A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Kérdés:
valamelyik gyerkőc nem hord 74-es ruhákat!!!Van pár darab Kenguru Goldos rugdalózónk, alig használtuk(talán2x-3x volt rajtunk)és már kicsik!!!!
Gondoltam baráti áron eladnám őket :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi: Petya 74-eket hord. Tudsz képet küldeni és mennyiért adod?

KépKép

KépKép
cukorfalat

Tünde!
Most nagyon szívemből szóltál.... és az a durva még a sztáranyuciknál hogy még elő is adják hogy sosem fogyóztak hisz szoptatnak ráadásul igény szerint, csak a baba pont nem igényli adásidőben...

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Lányok!
Most nézegettem kicsit a képeket.
A sok pocakos kép nagyon jó, kicsit irigykedem mert nekem nem volt ekkora egyikkel sem. Én máshova raktam a felszedett kilókat.
Sokan észre sem vették, hogy várandós vagyok. A nagylányommal a 9. hónapban egy "kedves nénike" a buszon azt mondta, igazán átadhatnám a helyem annak a kismamának. :oops: :oops: :oops:

Gyerekekről
Nagyon aranyosak egytől-egyig. Most nem sorolom, mert nem szeretnék kihagyni senkit. Külön örülök a maszatos képeknek, látszik, hogy igazi gyerkőcök. :lol: :lol: :lol:
Talán ma végre lesz átjátszókábelem, akkor, ha megengeditek én is teszek fel néhányat. :roll:

Borsa
Köszi, hogy örülsz a gyógyulásnak, de nem voltunk annyira betegek.(szerencsére) De ki tudja, mi jön még. :?:
Már nem szaladgálok minden tüsszentéssel az orvoshoz, de itthon azért izgulok, hogy jól tettem-e. Eddig szerencsém volt, meg a két nagy sem igazán betegeskedő típus. Egy évben egy-két alkalommal szoktak belázasodni. Na de akkor egyszerre. :(

Andi
Balázs jó nagy gyerkőc. Mi most kezdjük kinőni a 74-es méretet, de még valamelyik jó rá. Lehet, hogy a gyerekem törpe marad?

Takarítós gyerekcsapat hozzám is jöhet, van 3 porszívóm(hátha egyszer kell).
Matyi eddig nagyon félt a porszívótól, de újabban ő is mindig rámászik, ha előveszem. Nem tudom eldönteni melyik jobb.
Amíg félt, azért nem kapcsolhattam be, most meg azért nem, mert állandóan rángatja a zsinórját. A ketrecben meg üvölt, ha belerakom. Az üvöltést meg én nem bírom.
Tudtok tanácsolni valamit?

Na lelövöm magam.
Minden jót mindenkinek.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Cukorfalat, Petya nagyon édes! Ahogy elaludt a székében!! :lol: És mekkorát nőtt!!!!

Emese, Flórkának gratula a felüléshez, nagyon ügyes!! És a szülés történet nagyon megható, én is előkotortam a zsepimet! :oops: :roll: Fejlődéstörténet szuper, újszülött Kisjankó meg ééédes!!

Szoptatás/fogyás: hát, sztem ez egy nagy hülyeség, nekem csak akkor volt tejem, ha zabáltam, amint nem ettem egész nap tésztát, meg jó sok hízlaló dolgot, rögtön érződött a tejcsi mennyiségén, szóval szoptatás alatt csak hízni tudtam, fogyni nem! Viszont utána nagggyon könnyű volt fogyni, mivel már herótom volt a sok evéstől, szóval 6 kiló 5 hónap alatt alatt simán lement! :lol: (főa mértékletesség, én fogyóban is ezt vallom) :lol: és tényleg nevetségesek a sztáranyukák, akik időre kivetetik magukból a gyereket császárral, plusz szülés után 6 hónappal már mindenféle plasztikai műtéteknek vetik magukat alá, szoptatás meg nuku! De tisztelet a kivételnek, sok sztáranyukát nem érdekeli ez, nekik respect, hogy bevállalják a hízást, meg mindent, dehát az anyaság ezzel jár!! :roll:

Borsa, én tornával fogytam (Dani imádja, ha tornázom, mindig segít :wink: ), meg diétával (kenyeret nem nagyon ettem, az sokat számít) meg sok folyadék, víz + cukor és méz nélküli tea! Kendős cipelés rulez, csak hegynek felfelé menj!! :D :D

Gabi, gólyát mi is próbáljuk felétek terelni!!

Veronikusz, előző két terhesség alatt meddig hánytál, mármint hányadik hónapig? nekem csak az első 3 hónap volt vész, ha neked is, akkor már nem sok van hátra! :wink: tényleg, nagyszülők?? tudják már a nagy hírt??

KépKép
barimami

Adri, várjuk a képeket! :wink: Porszívózásra meg nincs jó tippem, én csak akkor tudok, ha Danit eltávolíttatom a lakásból, mert ő nagyon fél a hangjától (pedig ha az ágyában van, akkor meg rögtön elalszik tőle, furcsa!), apa a szabadnapjain megy vele sétálni, akkor takarítok!

KépKép
barimami

Adri, boldog szülinapot kívánunk!!!
jelentem, valószínű nem marad ekkora Matyi sem!! :lol:
sajnálom, ami a 2. kislányotokkal történt... szavakkal ki nem fejezhető...

Kati,
Dani hogy van? gyógypussz megy!!!!

Barbi,
jó hogy jöttél!! tornázik a mami-Dani! :lol: :lol:
igen, sztáranyukáknak 4 hónappal szülés után kockás hasa van.. nekem meg persze sose vót olyan... :lol:
biztos sokat szoptattak...

Brigi,
mekkora már petya koma is!! igazi nagyfiú!!!

Andi, Emese,
hatalmas pocakotok volt!!!! gratulaaa!!

Gabi?? Veronikusz?? Memme??

Tünde,
tessék szorgalmasan bloggolni, hogy alkalomadtán visszakereshessük a tuti tippeket 2 manó esetén!!

Mi kb. jól aludtunk, volt némi hátrugdosás a fiam részéről, de belefért! :lol:
én is elkezdtem a nurofent, nehogy tőlem kapja vissza...

KépKép
Kép
gyuzso

Petya természetesen nagy P-vel!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzsó
Köszi!
Bár ennyi idősen már jobb titkolni, mert én sem fiatalodom tőle.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Hát itt vagyok, most fejeződtek be a szülinapok :lol: , bár még van aki mindig nem volt!

