En eszrevettem, de olyan laza termeszetesseggel csinalja, hogy meg sem fordult a fejemben, hogy ez valami ujdonsag nala!
De a kardiganja mindenkinek tetszik!
Zsuzsi
2003.09.09 21:01

1lőre egész jól viseli
6180 grammal nyomul, 64 cm. Dokinénivel azon nevetgéltünk, h úgy adja elő ezt a minisúlyt, mintha Döbrögi lenne
Mármint kísérgetjük
Julka valahogy kibírja, de Zsuzsival mit csinálok??? egyedül nem marad itthon
éppen ma kérdeztem dokinénit a nyáltól cserepesre száradt pofiról, aszonta, hogy alvás közben próbáljuk körömvirág krémmel kezelni. Lehetőleg a szemébe ne menjen.
depi+nembeszélés felnőttel
Mostanában én sem Férjjel beszélgetek, hótfáradt, ami energiája van, a kölykökre fordítja. Legoparát belémültetted, végiggondoltam, hogy a lakás tele van Julkára veszélyes játékokkal
+ {angry}
Férj Dunatévés, mezőgazdasági szerkesztő. Ezért nem adtam én soha kistermelői zöldséget a gyerekeknek
Ki kövez meg a különalvásért? Mi mindig külön aludtunk, ha volt rá lehetőségünk (én későn fekszem, ágyban olvasok, Férj extra korán és extra korán kel), mégis összehoztunk 3 gyereket

2003.09.09 21:14
, zseni anyukája a szakadásokat nem megvarrta, hanem sebtapasszal ragasztotta
Ennyire már merem ültetni 10 percig kb., így láthatja a nagytesók ökörködését, a kutyákat stb, én meg pihizek
a kocsi. De 

, hogy semmi bajotok!
Bionicle robot nincs? Nekem a ronda kampós karjuk jutott eszembe
tényleg, áll!!
De tényleg oly természetesen, mintha régóta gyakorolná!
2003.09.09 21:21
2003.09.09 21:22
Tobbiek irtak Franyonak nemreg, kibirjak! Csak mi is birjuk...
De nem lett semmi bajotok, ez nagy dolog! Gondolj erre!
Es nyaralni meg mehettek ettol, vagy nem is tudom, de ugy orulok,hogy mindenki renben van!!!! Kis viditas?
A gifek tsodalatosak! Meg engem is feldobtak, pedig nem is vagyok depis!
Ti is Bambinotol rendeltetek? Apropo, megrendeltuk a furdonacit, holnap adjak fel, remelem szombatra mar itt lesz, megyunk uuusszzni!
Tessek este koncentralni!!! Vagy inkabb aludni?
Timi tunderi anya csudaszepzoknijaban.
Zsuzsi- hogy keszited a cukkinit Mikinek?
Orulj,hogy eszbe kaptal, meg van remeny!!!!!
Huuuu de komoly a csajszi! Es milyen ugyi! Mar all? (Hehe most olvasom,hogy megsugtad a megoldast. Igy nem eeeeer!
)
Ma is igy maszkaltunk Jazival. Amugy en is szoktam ugy kotni, ahogy nem is irjak...
Oltas
Mi is igy jartunk az unnepnapokkal. Na de mar nem lesz tobb oltas!!! Juheeeeeee! Koromvirag- probalkozom, koszi. 3 gyerekes progiert nem irigyellek :0/ Kep edi. 
2003.09.09 21:49
2003.09.09 21:57
En is almaval, banannak izesitek csak mar elegge beszukult a kinalat. Paradicsomos burgonya, almas burgi, alma csirkehussal-borsoval (iszonyatosan fogja a borso,pedig imadja), szoval ezert gondoltam,hogy krumpli helyett lehetne vegre valami mas is... Holnap kiprobaljuk a kukoricadarat, mondjuk barack kisereteben. Azt szereti nagyon. Rizs meg nem jatszik? 2003.09.09 21:59
2003.09.09 22:36
2003.09.09 23:16
! különben jó a kardigánja
2003.09.10 06:21
2003.09.10 07:06

-mi amikor új kaját próbálunk ki,Marci falja őket és semmi hasfájós hatás nincs. 

2003.09.10 07:28
És jó a pulcsija
2003.09.10 08:06
2003.09.10 08:08

2003.09.10 08:25
2003.09.10 09:40
Alig várom, hogy Törpmanóra is adhassak cipellőt. 2003.09.10 09:43
És ő is a reklámújságokat részesíti előnyben. Na ja szép színes. Zsani is olvassa már őket. CSak nei lapozni is kell, ha megint egy oldalt. Remélem nem akarja hamarosan "kiolvasni" belőle a betűket
Zsanka csak 3 hós, 6050g és 60 cm, és mégis soványabbanak néz ki (mondjuk a görögdinnye utánzat hasa megvan a kis etióp éhezőmnek, de nincs ilyen kis husi pofija) 2003.09.10 09:51
2003.09.10 09:56
Egyébként szerintem nem bandzsít v. kancsalít egyáltalán a lányod. De ha mégis, nyugtasson meg, hogy CSAK te látod, és ki fogja nőni. Persze ha nagyon parázol, meg lehet mutatni egy orvosnak....
sajnos a baj nem jár egyedül. Szerintem össze fog jönni az a nyaralás. Kitartás!
sőt
Látom, falja az IKEÁS katalógust, meglátod még lakberendező lesz belőle! Ja, jut eszembe, én mindent kikapok a gyerek kezéből, ami festett (újság, papirzsepis zacskó, színezett zacskók) mert félek, hogy lerágja róla a festéket, és hát mittomén, hogy van-e benne ólom. Vagy szerintetek ne legyek ennyire parás??? 2003.09.10 10:04
2003.09.10 10:17
Eddig azt hittem, hogy csak az én gyerekem örökölte a reklám iránti rajongását, mert az apja reklámszövegíró. Ha reklám megy a tévében, még az evést is abbahagyja, annyira rácsatlakozik a tévére.
2003.09.10 10:30
S velünk pl.telefonon szóba sem álltak merthogy "külföldi". 2003.09.10 12:23

