Nellike, gratulálok a szép eredményekhez!

Holnapra ++++++++++++++++++++++
Süncike, én is nagyon sajnálom!

Jó buli lett volna!

Kidumáltuk volna magunkat, én sütöttem volna vmi finom sütit is..... szerintem a végén örültek volna, hogy megszabadulnak tőlünk!
Menet közben a hóvirágot lecseréltem gyönyörűséges, illatos jácintra! Ma van az utolsó nap....
Gabicsibe, drága tündér vagy!!

Kösziiii! Legközelebb hozzam a hosszabb és komolyabb kívánságlistámat? Biztos tudod, hogy mi áll az élen!
Egyelőre betétet hordok (persze, nem minden cipőben), de ahogy írtam is, sokszor nagyon fáj. Ez benne a legrosszabb. Nem nagy és csúnya, de nem is szeretném, hogy később az legyen.... most megijesztettetek a műtéttel
Gil, jól is teszed, hogy átkéred magad másik háziorvoshoz... 3 éve én is lecseréltem. Elegem volt abból, hogy mindig késett a rendelésről és hogy a kávéjával és a hétvégi élménybeszámolójával volt elfoglalva, miközben én a panaszaimat soroltam. Mindig uazokat írta fel, ráadásul időnként penicillin tartalmúakat is, pedig érzékeny vagyok rá

Örülök, hogy ismét belevágtok!
Ahogy írtam is, én már 1/2 1-kor eljöttem, a férjem meg már egy órával előtte lelépett, így nem láthattad. A nőgyógyászati vizsgálat független a ciklusnaptól, 20. és 24. napi vérvételed sem lesz, csak 3. napi. Nyugi, nem fogsz belezavarodni, úgyis mondják, mikor mit kell csinálnod!
Pannati, köszi! A drukkolást pedig mindannyiunk nevében! Kedves vagy!
Nika, vasárnap este már kezdtem átszervezni a programomat, hogy el tudjak menni a találkozóra..... de most, hogy kiderült a hystero időpontja, így nem vállalok be egy másnapi bp-i utat

Remélem, hogy lesz még máskor is!
Nemone, ne is tűnj el! A bacit nagyon sajnálom!
Madrin, az 1. lombik után én is nagyon véreztem....
A Lintner dokitól ne parázz! Jó fej, szimpatikus volt így első nekifutásra! Ajtót nyitott, kezet fogott, bemutatkozott és kb. 5 percen belül megvolt az időpontom is. Az asszisztense/titkárnője(?) is nagyon kedves és készséges volt.
A férjemnek már tavaly volt genetikája, most csak nekem csinálták, az immunológiát is. Levették a BMC laborjában, beutalóval együtt megkaptam mindkettőt. A genetikait kb. úgy, ahogy a nagylaborba szoktuk felvinni a dolgokat, az immunológiaira kb. 20 percet várni kell, mert előkészítik... azt utána kapod meg, egy megcímzett zárt borítékban, benne a beutalóval is. Utána saját magadnak kell átvinned a címekre.
Brummadzag, szívesen!

Visszahúzóm nekem nincs.... csak betétem. Ahogy Gabinak is írtam, nem nagy és csúnya (kb. 2 éve nem is nőtt), de sokszor fáj

Nem szeretném megvárni, míg eldurvul a helyzet, ezért gondolkodom a műtéten. De most nagyon elbizonytalanítottatok.

Pihentetem egy kicsit a témát, utána meglátom, hogyan tovább. Ez most így nem olyan nagyon jó nekem.
A fagyibabánk január 21-én nem ébredt fel
Látom, még nem kerestél... Kinezről majd írj egy privit, kérlek! Nagyon kíváncsi vagyok!
A túrót normál esetben imádom.... de a lombikoknál a hátam közepére sem kívántam. A másodiknál nem is ettem sokat, annyira undorodtam tőle.
Vic, az immunológiai és a genetikai vizsgálatot, és hysterot és/vagy lapart normál esetben 3 vetélés után, vagy 3 sikertelen beültetés után csináltatják meg a BMC-ben. Nekem eddig 2 lombikom és 2 beültetésem volt, de megbeszéltem Konc doktorral, hogy szeretném ezeket.
Khm... azért, ha nincs olyan jó hátszelem és szerencsém, akkor nem ment volna ez így.

Valamelyik nap mehettem volna csak azért a Jánosba, hogy időpontot kérjek a műtétre.... kb. március lett volna már belőle... arról nem is beszélve, hogy nekem ez egy fél napos "kirándulás" innen Szfvárról.
Péntekre drukkolok!
Törpehzs, sajnálom, hogy mehetek a találkozóra...
Zsókuci, most is beteg vagy

Mielőbbi jobbulást!!!