A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Kisfruzsi!

itt van a táblázat.

www.macosz.hu/cukorbeteg-tapanyag.html

Remélem, meg tudod nézni.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jól írtam be. nekem bejön. Akkor te is meg tudod nézni sztem.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

köszi!

KépKép
kisfruzsi

szívesen

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="nici"]
írta:
niciSzőlő, nem hiszem, hogy nem törődöm lennél :) Nem úgy ismerünk mi!

:D Köszi. Nem is gondoltam teljesen komolyan, csak tudom, nekem az volt az első a babamérleg után amit kihúztam a listámról. :roll:

Babyteve, sajnálom hogy feküdnöd kell..... Egyébként persze igazad van, meg mindenkinek aki azt mondja hogy nem baj az (sőt) ha megnézi a doki a méhszájat, de mondom én direkt rákérdeztem tengnap hogy mi újság ezzel, ő nem szokta nézni ha nincs panasz....

Kép Kép
szõlõ

Szőlő, babamérlek nekünk sem volt/lesz, vagyis Szandinál az első 2-3 hétben hozott a gyerekorvosunk kölcsibe egyet, azt mondta, ha gondojuk maradhat, ha nem, nem... hát mondom ha van, miért ne?! Így volt pár hétig 1, de hamar rájöttem, vagyis ráéreztem, mikor elég, avagy kevés a tejci a babának, sztem erre is hamar rálehet érezni!
Viszont akinek megnyugvást okoz ez, annak persze venni kell, avagy kölcsönözni, mindenki maga igénye szerint! :)

Tegnap készen lett az új függönyünk, annyira örülök neki, megmutizom, ha nem baj, bár nem sok látszik ebből a pici képből :roll: :)
Kép

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

nici!
tök szép a szoba. :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Köszi Mary :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Nici, én a babamérleget is abba a kategóriába tettem, hogy ha a születése után azt mondják hogy kell, mert pici a súlya, nagyon kell figyelni hogy mennyit eszik, stb, vagy más miatt, akkor természetesen. De ezt előtte honnan tudnám? Nem úgy akarok hozzáállni a készülődéshez hogy mindig a rosszra készülök. Lehet hogy hülye hozzáállás meg majd azt mondom hogy nem így kellett volna, de ezek mind komoly tételek, csak a légzésfigyelő+a babamérleg majd egy ötvenes.....

Kép Kép
szõlõ

Nici, nagyon szép a függöny. Az a fal piros vagy narancs?

Kép Kép
szõlõ

Szerintem jó hozzáállás, főleg, hogy pénzből élünk, és kár feleslegesen állnia bárminek is a lakásban!

A 2 szemközti rövid fal színkódja szerint paprika, kicsit olyan terracottás, a 2 szemközti hosszú fal meg mézsárga...

nici

babyteve: jajj nagyon sajnálom ezt a fekvés dolgot,de a babák érdekében mindent! :wink: kitartást!!És gondolj arra,hogy legalább otthon fekszel,és nem a kórházban. :) /mondom én hogy kell a külső méhszájat is ellenőrizni... :roll: :oops: /

szofi: nagyon jól elvagytok 3in1 :wink: :lol: jó kép!! :D

ollem: Boldog szülinapot neked! :) És szépek a képek a házatokról. :wink:

Én most jöttem meg a védőnőtől,és képzeljétek el a diéta következtében amit már lassan 2 hónapja tartok ledobtam magamról 30dkg-t!! :lol: Kemény... :wink: ezek szerint nekem már nem kell hízástól tartanom. :) Úgyhogy ha fogyok majd továbbra is,akkor úgy áll a dolog,hogy +10kilót szedtem fel a terhesség alatt "csak". :D Viszont sajna a cukorgond következtében megjelent a vizeletemben a cukor,ami +, és a ketontest ami ++. :( no de tudjuk az okát,mert hát cukorbeteg lettem...csak rossz érzés hogy ez már a vizeletemben is látszik. :( A vérnyomim meg egyenesen remek volt, 110/75.A védőnő még sose mért ilyen alacsonyat. :lol:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó!

