A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ban szülünk

Vikci, drukkolok Neked ezerrel!!!!!!
Próbálj pihenni, az lehet, hogy az éjszaka nem lesz pihentető, de a holnapi naphoz kell az enerdzsi!!!
HAJRÁ!!!!! Hamarosan láthatod Mátét!
Várunk Titeket vissza!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Köszönöm Pati. Ma is próbáltam pihizni bár még kitakarítottam. :wink:

Lehet, hogy még holnap a kórházból is hazaküldenek. :-)

Zsu,

neked fogok írni sms-t ha történik valami. Okés?

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Majd kiderül. Ezek a napok hosszabbak, mint a 9 hónap, ami mögöttetek van. Nehéz nem görcsösnek lenni :roll:
Tudd, hogy szurkolunk Neked mindannyian!!!

Kép
Kép

mpatr

Ezeket jó hallani Pati. És nem győzök hálás lenni.

Még annyit akartam írni Katucinak, hogy Verának burkot repesztettek jöttek a két percesek nem tágult szívhang le-föl ment. És csaszi lett. de majd Vera leírja részletesen. Remélem nem fog rám megharagudni, hogy leírtam.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Jupiiiii!!! Vasággyal ruhában, de egy órás szopi után, pelus csere nélkül, de elértük a 3 azaz a HÁROM KILÓÓÓÓT!!! APU-én- BÜSZKE ÉS BOLDOG!!!! :DDDD
ez volt 30 perce, most folytatom a hszt..... :)))
volt büfi, puki, kaki, versenysúlyunk vissza esett 2950re de követeli a cicit... most anyun csüng mint gyümölcs a fán.... ;)
IMÁÁÁÁÁDOM!!! Mindkettőt!!! :)
---
inez860301!
Nem para, ezerrel enni a doki szavait, és szvsz keress egy olyan topikot is ahol esetleg van hasonló cipőben járó, mert ott biztos vagyok benne, hogy több használható infót kaphatsz... Drukkolok neked, hogy ne legyen gond!
---
vikci79:
HAJRÁ!!! Drukkolok neked mert most már nagyon ott kellene legyél... akartam írni csak nem nagyon jártam erre, hogy a helyedben már vagy lépcsőznék vagy ha erre nincs lehetőség akkor elkapnám apát hogy most pedig boldogítson egy kicsit..... úgy hogy te legyél a főszereplő... csak óvatosan, csak finoman, csak boldogságosan... az beindítja a szülést.... állítólag.... :) nem toom, nem értek hozzá... :)
---
Az újdonsült kismamáknak én is nagyon nagy gratula!!!!!

Szili!Az a fiú belevaló kis gézengúz lesz, mert ahogy elnézem neki meg kellett dolgoznia rendesen.... gondolom nem egy 4és fél órás szülés volt mint a miénk... a második kép pedig hááát nem semmi!!!Művészi!!! :) a jobb szemében benne van az apa(?) vagy az anyuci(?) naaaagyon komoly!!!! :) kiiiis csillag szemű juhász :))

christell: ne félj, nem futsz ki az időből.... ;) Ezt garantálom.... :) a mosópor most külön ilyen babás... de rájöttem hogy felesleges... úgy is 90 fokon mosol-legalábbis én minden gyerek cuccot azon mosok, aztán majd anyu úgy csinálja ahogy szeretné-, na most ott tökmindegy milyen a mosópor, mert se illata se márkája nem számít csak a 90 fok.... :)

----
Közben avatart is megpróbáltam csinálni...
Majd jön anyus holnap és ír, ha valakinek nem válaszoltam akkor bocsánatos, de én az apuka voltam... :)
Üdv és mindenkinek egészséges és boldog napokat!!!! :)
ui: azért veszitek... 11órás cumi óta irom a hszt.... :) ti is ilyen gyorsan tudtok irni???? :) Már arra sem emléxem mit irtam.... :))))

Kép
danidaniel

Jut eszembe... Ti adtok a manóknak cumisüveget, vizet, teát ilyesmi???? Nekünk azt mondta a doki meg a védőnő, hogy csak cici szigorúan, mert ha cumisüveget kap akkor lusta lesz cicizni mert abból könnyebb cuclizni... a ciciből mindent megkap amire szüksége van... de kíváncsi vagyok nektek mit mondott a védőnéni...
Ja és még valami... A taj kártyáját a picinek mennyi időre rá kaptátok meg??? Nekünk még mindig nem jött meg így nem tudom intézni a TGYÁST, meg a többit... A meghatalmazásra se nagyon tudom mit írjunk rá... Anyu meghatalmaz engem de mivel is??? :) Köszi mindenkinek!!!!

