Útáááálom a babanetet... Mármint a rendszert...

Írtam egy szellemes, mégis rendkívül informatív értekezést teszt-ügyben, hát nem elszállt az egész...! Áááááááá.
Na, csapókettő.
Szóval, kedves Grillázs, szerintem a márka teljesen elhanyagolható szempont, a drágább, elegánsabb cuccok sem tudnak többet, mint a teljesen egyszerű, patikai teszt. Az meg gusztus dolga, hogy rápisilős, pipettás-csepegtetős, vagy belemártogatós a teszt, vagyis itt meg az dönt, hogy éppen milyet lehet kapni a sarki patikában. Mi egy nem túl elit környéken lakunk, tehát a sarki patikában a "pisijjé'-pohárba-oszt-mártsad-belé-a-csupasz-tesztcsíkot"-típust lehetett kapni, fő előnye, hogy sokkal ócsóbb, mint a csili-vili. Gondoltuk, jó lesz, az az egy csík ezen is látszik... (Elmondanám, látszik rajta 2 csík is, most megnéztem, még mindig

Mos'micsinájjak, nincs szívem kidobni...)
A teszt időpontja. Hát, mi tulajdonképpen kivártuk a 3 hetet. Azért tulajdonképpen, mert mindkét alkalommal pár nappal hamarabb teszteltem, hogy legyen idő emészteni. Úgy jött ki, hogy mindkétszer hétfőn kellett visszamenni, első alkalommal pénteken délután akartuk megcsinálni a tesztet - mire hazaértünk, elkezdtem vérezgetni, elég egyértelmű volt teszt nélkül is, hogy mi az ábra, de azért megcsináltuk, olyan negatív lett, hogy csak na. (Hétfőn derült ki az UH alapján, hogy valamennyire megtapadt, de elég korán elhalt. Valószínűleg egy ilyen vizeletes teszt korábban sem mutatott volna semmit, de a vérteszt talán igen, nemtom.) Másodjára megint pénteken akartunk tesztelni, de addig hisztériáztam, hogy de ha negatív, akkor úgyis ráfogom, hogy mert nem reggeli első vizelet (pedig ilyenkor ennek már nincs jelentősége), hogy végül valamikor éjjel egykor (az nem reggeli, hanem aznapi első vizelet) csináltam meg, meg is írtam akkor, hogy úgy meglepett, hogy rögtön megjelent a második csík is, hogy előkotortam a használati utasítást, hogy biztos, hogy ezen a teszten is AZT jelenti-e. Hát ezt az érzést kívánom mindenkinek. Komolyan, felér az első UH-os képpel.
Szóval szerintem érdemes kivárni a (majdnem) 3 hetet.
Kellően kimerítő értekezést nyújtottam be a témában?
Tatulány????