A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Magika
Az nagyon jó ár!!!
Én most néztem használtan és 16-28000-ért láttam!

Itt nálunk nincs sajnos...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Vagyogatok én is,olvani van némi időm, de írni már nem nagyon.Bence hétfőn már mehet oviba, kicsit jobban ráérek talán.

Cumisüveg témához szólnék kicsit ,mi soha nem használtuk,nem is vettem,de kaptunk párat.Nem tudtak inni belőle sohasem,viszont kaptam egy nagyon jó itatópoharat amit direkt csecsemőknek fejlesztettek ki,az nagyon bevált.Ha a hugom gyerekei is meggyógyultak akkor elhozom tőle és lefényképezem nektek.Már a korházba is azt akarom bevinni,mert nagyon szerettem Lillánál.

Nici

Jók a ruhák!

Szőlő

Tetszik a babakocsi amit kinéztetek magatoknak. B.kocsit nekünk is kell venni,de még nem döntöttünk milyen legyen.

Nono, Mamacka

Sajnos én is így vagyok vele,hogy hamar felhúzom magam és bizony gyakran érzem magam rossz anyának miatta.Most főleg előjön hogy Bence 3.hete nem megy oviba és a csaj sokszor összeveszik vele ,üvölt mindkettő és nem jó semmi sem. Lilla születése óta 1 éjszakát aludt át 2 napja,de azóta megint ébred.

KépKépKép
bambika

az én mellszívóm is hasonló,csak cumi nincs hozzá.
Bevált nekem arra a pár hétre amíg kellett teljesen jó.Később úgyis beáll a tejmennyiség a baba igényeire.
Nagyon jó áron van!!!

KépKépKép
bambika

Mi is csőröspoharaztunk!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bambika
Én is úgy voltam vele, hogy csak addig kellett amíg beállt a cici és néha jó szolgálatott tett amikor arra ébredtem, hogy felrobbanok! :)

Cumi az enyémhez sincs.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka te hogy bírtad az éjszakákat? Mikor már meguntam a mindennapi ágynemű mosást, akkor betét helyett az újszülött pelust vágtam ketté,beragasztottam a végét és azt tettem a melltartómba,így megúsztam az éjszakákat.

Csőrös poharat hol lehet beszerezni nem tudod véletlenül? Ígértem egy kismaminak képet róla,meg beszerzési lehetőséget,de a srác akitől kaptam már kint él az usában.

KépKépKép
bambika

Apa ilyen hintalovat pardon hintahajót talált a neten... nem véletlen hajóépítő! :)
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Pont most agyaltam hogy milyen márka a mienk... talán MAM és a dm-ben vettük én nagyon szeretem, de van egy nagyobb Aventes is szintén onnan.

Pelenka jó ötlet... :) nekünk volt valami betétszerű anya szerezte valahonnan, eleinte melltartóbetétet használtam, de az kicsit drága... most a Corában van olcsó fajta.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nagyon jó ,Lilla már kérdezte is hogy kaphat e ilyen hajót :D
Bizonyára horror áron vanxxxxxxxx

KépKépKép
bambika

Ilyen:
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Férjemet majd ráállítom a gyártásra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Unit Price: $335.00

Kép
Kép
Kép
mamacka

Barátnőmtől kaptunk két rucit. Még a kislányáé volt.
Kép

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nem ,amire én gondolok az olyan mint egy kispohár amiből egy hosszú csőr nyúlik ki.Direkt újszülötteknek való. Valami svéd vagy dán fejlesztés.

Férjed biztos olcsóbban ki tudná hozni ezt a hintát :)

KépKépKép
bambika

Ollem

Aranyos rucik!

KépKépKép
bambika

ja akkor azt nem ismerem... majd tegyél fel képet... igen ezt nagyobbaknak lehet...

Kép
Kép
Kép
mamacka

OK. Talán jövőhétvégén már sikerül érte mennem.

KépKépKép
bambika

bambika
Most néztem, hogy te előbb csatlakoztál és az üzeneteink száma :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
hogy bírtam én több mint tízszeresét beírni :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ilyen van 45000 helyett 20000-ért a Soroksári úton:
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

De eltűnt mindenki

KépKép
kisfruzsi

igen ilyen is csak ritkán fordul elő :D
Szösszenet ha jól emlékszem Szabi koncertjén..de hogy a többiek??
igy legalább volt időm mindent visszaolvasni..
nézzük a jó oldalát legalább erre jutott időm igy hogy mindenki szabadnapos..:D
de azéé kismama hiány van :D Lányok tessék jelentkezni :D
Vendég

Jelen! :D

Tényleg nagy a csönd... Szösszenet amúgy azért nincs, mert meghalt a gépe tegnap este... :( úgyhogy egy pár napig nélkülöznünk kell...