Kép
danidaniel

Vikci!
DRUKK!

Zsófi Apukája!
Tessék azért néha próbálkozni egy kis alvással is éjszakánként. :D
TAJ kártya átfutási ideje kb. 1 hónap. Vagy irány a Teve utca, ott némi sorbanállás után rögtön megvan.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Danidaniell.
Én sem adnék semmit, védőnő sem javasolja. Cumizavaros lehet a baba és akkor jöhet a kínlódás!.

Vikci
Hajrá

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok

Voltunk ma bennt azt mondta a főorvos, hogy ezt nem szabad elindítani csak érleléssel vagyis a lufival . Ezt este rakják fel . addig nagyon sokat kell pihiznem . Tele van a szülőszoba front van. most is már bőgtem egy sort, mert annyira idegtépő, hogy mi lesz velem.
Próbálok majd lazítani egyet. szülésznőm parancsára.

Andi,

már rojtosra szóval érted. Sokat mozgok is. Most nem fogok neki állni lépcsőzni, mert éjszakára kell az energia. Szülésznőm mondta, hogy csak pihi-szuszi.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Szili,
Nagyon édes Barnus baba :D

Christell,
Jó baba ,néha fáj a pocikánk, de amúgy minden rendben :D még simán befodulhat bőven van még időtök :wink:

Zsófi apukája,
Mi nem adunk neki semmit, csak cicit :lol:

Inez,
Mikor volt az utolsó mensid? Doki szerint hány hetes a terhességed?

Vikci,
+++++++++++
Vendég

Vikci,
Már azt hittem hogy szülsz :?
Vendég

Vikci:Oké, várom az üzeneted!!!Minden rendben lesz, ne aggódj!!!DRUKKOLOK NEKED!!!!Gondolj arra hogy holnap már anyuka leszel!!!Pihenj ha tudsz, utánna úgysem tudsz majd...Sok sikert, gondolok rád!!!!

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Vikci!!!!!! :( Sajnálom,hogy még mindig itt vagy,de ne légy szomorú mostmár tényleg a célvonalban vagy!!!!!!
Nagyon drukkolok és könnyű és nagyon szép szülést kívánok neked!
Várjuk az infókat!!!!
Vigyázz magadra!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Vikci!
Ne izgulj, biztosan minden rendben lesz! És ha minden jól megy, holnap már babázhatsz! Most csak erre gondolj!
Meg beszélgess Mátéval, hogy ha már segíteni kell az elindulásban, akkor ő meg segítsen Neked, hogy könnyebb legyen az út! :-) :wink:
Erről a lufiról már olvastam több helyen is, állítólag hatékonyan beindítja a szülést! Szóval no para, csak sokat pihenj!!!

Én ma voltam ismét NST-n, minden oké, bébi mocorgott eleget, jó a szívhangja. Fájásom nuku, tegnap este volt 4-5 megkeményedés, meg éjjel egyszer belehasított a hasamba valami, de ennyi.
Az NST-s nővér szerint elszámolhatták egy kicsit az időmet, mivel az utolsó mensi szerint február 15. Mondjuk először valóban arra is voltam kiírva, de aztán a 12 hetes UH-n módosították 12-re.
Szóval szerintem is ez lehet a késlekedés oka. Ráadásul 31 napos volt a ciklusom, szóval az még lehet plusz 3 nap.
De azért remélem, hogy a hétvégére kibújik a kis drágám! :-)

Mondjuk holnap megint ASK, talán mondd valami biztatót a doki a méhszájammal kapcsolatban. Remélem sikerült még egy ujjnyit tágulni, hát majd kiderül. :-)

Danidaniel!
Én sem adnék cumisüveget, valóban megzavarhatja a babát a szopizásban! Amíg van elég tejci, addig nincs szükség teára, vízre, stb. A tejecske oltja az éhséget is meg a szomjat is.
Lányom a legnagyobb nyári melegben született, de soha nem kellett teáztatni, mindig elég volt neki a tejci. Sőt ha próbáltam is adni neki (pohárból), akkor kiköpködte. A mai napig utálja a teát. Soha nem tudok vele még most sem itatni, pedig már 5,5 éves.
(mondjuk a tejet is utálja, az anyatej volt a favoritja :-) )

Most mennem kell!