Hát sajnos mi is betegek vagyunk, kicsit náthásak, pocak is fáj, és még a fogunk is jön! Szóval minden finomság! :cry:

Kis betegem most durmol, ezért van egy kis időm írni, bár sajnos így sem leszek hiánytalan!Ezért elnézést, ha kihagynék valakit.! :oops:

Minden baba gyönyörű!!!

Tünde,

Bene mit szól Anyukádhoz ma? a hét végére, már nem is akar mással lenni! :lol:

Renáta,

Nagoyn kis csinos vagy! De miért van két vonalzód?

Vali,Gratula Ádinak a tapshoz és a súlyhoz is!!!!
Nagyon kis ügyes!
Lara már magát is megtapsolja, ha ügyeset csinál!

Borsika
Hát nem tudom, ez a fotószög, vagy valami, mindegy tiszta Mona Lisa vagy!
Mi csak sima sajtot szoktunk de ez jól hangzik, majd ki is próbálom ezt a bundást!

Gyuzsó
De jó! Tök finomakat evett Mica. Riomarét próbáltad már????
Lara is szereti a lazacot!

Szegénykéim, sok gyógypuszi
Na eldöntötted már hogy viszed e a dokihoz?
Ezzel én is így vagyok, de szerintem ma még nem!

Akkor úgy látom ez nem csak nálunk van így, ha kiskanál és Osi akkor vigyor! Rá kéne írni az ismertetőjére is! Nem csak fogfájásra, de mosolyt is fakaszt!!!

Hanna,
Sok sok gyógypuszi Áronnak!!!
És mit néz a gépen? Törvényeket vagy csak simán informatikus lesz???
Ja, nem már látom Emmának ír emilt!!!!

Cukipofa,
Hogy van Danika???
Milyen suli? Még könyvelő? Vagy már más?

Mi is szeretettel várjuk bármikor a takarító brigádod, hát igen igazad van, nem lehet elég korán elkezdeni!
:wink:

Veronikusz,
De jó, hogy volt Apás napotok!!!
Reméljük hamar elmúlik ez a hányingeres időszak, szorítok!!!
Ma nem álmodtam fiúcskáról, de sok hülyeséget igen!
:cry:

Gabi,
Jajj szegénykém!!! Vigyázz magadra!
Olyan kis csinos vagy a képeken! És nem válaszoltál mit kapott Enci a zsúron???
gyere ha tudsz!

Borsa,
Küldöm az informatikus kiscsajnak a fogtündért!!!!
És mit szólt a zsúrhoz Emmus?
Nekünk is Dm csomagunk van, azzal mosunk fogat minden este! És persze ha gond van, akkor mi Osit eszünk!
Nektek is sok gyógypuszi!!!

Kriszta
Jajj szegénykém!!! Nagyon drukkolunk, hogy találjatok megoldást, Anyós nem tud segíteni?
Ha már megoldodott, kérünk képeket!
Hogy vagy?

Barbikám,

Jó hogy látlak!

Emese,

És engedd meg, hogy itt is nagyon, nagyon boldog születésnapot kívánjunk kisJankónak!!!! Ez a történet csodás volt, olyan emesés!! :lol:
Olyan jó hogy megosztottad velünk a képekkel együtt.
És akkor alig várjuk már a júliust!!! :wink:

Ki az üzelettrásad??? :roll:

Édes vagy, ezért gyorsan írtam!!! Tudod, ha tudok jövök!!!És ezért már meg is érte! :lol:

Biribon,
Értem, a névválasztást!
Sajnos én nem láttam ki a dokid, mindent én sem tudtam elolvasni mindent! :oops:
Nem mondanád meg ismét?vagy titok? Priviben?

Adri,

Nagyon boldog születésnapot!!!!Meg lehet kérdezni hányadik???

Drága!
Nagyon sajánálom :cry: , és mennyi idős volt mikor elvesztettétek? ha meg lehet kérdezni. :cry: :oops:

És jól tetted, hogy ettél, én is úgy voltam vele, hogy majd akkor koplalok, ha már nincs bent senki, és nem szoptatok, most meg erőt gyüjtök!!! :lol:

Miért maradna törpe? :wink: Ti milyen nagyok vagytok
Jujj, akkor Lara Óriás lesz, nekünk már 92 cuccaink is vannak!! 8)

Szerintem vidd oda magaddal Matyit, és porszívozzatok egy kicsit együtt, én próbáltam és utána csak nézte, persze mindig el kell tenni messzire a zsinórtól ez egy harc!

Mindenkinek szép napot!

ancsaboszi

És pár kép a szombati szülinapról!

Kik vannak a képeken?
Lehet találgatni?

Kép Ki ez az Úriemberke?

Őt megismeritek ugye?

Kép

És kinek szólhat ez a nézés? Ki találja ki? Apukának vagy gyereknek ennyit segítek?

Kép

ancsaboszi

Sziasztok!

Igyekeztem visszaolvasni, most pedig rohanok az önkormányzathoz, végre (fél év után) átiratom a nevem és a címem az igazolványokon. Kaptam időpontot ( :shock: ), így nem viszek 3 napi hideg élelmet...lassan azért fejlődünk bürokrácia téren is...de ha nem jönnék egy hétig, akkor még ott ülök (állok?)...

KISJANKÓNAK NAGGGYON NAGGGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Nagyon jó volt olvasni a történetet, olyan nyugisnak és élménydúsnak tűnik, mikor jön már Flórkáé?
Asszem ma még elolvasom mégegyszer.
(Mielőtt nekikezdtem, idekészítettem inni-ennivalót, mint a moziban.. :D)

Gyuzso,
azt a macsekos képet azért nem tudom szó nélkül hagyni, olyan édi!! :lol:

Vasalás:
fertőtlenítés szempontjából oké, azt még kibírom. Ma meg elvállatam egy nadrágot az embernek. Talán ott rontottam el, hogy a vasaló is meg a deszka is olyan nehezen elérhető helyen van, hogy inkább hagyom... :lol:

Cukipofa
jók a porszívós képek!! :lol:
Orsi születéstörténete pedig jöhet utólag is. Én is mint "bénabéla" (Paklincstól idéztem :lol: ) vevő magyok minden morzsányi infóra és történetre!!

Steffi,
gratula a rágófogakhoz!!!

Linocs,
köszi a vasalós tippet, bár ahogy magamat ismerem, tv-zés közben még magamra is borítanám az egész cuccot.. :D :roll:
Rucikról nem raksz fel képet? Lécci.. Honnan vannak?

Gabi,
hogy vagy?
Kiderült, hogy mi az oka a szédülésnek, vérnyominak? Terveztetek amúgy mostanra babót?