örülök a jó híreknek.

a házunk nevében is köszi a bókot.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

ollem: hát én is örülök. :) ez a sok nélkülözés a diétával legalább hozzon már valami gyümölcsöt is! :) és ez most a -30dkg a súlyomból. :lol:

Kép

Kép
mezsó

Szőlő, teljesen normális a hozzáállásod!!! :wink: Ezek pont azok a dolgok, amiket akár apuci vagy a nagymama is be tud szerezni, mig a kórházban vagy. Ott már úgyis kiderül, hogy kelleni fog-e.. :wink:
A mérleget pedig kérdezd meg a védőnődtől, hogy lehet-e nála kölcsönözni, ha esetleg kéne, mert jóval olcsóbban jössz ki. Énis kölcsönöztem mindkét fiúnál a védőnénitől.

Hát én nemtom, mi van az én súlyommal, pedig sokkal kevesebbet nem eszem, mint ezelőtt pár héttel és a védőnéninél voltam 3 hete 69kg, az itthonin is ugyanannyi, most pedig mértem ma magam és 69,7.... :roll: megálltam volna a hizásban? :roll: Jövő hét pénteken kell mennem védőnénihez, majd megkérdem tőle, hogy ez normális-e? Annyira nem emlékszem a fiúknál, hogy ebben az időszakban hiztam-e vagy stagnáltam... :roll:
Vendég

Hálósbugyi:Nekem bevált mindhárom szülésnél. Jól tart, szellőzik is, és eldobható. (Jó, mondjuk a pamut is eldobható.) SZerintem a kórházban, amíg erős a vérzés (első 3 nap) a Tena betétet a hálósbugyi tartja a legjobban.
emma2008

Szofi, csini vagy!
A babók még simán befordulhatnak, 3 hete nálunk mindkettő medencés volt, most meg mindkettő koponyavégű :D 8És még ez is változhat....én folyamatosan beszéltem nekik a fejvégű fekvésről, és lőőőőőn...most a legkorábbi áprilisi szülés a mantrám :oops: remélem, hallgatnak a mamira. Igen, izgága vagyok rettenetesen...ráadásul, az elején is pihentem a lombik miatt, utána a hányások miatt, aztán barnázás, szóval, nem volt sok időm kiélni magam :(

Apa ma megvett mindent a kórházba, hááát, Tena betét nagggyon gáz. Aranyos volt, pironkodás nélkül hazahozta az óriás csomagot...ha mégis mennem kell, akkor legalább az én csomagom legyen készen :(

Kép
babyteve2

babyteve: hesegesd el ezt a negatív gondolatot,hogy "ha mégis mennem kell"...hetek óta én is ilyen cipőben vagyok hogy ha mégis mennem kell,de nem szabad erre gondolni!!!pozitív energia!! :)

Kép

Kép
mezsó

Lányok! csak optimistán!! jó? :wink: (Tudom, könnyű mondani...)

jól beleraktátok a bogarat a fülembe az egy szobában alvással... :roll: már nem tudom hogy legyen... :) majd, ha végre itt vannak a bútorok, kitalálom...

Hogy csináljátok, hogy alig híztok?? Én egy babával 10kg fölött vagyok... :shock: (tény, hogy folyamatosan nassolok... ötlet egészséges, nem hízlaló nasira? :D )

ercsi_3

Sziasztok Lányok!
Pár napig csak olvasgattam, most megpróbálok bekapcsolódni...

A légzésfigyelőhöz: nekünk kölcsönbe volt és lesz most is, de amúgy nem biztos, hogy kiadnék érte ennyi pénzt...
Amúgy, ahogy Nono is írta, arra nem biztos, hogy felébredsz, ha a baba nem vesz levegőt, viszont a légzésfigyelő hangjára igen....
Nekünk Lilinél párszor beriasztott, hogy tévesen vagy sem, nemtudom, de sosem volt baj... lehet hogy a sípolás "térítette magához" ???!!!
De ennek ellenére én sem ítélek el senkit, aki nem vesz, mondom lehet, hogy én sem venném meg.

Mérleg: Lilinél kölcsönöztem az első 3-4 hónapra, most valószínűleg nem fogok, úgyis észreveszi az ember ha nem eszik jól a gyerek, vag valami probléma van...