2003.09.10 12:40
persze olyankor
2003.09.10 12:59
ma er ide a bacsi az oklevellel, meg a hozza jaro juttatassal. 2003.09.10 12:59
. Robika két napja írtó nyűgi , ismét hasfájás.Többen is írtátok a Gipe Watert, most az próbáljuk ki. Ti mennyit adtatko és hányszor belőle?
.Nagyon édi
.
. Olyan aranyos
.
.
. 2003.09.10 13:14
)
2003.09.10 13:23
Ezzenl bébiúszás lefújva nekünk Beu,Elli,Réka és a többiek.
) Kaptunk kenceficét a bőrére,amivel reggel este kenni kell,aztán hol jobb,hol rosszabb lesz a bőre.Sokminden befolyásolja...Mindent meg fogok teni,hogy alehető legjobb állapotot fenn tudjuk tartani,és remélem,hogy ez a kencefice most már tényleg javítani fog.Nagyon bánom,hogy a dokinénire hagytama hülyeségét....elintézte mindig azzal a dolgot,hogy egyszerűen száraz a bőre a gyereknek és írt kenőcsöket...egyik sem használt.Én már akkor bőrgyogyihoz akartam menni,de gondoltam,meg a férejm is mondta,hogy csak túlkomplikálom a dolgokat.
Délelőtt nagyon el voltam keseredve,most már jobb...tudom a világ nem fog összeomlani...csak azt szeretném,hogy Petrus bőre rendbe jöjjön.

2003.09.10 13:29
" mondja Frau X csodalkozva, miert is akar az emberlanya furdoszobat a lakasba brr. Vigyazni kell vele. 2003.09.10 13:48
Csak én elvileg végeztem volna idén (3 éves mg szakig.), csak nem írtam meg a szakdolit és nem államvizsgáztam le. Így úgy döntöttem, hogy mivel nem kell tandíjat fizetnem felveszek egy B tárgyat. Így leszek ezen a féléven is (kis számító vagyok, mert jól jön a diákkedvezmény, és amúgy meg bennfentes, mert anyósom ott dolgozik
DE pszt, nem is mondtam semmmit
) 2003.09.10 14:25
Alig morcosan és fejfájósan felébredtem, majd észleltem, hogy a tegnapi tejszaporítás eredményes volt
, és fejnem kellett...volna, ha nem derül ki, hogy elveszett az Aventem gumiharangja
Jól letoltam apáját, hogy biztos ő tette el, a kis rendmániás. Aztán amikor elment, rájöttem, én vagyok a hunyó, de ettől sajna nem került elő az alkatrész
Anyukám a drága, ma délelőtt megvette nekem Pesten, de az botrányos, hogy ezért a kis sz...ért 3000 forintot elkérnek. Ezek után már kicsit nyugisabb lett a nap, csak a markológép itt dübörög az ablak alatt és a migrénes fejecskémet bontogatja
Próbáltam már szép szóval, büntivel, de egyre durvább a dolog.
Így a próba marad legközelebbre.
A fogzásra a Dentinox gélt lehet kapni recept nélkül a patikákban. Próbáld ki, és ha észlelsz változást a nyügiben, akkor a foga a ludas. Ha nem, akkor nem kell tovább használni, tedd el későbbre.
Minden esetre, ha téged idegesít a dolog, vidd el orvoshoz, az nem árthat
Gratula neki!
Viszont szerintem ne keress azonnal pszihodokit a popsilegyintésért, mi is csak emberek vagyuk, és most nem arról van szó, hogy állandóan vered a gyereket. Egy alapból jobban induló napon fel sem tűnik az embernek, hogy a csemetéje hisztizik, vagy rosszalkodik, de leginkább a csemete is sokkal jobb passzban van ilyenkor. Fel a fejjel! Ha ez vígasztal, ma én is összezördültem Timivel, mert mindent lenyúl Zsebitől, hiába játszott esetleg már egy órát azzal a játékkal
Én már kardomba dőltem volna, ha 10 kilót kellene cipelnem.
Én ugyanis állandóan fázom, a férjemnek meg 18 fokban is melege van
Addig Miki egér, Donald kacsa, Tigris és a többiek maradnak.
Sikerült kiszedni a foltokat a szőnyegekből?
Régebben még Pesten én is sokszor turkálókból öltöztem (ciki?)
Remélem, már jobban van. Drukk a csípőszűréshez
Lehet, hogy nálatok a hozzátápi hozza majd meg a várva várt kakitermést. Kitartás
Remélem, azért nyaralni még el tudtok menni.

2003.09.10 14:35
Fejfájásra gyógysimi!!!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|