sziasztok!
KÉpzeljétek végre nálunk is vége a vizsgaidőszaknak! Juhéjj!! Igaz, büntetőjogból eléggé meg lettem szívatva, de végül 4-es lett!! Hááááááááát eddig ez volt a legnehezebb vizsgám, már azt hittem sose fogok ebből levizsgázni, mert ezt képtelenség megtanulni, szóval boááááááááá, és szabadság májusig!!!!! addig nem lesz már több vizsga.

tegnap ittunk a férjemmel az örömre, erre ő azt mondja én azt ünneplem, hogy végre nem egyedülálló szülő leszek!

(mondtam neki, hogy de csak májusig fog tartani az öröme

)
Fibi!!
De jó, hogy jöttél, mesélj még, meg tegyél föl fotókat!!
Nuk
Olvastam a dolgokat....szegény, annyi nyavaja van már, hogy hihetetlen, nekem is van már egy pár és sztem nekem is két dolgot kéne megvalósítani, egyrészt egy egészséges életmódot sok mozgással stb, másrészt meg pozitív gondolkodásmód, állítólag az agyunk tudja irányítani a többi szervünket, szóval majd én is próbálom elmagyarázni a testemnek, hogy én döntök és kész, tessék normálisan működni és nincs vita!!
Neet
Szegény párod, jobbulást! +++++++++++++++
És mindenkinek aki beteg, jobbulást kívánok!! ++++++++++++
Szegény Bendi is napok óta lázasodik, nem durva, orvos szerint piros és vírusos a torka, remélem hétfőre megjavul, mert mennem kell dolgozni!
És Votiv
Gratula a kikapcsolódáshoz! Betegsékekhez bulást! +++++++++
Nem Hévízen voltunk, hanem Zalakaroson!
http://www.karos-spa.hu/
nekünk eddig ez a szálloda tetszett a legjobban, már azok közül amelyikben voltunk, sztem kisgyerekkel jobb, mint a Kolping, nekem az annyira nem jött be, igaz, hogy ott a benti és kinti játszóterek szuperek, de más dolgokban jobb ez a Zalakarosi hotel. Itt Zalakaroson hatalmas medencék vannak kint is és bent is, mindenhova el lehet jutni babakocsival, ami a Kolpingról pl. nem mondható el...

legalábbis mi ott egy étteremtől és uszodától távol lévő helyen kaptunk szállást és babakocsival nehéz volt a közlekedés...na meg a babakocsit nem lehetett bevinni az uszodába itt Zalakaroson simán lehetett, legalábbis nem szóltak érte. Zalakaroson is van gyerekfelügyelet, van egy benti játszótér, bár nem annyira szuper, mint a Kolpingban de teljesen jó. És volt külön menü a gyerekeknek az étteremben. Meg a szálloda két részlege között szép park van szökőkúttal meg vízeséssel és a faluban is van egy hatalmas nagy szép park, ahol lehet sétálni meg játszóterezni, bár ettől a szálloda kissé messze van, mert a falu szélén van a szálloda. A Kolpingtól legjobban akkor ment el a kedvem, amikor az étterem mellett a szoptatós hely a WC-ben volt kiijelölve!

(a WC előterében volt egy kis paraván elválasztásnak meg egy fotel vagy karosszék oda téve) Hát mondom ezt a képmutatást!!! Azzal hirdetik magukat, hogy mennyire gyerekbarátok és emiatt még szoptatós helység is van, de inkább ne legyen, minthogy a WC-ben van!! Könyörgöm azért abban a szállodában hihetetlen mennyiségű helység van, mert hatalmas, ha annyira gyerekbarátok akarnak lenni és ezzel odacsábítani a kisgyerekeseket, akkor áldozzanak már erre nyomorult pár négyzetmétert!! Bár lehet, hogy volt más helység is máshol erre, nem tudom, meg hát nyilván a szobába is vissza lehet menni erre az időre vagy ilyesmi, de azért én ezt akkor is durvának találom...
Egyébként a legjobb szoptatós hely az a játszótéren lévő nagy kör alakú hintaszerű valami volt.

Oda befeküdtünk Bendivel és ott szopizott az októberi napsütésben.
ruz