Szőlő meg asszem éppen babakocsit vásárol... :roll: de jó neki... :)

ercsi_3

Ne is mond Ercsi, nekem marad a következő hónapra, a következő fizuból...

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi, nálunk is ez a helyzet... van 3 rugink, néhány kisruha, egy hálózsák, 3 zokni, egy Hello Kitty-s sapi+kocsikabát, és ennyi... ja? meg egy felhúzható-zenélő bogár. Szóval nem állunk túl fényesen... (mindehhez hozzájön, hogy még hátravan a gyerekszoba tapétázása is...) Remélem bírni fogom a következő hónapban a bevásárlást!

ercsi_3

Szerencsére most szólt a tesóm, hogy mehetünk a kiságyért valamikor!!! Egy barátnője ígérte már régóta, szerencsére azt nem kell venni.
Meg ma beszabadultam egy kisbabaruha turiba és vettem pár rucit. Eddig nem mertem csak semleges színűeket venni, de most nem bírtam ellenállni a sok gyönyörű rózsaszínű babaholminak. Remélem lány lesz tényleg!!!!!
Majd teszek fel képeket a rucikról, csak a férjecském elvitte a fényképezőt magával és ma éjjel ér haza.
De vettem 4 hosszú ujjú pólót, 1 édi napozót, 1 csodaszép kardigánt (kötött rózsaszín masnis) és 2 apró ruhácskát. És ezt mindössze 5000 ft-nyi koronáért! És mind márkás, és nagyon jó állapotban vannak!

KépKép
kisfruzsi

hogy a fenébe lehet 6 kb-ra kicsinyíteni egy képet??? Mert nagyobbat nem enged ide feltenni

KépKép
kisfruzsi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:58-kor.
Vendég

[quote="mamacka"]S írta:mamackazőlő
Nagyon jól néz ki ez a kocsi... én is nézegettem anno amikor kocsit kerestem, hogy újonnan esetleg ezt lenne érdemes... amúgy hasonlít is a mienkre.
Ehhez kell adapter a hordozó csatlakozáshoz? Vagy egyenesen a babakocsira csatlakoztathatod?
Nekem az a gondom, hogy nem tudom sikerül -e adaptert leakasztani valahonnan, hogy a hordozót rá tudjam csatlakoztatni...

Na megvettük :) Mindjárt teszek én is fel képeket róla, lassan a teljesn színskála megtalálható a fórumon :lol:

Mamacka, kell adapter, de van rajta (a miénken pont nincs, de megrendelik hozzá)

Kép Kép
szõlõ

Nagyon jókat vettél! A takaró mennyi volt?

KépKép
kisfruzsi

[quote="kisfruzsi"]S írta:kisfruzsizőlő,

Fogtok alkudozni Ti is a babakocsira???

Őőő nem. Boltban nem szeretk alkudni, az nem piac. 56 volt így.

Kép Kép
szõlõ

Kíváncsian várom a babakocsi képeket!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kisfruzsi

Az nagyon jó ár!!! Akkor már tuti, hogy mi is ott vesszük meg!!! Kell előre hívni őket, hogy legyen?

KépKép
kisfruzsi

Nono ez a táska nagyon tetszik!

Meg az a hintaló vagyis hintacsónak iszonyú aranyos!!! :D

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Megjottem az UH-rol.

Minden rendben van vele.
Nem sokat hizott, ami meglepo.
Harom het alatt 340 grammot.
Most 1850 g a becsult sulya.

Dobok egy par kepet:

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

Nos

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

A hordozót egyelőre nem lehet a vázra tenni, mert hiányzik róla az adapter, de ígérte a pasi hogy megrendelik.

Egyébként szó nélkül odaadták a narancsot a piros hordozóval, tényleg nem mindegy hogy a nővel vagy a pasival beszél az ember, mert a pasi teljesen természetesnek vette hogy a narancs babakocsihoz is tud adni hordozót, csak pirosat vagy kéket.