Kriszta36,
Apukád hogy van?
Mi Nagyit Budaörsön helyeztük el ideiglenesen, miután elesett és járókeretezett, ott nagyon kedves fiatalos nővérgárda volt, elég szép helyen, de 6 rugó volt egy nap..Viszont sokan szenkók ott az állandóra ott lakók közül, lehet, hogy egy agyilag friss embernek az nyomasztó lenne.

Barimami,
gratula a fogzáshoz!!

Banana,
gyüminapok beválnak, de majd a végén nyilatkozom... :lol:

Adri,
nem semmi azért a buszos történet, főleg azt szeretem, ha az emberek beszólnak...de tényleg, akkor hová dugtad a babót a 9. hónapban? :shock: látom, nem is téli baba volt.

Na leléptem.
Vendég

Ancsa
Köszi!(mármint a köszöntést)
Egy kis matek: 1973-ban születtem. :lol: :roll: :lol:

A babát a 27. héten vesztettük el lepényleválás miatt.

Magasság: párom 184cm, én 163. A lányom magas, mint az apja, a fiúk azt hiszem olyan dugók lesznek mint én. :(

Porszívó: néha Matyi ott van és nem csinál semmit, ha meg rángatja, abbahagyom. Apát meg a tesókat azért tartom, hogy segítsenek. :D :D :D

Nagyon jók a bandázós képek! :D :D :D

Borsika:
Nem dugtam el a babát, szerintem nála eléggé látszott is, nyáron, vékony ruhában főleg, csak a néni szerintem nem vette fel a szemüvegét :D :D :D (de azért rosszul esett)

Na megyek, mert kezdődik a délutáni program :wink:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri,

Nagyon, nagyon sajánálom!
:cry: MI is 2005-ben veszítettük el a babánkat, és a 28 héten.

Ok, ok,
kiszámoltam!
Boldog szülinapot!!!!!

Pont a fiúk lesznek alacsonyak.
hát igen, nálunk is Lara nagyon magas lesz.
de azért majd remélem egyszer lesz egy Öcsike is, aki szintén!

értem, a porszívózást!

és mi a délutáni program???

Lara még mindig alszik, de már meglesem!
:oops:

ancsaboszi

elnézét, de ezt közzé kell tennem!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Leállt hazánkban a Pilóta-keksz gyártás. Ezek az utolsó Albert és Pilóta-kekszek, továbbá vaníliás karikák, amelyek a győri üzem gyártósorain készülnek. Szombaton a délutános műszak távozásával Győrben megszűnik a patinás, kontinens szerte jól ismert termékek előállítása. Közel száz dolgozó kénytelen új munkát keresni.
Csak az a 40 ember marad, aki a Negro-gyártósoron dolgozik majd, de azt nem tudni, meddig. A csoportos leépítés miatt kitelepült a helyszínre a munkaügyi központ, amely a többségében 50 év körüli dolgozók nak próbál most segíteni az állásszerzésben.
A Danone nevű multi a közeljövőben be akarja zárni a Győri Keksz gyárat, így egy sor jól menő magyar terméktől szabadítaná meg a piacot. Ez persze nem az első eset: a francia gyártó azért vette meg a Győrit, hogy mielőbb kivonja a forgalomból. Ezt 2001-ben a da NOne elnevezésű civil bojkott akadályozta meg, egyszerűen azzal, hogy nem vettünk danone terméket valamivel több, mint két hónapig . Nem állt mögötte semmilyen párt, semmilyen nagybefolyású szervezet, ezt mi csináltuk, közönséges emberek, akiknek volt egy csöpp eszük. Akkor sikerrel jártunk. Nem szervezett minket senki, mi szerveztük egymást.
Tisztelettel megkérek mindenkit, hogy NE VEGYEN DANONE TERMÉKET! Ha valaki azt hinné, ez őt nem érinti, az egyszercsak végignézheti, hogyan teszik majd tönkre a Sopronit, a Szofit, a Bocicsokit, a Tokaji aszút, és még sorolhatnám.
A Danone joghurtokból, ásványvízből meg tejtermékekből él, amit mi veszünk meg, semmi másból. Ha nem tudja őket eladni, belepusztul. Barátaim! Sokan vagyunk, csak tőlünk függ, hogy engedjük-e, hogy ezt tegyék.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi!
megkaptam :lol: köszi

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Gyuzsó, igyekszem bloggolni :) Már ma vadul fényképezek! Sok tanácsot nekem nem illik adnom, mert egyelőre könnyű a 2 gyerekkel, Villő alszik, Bene szokásos. Ma is túl voltunk a sétából hazafelejöveteles hisztin, vagyis a haza nem akarós hisztin, de ma már rövidebb volt. Végülis még 1 hónap, és kinevelem, amit apja elkényeztetett :)

Voltunk a védőnőnél méredzkedni. Képzeljétek, 3 naposan Borót 3790-el engedték haza, most 4230, és holnap lesz 3 hetes. Őrület tempóban hízik. Mondjuk éreztem is, amikor hosszan a karomban tartottam :D

mtunde

borsika25: akkor képek a rucikról - már lefényképeztem őket, mivel a szüleimnek és a tesómnak folyamatosan küldök képet a készülődésekről, hogy ők is részesei legyenek a Nagy Történetnek ;). Nagy részét turkeszből szereztük be - a legtöbbön még az eredeti áruházi címke is rajta volt, tehát nem használták... (Nagymező utca - a Radnóti Színházzal szemben, Arany János u. 17., Rákóczi 73.?), aztán kaptunk ismerősöktől, és persze nem sikerült ellenállni a nagy leárazásokkor január elején egy-pár gyönyörű darabnak ;)

Kép

Kép

Kép

Kép
linocs

Húúúú Linocs!!
milyen szépek,igazi kis csajos rucik :lol: :lol:
Rákóczi 73 (angol használtruhás)?????Imádom azt a boltot!!!!
HOgy vagy???

emano/Andi
KépKép
emano

Ancsa
Én is nagyon sajnálom, hogy ti is átéltétek ezt a szörnyű veszteséget. Idővel sokminden enyhül, de nehéz szavakba önteni az érzéseket.

A képekről még:
Larának már most nagyon csábos a tekintete. Látszik rajta, hogy élvezi a fényképezést. Csini kiscsaj! :D :D :D
Persze a fiúk is édesek!

Délutáni program a tanulás mellett:
hétfő:szolfézs, tánc
kedd:hegedű, foci
szerda: magyarszakkör, tánc
csütörtök:szolfézs, hegedű, foci
péntek:SZABAD :D :D :D

Linocs
Nagyon jók a ruhácskák, változatosan tudod majd öltöztetni.
Többféle méret? Bocsi, de nem tudom eldönteni.

Tünde
Gratula Villő méreteihez. Csak így tovább!