Vikci! EZER DRUKK!!!! ÉS NE IZGULJ!!!!
(Természetesen majd Verától várjuk a beszámolót, csak azért kérdeztem, mert ugye volt burokrepesztés, meg hogy magától kezdett tágulni, és azért csodálkoztam, hogy császár lett)

További szép napot!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

képek:

szülés előtt 2 nappalos pocifotó, egy két szülőszobás, több kórházi és csak a csíkos rugis készült itthon:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok,

Vikci,
Ügyesek legyetek, nagyon drukkolunk, gondolunk rátok ! Minden rendben lesz. Máté nagyon jól érzi magát odabennt, de még nem tudja hogy igazán akkor lesz jó dolga ha már kibújt, ha már Anya ás Apa megpillanthatja Őt, ha már simogathatjátok, szeretgethetitek, becézgethetitek... Máté baba, hajrá !!!

Köszönjük szépen a válaszokat cumi ügyben, Apa is és én is kicsit túlreagáltuk ezt a kérdéskört, nyilván a legjobbat akarjuk Zsófinak, csak az információk sokfélék, no de szelektálni kell.... ( nagyik nagyon aggódtak, hogy szegényke nem gyarapodott az első napokban és kezdtek jönni a régi praktikákkal, fura tanácsokkal, de nem hagytuk magunkat : )) Mostanra szépen rendeződött, megnyugodtunk : ))

Katuci,
Remélem hétvégén már babázni fogsz : )

Andi

Kép
danidaniel

Viki!

Gyönyörű babátok van!
Gratulálok hozzá és minden jót kívánok nektek!

Hajrá Máté baba!!!!!!!!!!!!
Ne izgulj Vikci,minden rendben lesz!

Jaj csajok! Úgy irigyellek ám titeket,mindeggyikőtőket!!!!!!!!!
Remélem gyorsan telik majd az idő és nemsokára mi is itt fogunk tartani!

Vigyázzatok magatokra és a babókra!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok, én új vagyok itt, de én is GRATULÁLOK A BABÁHOZ, nagyon aranyos!
Hát remélem, hogy hamarosan én is túlleszek a szülésen, mert már nagyon izgulók!

Már kezdem érezgetni a jósló fájásokat, de még annyira gyengén, hogy szerintem kihúzom a végéig!!!!

Kép

Kép
bné.vera

Ibm,
Én meg téged irigyellek, úgy szeretnék megint szülni :wink:

Viki,
Eszti egy tünemény :D látom kisfiad gyakorol szorgosan :lol:
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok minden újdonsült maminak! :D
Lányok,egy hiú kérdés :oops: Nektek hogy áll a pocakotok(persze aki megszült már)?Mert nekem még van és már nem emlékszem anno mennyi idő alatt ment le.Ti hogy álltok vele?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Kép Kép

Kép

Kép
anubias

.
Gyönyörűek!

Egyik emberke szebb mint a másik! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Minden baba gyönyörűséges!

Vikci!

Mennek a drukkok, remélem minden rendben van már! +++++++++++++

Danidaniel!

Gratul a 3 kilóhoz! :D
Én adok neki vizet Aventes cumisüvegből, mert nagyon sárga, és a dokinéni szerint előbb kimegy belőle, ha sok a folyadék, és sokat pisil, de nincs gond, mert szépen szopik is az elejétől fogva.

