Bogi! De jó, hogy meggyógyultál!

Végre! Bazsi biztosan már nagyon várta, hogy a mami újra sokat tudjon vele játszani!
Gyönyörűűűű ez a kiskrapek!!!! Micsoda haja van! És tényleg sokkal idősebbnek tűnik a fotókon, mint amekkora. Tarek mellette egy kis egérke!!! hihihi!!!!
Sajnálom, hogy ilyen nehézségeket okoz neked is az állandó mellgyuszi.

Én detto ez voltam, csak soha nem lázasodtam be! Furi, hogy nekem senki nem mondta, hogy hagyjam abba a szoptatást. Én magamtól hoztam meg a döntést, mert már nem bírtam fizikailag a sok fejést + a rengeteg szörnyűséget, amit át kellett élnem a melleim becsomósodása miatt.
Figyi! Nekem is nagyon nehéz volt meghoznom a döntést, de muszáj volt! Különben beleőrültem volna az egészbe. ha neked is meg kell hoznod ezt a döntést, akkor csak arra gondolj, hogy Bazsinak jobban van szüksége rád egészségesen, mint az anyatejre! Az én fiam azóta tápszeres és full egészséges!!! Egyetlen egyszer volt egy kicsit megfázva és ennyi!!! Nem kell úgy gondolni a tápira, mint vmi szörnyűségre! De persze megértem, hogy jobban szeretnéd még anyatejjel táplálni!
Drukkok, hogy jó döntést tudj hozni!

Bazsinak meg kitartást ahhoz a fránya szemváladékozáshoz!
Viki! Szegénykém! Jól kifogtad ezt az influenza dolgot! Gyógyulj gyorsan és menjünk sétálni!!!! Jó?
Zsu! Sajnálom a GYED-et! Mondtam én, hogy ez lesz!

De lehet korrigálni! Még az a szerencse!!!!
Mikor indultok síelni? De jó nektek! irigy-irigy!
Ági! Kitartást!!! Mindjárt itt a tavasz! Visszakapod az autód és lehet majd csavarogni!!! De azért mondd meg majd este a magadét!