Veronikusz
Most sírok, a kedvenc kekszem a vaníliás karika.

Andi
Balázs hogy van?

Gyuzsó Borsa
És ti?

Gabi
Adj hírt magadról!

Ha tudok, este jövök

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

gyuzso
Már tavaly is adtam neki, amikor a családban valaki lerobbant, de nem adom egész télen vagy ilyesmi. Elég stramm kölök :D Most télen egy szer kicsit náthás volt. De azt is én szúrtam el. Kimelegedve odarohant a nyitott ablakhoz...előbb a szobaajtót kellett volna becsuknom, hogy ne tujon odamenni :oops: Mindegy, 3nap orrszívó (szerencsére szereti és szívja magának :!: Persze elkel egy kis utómunka :lol: )és 2napig esti egy oscilo megoldotta. Szóval nem egy nagy betegeskedő. Igaz, mi sem.

veronikusz
Igen, az egész tégelykét odaadom neki. A homeo azért másként működik, mint a gyógyszer, de ezek szerint te is tudod :D

POCAKOSOK
Április 19-én Babaruhabörze a BNV "A" pavilonjában. Csak ajánlani tudom! Én rengetek tutijó cuccot vettem ott - és remélem most is fogok. Oké tömeg, de csak a messziről "ennek jó cuccai lehetnek" Anyukákhoz szoktam odamenni. Fillérekért (boltihoz képest) lehet vagánynál vagányabb ruhákhoz jutni. Én akármit nem adok a gyerkőcre 8)

R

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Jankónak Boldog Szülinapot kívánunk.

Viktor jól viselte a tegnapi utat. 8)
Minden Betegeskedőnek jobbulást.
Gabi: Még nem találkoztam a gólyával,de ha láttom szólok neki, hogy nézzen be hozzátok is. :lol:

A képek nagyon nagyon jók.
Most csak ennyire ugrottam be.Ha tudok akkor jövök.

valentina

Sziasztok! :lol:

Ja én is itt du. 1/2 3kor, de furcsa. Martin alszik az ágyban, 'van' időm írni...

Emese!
Irtó jók a képek!!! Nagyon szép a kisfiad, már pár percesen is látszott rajta :wink: És szerintem teljesen rád hasonlít, lehet azért ilyen nagydumás is :lol: :wink: És Flórka tök ügyi! És HP le tudva már tudok mindent.

Ancsa!
:lol: :lol: Szerintem apukára néz így lara. És szerintem a ruhája is nagyon édi, nem is értem a többiekek miért nem tűnik fel :lol:

Adri!
én is sajnálom a történteket! Nem is tudok mit mondani, de tényleg a tiéd az együttérzésem!

Gabi?????????????????????????

Linocs!
Az rákóczin is ilyen klassz cuccok vannak? Hát ezt most már nekem is meg kell néznem. Hétvégén vannak?

Szopi-fogyás: nekem bejött, dehát tudjátok én gizda vagyok :roll: :( MIndenestre az elején én is nagoyn sok csokit ettem, most is :oops: , de szerintem az elején mindenkinél így van. Nem? Ahhoz képest hogy azt tanácsolják készítsünk a szopi idejére gyümit, vizet ahhoz képest én csokit ettem ezerrel. Dehát itt van a gyerekem és jól van. Ez a lényeg nem? Ja sztáranyukák és szoptatásról inkább ne is beszéljünk ez az a téma amin totál kiakadok. A múltkor is úgy berágtam, bár az nem szopi volt, hanem kinézetre szólt. A Rábai Tímeát és a kicsinyét fényképezték- nekem amúgy szimpi a csaj - az egyik magazinnak és mondta a főszerkesztő vagy ki, hogy hát igen ezt így is lehet csinálni, hogy anyuka vidám, jőkedvá, kipihent. Azért hozzátartozik a dologhoz, hogy a kisbaba a nap nagy részét átalussza (ezt a timi mondta) és semmi dolga nincs vele, csak pelenkázni, etetni. Éjszaka is alszik. És mi az, hogy így is lehet csinálni? Már bocsánat, de egy sminnekkel az én méretes karikáim is eltűntetik és ha még a hajam is belővik, akkor már valami nő kinézetem is van. Úgy felháborodtam! Menjen az izébe, az ilyenen látszik, hogy fogalma sincs semmiről. persze itthon is lehet sminkelni meg frizkót belőni, de minek? A kisfiam nem azért fog szeretni, mert szuper nő vagyok. Most ez hülyeség? Engem is mindig nagyon szíven üt...

Reni!
Nagyon vaditóak a képek a fiadról! Nálam a nr.1 a wc-n ülős. Hát az valami fenomenális :lol: :lol:

Cukorfalat!
Minden rendben? Te se vagy sűrűn... Úgy látszik vizilóvas chicco szék a nyerő itt. Nekünk ugyanez van.

Orsi, zsu, hajni? Hogy s mint?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Köszi Emano! Ugye, Rákóczi 73. milyen tuti hely??? Csak kétszer voltunk (a Kedves is szeret turizni), de vissza kellett dobálni a felét, hogy azért mégis nem egy egész focicsapat fog születni :) Jól vagyunk, még 2 in 1 :) és a hétfői ctg alapján úgy tűnik, hogy egy darabig így is maradunk - a kiscsaj jól érzi magát odabenn - de nem is baj, azt beszéltem meg vele, hogy márc. 6. helyett, ha előbb akar jönni, akkor márc. 1-2. legyen, mert az hétvége, kényelmesebb beautózni, a Kedvest sem kell a munkából elriasztani stb... Szóval még van ideje. Viszont én kezdem rosszul érezni magam, mert nincs már rohangásznivaló ;) itt állok (ülök) tételenül... Tudom, tudom ez a pihenés ideje, de nem vagyok én ehhez hozzászokva...
phadri: 56-tól 62-ig vannak benne rucik, mivel a legutóbbi uh alapján kb. 4 kg-os, és nem rövid babó lesz a "pöttöm" Fruzsi:) Úgyhogy úgy döntöttem, hogy most gyorsan kimosom/vasalom ezt a két méretet (a 62-esből van még, de mindegyiket nem akartam), mert utána nem nagyon lesz valszeg erre energiám.
linocs

steffi: A Rákóczi szombaton 1-ig van nyitva. Lehet kártyával is fizetni. A Kedves nagy márkarajongó (mondhatni e témában sznob - de ezt ő is tudja, szoktam vele cukkolni :) ), úgyhogy az ő szívét nagyon megfogta a hely, mert talált Oshkosh, GAP stb. márkákat - nekem meg tökmindegy, csak jó anyagból legyen, legyen praktikus, és ne legyen agyonhasznált...
Szerdánként van új áru kirakás. De az eladók azt mondták, hogy olyankor az menjen, aki imád tömegverekedésben résztvenni :)

Ja, és aki épp farsangra készül a gyermekével: vannak jelmezek, álarcok is. Nagyon jópofák!!!!!
linocs

Steffi
a legutóbbi szerzemény a Rákóczi 73ból

Kép
összesen 2300Ft-ért
Szombaton 9-13-ig vannak

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
Hát ez nagyon tuti!!!! Én is-én is! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

iszonyatosan jó cuccokat lehet kifogni :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Ancsa, sztem én felismertem: nem véletlenül Máté és Martin??? :lol: :lol:
Lara nagyon sokfelé kacsingat, vigyázni kell vele! :D
Larababának jobbulást! Úszni azért voltatok ugyanúgy? Vagy azóta lett beteg? És a pocak miért fáj?? Lehet tudni?