Rólunk:
Tegnap volt a dokinéni, nagyon aranyos volt, teljesen oda volt Esztitől, meg Petitől is, hiszen Petit eddgi csak üvöltve látta, most meg itt produkálta magát :) A sárgaság miatt aggódik a dokinéni is, és ha nem lesz meg a vizeletleoltás eredménye hétfői, amit a kórházban csináltak, akkor ő is fog kérni egyet, nehogy valami fertőzés legyen a háttérben. Ja, és a csajom ma reggel 60 -at evett egy ciciből !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Peti meg tök édes, odamegy és simogatja, miközben alszik az Eszti és mindig mondja, hogy anya, megmozdult, anya, köhögött kicsit nézd meg stb..... ja, és a pelusozásnál is jelen kell lennie, mindig megnézi Tesóbaba kakiját :oops: :oops: :oops: A fürdetést nagyn élvezte este Eszti, és Peti is, mert behozhatta kisszékét, és lecsücsült a sarokba, és onnan nézte. Esztinek meg egy hangja sem volt, csak mosolygott. Jó, az öltözés már nem tetszett ennyire, de ez belefér bőven. Remélem nem fog "elromlani". :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jaj, még Verának akartam gratulálni:

Nagyvera!

Hatalmas gratula a babához, és remélem minden rendben lesz és hamar jöttök haza! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vikci,
????

Viki,
Akkor Esztinek is jó az étvágya :wink: Remélem a sárgaság hamar elmúlik nálatok.
Vendég

Sziasztok!Vikci még nem írt sms-t, de amint ír jelentkezek én is!!!NAGYON DRUKKOLUNK NEKI!!!!!

szemokzsu

VIKCI ÍRT SMS-T:MA REGGEL 9 ÓRA 10 PERCKOR 4180GRAMMAL,ÉS 56 CM-EL MEGSZÜLETETT MÁTÉ!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D NAGYON GRATULÁLUNK, SOK BOLDOGSÁGOT ÉS SOK TEJCSIT KÍVÁNUNK!!!!!!!!VÁRUNK VISSZA AMINT EGY KICSIT KIPIHENTED MAGAD!!!!!!!!!!!!!! :wink:

szemokzsu

Zsu,
Köszi!

Vikci,
Óriási gratula nektek, végre te is babázhatsz :lol: Hát neked se lett kicsi babád :wink: Sok tejcsit, várunk vissza!!
Vendég

Vikci,

ÓRIÁSI GRATULA A "KIS" BABY-HEZ, SOK-SOK BOLDOGSÁGOT ÉS MÉG TÖBB TEJCIT KÍVÁNOK.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Tábli holnapi adatokkal ha javítani kell szóljatok!

Kép
Kép
Kép
Vendég

Asssssssssszta! Mekkkkkkora baba!

Vikci! Hatalmas gratula nektek!
Ügyik voltatok!
Várunk vissza mielőbb!

Pani! Nagyon szép a táblázat,milyen jól alakul már,kár,hogy a sor végén vagyok! :lol:
Majd ha legközelebb felteszed beírnád a névhez,hogy Áron?
Miután kiderült,hogy kukija van,ez lett a döntés!

Köszike

Dóra baba jól viselkedik?

Kép

Kép
ibm

Pani-Pandi :oops: bocsi

Kép

Kép
ibm

Pandi:Martin 52 cm volt születéskor.Köszike :D

szemokzsu

Pandi, jó ez a táblázat, emlékeztet rá, hogy mindjárt mi jövünk... :shock: :shock: :D

Ma 36+6 vagyok, ctg lapos, mint a Góbi, méhszájam zárt, buksi még nem illeszkedett be.
Tudja ez a kisfiú a biológiát, van még 2-3 hetünk. Gordon 39+2-n indult be.

VIKCI!! NAGY SZERETETTEL GRATULÁLOK ÉN IS!!!!! JÓL MEGNŐTT EZ A KISKRAPEK A VÁRAKOZÁSBAN!

Szili, olyan szép a kisfiad! Szüléstörténetet mikor kapunk?

Pandus, kismenyem :wink: ?

Kép
Kép

mpatr

Vikci
Isten hozta a kis embert a nagyvilágban!

Várunk mesélj! :)

Na csak eljött ez a nap is! :)

Ibm
Nagyon jó választás! ;)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vikci!

Hatalmas gratula Máté babához! Jó egészséget és sok sok tejcsit Nektek!

Pandi!

