2003.09.08 20:14
2003.09.08 20:25
2003.09.08 20:31
2003.09.08 20:37
Felvesszük a vőlegényjelöltek listájára.
Nektek is jobbulást.
2003.09.08 20:42
Na de komolyan, biztosan ez az oszosdi teszi, ne hagyjatok magatokat, komolyan!! Meg a bekat is befirkantom, hatha 1-2 mosolyt fakaszt?!
Jo, hogy oda tud bujni!
Jazimak is dagadt az inye, de mar legalabb 1 hete es meg mindig nincs uj fog! Hat nemtom...
O is lelkesedik. Annyira edes, kulonosen mikor sietunk valahova, ultetnem be a babakocsiba, mondom neki szokas szerint,hogy "csuccs", erre o jol kinyomja magat es percekig acsorog, legnagyobb oromomre. Na de lesz ez meg igy se...
Ma bele is dugtam Jazit, igy setaltunk nagyot. Timici- megtalaltam a meroszalagot....holnap igerem lemerem a kendot!!!!
2003.09.08 20:43
.
.
Olyan szép idő van mostanában, hamar el fog múlni a taknyosság!
. Nagyot nőtt a srác, már kész férfi!
És a mosolya! Jó kis pasi lesz, majd nem győzöd számontartani az aktuális menyasszonyokat!
? Ha majd túl lesztek ezen a rohangálósköltözködős időszakon, akkor kiötölhetnénk valami jó kis programot.
. Fogyitopic engem is érdekelne, nincs kedvem új nadrágokat venni, viszont még egy telet nem szeretnék kihúzni két rámjövő nacival.(ez most roppant magyarosra sikeredett) Mi a XIIkerben lakunk jelenleg, remélhetőleg már csak egy évig.
. Ettől megszeppennek

.
. Így tudtuk csak megoldani, én végig azt szuggeráltam magamnak, hogy ikreket is lehet szoptatni. Mondjuk talán azért volt könnyű, mert a legelejétől erre álltunk rá, így a cicik is ezt a mennyiséget lőtték be maguknak.
.
. 

2003.09.08 20:45
2003.09.08 21:02
2003.09.08 21:13
2003.09.08 22:21
Szóval elsö kézböl irnék némi anyagot (ne várj azért regényt 5 hetes bébim meleltt
), de amennyi kell, megirom szivesen, csak tudnia kell,mennyire mélyen kell az anyag.
..

2003.09.08 22:24
Te sem tudsz mar felhotlenul szorakozni? Neked is mindig az otthonhagyott gyerkoc jar az eszedben? Anyasors...

Magatol nem mulik el? Nekem el szokott, vagy kamillateas borogatas.
de az jo, hogy nincs komolyabb baj..

Azert nem volt szep tole, hogy a nyakadba varrta volna anyosodat.

En benne vagyok tovabbra is a taliban (sorozes gyerkoc nelkul?
).
Csatlakozom Norka velemenyehez, egyszer egy hatalmas alvas? Elkuldod a pasikat egyutt valahova, Te meg szunditasz egy nagyot?
Le vagyok maradva, mi ez a kornyezetize, amit emlegettek? 
)....

Aaaaa, olyan duhos lettem, aztan olyan elkeseredett. 

