A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Gratulálok Zitának az ÖTÖDIK hónaphoz!!Gyönyörüek vagytok Bongyi!!
Kép

KépKép
juba

Ha vége a Barátaimnak jövök és visszaolvasok!!!

KépKép
juba

Hahó!
Parancsot értettem, jövök írni! :wink:
Először is boldog hófordulót Zitának!!!!
Kaqk: szupi, hogy ennyi volt az egész!!! Biztos hamar visszatér Emmácska jó kedve, ne aggódj! :wink:
Ágica: kivizsgálás nem lesz?! Megáll az eszem! :shock: :evil: Végülis nem a doki szédül, nem őt zavarja...
Végignéztema fotókat, hát tüneményesek! :D :D
Gesztenye: köszi Timi! És Odafent meghallották a kérésemet, ma találtam a boltban gesztenyés almát csirkehússal. Mivel még Máté nem kapott pipit, úgy határoztam, hogy előbb azzal ismertetem meg (hogy ne 2 újdonság legyen egyszerre), aztán jöhet a geszti. Úgyhogy holnap banános alma lesz pipivel, és ha minden oké, akkor jövőhéten dőzsölhet!
Emlékeztek a Zsófi-féle popófeltolós fordulásra tegnapról? Nos, ma Kicsifiam így fordulgatott hanyatt, és roppantmód élvezte. :D A vissza hasra való fordulás még csak vízben megy, de ott nagyon. Szárazon jól bepipul mindig, hogy nem sikerül. :lol:
Amit nem fogtok elhinni, én is alig hiszem: "nyusziugrás"!!!! 8) Támasz négykézláb, pároslábbal talajtól elrugaszkodás (="kirugás") majd maga alá húzás. Néha halad is vele előre picit, főleg, mikor rájön, hogy a kezeket is előre lehet szenvedni utána valahogy. Vicces látvány :lol: , még egy kicsit "bénácska", levideóztam telcsivel, de megint túl nagy. Holnap csinálok rövidebbet. A kúszás mér egyre jobban megy.

Nnna, vacsizok egyet... szerintetek szeretnék annyira tejbegrízt enni, hogy ne legyek lusta megcsinálni? Nem tudom... úgy ennék... :roll: de mingyá 9 óra! :shock: :(

Detti
KépKép
kiskolbi

Zitának boldog hófordulót :)

Ágica!
Még nem hívtam őket,de már nem is merem :oops:

Nálunk már pizsicsillag fellőve,kőcök alszanak én is pizsiben :)

szép éjszakát :)

KépKép
viranka

kiskolbi: Semmi kivizsgálás jól mondod nem őt zavarja :twisted:

Kép

Kép
agica1126

Nállunk is fürcse, evés után vagyunk és elalvás közben már elaludt, de valószínüleg nem mélyen mert mot még fenn van, nézeget.

NEM RÁNGATJA A FEJÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hurrááááá!!!

Füredni fejpántban fürdött, mivel nincs itthon vata. Olyan ari volt le kellett volna fotózzam...:-( na majd holnap!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Most én jövök, vagyis megyek fürcsizni!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Ágica: 4,5 hónaposan vittem dokihoz, de VikDan még oldalra fordulni sem volt hajlandó. Aztán csináltuk a gyakorlatokat, amiket mondtak, és pont 5 hónaposan megfordult.
Ma meg nem tudom, mi történt vele, de elkezdett kúszni. Hasról hátra fordult hátról hasra. De nem ám egyszer!!! Annyira el akarta érni a kedvenc játékát, hogy mindent bevetett!!! Annyira édes volt!!! :D Közben meg sikongatott, kiabált! Annyit nevettem neki!!!

De mindegy, megvan az időpont a vizsgálatra, jövő héten megyünk. Azért elviszem, ártani nem árt!!! :D

Ma sem tudok aktív lenni, annyira fáradt vagyok!!! Ki kell magam pihenni!

Zsófit megnéztem, a többit még nem sikerült! Annyira édi!!! Jó erőben van!!! :lol:

Kép
Kép
timi26

Jamie Oliver nyami!Nem a kaja amit csinál hanem a pasi :lol:
Kép Kép

KépKép
juba

Pár kép Péterkémről:
Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Én nem tudom megnézni a videókat mert nálam csak hang van kép az nincs hozzá! :cry:

Mi van itt már mindenki kúszik,mászik?Mi még csak oldalra fordulunk,de akkora a bugyor hátul,hogy mindíg visszahúzza!