Jó a tábli nagyon! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Eszter szüléstörténete:

2008.02.06-án tele voltam energiával! Mindent megcsináltam, amit lehetett, mosás, főzés, takarítás, felmosás, majd délután egy nagy séta Petivel, utána motorozás, majd folyt.köv. itthon a másnapi kaja, Peti fürdetés, stb. Este úgy éreztem, hogy most aztán már nagyon fáradt vagyok, így elmentem aludni. Hajnalban 3.30 körül ébredtem, hogy pisilnem kell, de nem volt semmi gond, csak nem tudtam már elaludni, valahogy fájdogált, meg keményedett a hasam. Egy darabig forgolódtam és aludni akartam, majd egy idő után úgy éreztem, hogy néznem kéne az időt. Kijöttem a szobából és sétálgattam a konyhában, közben voltam vagy 3x nagy WC-n is, és már 5 perceknél tartottam, mikor szóltam Lacinak, hogy lassan fel kéne kelnie, ekkor volt 05.05 óra. Gyorsan zuhanyoztam, és akkor jobban fájt, szóval egyre valószínűbb volt, hogy szülni megyünk, de komolyan mondom, hogy biztos nem voltam benne, így nem is keltettük fel Petit, csak szóltunk anyósomnak, hogy jöjjön fel. Felért, mi elindultunk, és 5.45-kor értünk a szülőszobára. Pont a dokim volt az éjszakás ügyeletes, így még ő vizsgált meg, bő egy ujjnyi méhszáj, 3 perces fájások. Elküldtek pisilni, borotválás.
Bekísértek a szülőszobára, ctg-t rám kötötték, doki bekötötte az EDA-t, de nem kaptam még belőle, mert nem lehetett, de nem is volt olyan a helyzet, hogy kellett volna. Másik oldalon a szülésznő bekötötte az oxitocyn infúziót, majd behívták Lacit is. Dokit kérdeztem, mégis mikor lesz ebből gyerek, mert ugye a Petinél már 4 ujjnyi méhszájnál 2 percesekkel értünk be. Most meg a 2 percesek stimmeltek, de csak 1 ujjnyi. Azt mondta, hogy azért az elsőt nem fogjuk túlszárnyalni, de délre tuti meg lesz!
Burokrepesztés után erősödtek a fájások és gyorsabb lett a tágulás is, asszem olyan bő két ujjnyi, vagy 3 (erre már nem emlékszem) –nál kaptam az első EDA adagot, na attól már tök jól voltam. Ekkor mondta doki, hogy lehet már 10-re is meglesz, mert gyorsabban tágulok. Ott röhögcséltünk, meg beszélgettünk a dokival, élménybeszámolót tartott az olasz síelésről  Majd olyan fél –háromnegyed kilenc körül kezdett el már egyre jobban fájni, és a fájások olyan jó ¾, 1 percesek voltak, szóval jó kemény, hosszúak. A 4. ilyennél szóltam a dokinak, hogy ez kezd durvulni, ekkor megvizsgált, azt mondta, nem csoda, mert eltűnt a méhszáj, szóval szülünk. Ettől tök meglepődtem, mert az előbb még arról volt szó, hogy majd egy óra múlva szülünk legkorábban  Szóval mivel tolófájást nem éreztem, doki mondta, hogy a következő fájásnál már próbáljunk meg nyomni is, hátha. Na de a következő fájásnál már jött is a toló, az első nyomást jól elcsesztem, ugyanúgy, mint Petinél, de aztán, asszem 4 nyomásból meg is volt Eszti 09.13-kor 2850 g-al és 47 cm-el, 33-as fej, és 39-es haskörfogattal! Nem sírt, erre én kétségbeesetten kérdeztem, hogy miért nem sír? A szülésznő meg nevetve mondta, hogy azért mert nem hagyjuk. Szóval szívogatták a trutyit belőle, de aztán már sírt is.  Laci is sírt, és mondta, hogy de kicsi, én még nem láttam, mert nem emelték fel. Amikor odaadták, tiszta vér, és magzatmáz volt, de annyira gyönyörű, és olyan kis puha, hogy egy pillanat alatt beleszerettem megint.  Elvitték, majd jött a varrás, amiből most nem éreztem az ég világon semmit sem.  Csak utána, na de ez már vele jár, és megérte, és bármikor újracsinálnám, ha ilyen gyönyörű, egészséges, puha kis babácskát kapok érte!  Szóval ennyi volt, gyönyörű élmény volt, és soha nem fogom elfelejteni egyik szülésemet sem!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Ahogy leültem, Bia picsogni kezdett, úgyhogy csak egy gyors fotó. Aztán várom valakitől az összefoglalót! ;)