2003.09.08 23:09
2003.09.09 02:10
! Remélem Kangi nem haragszik, hogy helyette dicsekszem
. 2003.09.09 06:20
2003.09.09 07:05
2003.09.09 08:21
2003.09.09 08:33
.
. Macnak is pont ilyen kardigánja van
.
. El is küldtem Apasasnak. 2003.09.09 09:03
, de most nem nagyon voltak igazán jó dolgok. A kardigánhoz van ugyanolyan színű body is
2003.09.09 10:44
!!!
), Apa itthon van egész héten szabin, hurrrrrrááá!!!
2003.09.09 11:07
Mi ezt egyszerűen megoldottuk, ugyanis digitális mérleget vett apa (nem én kértem!!!). Ez olyan okos kis gép, hogy a memóriájában őrzi az utolsó mérést (pl szopi előtti 5800g) és a következő mérésnél (szopi után 5950g) ha végzett, és ki akarod kapcsolni, akkor 10g pontosságra megmutatja, hogy mennyi a gyarapodás: ez esetben 150g. Így azért elég eccerű, viszont méregdrága, mert apája vagy 20 rugót adott érte
Persze egyből lefotóztam, csak még nincs képkicsinyítő progim, így meg nem tudom ide csatolni a legújabb alvási pózt
Én meg a gép mellől eszem a házhoz hozott gyrost
tisztára úgy élek már, mint valami netőrült fiatal
Ez most nem vicc! Tegnap apája levideózta, ahogy hanyatt fekve gőgicsél, meg hogy 4kézláb előre-hátra hintázik, meg ahogy a számgép billentyűzetét csapkodja. Na ebből lesz 3 "kisfilm" annak a reklámcégnek, ahol dolgozik. A gőgicsélésre vmi olyasmi duma lesz, hogy: kommunikálni szeretne? segítünk! A hintázósra, hogy: szeretne a megfelelő időben rámozdulni az eseményekre? segítünk! A billentyűzetesre meg, hogy: interneten szeretne hirdetni? segítünk!
2003.09.09 11:07
nem kell tobbet maszkalni sehova, raadasul egy viszonylag kedves rendornonek kellett "tollbamondani vallomasomat", eddig eleg normalis rendorokkel talalkoztam,
kellemes csalodas.
?
2003.09.09 11:25

2003.09.09 13:29
Ja és Timi slusszpoénként az egész virágállványt felborította, amikor az apja úgy érezte, már nem lehet rosszabb

Hál' istennek én ilyen meglepit nem kaptam, viszont az én párom meg a túlzások nagymestere. Ja, és kerekíteni is remekül tud, pl az 1 az már 100
Kívánok mielőbbi morcmentességet nektek
Zsebi újabban iratmegsemmisítőnek érzi magát, így a szám.gépem még nincs veszélyben
Nehogymá betiltsák a topikot, inkább nem depizek.
Örülök, hogy jó a kedved, ha akad egy kis felesleg, küldhetsz erre is
Képzeld, megjött a fa etetőszékünk, Timi nagyon élvezi

), de örülök, hogy már körvonalazódik az álmunk.
Ugyan alig eszik belőlük, de az eddig naponta kakiló gyerekem van, hogy 8-9 napig csak erőlködik
Hétvégén végül bevetettem a glicerines kúpot is, mert annyira szenvedett. Mit lehet ilyenkor tenni? A szilva és a sárgabari nem jött be és a Hohes-c-s trükk is csak egyszer aratott sikert.
2003.09.09 13:46

mikor tudsz elmenni a sajátodat intézni?
és hogy Julcsinak is (ez Kanginak szól
)
azért lesz egy-két csatád a télen, ahogy látom

Tiszta ideg voltam, gondolhatjátok, téptünk haza ezerrel, de szerencsére mire hazaértünk már megnyugodott.
2003.09.09 13:57
2003.09.09 15:37
Kaki: nekünk is bekavart, de nem a gyümi, hanem a krumplifőzi. Ezért nemcsak délelőtt, hanem délután is adok neki barackot, hogy ne senyvedjen annyira szegényke. De nálunk azért minden nap van kaki.
A sütőtökpüré pár kanállal lement, ezért utána belekevertem egy keveset krumpliba (hogy igazi főzi legyen, mert állítólag a pucér püré gyümiszámba megy), így már a nyelvvel kitolom, nyállal keverem, előkémre folyókáztatom figura jött be
De azért bele is ment, bár nem sok
2003.09.09 17:39
), de három hét múlva már neki is el kell kezdenie, mert szerinte a főzikből kapja meg a nyomelemeket, vitaminok nagy részét, ezért is lenne fontos majd ennie (nem mintha most sovány lenne). Meg a taknya miatt is jó lenne ennie egy kis gyümit (de még nem akarom). Szóval te hogy csinálod? Egyébként mások tanácsaira is kíváncsi vagyok. Ha pl már gyümis tejberizset elfogadta, és szeretnék neki mást adni pl répát, akkor hogy legyen? Egy kanál répa, a többi táp, vagy lehet rizs is? És honnan tudom, hogy mennyi az elég? Jaj, olyan nagy gondban vagyok már előre! HELP! 2003.09.09 18:25
2003.09.09 18:38
2003.09.09 19:13
. Igen, az uszi jót tesz az alvókának, Mac is akkorákat dundál utána, hogy csak na!
. Én ma már azzal szembesültem ma a játszón, hogy a 3 éves minipasi közölte, hogy "anyaaaaa, ide csak fijúúúk jöhetnek!
. Egyszer ez is eljött. 