Linocs, elképesztően jó sok rucit összegyűjtöttél már, emlékszem, én is mániákzs voltam és mindnekinek mindig mutogattam a zsákmányokat! :lol:

Steffi, ezek szerint Martin jobban van mostanság? Mármint alvás terén?Napközben már ilyen jól alszik saját ágyban? Akkor jó úton jártok! Jogsi tervekkel hogy állsz? Biopiacra jártok oda a környékre valahová? Ja, amúgy néztünk Elefanten cipőt Daninak a Deichmannban, végül nem vettem meg, egyelőre jó lesz az a baki, amit Olaszországból kapott egy ismerőstól, aztán ha már tényleg csak 2 lábon nyomja, veszek neki bentre is szandit. Martin otthon abban van?

Borsika, beletrafáltál, nálunk az volt, hogy 5 hónapos koráig voltunk egy szobában és addig a vasalónak volt helye az extra szobában, így használtam is ezerrel! Aztán amikor visszajöttünk a saját szobánkba és a vasalódeszka visszakerült a régi, eldugott helyére, elment a nagy kedvem a vasalástól! :lol:

Zsuzsi, hát igen, kockás hasam nekem egyszer már volt, 21 évesen, jó lenne megint elérni azt az állapotot! :D

Egyébként gondoltam a sokbabanetes konyhatündérre, ma olyan fini paradicsomos-cukkinis csirkét rittyentettem, hogy még én magam is meglepődtem rajta! :D Hiába, úgy látszik tényleg gyakorlat teszi a mestert, az újévi fogadalmam haszonélvezői persze a pasik! :lol:

Hanna, tudom, h ezer éve kérdezted, de mindig elfelejtettem válaszolni, a Thermal Hotel Visegrád-ba mentünk, mondjuk mi tudunk menni általában 50 % kedvezménnyel, de a honlapjukon szoktak lenni akciók, múlt hét csütörtökön is féláron votlak a szobák, úgy már elfogadható! http://www.thv.hu

Zsófi??

Na, még felrakok pár múlt heti, visegrádi képet, most csak napközben leruccantunk pancsizni

Kép Kép Kép megeszem

KépKép
barimami

Barimami
ezek a csudaszép kék Dani szemek :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Jaa, turimánia nálam is folyamatosan tombol, csak mostanában annyi ruhát öröklünk, hogy ne mtudok hódolni a szenvedélyemnek, de amúgy angol használtruha turi, amit ti is írtok, a best http://www.hadakft.hu de sajna nekem messze vannak, én általában itt budán turizok...

KépKép
barimami

steffi
Köszi :D

Valóban sokak kedvence a vizilóvas etetőszék...Nekünk is :lol:

Pocakokhoz kapcsolódva...Ez volt az én 36.hetes gömbim. Többször kérdezték, hogy 6.hónap????? :? Kép

És íme néhány börzén szerzett cucc:
Kép
Ezt Apa választotta és nagyon büszke volt rá :D

Kép
Gatya, kabát, sapi, mind onnan...

Kép
(Anyukámmal) Ez a zebrás szerkó 500.-Ft volt. Hihetetlen....

Kép
Itt is minden onnan. De a mellény volt a kedvenc, sztem írtó dögös 8)

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Emese, olyan gyönyörűen írtad le Kisjankó születését, hogy kedvem támadt szülni!
BOLDOG SZÜLINAPOT KISJANKÓ!
Hihetetlen mennyit változnak születéstől 3 éves korukig ezek a babák! Na ezt úgy írtam, mintha nem lenne nekem is egy nagy fiam. Hajlamos az ember elfelejteni sokmindent. Asszem ma fényképnézegetés lesz.
A hasatoktól meg kedvem lett terhesnek lenni! Micsoda szép pocakok! Emano, én ilyen csúcsos pocit még nem is nagyon láttam.
Linocs, ruhák nagyon szépek! Befér ez mind a szekrénybe? :lol: Én is nagyon szeretem az angol secondhand boltokat. Kecskeméten.
Veronikusz!!!! Mit látok???!!! HÁRMASKA? Aztamindenit, gratulálok nagyon! Ugye fiút szeretnétek? :wink:
Ancsa, Lara látom udvaroltat magának rendesen! Jó ízlése van!

Fogyós téma is előkeveredik időnként, úgy látom. Én Zsombival 20kilót híztam, Sárival nemtom mennyit, de többet kb 25-öt, de Vidadoki olyan rendes volt, mert amikor bementem szülni, nem állított rá a mérlegre (mert nem mert, nehogy elromoljon :lol: )...és aszonta, hogy jóindulatból beír nekem egy 80-ast a könyvecskémbe. 55-ről indultam. hoppppááá. Most 58-nál tartunk. Az az enyhe 3kg-s úszógumi még nem ment le. majd talán nyáron. Fogyózik a nyavalya! Én is csokikázom, süti, miegymás. A baj inkább az, hogy semmit nem mozgok. Mármint olyan sportszerűen. TI? Sportol itt valaki? :lol:
Én Rubint Rékától vagyok kiborulva, illetve inkább nevetségesnek, szánalmasnak tartom. Én biztosan nem szeretnék olyan bombaizom mami lenni.

Megyek, Sári felébredt. :? :D

Sziasztok!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Csalógató a Rákóczi 73! Én is meg fogom nézni. Ez a Blaha felé vagy az Astoria felé esik?

barimami
Te budán hol turizo?

R

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

na én is itt.....

köszönöm a hiányolást! nagyon jólesik!! most valamennyit vissza is tudtam olvasni....

