mennyi dolog van benne... anno 5 éve kb a 3x-a volt benne, rengeteg termékminta, prosi, újság, üveg, cumi... és ehhez képest most nem sok :? Mondjuk az is igaz, hogy legalább a cumisüveg az jó minőség, nem valami gagyi...

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Kisfruzsi!

azt hiszem úgy van Szőnyben, hogy este 10 től reggel 6-ig viszik el a babákat. De nem 100%. Valami ilyenre emlékszem...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Azért az pozitív, hogy legalább a lefejt tejet akarják odaadni és nem cukros vizet. Szerintem ez a cumisüveg megfelel, lehet a cumirészét kell cserélni csak.

Kép
Kép
Kép
mamacka

ok, köszi

KépKép
kisfruzsi

Ja... voltam tegnap a törökbálinti Corában, és elég sok body le volt értékelve 295-455 Ft között, gyorsan vettem párat! Igaz nem volt sok kirakva, de akinek útbaesik megéri belesni...
Itt van pl kettő belőle:
Kép

Ezt meg ma vettem az Astiban:
Kép

És hát ezt sem bírtam otthagyni :)
Kép

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

magika
Ez a Nania hordozó lehet minket is érdekelne... (úgy néz ki, hogy az adapter drágább lenne)
Ha látsz valahol akciósan, vagy használtan szólnál?
És persze ha más lát az is szólhat! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Na beszéltem a nődokival is hogy mi volt a cukorgondozóban,és erre mit mondott?Hogy jó,hát ha ott azt mondták oké ez a cukorszint,akkor oké.Diétázzak tovább,mérjem a cukromat,és majd látjuk mi lesz az újság,hogy alakulnak a dolgok.nem értem....nem nyugodtam meg!!!!! :( :(

emma: de ez a cukorgondozós doki akihez járok több évtizede már kiemelten foglalkozik a terhességi cukorbetegekkel!!!Ilyenkor amikor én megyek hozzá,pénteken csak kismamákat fogad a rendelésén.

nono:
hallgatok én a nődokimra,én is jobban bízom benne,de ha most ő is azt mondta,hogy jó akkor nincs kórház akkor mit tegyek?Én csak egy "páciens"vagyok!! :roll: A diétámat már így is drasztikusnak érzem...170gramon vagyok,és bizony nem sok...A körzeti orvosom belgyógyász,és nem mellesleg a nővérem,és ő is azon a véleményen van mint a cukorgondozós.De akkor sem vagyok nyugodt!!!! :( :(

virág: hát 2 tűz között mit csináljál?Hmmm...ez már nem 2 tűz között,ez már 3 tűz!!!Ne tudd meg milyen rossz érzés... :roll:

nici: jók a rucik! :) jó neked hogy van a közeledben Cora! :roll:

Kép

Kép
mezsó

mamacka!

Az auchanban lehet kapni de mar reg lattam 11-ert az adaptereset, a kerekes meg 17 000 volt.

En vettem egy kerekeset, meg egy adaptereset egyutt. A kerekeset megtartottam, az adapteresbol meg csak az adaptert es eladtam 9000-ert a hordozot.
Igy osszesen lett 19 000-ert egy kerekes, adapterres hordozom.

Szerintem hivd fel a hozzad legkozelebbi auchant.

Na lassan indulok UH-ra.

Magi
Vendég

Ehhez hasonló mellszívóm van és most nézem, hogy jócskán le van árazva a Soroksári úton:
:shock: :shock: :shock:
Kép

Outlet ár: 299 Ft
Eredeti ár: 2 399 Ft
Megtakarítás: 2 100 Ft

Üveg tölcsérrel

Vákuumképzés: két cső eltolásával

Működtetése: két kézzel

Szívóerősség: 50-250 mmHg

Cumisüvegként is használható

Tartozék: 1 db latex etetőcumi

Kép