Zsibbadás: Nekem a kezem zsibbadt Lilinél is és most is kezd... akárhogy fekszem, akármerre fordulok, minden helyzetben sikerül valamelyik kezemnek elzsibbadni..elég kellemetlen :(

Ja, és túlvagyok a cukorterhelésen, teljesen jó lett az eredmény: éhgyomri - 3,2, cukor után - 4,6 :D úgy örülök!!!!

Hétfőn megyek uh-ra! Alig várom, decemberben láttam utoljára a manót.

KépKép

KépKép
gabcika

Hali!

Babyteve,
sajnálom, hogy feküdnöd kell. De azért még ne készülj a kórházba. Van még időd!
Az az érdekes, hogy nekem is 1 ujjnyira nyitva van a külső méhszájam. de nekem azt mondta a doki, hogy ez a harmadik gyereknél teljesen normális, ne aggódjak miatta. Sőt, ha én nem kérdezek rá, hogy miért 3100at írt a kiskönyvembe nem is mondta volna. :shock:
Majd csütörtökön megyek hozzá legközelebb. Enge már 3 hetente rendel vissza.

Légzésfigyelő,
Daninál nem volt, Lizinél viszont a doktornő ajánlotta, mivel csak hason volt hajlandó aludni. Engem megnyugtatott, hogy volt.Egyszer sem riasztott be. Viszont szinte mindig elfelejtettem kikapcsolni, mikor Lizit kivettem az ágyból. Na akkor aztán sipolt rendesen.

Együttalvás,
Nálunk külön szobája lesz Beninek, viszont az első időkben én is ebben a szobában fogok aludni. Mivel a férjem egész nap dolgozik, szeretném őt megkímélni az éjszakázástól. Elég, ha én vagyok kialvatlan.

Gabcika,
gratula a jó cukor eredényhez!

Andi

:D

Kép
Kép
Kép
felsoa

Hát igen, úgy látszik a vége felé jönnek elő a gondok! Nekem is pár napja van ez a nyelőcső égés (éjjel), időnként mintha hányingerem is lenne... :roll:

Szofi! Nem semmi, hogy csak ennyit híztál, lassan én is 10 kg-nál járok egy babóval. Igaz én vékony voltam terh. előtt. Lehet, hogy ezért is...??? (állítólag most is csak hasam van, de akkor hol a 10 kg?)
Egyébként irtó csini vagy! Pláne ikrekkel... :)

Ollem! Megnéztem én is a táblát. Tök jót találtál! Azért vannak benne érdekes dolgok, pl: fehér kenyérben kevesebb kcal/szénhidr. van, mint a félbarnába, vagy pl. a puffasztott búzában is mennyi van! :shock: Pedig azzal fogyózni szoktak!
De meglepődtem az Anikó sajt, kontra tubusos Boci sajton is. Az Anikót is diétára ajnlják (pl. Rubint Réka), a Boci sajt meg elvileg zsiros, tejszínes! Hát érdekes!

méhszáj: tudom lerágott csont már. de uh-al csak a belsőt látja a doki. attól a külső még nyitva lehet, és az sem olyan hű de jó... azzal is pihenni kell. csak gondolom ha a belső nyílik az nagyobb gáz.

Kép
gabo001

Gabcika, gratula a jó cukor eredményhez.

Azt nem is meséltem csajok hogy előkerült végre a hepatits meg a toxoplazma leletem. Negatív minden, úgyhogy mondta a dokibácsi hogy kerüljem a cicákat meg a madarakat (a toxoplazma miatt). Hálisten egyik sincs. Hepatitist azért bevallom reméltem, a B ellen beoltottak még anno.

[quote="gabo001"]H írta:gabo001át igen, úgy látszik a vége felé jönnek elő a gondok!