Tünde
! én csak azt tudom neked mondani, hogy én híztam! mert én is ettem , mert ugye terhesen vigyázni kellett a súlyomra Tóth doki mindig mázsált!!! :lol: 14 kg-ot szedtem föl.
(Fruzsival a 22.hétig 4-et) szóval szülés után úgy voltam vele, szoptatok-tehát ennem kell, és a habos kakaónak (napi 4xer! :lol: ) sem tudtam ellenállni. Szóval én híztam! de sztem ez alkat kérdése is,mert bnőm tényleg annyit fogyott, pedig éjjel is evett :shock: szóval őt teljesen "leszívta"a gyerek :lol:

Lányok 25-ére kaptam időpontot ettől a dokitól, hogy kivizsgáljon.
a barátunk ajánlotta,mert neki is voltak ilyen tünetei...
az még két hét... szóval remélem addig kiderül,hogy esteleg tényleg a gólya okozza-e??? de ez a héten kiderül...
addig én is keresztbeteszem az ujjaim :wink:

nem is tudom kinek akartam még írni, le vagyok lassulva....
még visszakeresem...
ja ma voltunk kirándulni Visegrádon! nagyon élvezte Enci..hazafelé bementünk kajálni a Forgóba (DUnabogdányban van, aki egyszer erre jár, oda feltétlen menjen be) aztán irány haza..most húzza a lóbőrt! :lol: majd mindjárt rakok képeket is...

Ancsa
! neked akartam még hogy enci kapott ruhát,kirakót,dobszerkót :evil: ,szerszámkészletet, egy halom lufit!,mesekönyvet... most más nem jut eszembe :shock:
Vendég

Adri, és Kisjankó!! ISten éltessen sokáig titeket boldogságban és jó egészségben!!!

Kép
Vendég

JA az a Angol-ruha-turi nekem is nagyon bejön,igaz már rég voltam,majd el kell mennem mostanában! Encinek olyan tuti kabátot, meg mellényt vettem..1400 ért. SZtem az a legjobb, én voltam a váci útiba is, ott nincs gyerek holmi....ja meg van sok plüss figura is. 300ért vettem Encinek kacsás tatyót.
Vendég

Halihó!

Kisbetegem megint alszik! Most reméljük jobban, mert bekentünk balzsammal!Hála :wink:

Veronikusz,
Én tovább küldtem!!!
Hogy vagy????

Tünde,
Az jó, ha fotózol, megyek is és megnézem, hol tart a kis hölgy!

Linocs,
Nagyon édesek a rucik
Az a tigrises de jó fej!
Majd kérünk ám képeket ,hogy fest benne a kis hölgy!
Meg a virágos is nagyon szép!

Adri,
Igen, igen nehéz, de hát túl kell élni, és most már nekünk is van kiért!

Hú ez a program áradat nem semmi!
És TE viszed őket minden hova?
Merre is laktok???

Hát igen, tudja hogy már most Ő az első számú modellem, muss neki!

Steffi
Hát tényleg furcsa,
Mi??? Az ágyában alszik Martin????
Komoly?
De jó!!!

Kinek az Apukájára néz így???? :wink:

Igen, igen a ruha nagyon tuti, Anyukámnak is tetszett nagyon!!!!

Barbikám!
Nagyon ügyes vagy!
Tiéd a díj!!! Répatorta???

Igen, igen Ők az elsők között voltak akik meglátogatták Larát, mióta él, és azóta is szeretjük őket! De hát ugye, azért vannak más fiúk akikkel ugye máshol talizott először. Például veletek az uszodában, és Ti így letettek a szívünk csücske. De azért jó vele vigyázni hisz NŐ-ből van! :wink:

Igen, igen tegnap még jól volt, és voltunk úszni, és volt bukfenc is!!! Már nagy merülőnek számít, csak állandóan Laura keresztnéven fut! :lol:

Pocak már jobb!!! Köszönjük a jókívánságot.

Annyira édesek a képek! Imádom Danika szöszke fejét, jó lenne megint talizni, majd ha meggyógyultunk, jaj erre még nem is válaszoltam, ok, akkor majd írok! Jó?

Kérjük a receptet!!!!

Zsófi? Gyere ha tudsz!!!!

ancsaboszi

Kép dunakanyar balról

Kép dunakanyar jobbról
Vendég

Kép még lent.....

Kép 2 király(nő)

Kép panoptikum

Kép itt fent már szédültem... :lol:
Vendég

ez vicces, Dani is húzza a lóbőrt, 20 perce felsírt, bementem, betettem a cumiját, erre eldőlt és visszaaludt :lol:

Gabi, úgy látom Visegrád mindenkinél sláger! Szép a kilátás nagyon! :lol: Apukámnak ott volt népművészeti boltja, övék volt az első! :D

Ancsa, répatortában benne vagyok! Meg a taliban is, ha jobban lesztek, majd írj emailt!
Hát igen ,a nők már csak ilyenek, vigyázni kell velük tényleg!

Hát, nem volt túl bonyi megcsinálni, bár egy kezdőnek minden az :roll: szóval 4-4 percig pirítottam az enyhén fűszeres-sós-borsos lisztbe forgatott csirkemell mindkét oldalát, aztán azt kivettem és pároltam egy fej vörihagymát, utána hozzáadtam a maradék lisztet, 2 fej felvagdalt fokhagymát, 600 ml csirkelé (kockából), egy konzerv, hámozatlan, darabolt paradicsomot, meg beletettem a csirkét, megvártam, amíg felforr megint, akkor beletettem a felkockázott, 2 db cukkinit és főztem 15-20 percig fedő alatt. Hát ennyi! :D BBC száz egyszerű vacsora c. könyvből néztem ki, tesómtól kaptam karácsonyra még tavaly, de most hasznát veszem! :lol: ja, amúgy a recept csirkecombot írt, de mellből sztem finibb :lol: és petrezselymes krumplival tálaltam, Daninak az jött be a legjobban! :D

KépKép
barimami

Sziasztok!

Barbi, Gyuzso, Ancsa: köszönöm Petya dícséretét.

Nagyon tetszik, az a kép ahol micu Csipával ismerkedik :lol: :lol:

Barbi: Dani is nagyot nőt! Nagyon szép szemei vannak.

ancsa: Nekem fogalmam sincs, hogy ki lehet a kisfiú a képem. Lara nagyon csini a fényképen.

Renáta: Iván is nagyon csinos!
Gabi: Jók a képek. Én nagyon sokat voltam a visegrádi várban, mert a környékről származom. Egyébként hogy vagy? Rosszullátek?

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok Lányok!

Dani már viszonylag jól van...ma már ebédelt is...és rengeteget alszik.