Úgy örülök neki! A Mammutban parkoltunk le mert még ott is volt dolgunk, és a bolttól úgy toltam át (nem volt pont dobozos, de nem volt baj), olyan jó volt tologatni :lol: Persze mindenki sasolt bele, de csak egy a sport kocsi rész volt benne pluszban :lol:

Kép Kép
szõlõ

Mágika, örülök hogy minden rendben. Az utolsó képen olyan édes a pofija :)

Kép Kép
szõlõ

Jaj Szőlő most úgy irígykedem Rád!!!!
A narancssárga is tuti nagyon!!!! Akkor lehet dönteni majdnem vízszintesbe a sportrészt is, ahogy látom.

Szerinted is elég nagy, ugye???

KépKép
kisfruzsi

Szerintem teljesen jó a mérete, de ehhez tapasztaltabb mamik talán jobban hozzá tudnak szólni...

Ja és igen, érdemes odaszólni előre hogy van-e.

Igen, majdnem vízszintesbe lehet dönteni, azt mondták kb 3 hónapos korától lehet azt is használni.

Kép Kép
szõlõ

Köszi az infókat!

KépKép
kisfruzsi

még egyet elfelejtettem kérdezni: van fejszűkítő a hordozóban?

KépKép
kisfruzsi

Igen, van

Kép Kép
szõlõ

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:59-kor.
Vendég

Magika: édes ez a gyermek :D csuda ari..nekünk Máté elbujt..igy mi még a pofiját nem láthattuk.

Kisfruzsi: érdemes Komárnoban vásárolni??? tudnál ajánlani vmi jó kis bababoltot?
mert akkor lehet átrucannék vmikor férjecskémmel vásárolni :)

Szőlő: Nagyon szép a babakocsi..és nagyon csini kismami vagy :D
Vendég

Lituka,

A bababoltok itt is nagyon drágák sajnos. Amiket vettem eddig azokat vagy a Tesco-ban vettem Komáromban vagy itt Komárnoban de turiban. Szerintem a bébiholmi mindenhol drága....

KépKép
kisfruzsi

Mezso! Hát ez tényleg fura helyzet, hogy ennyire ellentétes a két doki véleménye. Akartam javasolni, hogy a helyedben én is kikérném egy harmadiknak is a véleményét. De látom, hogy közben a nőgyógyász egyetértett a másik dokival. Szerintem akkor ne aggódj tovább, hisz azt írtad, hogy ez a doki terhesekkel is foglalkozik már rég óta, tehát szerintem meg lehet bízni a véleményében. Nem hiába módosított a nődoki az előző véleményén.

Zorroné! Örülök, hogy most jobban bírtad a cukros lötyit! Kívánom, hogy az eredmény is jó legyen! :)

Nici! Már megint csíkos rucik... olyan aranyosak! :D

Mary! A pettyes babaruhákért is bolondulok :lol: !

Mamacka! De jó ez a hintahajó! :D

Nono! Jó dolgokat vettél. Tetszik a pelenkázótáska! :)

Magika! Nagyon édes a babó! :D Az utolsó képen olyan, mintha épp mosolyogna.

Szőlő! Látom végül nem a piros babakocsi mellett döntöttetek. De ennek is nagyon jó a színe! :D Látszik a képen, hogy nagyon örülsz neki! A babakocsival én is így voltam, egy pár napig minden nap tologattam a lakásban, most már "csak" hetente egyszer.

:lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

gumimaci akkor ajánlom a C&At neked ..ott vettem csikos bodyt és ott láttam pettyeset is :D
Vendég

Ma, ha lehet, még aktívabb volt a picurom. Kicsit aludtunk délután, de utánna ismét kezdte a boxmeccset. Én nem tudom, hogy van ez, de mostmár néha fáj, ahogy a hasamba belerug. Most már ennyire erős?
Nem bánom, imádom, amikor érzem is, hogy ott van a pocakomba. :D De néha megijedek. :wink: :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Lituka! Itt sajnos nincs C&A. :(
Sőt csak nagyon kevés bababolt van. Ezért örülök a corás meg a tescos akcióknak.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

[quote="kisfruzsi"]h írta:kisfruzsiogy a fenébe lehet 6 kb-ra kicsinyíteni egy képet??? Mert nagyobbat nem enged ide feltenni

Kisfruzsi: http://www.shrinkpictures.com/ csak ne hatalmas képet tölts fel, hanem kb 600x800 körülit. :wink:

ercsi_3

Jó reggelt lányok!

Magika!

Nagyon édes a kisbabád!

Szőlő!

De jó neked, hogy már megvan a babakocsi!!! El tudom képzelni, hogy milyen büszkén toltad... :D

Gumimaci!

A pettyes babarucihoz: Azok katicabogarak ám, csak lehet, hogy a képen nem látszik... :roll: :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?