Ágica!Tényleg ekkora hülye a doki?? :evil:

KépKép
juba

Kaqk: örülök, hogy Emmácska túlesett a vizsgálaton, és hogy már minden rendben! 8) Nagyon cuki a képeken!
Én is úgy olvastam, hogy a baba fülét nem szabad piszkálnunk (l. Gremese anyukája), én csak a karimáját szoktam olajjal tisztítani, hogy ne páljon be, a fülzsírt sosem szedem ki, csak ha már eleve kijött, akkor letörlöm.

Juba, imádom a pici lányodat, nagyon édes a képeken!!! És hát valami elképesztően hasonlítani látszik Rád!

Nyálkendő: a baba intuitíve rájön, mit kell vele kezdenie (fogva tartja? Ádit mindent elejt rövid idő múlva)? És tűzzem magamra egy darabig, hogy anyaszaga legyen? ;-)

Bongyi: éljen Zitus! Ezek a képek továbbra is frenetikusak!!!

Látom, a topikbabák hamar alszanak... vagy csak mi későn? Ádót 9 előtt alva tudni szinte kizárt, és 99%-ban 6-kor már kipihenten ébred (vagyis nem lehet visszaaltatni, csak 1,5-2 óra múlva lesz ismét álmos, ahogy nappal szokásosan)... :shock: Többgyerekes mamik, volt olyan élményetek, hogy vmelyik babóca idővel többet aludt éjjel? Boldog lennék...

Kép
Kép
irina

Juba! Szerintem is jó pasi VOLT. Csak szegény jól elhízott... :( biztos túl gyakran kóstolgatja a kajáit főzés közben... :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Heni nagyon édes Péterke!!!!!!!!!Hogy csöpög a nyála,nálunk is ez van :lol:

KépKép
juba

Heni81: Péterkéd egy csuda kis tünemény! És micsoda kis birodalma van!

Dmaggie, Kiskolbi: HOLNAP JÖN (elvileg) A HARRY POTTER 7. KÖNYV. VIGYÁZZ, KÉSZ, TŰZ, RAJT!!! ;-)

Kép
Kép
irina

Kolbi!Szakmai ártalom :lol:

Köszönjük a dicséreteket!!
Irina!A Füle az az apjáé :lol: majd keresek képet és megmutatom!

Alvás!Nem is akartam elhinni ma életében először egyedül aludt el a lányom,még cumi se kellett hozzá!!!Ilyen még nem volt,gondolom nem is lesz :lol:

KépKép
juba

Heni! Cuki ez a Péterke-mosoly! :D Egy kérdés: hogy a manóba lehet kivenni olyan mélyről a Babát (járókából, kiságyból) ha nem áll fel?! :shock: :roll: Olyan régóta filózom ezen! Biztos tök egyszerű, de ehhez én lali vagyok. :oops:

Irina! Azt olvastam, hogy majd átállnak a Babák 10-12 órás éjjeli alvásokra, és 1-2 hosszabb nappali alvásra. Idő kérdése. Már én is várom, Máté általában 8 órát alszik éjjel, este 8-tól 4-ig. Akkor gyors reggeli (hajnali), és szundi tovább f7-7-ig. Ja, ha jól emlékszem, Kőszegi Timi Ádija is későn fekszik este, nem vagytok ezzel 1edül. Tényleg, TIMI, HOL VAGY?!

Detti
KépKép
kiskolbi

Heni: Péterke tündéri!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emmácska elalvás helyett Kakilt egy nagyot! már nagyon vártuk, tegnap nem volt!!!!!!

Mostmár tud nyugisan aludni, ezért nem tudott eddig!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Ennyire Harry Potter rajongók vagytok? Én még egy részét se láttam olvasni meg pláne!Na nem minősíteni akarom hiszen nem is ismerem!

KépKép
juba

Irina!
Én egy gyerekes vagyok. :wink:
De a jó alvókájú Pöttyöm tegnap éjjel négyszer (!!!!!!!) ébredt fel.
Máskor 1-szer. Na kíváncsi vagyok a mai éjjelre.

Ildikó
KépKépKép
sense4

kolbi!Hát kissámliról! :D

KépKép
juba

Aranyos Peti nagyon! Én a képek felénél úgy kattogtatok össze-vissza, hogy utólag veszem észre, hogy csurog a nyál itt-ott!

Köszönjük a köszöntéseket!