Hade Kft...most nyílt egy a Lehel piacnál...[b]Linocs Neked az közel van...én holnap megyek megnézni...[/b]

Ancsa!
Én rögtön tudtam ki van a képen :D de csak azért mert a mikulás bulin is ők voltak :D
És hát a ruha tényleg nagyon csini...

Barbi!
Megint baromira irigy vagyok hogy ilyen szép képeket tudsz csinálni...babafotózást nem vállalsz itt nálunk?????? :D :D :D :D
Most komolyan...rajtuk gyakorolhatsz :D

Kép

Kép
cukipofa

Reni, van a Kolossy téri piacon egy a második emeleten, meg a kiscellinél is volt, de azt bezárták sajna...ill. a 12. kerületben a Németvölgyi úton is szokott lenni, egy német pasi hoz cuccokat, de az alkalmi, néha van szombaton.

KépKép
barimami

Orsi szüléstörténete (Borsika kérésére).
Ha jól belegondolok elég tanúlságos...ilyet mégnem olvastam itt...
Szóval a 36. héten terehsségi toxémiám lett, így 2 hétik feküdtem korházba megfigyelésen. Ez idő alatt volt szerencsém szinte az összes orvoshoz...ki kedvesebb ki nem túl kedves...
December 23.án hazakönyörögtem magam...mondván jó kislány leszek és mérem a vérnyomásom felpolcolom a lába és nem megyek sehova max csak wcre...
Január 16ra voltam kiírva január 18.án hajnali 5kor volt valami...már tudtam, hogy az de gyenge volt...
Így elszórakoztam a délelöttöket (10 perces gyenge fájások).
Délben bementem a dokimhoz...ctg...leállt minden fájás...hazaküdtek.
Mire hazaértünk 7 perces fájások...összepakoltam, ebédeltünk, elmsogattam, lefürödtem...3 tájt 5 perces erős fájások...nekiálltunk playstationözni...autóverseny...Párom, tesóm és én...elvoltam...néha felsóhajtottam...
Amikor kezdtem már nagyon hangosan szenvedni akkor elindultunk megint...6ra beértünk a korházba...
Papírmunka, ctg, beöntés, borotválás...8kor feküdtem fel az ágyra (azért volt 2 óra, mert papírmunka elött az ügyeletes orvos "nem ért rá" velem foglalkozni és vártunk háromnegyed órát a folyosón (3 perces erős fájásokkal). Aztán Kamilla nővér odapirított a dokinak, hogy legyen már olyan kedves...tök ciki volt, hogy mindenki engem bámúl...
NAmidey felfeküdtem és jött Király Kata a szülésznőm, hogy megint sok a fehérje a vizeletemben és a dokim azt mondta,hogy gyorsan kell szűlnünk mire bejön addigra legyen meg a burokrepesztés...kb 10 perc múlva beért...addigra megvolt a repesztés...ezután éreztem csak igazán milyen FÁJÁS!!!!! Azt hittem beszarok.... :oops: hánytam is...
Vérnyomásmérés volt állandóan a toxémia miatt...
9tájt jött az eslő tolófájás...mondták hogy engedjek az érzésnek se nem nyomjak külön rá...
Így tettem és közben nagyon nyőgtem...
Dokim szólt ha jön a fájás vegyek nagy levegőt és amikor fáj akkor lassan fújjam ki...és láss csodát tényleg segített...fegyelmezett lettem és már nem is fájt annyira....
Fájtunk jobb oldalon kettőt meg bal oldalon kettőt...vérnyomásmérés...csak azt láttam, hogy orvos elsápad, szülésznő nyel egy nagyot (180/120 volt).
Doki szól, hogy kap a baba 5 percet ha nem indúl kifelé akkor bizony megyünk a műtőbe...
Na abban a percben gyermekem megindúlt kifelé, közben kicsit elkókadtam erre orvosom megütögette a fejem, hogy maradjak ébren...
Szóval emiatt rásegített a doki a tenyerével, mert már szarúl voltam és nem akarták Katával, hogy elájúljak...
A méhszáj még nem tünt el, de muszály volt megszületnie...
Így vágtak, repedtem és megszületett Orsi 22:00 kor 2900/50.
Sajna nem volt épp fűtés a szülőszobám és nagyon vacogott, így nem maradhatott velünk, vitték a melegitőbe.
De páromat beengedték hozzá (kívételesen).
Na és a csavar csak most jön...(de ezt most elküldöm)

Kép

Kép
cukipofa

Szóval éjfél körűl bekisértek a helyemre..megnéztem Orsit aludt...
Én le sem hunytam a szemem csak vártam rá...
Reggel 6kor hozták, odatolták mellém...
Rögtön ellátam...kivettem, megszoptattam, tisztba tettem...mindent olyan motorikusan csináltam.
Éreztem, hogy valami nem stimm...egyzserűen hiányzott az az eufórikus érzés amit más anyukák éreztek...nem öntött el az a határtalan feltétel nélküli szeretet...és emiatt lelkiismeretfurdalásom volt...amikor hazajöttünk nem igazán tudtam velem it kezdeni, kimerűlt voltam nagyon nehezen szedtem össze magam azután, hogy ilyen gondok voltak a vérnyomásommal...
Férjem rengeteget tudott itthon lenni és amikor itthon volt szinte hozzás sem nyúltam Orsihoz csak szoptattam...imádtam őt és sokat néztem, de féltem, hogy pl elesek vele...nem tudtam mit kezdeni a helyzettel...ha egyedűl voltunk akkor elláttam de nem "lelkesen" nem gügyögtem, stb...
Na mindegy...jó sok hónap eltelt mire összerázódtunk, mire elárasztoot AZ az érzés a gyermekem iránt...
Daninál rögtön azonnal sírtam a boldogságtól amikor megszületett.
Átéltem azt az eufórikus érzést ami Orsinál hiányzott.
És ez nagyon sokat számított...

Na felébredt a kisherceg...bocsi hogy sok voltam...

