Sziasztok!
Jaj, de jó, hogy gyógyulnak a kisbetegek! Azért így mindenkinek könnyebb. Szerencsére már Csenge sem taknyos, így talán csütörtökön eljutunk végre a 18 hós oltásra. Remélem, ezt is jól viseli majd, eddig egyiktől sem volt semmi baja.
Olyan szép idő van megint! Voltunk kinn levegőzni egy órácskát most alvás előtt, alig tudtam berángatni Csengét. Aztán meg úgy beájult, hogy szerintem úgy kell majd kirángatni az ágyból.
Kismama-rucikat lehet kapni a Kossuth u-n a Gézengúz bababoltban is (ami régen az Epreskert u-n volt). Legalábbis a régi helyen árultak szép ruhákat, gondolom, a költözés miatt nem változott a kínálat. De tutira inkább nem mondom, mert itt az új helyen még csak egyszer voltam, és nem is néztem. Akkor még nem volt aktuális. Nekem is vennem kell majd pár darabot, de egyelőre még várok, mert úgyis főleg nyári dolgok kellenek majd!
Egyébként a C&A-ban szerintem nemcsak a kismama-ruhák között érdemes megnézni, mert a múltkor pl. rengeteg tunika volt, amit szerintem bátran fel lehet venni pocakosan is. Az a baj velük csak, hogy szinte tiszta műszál az egész, én meg azt nagyon nem bírom.
Illetve van még egy bolt, de nem tudom mi a neve. A Sparral (nem Interspar!!!) szemben van egy átjáró (nem tudom, mi a neve, az "őslakosok" biztos tudják), és ott is van (2 éve volt) egy kicsike bolt. Itt kifejezetten alkalmik is vannak. Én anno tesómék esküvőjére itt vettem felsőt magamnak. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Szerencsére hasfájás elmúlt. Lehet, hogy az volt a baj, hogy olyat ettem, ami felfújt? Estére mindig olyan vagyok, mint egy lufi. Akkora pocakom van, mintha 4-5 hónapos lennék már.

Aztán reggelre eltűnik.
Megyek alszom egy kicsit, mert az álomkór folyamatosan rajtam van. Csak nappal olyan nehezen tudok aludni!!! Az lenne a jó, ha este 8-kor lefeküdhetnék, de hát lánykám mellett ez nem kivitelezhető...
Sziasztok
Betti