Irina, én nem tudlak megnyugtatni, nekem a srácok 9-10 órát aludtak éjjel pár hónaposan és most is! De legalább azzal mégis meg tudlak nyugtatni, hogy ahogy nőttek, nem aludtak egyre kevesebbet! :D

KépKépKép
bongyi

Jányok! Nagyon köszönöm mindenkinek, tündériek vagytok, az egész családnak büszkén mutogattam ma, hogy milyen jó barátnőim vannak, köszönöm, köszönöm...
Minden Baba gyönyörűszép, a tesókkal meg pláne :lol:

Timi! gratula a kúszáshoz Vikdaninak!
Örülök, hogy jól sikerült tegnap a buli!

Kaqk! Jaj de jó, hogy nincs nagy gond Emmácskával, Nolkának mindig belemegy a víz a fülébe fürdésnél, én utána egy kicsit biztonsági fülpiszkálóval (babáknak való) áttörlöm, de a hallójáratba nem dugom be.
Szerintem a kicsorgatással pont belemegy jobban a víz, nekem legalábbis ha oldalra billentem a fejem még jobban belemegy a fülembe... :roll:

Regi! én is ezt akartam írni Neked, hogy esetleg etesd meg Szelit 5 körül, amikor kezd kelni, és próbáld visszaaltatni még, jó esetben még Te is vissza tudsz tentézni :lol:

Ma én is zombi voltam :shock: 5 óta fent vagyok :shock: Nolka is belehúzott :lol: alig aludt napközben, persze amikor itt voltak Anyukámék 2 órát aludt, de akkor mégsem tarthattam Vele... most meg még mindig pörög :shock:

Egy kicsit felszínesen olvastam, úgyhogy bocs, hogy nem reagáltam mindenre :oops:
De köszöntések tényleg irtó jól estek, puszi Csajszik!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Mármint nem ébredés nélkül volt ez a 9-10 óra, hanem az összes alvás, a reggeli visszaalvással együtt.

KépKépKép
bongyi

Juba! Én is azért olvastam el először, hogy na, mit esznek ezen a könyvön? Tényleg jó és izgi (bár annyira nem gyrekkönyv), az benne a legjobb, hogy elsőre jelentéktelennek tűnő mozzanatok egy-két-pár könnyvvel később kulcsfontosságúak lesznek. És barátságra, egymásért kiállásra, egymás megbecsülésére tanít. És hogy az átlagember is lehet különleges, és hogy a különlegesnek tűnő is csak egy közülünk. Ezt jól megaszondtam, de remélem, érthető.
Sajna én holnap még nem olvasok, még megvárom, míg Anyukám beszerzi magának, és végigrágja. Máté mellett amúgy se lenne időm belemerülni, és Gergő rovására se akarok olvasni. (Most is azért írogatok íly bőszen, mert edzésen van).

Detti
KépKép
kiskolbi

B@sszus!
Kaki :
Reggel 1/4-8 kor ébredt Botond. Hallom, nyög ezerrel. Gondoltam, nem avatkozom bele. Vagy 20 percig hallgattam. Gügyögés a fejvédőhöz, időnként kis nyögés. Felkeltem, üdvözöltem. Minden reggel ilyenkor rögtön átöltöztetem, hogy tudja, itt a reggel. :wink: Hálózsák le, body le. Még mindig nyög. Kis lábemelgetéssel, és haspréssel próbáltam segíteni, hogy kijöjjön az a fránya kaki. A következő pillanatban az egész pelenkázón ált a kaka. Nem túlzok. Ahogy emelgettem a lábát a pelus derekánál minde kifolyt. Az én gyerekem a feje tetejétől a sarkáig sz@ros volt. És mivel jó a kedvübk reggelente, és csapkodunk ezerrel, és alaposan szét is kente mindenhol. :shock: :shock: :shock: :shock:
Hát fürdetni kellett és hajat mosni. Azt sem tudtam, hol fogjam meg!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Ja! Zitusnak gratula az 5. hónaphoz :!: :!: :!: :!: :!:

Jóccakát! Megyek megpróbálom elaltani Nolekurat :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Juba, még egy a kissámlihoz: tuti fejest ugranék róla a kiságyba, v@zze! :shock: :lol: :oops: Ügyi vagy, hogy Te nem! 8)

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi!
Nekünk is mélyen van a járóka. Hát! Nem éppen derékkímélő a kiemelés!

Heni!
Péterke tündéri!!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Kiskolbi, akkor most van tejbegríz vagy nincs?

KépKépKép
bongyi

Köszi Csajok a dicséretet.
Bongyi az benne a jó, hogy majd ha visszanézzük pár év múlva a curgó nyálról eszünkbe jut majd, hogy milyen nyálas egy időszak volt ez, amúgy szerintem elfelejtenénk.
Amúgy csajok az én fiamnak állandóan folyik a nyála, naponta egy tucat előkét elhasználunk.
Másnál is igy van ez????

