Sziasztok!
Megjöttem az Uh és vérvétel túráról... Érdekes, a bal oldalon nem találta először a tüszőketm, még pisilni is elküldött, hátha amiatt.. Aztán egyet talált. A másik oldalon 5-6-ot... Ezek szerint az első UH-n az őstüszők voltak, és az, hogy akkor 16-ot számolt, nem jelenti azt, hoyg annyi tüsző is lesz.

Emelte egy picit az adagot, most 175NE Puregon helyett 200 NE-t kapok. (adok magamnak) aztán mondja biológusnéni, hogy csütörtökön kellene rosszalkodni, ezzel a kifejezéssel. Miért pont csütörtökön? Még csak a stimu 5. napján vagyok.... Vissza is kérdeztem, hogy a házaséletre gondolt? Ühüm volt a válasz. Érdekes.
Jó volt beszélgetni ott lányokkal, több terhes kismamával is beszéltem, van aki 4. éve jár oda, és van aki 1 éve. Bízni kell... És nem feladni...
Csibeeeee! Drukkolok holnapra!
Én pénteken megyek megint, csütörtökön kinezhez, hátha feloldja még azt a negatív energiát is, amiről nem tudok a beülti előtt
Nyulaszka, haza értél? Mi volt a vizsgálaton? Remélem jól vagy!
Dezsi, örülök, hogy jobban alszol sokkal. Én ma is 4-kor keltem, már kezd elegem lenni, mert este viszont 8-kor kidőlök.
Katica, a prolaktinvizsi most lesz először neked? miért viszgálják külön?
Ha ezen múlhat a sikerkes lombik, akkor hajrá jó eredmény!