Igen, mondják hogy a 2. trimeszter a legjobb, a harmadik megint nehezebb :wink: De ez már a célegyenes, csajok!!!! 8)

Kép Kép
szõlõ

[quote="ercsi_3"]
írta:
ercsi_3 Hogy csináljátok, hogy alig híztok?? Én egy babával 10kg fölött vagyok... :shock: (tény, hogy folyamatosan nassolok... ötlet egészséges, nem hízlaló nasira? :D )

Kezet foghatunk. :lol: Bár én +9-nél tartok most, viszont én alig nassolok, és nem eszem többet mint babavárás előtt. Nem hízlaló nasi? A nasinak az a lényege hogy hízlaljon :lol: Egyél bulátát, Ercsi. 8) :lol: :lol: (Olyan mintha a semmit ennéd. De amúgy finom :D )

Kép Kép
szõlõ

nasi! valahol olvastam, hogy nassolhatunk csíkokra/kockákra vágott zöldségeket is (sárgarépa, karalábé..), sőt még öntetet is készíthetünk amibe mártogathatjuk... na ja! ha éppen olyanom van biztos fincsi, de amúgy...
én mondjuk soha nem eszem csipszet. valahogy nem szeretem. süti inkább, vagy én imádom a Danette vaníliás pudingját, kinder pinguit.... szóval ilyen tejes termékeket, de hát ezekben is sok a szénhidrát és kalória sajna... de lagalább van benne tej is.

Kép
gabo001

Gabo, én újabban kimondottan szeretem a nyers répát. :D

Kép Kép
szõlõ

szőlő! én, is főleg mióta van már ez az édes! :D de csak ha olyanom van...

Kép
gabo001

Én is nasizok sokat, főleg édességet... :oops: :oops: :oops:
És mostanában az édes tésztákat kívánom nagyon (mondjuk én a túrós és káposztás tésztát is édesen eszem :)) még jó, hogy nem kell diétáznom!!!
Szóval tudom miért a +10 kg... :oops:

Szofi, irigyellek az 5 kilód miatt , ráadásul 2 gyerekkel :shock:

Ollem! Boldog szülinapot!!! :D

KépKép

KépKép
gabcika

mostanában elég nagy a pangás nem?? mindneki gőzerővel készülődik?

Kép
gabo001

gabcika! én is édes szájú lettem!! pl. tészták nálam is bejönnek, főleg a túrós (túró, tejföl és kristálycuki...hú ha ezt a Norbi vagy a Réka látná! elájulna! :lol:

Kép
gabo001

én még szalonnát is rakok rá!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
gabcika

Felsoa!

A 3100 mit jelent pontosan?
És a többi??? Pl. a 3000 mit jelent?
Mert nekem először 3100 -at írt a doki a kiskönyvembe 2x egymás után, aztán meg 3000-et és a másik kettőt is átjavította 3000-re....
Nem értem, most hogy is van ez? :roll:

valaki tudja ezek az értékek mit jelentenek??? :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

gabcika! szalonna + cukor? ez igen!! :lol: :D :D halmozzuk az élvezeteket!! (szerintem norbi+réka ettől agyvérzést is kapna! :D

ollem! a 3000 az a teljesen zárt méhszájat jelenti. ez tökéletes! a 3100 akkor az már valahol nyitott picit. (valahogy úgy van, hogy ezek a számok sorban: belső méhszáj, nyakcsatorna, külső méhszáj..) de nem akarok hülyeségeket írni, már régen tanultam, de a lényege ez.

Kép
gabo001

[quote="gabo001"]g írta:gabo001abcika! szalonna + cukor? ez igen!! :lol: :D :D halmozzuk az élvezeteket!! (szerintem norbi+réka ettől agyvérzést is kapna! :D

ollem! a 3000 az a teljesen zárt méhszájat jelenti. ez tökéletes! a 3100 akkor az már valahol nyitott picit. (valahogy úgy van, hogy ezek a számok sorban: belső méhszáj, nyakcsatorna, külső méhszáj..) de nem akarok hülyeségeket írni, már régen tanultam, de a lényege ez.

Aha. Akkor hogyan lehetett, hogy először 3100-et írt, aztán meg 3000-et. rosszul nézte??? :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Íme a szülinapi tortám!!!! :D
Ma én ezzel "diétáztam"..... :oops: :oops: :oops: Kép

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary! Nagyon szép a tortád, biztos fincsi is :D

Ercsi! én el sem tudtam volna képzelni, hogy Lili ne legyen velem egy szobában, és ez a picurral is így lesz. Szegény apa néha átkényszerült a nappaliba, ha aludni akart...

KépKép

KépKép
gabcika

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van én most nem állok a helyzet magaslatán 1 ideje.
SOS-be meg tudná nekem v.ki írni, hogy kell gyorsan össze állítani azt a fekete retkes receptet megfázásra amit még Mamacka írt?

