Sziasztok!
Motiot: de jó, hogy jelentkeztél!!!

Aaaz már szép fogyás!!! Képet, Képet, képet!!!

Hagy irigykedjünk!!!
Naggyon szép fiaid vannak!!! Nekünk is van olyan rácsból kilógós képünk!!!
Gremese: pihenj, amennyit csak tudsz!!! Mit veszek az IKEÁ-ban?
Bfagi: ha nem eszi meg délelőtt az adagját, nyugodtan add oda neki délután. Csak előtte oszd ketté, mert amivel érintkezik a nyála az már nem jó!
Irina: nekem is megvan az a kismama. Hát elég érdekes! De ha azt vesszük, akkor gyakorlatilag semmit sem adhatunk a babáknak! Valami gikszer mindenben van.
Ma voltunk a vizsgálaton! Gyakorlatilag semmilyen kóros eltérés nincs a mozgásfejlődésünkben. A nyakizmokat kell sűrűn tornáztatni, mert az egyik oldala erősebb, mint a másik.
Ezt úgy vettük észre, hogy amikor háton fekszik, kifli alakot ölt a teste. Majd keresek egy olyan képet és megmutizom, ha érdekel valakit!
De az a vizsgálat kiakasztó volt! 80 éves öreg doki bácsi! Az egész annyiból állt, hogy meghallgatta a tüdejét, csettintgetett neki, hogy figyel-e oszt kész!
Utána mentünk át a konduktorhoz (aki javasolta a vizsgálatot), ő mondta, hogy mit kell tenni. Ja és járjunk hozzá heti 1x, mert állítólag jó az, ha járunk!
Kérdezte, hogy ül-e már, meg mászik-e, és csodálkozott, hogy még NEM!

Lehet, hogy én vagyok lemaradva, de én úgy tudom, hogy nem kötelező ezeket egy 5 hónapos gyereknek!
Ja és gyakoroljuk a kúszást, mert amit a gyerek csinál (hernyómozgás), az még nem jó. És húzzam fel ülő pozícióba, meg táncoltassam!!!
Lányok, én úgy tudom, hogy ezeket nem szabad erőltetni!!!
Dmaggie? Neked van ilyen ismerősöd, esetleg nem kérdeznél rá? El vagyok bizonytalanodva...