Heni
KépKép
heni81

Sense!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kár, hogy nem dokumentáltad! :( :lol: :lol: :lol: Ja igen, és Szegény Boti! :( :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Kolbi!Érthető voltál.Hát olvasni azt tuti most nem tudnék a Bertustól de dvd-n esetleg megnézném.

KépKép
juba

Kiskolbi!
szerinted melyik kezembe kellett volna fogni a fényképezőgépet???? :lol: :lol: :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Heni!
Hát mi is vagy 4-5 előkét használunk el egy nap.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Heni! Végre-végre képek Péterkéről! Annyira szép kisbaba! És nagyon hasonlít Rád!!!!!! :D :D :D :D

Zsófit nekem mindig sikerül letennem fél9 körül, de most felébredt, és n10 körül aludt be a bónuszcicizésbe. Általában az utolsó szopiba alszik be.

Jamie Oliver elhízott? :shock:

Juba! Ne aggódj a forgolódások miatt. Mindennek eljön a maga ideje! (Ugye Dmaggie? :wink: ).
Zsófi 5 és fél hónaposan fordult a hasáról a hátára, ami ugye tegnap volt. És képzeljétek, azt nem is írtam, hogy pont kameráztam a fényképezővel, és felvettem ezt a fordulását. Micsoda véletlen! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni, igen, sok előke néha átöltözés, mert az egész mellkasán nedves a ruha! De érdekes, nem minden nap egyformán, van amikor alig nyáladzik, van amikor tényleg úszik benne!

Sense! :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bongyi

Kolbi!Az én gyerekem kb egy hónapos koráig aludt a kiságyba azóta mellettem tanyázik,kíméli a derekamat :D

KépKép
juba

Bongyi. hááát... már nem sok maradt... :oops: :lol: Fél lityó tejci huss...!
Heni: naponta átlag 3 szett rucit használunk :shock: (Máté is és én is), annyira dől a cucc, főleg nyál,de böfi is van bőven (mert ugye aki sajtkukac, főleg hason, annak jön rendesen kifele :? :lol: ). Ja, én nem nyálzok és nem bukok, Máté jelöl meg engem is ("Stipistop, ez az én Anyucim!" :twisted: :lol: )

Detti
KépKép
kiskolbi

Emese!
Pont ma írtam neked, hogy Botond meg elfelejtett fordulni. De ma újra megmutatta!!! 2-szer. A harmadikra várva ott álltam csőre töltött kamerával. De semmi. :roll: Tök jó, hogy neked sikerült!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Juba, mi se forgunk még! Csak csodálom ezt a sok forgó-pörgő-kúszó-mászó babát!

KépKépKép
bongyi

Nem baj Bongyi majd a mieink először menni tanulnak meg :lol:

KépKép
juba

Úgy látom Zitának a játékoknál nagyobb ösztönző erő a kaja.........

KépKépKép
bongyi

Amúgy bátyámék 9 hónapos kisfia(Noel)Most kezdett el mászni de menni már régóta tud ha fogják a kezét!

KépKép
juba

Maggie, te már olvasold a könyvet?

És te Dettyk, tudom, inhüvelygyulladást nem akarsz, mikor leszel megint gép közelében?

KépKépKép
bongyi

Na enni azt Bertus is nagyon szeret,tiszta annnnnnya :lol: 8)

KépKép
juba

Na mi van tartalék üzemmódra kapcsoltatok???

KépKép
juba

Igen, néha felcserélődik s sorrend a mozgásfejlődésben, de most nagyon okos leszek: a mászás az egyik legfontosabb mozgásforma, mindenképpen minél többet kell mászniuk.

KépKépKép
bongyi

Sense! Kaki-sztori! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez csúcs!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Akkorát nevettem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A forgolódásról csak annyit, hogy minél kevesebb a ruha, minél üresebb a poci, annál jobban megy! :wink:

Kiskolbi! Tejbegríz! :shock: Nyamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pont ma vettem búzadarát. 8)

Nyál? Az meg mi? 8)

Anitja! A felnőtteknek más a fülük belül, a tekervényekben, vájatokban könnyebben megül a víz, nehezebben folyik ki.

Na megyek fürcsizni. Karácsony óta azt hiszem már aktuális lesz.... :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hűha, Juba, ketten maradtunk!

Én úgy elbeszélgetnék még veled kettesben is, de iszonyú későn volt ma a srácok vacsija, fürdése és csak most mennek aludni és hívnak mesét olvasni! Hiába anya, csak egy van! szóval mennem kell!

Jó éjt!

KépKépKép
bongyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?