Móni! Tök jól szórakoztam, nagyon jó a stílusod! És ha jönni támad kedvetek a nyházi vadasparkba, szólj! ÉS! Az én fiam sem fordul még, szerintem ez nagy babáknál sokszor így van, mert Levikém is kis husi volt, és elmúlt 5 hónapos, mire megfordult. Úgyhogy sztem ne aggódj. És már azt is írtam, hogy az én gyerekeim 16 ill. 17 hósan indultak csak el (igaz, hogy én nem állítottam, ültettem, kézen meg főleg nem vezetgettem őket, mert utánajártam, és a szakemberek szerint ezeket NEM szabad), itt a falusiak állandóan práztattak (volna, mert én nyugi voltam), hogy még mindig nem jár, stb. Az ő unokájuk, nagynénjük mittudoménkicsodája már 9 hónaposan járt.

Viszont az enyémek hónapoikig másztak hihetetlen tempóban, ami a gerincnek és az idegrendszernek is nagyon jó, és én ennek nagyon örültem. Úgy voltam vele, hogy járni még fognak eleget! Bocs, ha kicsit hosszú lett, de ez az én véleményem/tapasztalatom 2 gyerek után a 3-kal.
Zsu! Az előbb elfelejtettem, hogy nagyon édes Panka a nagy szemeivel a tegnapi képeken. Az én fiam is vagy keresztbe fekszik, mire bemegyek, vagy teljesen átfordul vagy felkúszik az ágy végébe (mindezt hason, mert úgy alszik).
Kat! És maradt a szőke haj?
Jaj, tudom még, mit akartam. Úgy látszik, ez az "alvás-visszafejlődés" mindenkinél bejátszik. És nem biztos, hogy azért van mert nem esznek este eleget a babák. Érdemes elolvasni Rókica dokumentumát, ott is írja, hogy 3-4 hónaposan lehet, hogy megint többet kelnek, sok változás megy végbe az ilyen idős babáknál. És ahogy visszaemlékszem a nagyokra, hiába ettek már este rendesen, amikor nagyok voltak, így is voltak korszakok, amikor többet keltek éjszaka. És nem voltak éhesek, csak egy kis odabújásra vágytak, vagy nyár volt, és ittak egy kis vizet. Boti is már volt, hogy csak 5-kor kelt fel, és utána még visszaaludt 7-8-ig. Erre pár napja felkel éjfél-1 körül, aztán 5-1/2 6 körül, és van, hogy ilyenkor már nem alszik vissza egyből. Úgyhogy én is kezdek egy zombira hasonlítani...Kislányom pár napja felkel reggel 1/2 7 körül, így ebéd után pár napja alszik. Viszont rendszeresen úgy járok, hogy mire ő elalszik, Botika felébred. Pedig mindig eltervezem, hogy pihenek egy kicsit. Miért is aludnának egyszerre?

Mire Boti megint elfárad, felkel Réka, vagy indulok Leviért az oviba, szóval akkor már nincs megint megállás. És tegnap este is hamarabb elaludtam, mint Réka, majd éjfél körül mellőle kászálódtam ki az ágyból, és bújtam be a saját ágyamba. Nem merek maradni a nagyoknál, mert akkor félek, hogy nem hallom meg Botit. Úgyhogy ahogy már írtam is, nálunk egy nagy vándorlás az éjszaka...
Na, bocs, hogy hosszú voltam. És én sem tudok mindenkire reagálni, de remélem, a betegek jobban vannak már! További szép napot!