Kép

Kép
cukipofa

Paklincs!
Nagy gratula a nagylánynak! :D
A méreteknél természetesen a fiadra gondoltam! (Szofi is 4kiló és 62cm volt :D )

Tünde!
Én sajnos a terhesség alatt híztam mint az állat :oops: (kb 22 kilót) viszont a szopi alatt egy kiló se jött fel, pedig már szégyelltem magam hogy mennyit zabálok. Szofi ugye nem volt egy apróság, így le is szívott minden kalóriát. :D
AZTA!!!! NEM SEMMI A GYARAPODÁS!!! :D:D:D:D:D csak így tovább! :D

Cukipofa!
Mielőbbi jobbulást a nagyfiúnak! :oops:

Cukorfalat/Brigi!
Ééééééééééédes a druszánk! :wink: ezek a szemek! Nekem az alvós a kedvencem. Kis Drága! Elfáradt. :D:D:D:D:D:D:D

Banana!
Vigyázz magadra! :D és köszi

Borsa!
Sajnálom, hogy nem volt nyugis alvás :oops: Nálunk csoda történt. Fel is jegyeztem a kéménybe korommal. :D Szofi este esett, majd reggeli 6.30-ig aludt. Pedig 2x szokott felkelni enni. Hát vagy hülyülök és nem emlékszem rá, vagy tényleg aludt. :D Isten tartsa meg jó szokását!!!! :D:D:D:D:D Remélem senki nem haragszik most meg ezért rám! De olyan jó volt aludni. Különösen, hogy a férjem már este 23 órakor visszament dolgozni. :oops:
Az a fránya Róka meg …. Pedig különben szimpatizálok vele. :D

Barbi!
Dani továbbra is édes kis pasi! Imádom a két szemeit!!! :D:D:D:D
6 kikó 5 nap alatt?????? Atya ég!!!!!!! Ez nekem is jól jött volna! :D irigy-irigy!! :D
Én a lányoknál a 14. hétig hánytam. De addig még bő 6 hét van!!!!! Én ez nem bírom. Szegény lányok. Ki se merek menni már velük. Itthon meg már bediliztem. :oops: A tejeskávé 2 nap is sugárban … arról letettem, egyik nap jól esett az alma reggel, de 10 perc után visszaköszönt, ma a banánnal próbálkoztam, de hasonló sorsra jutott. :oops: Vagy 10 perc után kijön valami, vagy ha le tudok feküdni evés után, akkor sikerül a kajának túljutnia a gyomromon, de akkor meg ha felkelek, akkor egy sósavszerű anyag jön vissza. Még a hangom is elmegy tőle. Folyton nem tudok feküdni!!! Tegnap meg Kata jött a felénél, hogy hagyjam abba, mert neki pisilnie kell. :D ez jó! Mintha egy így működne! :D De rendes volt. Végül megvárta a végét. :D
Ja! Az első 5-ben mi szülők+ gyerekorvos + nevelőmamám + öcsém volt. De a papám még nem tudja. De ha megtudja, azt lehet hogy ti is hallani fogjátok. :oops: nem lesz happy! :oops:

Ancsa!
Jaj de sajnálom! :oops:
Jobbulást gyorsan Larának!!! +++++++++++++++++++
Ancsa! Masni kisfia?????? :D Lara most is mint mindig nagyon csinos!!!! :D:D:D:D: Martin kit néz?? Csak nem Apucit?? :D
Köszi megvagyok. Most is pocsék a gyomrom. Kata épp most magyaráz a húgának, hogy anyuci nincs jól, mert hány. :D érik a bukta. :lol: :lol: :lol:

Linocs!
Tündériek a ruicik! Biztos elég lesz? :lol: :lol: :lol:

Steffi!
Mi az hogy ha kisminkelnéd magad, meg megcsinálnád a hajad akkor…. Így is szuper nő vagy!!!!! :wink: :wink:

Emano!
Szuper a szerkó :D::D

Renáta!
Szép formás kerek pocid volt! :D
És milyen kis tündérke lakott benne! :D:D:D:D:D

Gabboka!
Igen! Most jó lenne egy kisfiú! :D:D:D:D:D A férjemhez én már úgyse férek a lányoktól, így jó lenne egy ANYARAGACS is :D:D:D:D:D:D:D

Gabi!
Szorítunk! Remélem addig el is múlik! Gólyákat irányba állítottuk! :D
Irigy-irigy a kirándulás miatt! :D én is szeretem a Dunakanyart! :D

Bocsi ha valakit kihagytam, de mennem kell …

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hú lányok kicsit kiteszem a lábamat és teleírtok megint egy oldalt? :D

Brigi!
Lemaradt Petya nagyon édi jó hogy tettél fel képet gyere gyakrabban!

Gabó!
Kérek egy kicsit a fogyi génjeidből :D

Ancsa!
Máté, Martin és a kisasszony :D:D:D édik! Most a fogak kicsit békén hagynak de lehet hogy majd kipróbálnánk az osit mi is ;)

BarbI!
Sajna itt elég sík a terep de majd keresek egy dombocskát.. hátha :D

Veronikusz!
Ez a Kata-wc sztory nagyon édes :D Jót nevettem köszike :D Éjjel 12-3:30 között alvás nuku de örülök hogy nálatok azért jártak az álommanók lehet hogy Szofi érzi hogy a Mamájára most ráfér a pihenés ;)

Kati!
Nem is tudtam hogy Orsival toxémiád volt, örülök hogy végül minden jól alakult! Daninál meg saját szememmel láttam hogy milyen ügyes voltál ;)

Adri!
Nagyon sajnálom :( erre nincsen szó leveszem a kalapom mindenki előtt aki ezt átélte és viseli... Gabi és Ancsa is!

Linocs
Édik a cuccok! Én ilyenkor minden nap átpakoltam a ruhákat egyik zacsiból a másikba ( Laci már hülyének nézett :D) mondván hogy pontos listát készítek csupán :D

Tünde!
Micsoda méretek a kiscsajszi jól belehúzott :D

Gabi!
drukk drukk drukk ezerrel!!!!

Eni? Emese?

Steffi!
Ment mail! :D

Zsu!
Eltűntél!!!

Orsi

borsa

Fúúúú CIKOPOFA!
úgy végig izgultam a történeted, mint ha nem tudnám, hogy itt vagytok mind a ketten egészségesen. :? Ez nagyon félelmetesen hangzott. Nem is csoda, ha ilyen viszontagság után kellett egy kis idő a regenerálódéshoz. Az a fő hogy most már minden rendben!

Az ciki, ha valaki nem sír a szülés után??? én nem sírtam. :oops: Tudtam, hogy minden rendben lesz és jobb helyen már nem is lehetek és csak örültem hogy ott van a lányom a kezemben. :D Én magam is meglepődtem magamon, de tök fegyelmezett voltam. Úgy látszik van aki így vezeti le. Nem kiabáltam, meg semmi ilyen nem volt. Bár egyszer vmelyiknél azt hiszem mondtam, hogy akkor én most kimegyek és ha megszületett akkor majd szóljanak és bejövök, de nekem akkor most ennyi elég is volt. :lol: :lol: :lol: Különben normális voltam. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Reni!
Én is nagyo börzés vagyok de van egy amit nem a kismama magazin hanem a babaszoba szervez ott egy kicsit kevesebben vannak de a túrás ugyan az :D
Én állandó vendég vagyok évek óta mert a tesómat is elkísértem mindig... :D

Orsi

borsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?