Lányok!
Ezt el kell mondanom: most telefonált a hugicám, hogy elfolyt a magzatvize, úgyhogy ma nagynéni leszek.

Úgy izgulok értük.
Kamilla! Én is Angelcare-t vettem, azt ajánlották a legtöbbet. A 400-as verzió teljesen felesleges, csak drágább, nem tud sokkal többet. Az AC 301-et érdemes venni, abban van bébiőr is, de mivel abból egy is elég a másiknak AC 300 is jó, ami csak légzésfigyelő (kb. 23.000). Nagyon körül kell nézni, mert lényeges különbségek lehetnek árban. Ha a párod teheti néha nézzen be a Brendon Outletbe. Mi ott vettük a 301-et 25.000-ért (amit te 35-ért láttál) ajándék pelenkatároló kukával.
Mangó! A Gabi az csak mosópor vagy van folyékony változata is? Mert én kerestem a DM-ben a napokban, de a Gabinak csak a babaöblítőjét találtam meg.
Lolka! Üdv a csapatban.
Mary! Gratulálok a kislányhoz. Cukortémában csak csatlakozni tudok Mezsóhoz, megkerestem Lafead hozzászólását, érdemes megfogadni a tanácsát. Én is ugyanezt az étrendet csinálom és minden problémámra jónak bizonyult, a vizesedésre és a cukorra is, és nem nehéz betartani, egyáltalán nem szenvedős. Én így összesen 5 kg-ot híztam két gyerekkel, azt is kb. a 23. hétig, azóta nem nagyon mozdul a mérleg nyelve, pedig a gyerekek szépen nőnek.
Rólunk: Csütörtökön voltam dokinál. Babák szépen fejlődnek, koruknak megfelelő méretűek. Korábban az egyiküknél kicsit sok volt a magzatvíz, most az is átlagos mennyiségű. (
Zorróné! Látod ez a probléma is megoldódhat.

) Tehát majdnem tökéletes minden, csak.... kis drágák mindketten megfordultak és sajna nem jó irányba, most medencevégűek. Így a császár az esélyesebb, mert már valószínűleg nem fognak tudni megfordulni. Először egy kicsit elszomorodtam emiatt, de már "barátkozom" a gondolattal.