Zsebibaba :D Kép

Nagylány:
Kép

Csinibaba:
Kép

meri

Vikci,

GRATULÁLOK !!! a hatalmas csöppséghez : )))
Jó egészséget, sok-sok tejcit kívánok !

Viki,
Nagyon szép szüléstörténet, tényleg mindent megér az a pillanat, amikor először láthatod, érezheted melegségét.

Andi

Kép
danidaniel

Pati,
Menyed jól van, fél 11 óta alszik csak egyszer ébredt meg cicizni, és durmolt is tovább :D

Imb,
Persze beírom. Dóra ma különösen jó kislány alszik szépen, szerintem majd este bepótolja a lemaradását, és nyitva lesz a csípája :D

Viki,
Szép szülés és gyors is volt :D Gratulálok mégegyszer.

Apán aludni a legjobb :D
Kép

Ne fényképezzél :D
Kép

Tappancsom :D
Kép
Vendég

Sziasztok!

Most nincs időm visszaolvasni. Kedden jöttünk haza a kórházból.

2008. február 8.-án 17:21-kor megszületett, Szőke Regina Krisztina.
58 cm, és 3520 gr-al.

Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Chris,
Mégegyszer gratula nektek, képeket várjuk :wink:
Vendég

Sziasztok!

Chris!

Gratulálok!

Pandácska, Meri!

Gyönyörűek a csajok! :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocs a sok képért :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki,
Képből soha nem elég :wink: Az első kettő nagyon tetszik :D
Vendég

Te, Viki, ez a két gyerek mint két tojás :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok amíg Vikci haza nem jön előzetesben teszek fel pár képet.

Üdv Béci

Kép Kép Kép Kép Kép Kép [/img]

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

CARPEDIEM megkért, hogy írjam meg Nektek is az örömhírt :)

[quote="[size=200]CARPEDIEM [/size]öccse e-mail-ben "] írta:[size=200]CARPEDIEM [/size]öccse e-mail-ben Szilvinek tegnap délelött, 9 óra 45 perckor megszületett a második fia: BÁLINT, aki 3150grammal és 49cm-rel látta meg a napvilágot!!!

Kép Kép
Vendég

Szilvi,

A másik topicban már gratuláltam neked, de itt is megteszem.

SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK ÉS RENGETEG TEJCIT A KIS BÁLINT NAPI BÁLINTHOZ.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Carpediem,
Gratulálok jó egészséget nektek :D

Vikci párja,
Nagyon édes Máté baba, mégegyszer gratula hozzá :D
Vendég

Sziasztok!

Olyan babaeső van itt,hogy már nem bírom követni!

Kedves Béci! Köszönjük neked a fotókat!
Gyönyörű baba!
Vikcinek is minden jót kívánunk és persze hatalmas gratula!

Carpediem! Nektek is hatalmas gratula!
Gyönyörű a kis Bálint .
Igazi kismanós!
Imádom az ilyen manós babákat!

Csajok! Egy gyors kérdés hátha volt valakinek hasonló!:

em vagyok túl jól!
Nemtudom mibajom van,de már pár napja volt 1X,1X hasmenésem,tegnap vagy 3X,olyan hányingerem volt mint az elején,fáradt,gyenge és álmos voltam!
És fáj a hasam,de olyan furán,a köldökömnél,meg mintha nőne,tehát nem görcsöl meg ilyenek,de elég szar!
Valakinek hasonló?
1 hete szedem a vasat,de lehet,hogy hétvégére most megpróbálom mellőzni,hátha az csinálja!

És állandó teltségérzésem van.
A levegő sem a régi már!
Nemtudom mi lesz később!

Köszi ha tudtok segíteni!

Mindenkinek további szép napot!

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?