. Gondolom azért Téged nem szórakoztat ennyire
.
.
. Most beállt egyre. Körte esetleg? Az jól hajt.
. Tegnap kezdődött, mikor Malacka annyira ordított éjjel, hogy felébresztette Macot, aki másfél órát énekelt-ordított felváltva, mindezt úgy hajnali kettőig
. Majd reggel 7-kor Malacka hisztijével indult a nap, mivel az idegeim ficnikben hevertek, rácsaptam a fenekére
. Aztán meg ettől készültem ki, hogy milyen hülye idegbeteg liba vagyok, nem tudom kezelni a problémát, ehelyett rácsaptam a kölökre. Azt hiszem, szaksegítséghez fogok fordulni, valami stresszoldó cucc jó lenne.
2003.09.09 20:26
2003.09.09 20:26
Ismerős.
2003.09.09 20:27

2003.09.09 20:28
2003.09.09 20:48

1lőre egész jól viseli
6180 grammal nyomul, 64 cm. Dokinénivel azon nevetgéltünk, h úgy adja elő ezt a minisúlyt, mintha Döbrögi lenne
Mármint kísérgetjük
Julka valahogy kibírja, de Zsuzsival mit csinálok??? egyedül nem marad itthon
éppen ma kérdeztem dokinénit a nyáltól cserepesre száradt pofiról, aszonta, hogy alvás közben próbáljuk körömvirág krémmel kezelni. Lehetőleg a szemébe ne menjen.
depi+nembeszélés felnőttel
Mostanában én sem Férjjel beszélgetek, hótfáradt, ami energiája van, a kölykökre fordítja. Legoparát belémültetted, végiggondoltam, hogy a lakás tele van Julkára veszélyes játékokkal
+ {angry}
Férj Dunatévés, mezőgazdasági szerkesztő. Ezért nem adtam én soha kistermelői zöldséget a gyerekeknek
Ki kövez meg a különalvásért? Mi mindig külön aludtunk, ha volt rá lehetőségünk (én későn fekszem, ágyban olvasok, Férj extra korán és extra korán kel), mégis összehoztunk 3 gyereket

2003.09.09 20:50
A vaku ugyanott villan mindket szemeben, tehat csak optikailag csaloka Roni szeme!
2003.09.09 20:52
, mivel a szokásos negyedéves nagybevásárlás egyik szerzeménye. De bizti nem volt drága, mert Apasas felügyelte az akcijót
.
, éjszaka különösképp rigolyás a szentem. Na meg Mali, aki mint egy sziréna zendít rá éjjel
. Szerencsére azért nem ez az általános helyzet, csak most valahogy tetőzött a fáradtság
, ami főleg abból ered, hogy 9 hónapja egy perc nyugtom nincs reggel 7 és este 11 között, mert Dávid nem alszik, Maca is egyre kevesebbet, és így együttes erővel tudnak gitározni az idegeimen, mintegy napi 16+x órában.
.
.
) de a kép mögöttes tartalma, hogy ÁLL!

2003.09.09 20:55

Nekunk szerencsere jol tompitott a kocsi, nem lett bajunk, de a teljes eleje a szelvedoig minden osszetort. Es ket het mulva mennenk nyaralni, most nem tudom, mivel megyunk (ha megyunk ezekutan)....

Megyek, bevackolom magam egy sarokba es nem jovok ki par napig. 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|