Köszi

Kép
kritta

Sziasztok! Hazaértünk!

Ollem Boldog Szülinapot :D na én 2 kgt hizok minden honapban az utobbi időben..már 11 kg plusznál járok :D és nagyon fincsinek tünik a tortád :D

Lekopogom nekem nem volt hányás eddig abszolut..nagyon durva émelygések annál inkább..terhesség elején is és most is :(

Szofi: nagyon helyes vagy :D

A dokim azt mondta térjünk vissza késöbb a légzésfigyelő témára..majd hozátette hogy pl nemrég egy olyan kisbaba hlat meg a közvetlen környezetében ahol apuci orvos volt és a nagyszülők is..ebéd alatt 2 méterre szunyált tölük a kicsi és mire megedébeltek már nem élt..2 orvos is votl ott..de nem volt légzésfigyelőjük..
viszont azt is elmondta hogy olyat is tud mondani akinél volt de mikor riasztott nem tudott mit tenni és mire kiért a orvos már ne mtudott segiteni.
és hozzátette hogy a bölcsőhalálozások száma alacsony..szoval ne azt higgyem hogy minden 3. baba hal meg ilyenben..
ja és ajánlom a bolcsohalal.lap.hu -t akit érdekel...szoval mi is kicsit félretesszük ezt a témát...de valószinű hogy beruházunk rá..

Babamérleg..na ez meg eszembe sem jutott hogy vegyek..majd ha kell ha szükségesnek itélik meg..ha pedig kell bérelek a védőnőtöl vagy kérek kölcsön de nem veszek az tuti..sajna nem fér bele minden a keretbe..

babyteve: hát azért pihengess..sajnálom hogy feküdnöd kell de gondolom a bébikékért mindent :D
Vendég

Na, hát a Norbika meg a Rékácska kajái és diétája sem terheseknek való. Aki a terhesség alatt, mint Rékácska közli, hogy persze, eszik somlóit, de nem amikor megkivánja, kizárólag csak reggel.... hát nem komplett! Norbi pedig közölte, hogy megvetette volna a feleségét, ha plusz kilókat szed fel??? Én meg az ilyen pasit (pasi??? ez nem pasi) a helyszinen felképeltem volna! De megérdemlik egymást! Két majom!
Nekem felmegy az agyvizem tőlük!
És akkor a nagyasszony császármetszést kért, hogy ne kelljen szenvednie! Na, büszke lehet magára! :twisted:
Vendég

jajj elfelejtette mmi volt az orvosnál:

meghallgatta a szivhangot azonnal..és 140..és szte igenis mozgnia kell a babónak de mivel nem szereti az aggodó kismamákat igy holnap reggel elküdött ultrahangra...
amit nemis bánok..
én esküszöm nem érzem ugy a mozgását ahogy kéne...még huszonegykéthetesen is intenzivebb volt mint most..
és lehet hogy tényleg minden ok..a szivhang is erre utal..de én látni akarom hogy tényleg igy van..
ugyh nagyon rendes volt a dokink..
a többi dologgal minden rendben..3000 és 26 cm a fundus és a izé közti távolság..asszem a köldök!
megfogadtuk a szülész nénit is..tudom hogy ezzel kapcsolatban is volt vita..de én igy döntöttem..nyugodtabb vagyok igy..
aztán aztán..más nem is történt..holnap drukkoljatok reggel 7re megyünk UHra...majd utána jövök is mi volt..
Vendég

ja és mielött vki dilisnek nézne..napi max 5 icipici mozgást tudok összeszámolni..ami a doki szerint édes kevés ..és nem indok erre a mellső fali lepény sem..szoval holnap kiderül..normális magyarázat persze hogy ugy fekszik hogy befelé mozog amit aztán tényleg nem érzek rendesen..de remélme megértitek a hülyeségem..
Vendég

