A betegeknek jobbulást kívánunk!
Járókánk nekünk sincs még egyelőre. Szerencsére nagy szükség nincs rá, mert Eszti továbbra is leginkább háton fekve nyomja.

Tud fordulni, de nem akar. Úgyhogy egyelőre a kétes tisztaságú szőnyegre terített négyrét hajott pléden fekszik a nappaliban a játékállvány alatt, vagy a kiságyban, játékokkal körbevéve, vagy a hordozóban üldögél, és néz, ahogy éppen házimunkázok. Majd ha már kúszik, akkor beszerzek neki egy járókát, hogy ne másszon le a térképről. De akkor meg gondolom utálni fogja, hogy ketrecbe teszem. Szóval lehet, hogy nem lesz járóka... Áh, bonyolult dolgok ezek!!!
Mogyo, nagyon szépek a képek Ágikáról, kedvencem a macis.
Zsu, Panka gyönyörű.
Eszti is szolidaritást vállalat a fogyókúrázókkal, pár napig ő is kevesebbet és/vagy ritkábban evett, ma talán már visszatalált régi önmagához.
Tegnap voltunk 4 hónaposak, egész nap könnybelábadt szemmel nézegettem a gyerekemt, olyan nagy már, és olyan gyönyörű!

És tegnap délután három és fél órát aludt, hát egy szavam se lehet rá. Jó fej és kész.
A hozzátápit elhalasztottam 5 hónapos koráig, jól megy a fejés, maradok az anyatej+tápszer kombónál. No meg lusta is vagyok pépekkel pepecselni.