Virágos jó reggelt!
Hát megint lemaradtam az esti banzájotokról, amit sajnálok nagyon! Csak eldőltem altatás után kicsivel, mint a liszteszsák, mert sétáltunk vagy 2 órát délután a közeli Duna-parton (Ádi aludt a babakocseszban!!!!!!!!!!!), és a testem enyhén szólva nincs hozzászokva (már) ehhez. Régebben bezzeg...
Bongyi: gratulálok Zitusnak a forgáshoz!!!
Nethez egy abszolút kezdő 5letem van: zsinórok nincsenek megtörve? Én ezeket nézem át kényszeresen, ha elmegy a net. Ezen kívül a router szokott vacakolni, elállítódik stb., de azt apa meg tudja csinálni.
Cikk: nem is tudod, hogy örülök, hogy érdekel a nyelvészet (magyar szak rulez!!!). Már megszoktam ott, ahol tanítok is, hogy előbb a nyelvtant és nyelvészetet érintő ellenszenvet kell vhogy leépíteni. Pedig ez a világ legérdekesebb területe! Na jó: nekem meg még pár őrültnek.

(Amúgy általában nyelvtörivel, azon belül bizonyos nyelvváltozásokkal foglalkozom, ha tényleg érdekel, szívesen terhellek ilyesmikkel.)
Juba: jókat írtak a csajok, csak vigasztalni akarlak: nálunk is kezd már a babakocsi időnként utálat tárgya lenni, egyelőre akkor viszem csak ki Ádit, ha már elég álmos, akkor bealszik benne.
l. móni: Gratu a drága Grétinek az anyaimádó mozgássorozatért!!!
Csajok, nálunk pár napjta Ádinál a he-he-he-féle, erőltetett lihegésre emlékeztető hangok a menők, meg persze a Darth Vader-es hörgés és a nyálköpdösés (pff-rpff stb.). Az utóbbit imádom, nagyon édes vele.