ercsi: egészséges nem hízlaló nasi?? :lol: Hát amiben kevés a szénhidrát...na de viccet félretéve,én most ettem meg egy Norbi update-s vaniliás poharas habos pudingot,mert ma jó volt a cukrom,és belefért. :) Ajánlom,mert tényleg fincsi. :) De a Canderel diétás csokis,vagy mogyorós nápolyi is nagyon finom,attól hogy diabetikus,de kevés a szénhidrát bennük,és mégis fincsi.És látod...alkalmanként élek velük,és nemhogy nem híztam,de még fogytam is 30dkg-ot!! :)

gabcika: jó régen láttad már a manódat!! :shock: Hogy hogy?Véletlen?Én nem bírnám ki ilyen sokáig! :shock:

felsoa: jó neked hogy megtehetitek hogy külön legyen a picúr...én férjem is egész nap dolgozik,de mivel nálunk 1 szoba van...hmm...hát lesznek biztos kemény éjszakák neki. :( Ő nem tud elvonulni ha majd aludni akar...

Lányok ha a 3000 teljesen zárt méhszájat jelent,akkor mit jelent a 2000??? :shock: :shock: Nekem az elejétől fogva azt írta a kiskönyvembe és nekem minden alkalommal nézi,és mondta is hogy zárt a méhszáj.Na mivel nekem is régen volt mikor ezt tanultam mint gabonak,azt hiszem ennek most utána nézek hogy is van,mert idegesít...

Kép

Kép
mezsó

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 18:09-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 18:09-kor.
Vendég

A számok:
- a méhnyak hossza cm-ben

- külsõ méhszáj 0 ha zárt, 1 ha nyitott

- nyakcsatorna 0 ha zárt, 1 ha nyitott

- belsõ méhszáj 0 ha zárt, 1 ha nyitott

na a méhszáj állapotát jelző számokról ezt találtam hamarjában az egyik internetes oldalon,ez alapján megfejtettem,hogy nekem azért 2000 a 2000,mert a méhnyak hossza 2,és nem 3cm.Huhh...most megkönnyebbültem,de a többi számom is arra utal,hogy zárt a méhszájam. :wink:

Kép

Kép
mezsó

Viszont ha a méhnyak már az eleje óta rövidebb,mint a nagy átlagnak,akkor ez jó is,mert akkor mikor szülés előtt annak is rövidülnie kell,akkor enyém már eleve 1cm-vel előrébb van... :)

Kép

Kép
mezsó

mezsó! nem a nyakcsatorna hossza az...?? mintha rémlene

ollem! hát nem tudom hogyan lett 3100 - ből 3000... ezt én sem értem! Gyönyörű a tortád!

lituka! megy a drukk!!!!!! jelentkezz majd! de ne izgulj ilyen szívhang mellett! :)

pumpóka! Réka... na ja. no comment nekem megvan a terhes kazija. hát ott elmondja miket eszik! pl. reggelire müzli szelet! hát nekem az még nasinak is kevés... :lol:
de elég pici is lett a babája. mindkettő. meg futott pl. hát azt meg alapból nem ajánlják! de persze nekik soha semmi problémájuk nincs! ez nem igazság... vagy csak mondják?

Kép
gabo001

nono: nem is hallottam hogy Liptai Claudia pankája a szülés alatt oxigénhiányos lett... :shock: :shock: De durva!!Meg mi azt tanultuk,hogy 12óránál tovább nem lehet a vajúdást elhúzni,pont ezért is,az oxigén hiány miatt!!!Tán Claudia tiltakozott a csaszi ellen?

Kép

Kép
mezsó

gabo: passz...én ahogy ezt a beidézett kis szösszenetet bevágtam ide a méhszáj állapotát jelző számokról nekem így is ugrott be.Na nem baj,bármit is jelez az első szám,lényeg hogy az én 2000-esemben is a többi szám 0,tehát a méhszáj zárt.Külső is meg belső is! :wink: Az meg már csak nem baj,ha a nyakcsatornám,vagy méhnyakam rövidebb mint az átlagnak?! :)

Kép

Kép
mezsó

mezsó! látom megtaláltad, akkor jól tippeltem! tehát ha az utolsó szám nem 0 az a legnagyobb gáz. (az a belső méhszáj)

nem is tudtam a Liptairól ezt! hú! még jó, hogy ne maradandó lett!

de mi az, hogy a Réka kérhet császárt? Én miért nem?? mert ő sztár? sztárnőgyógyásszal? :roll:

Kép
gabo001

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?