Sziasztok!
Bibi, ti voltatok a doktornéninél délelőtt? Megismertelek ám titeket, csak Lali sírt, Barni is sírt, én meg nem akartam ott magyarázkodni mindenki előtt, hogy én vagyok az a babanetről...

Barni beteg?
Mi csak szélcsövezni voltunk, Lali péntek ebéd óta nem kakilt, már nagyon fájt a pocakja, nem is nagyon szopizott, csak rángatta a cicimet. Így reggel felhívtam a védőnőt,aki azt mondta, adjak neki cukros teát!

Úgyhogy hívtam a doktornénit, aki berendelt minket és segített a kölkecnek,két pelust teli is pakolt nagy hirtelen.

Hazaértünk, szopizott, azóta alszik.
Zitacicu, hogy vannak a gyerekek? Vizsga??? Drukkoltam/drukkolok! Te autós oktató leszel? Akkor majd megyek hozzád vezetni tanulni, ahogy Lali nagyobb lesz, meg akarom szerezni a jogsit.
Melinda, a kishercegnőkről sosem írsz! Olyan szépek a csajaid, igazán tehetnél fel képet!
Enikő, mélt megkaptam, majd írok valamikor, de hétvégén nem voltam gép előtt, párom dolgozott rajta, most meg nekem is van munkám, csinálom, amíg a kicsi alszik. Sajnálom, hogy megint benyeltétek, jó lenne már kilábalni belőle!!! Emlékszel, hogy a tavaly január-február dettó ugyanez volt?
Gira, szerintem ha nőtt 8 centit és jó a közérzete, akkor nem gond, ha nem hízik sokat. Nem nézetsz neki egy vérképet, biztos ami tuti? Amúgy hogy vagy?
Hefe,én azt olvastam, mindig meg kell mondani a gyereknek, mit várhat, fel kell készíteni orvos-szuri előtt, és akkor nem fog félni. Viszont azt is olvastam, hogy ez életkori sajátosság, hogy ilyen idősen félnek az orvostól.
Anna, visszajelöltelek, ma már nem sétálunk,elég volt délelőtt, deami késik, nem múlik! Megszervezhetnénk hármasban Bibiékkel!