Sziasztok!
Mi most értünk haza... A mai napon végig olyan nagyon mákom volt, végig a szerencse fogta a kezem

Na, meg persze Mártika
Olyan sok dolgot sikerült ma elintézni, hogy így utólag is csak pillogok.

1/2 9-re értünk a BMC-be, a sor viszonylag rövid volt, de egész délelőtt folyamatosan jöttek és jöttek a betegek... Mártikával átbeszéltük a tennivalókat, megírta a beutalóimat és mehettünk is vérvételre. A laboros csaj olyan jókat mosolygott, hogy ismét ott vagyok, és megint jó sok véremet veszi le.... én azért nem kacarásztam

.... férjemnek is megcsinálták, de erre már nem nagyon figyeltem, mert Sünikével dumáltunk már ezerrel
Sünike Drága! Jó volt ma is látni Téged, csak szokás szerint az idő volt rövid...

Drágámnak közben spermateszt, majd levitte a központi laborhoz, amiket kellett.
Én pedig vártam a nőgyógyászati vizsgálatomra. Azon is minden rendben volt, Konc doktor levette a kenetet is. Megkérdeztem a hysteroscopiát, azt mondta, hogy Lentner főorvos fogja megcsinálni, vele kell majd időpontot egyeztetni. A párom közben elvitte a véreimet az Istenhegyire és a volt MÁV kórházhoz. (Az utóbbinál szegénykém úgy járt, mint két hete a barátnőm.... vagy fél órát bolyongott a kietlen folyosókon a hatalmas épületben.

) Így letudtuk a genetikai és az immunológiai vizsgálatot is, eredmények kb. 2 hét múlva.
Mártika közben felhívta a Lentner doktor titkárságát, hogy melyik nap(

) mehetnék hozzá egyeztetni a műtétről... és képzeljétek, a doki vette fel a telefont és azt mondta, hogy menjek át most azonnal és beszéljük meg.

10 percen belül letudtam ezt is, február 21-én reggel 7-re kell mennem a hysterora

(A sebészemmel így egyeztetni kell, hogy adjon másik időpontot, mert oda is azon a napon voltunk "hivatalosak".)
Ismét vissza a BMC-be, Mártika mondja, hogy kell egy EKG is. Mondtam neki, hogy én ott szoktam csináltatni.... nagyon mosolygott, majd áttelefonált, és megbeszélte, hogy máris ott vagyok. EKG-t is letudtam pár percen belül, 1/2 1-kor már ki is léphettem a kórház kapuján.
Nagyon elégedett voltam a gyors "ügyintézéssel".

Mártika nagyon sokat segített most is! Így már tényleg nincs más hátra, mint a hystero és az itthon intézendő vizsgálatok.
A további programjaim is nagyon jól sikerültek, mondhatni remek napom van

Csak egy kicsit (nagyon) elfáradtam, mire hazaértünk....
Sajna nem láttam se Katát, se Gilt, és Nellikét sem.

Ami viszont szíven ütött, hogy láttam két csajt, akikkel együtt csináltuk az 1. lombikomkor a leszívást és beültetést.... ezek szerint nekik sem sikerült azóta sem.... pedig eltelt több mint 8 hónap
Majd még igyekszem jönni. Bár lehet, hogy csak holnap írok, most pihengetek egy kicsit.
Szép estét!
Ja, sokan kérdeztétek az előadást. A tájékoztatón, amit tavaly kaptunk, azon az van, hogy minden hónap 2. és 4. keddjén, du. 2-től van ilyen. Akit érdekel, holnap megnézheti, biztosan lesz.